|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy
Coś się źle ta tabelka wkleiła xdd
Przepisałam: Warszawa Dworzec Zachodni stanowisko 13 godz. 7:00 dopłata 90 zl Łódź Parking przy dw. Łódź Fabryczna godz. 10 dopłata 70 zł Częstochowa Motel Etap godz. 11:30 dopłata 50 zł Wrocław Parking przy wzgórzu Andersa 12:30 dopłata 70 zł Opole przy markecie Biedronka ul. Dubois godz. 14 :00 dopłata 50zł Kraków ul. Powiśle parking pod Wawelem godz 14 bez dopłaty Katowice ul. Olimpijska .parking Pod spodkiem 15:30 bez dopłaty Bielsko Biała Zatoczka WpK dolna płyta PKS 17:00 bez dopłaty |
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Adelaaaa;10643803]Uuu no to ja jako 15 latka nie mam czego tam szukać xdd No trudno, jakoś przeżyję. Najprawdopodobniej jadę z "olimp" na obóz do Lloret de Mar ;d
Oto rozkłąd jazdy: 00 aha :P to nie pojedziemy jak tak razem :P ,bo mysmy chcialy jechac na początku lipca:P Edytowane przez Spraniuszka Czas edycji: 2009-01-24 o 23:20 |
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Na początku ja chyba z rodzicami jade xdd a chciałam jeszcze załapać się na wyprzedaże wakacyjne pod koniec lipca ;d;d
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
no to my zdarzymy
hah ! My jednak jedziemu z "Ecotravel" tylko jeszcze zlukamy rozkład jazdy ,ale nie ma na stronce tzn jak narazie nie widzimy dlatego jeszcze nie wiadomo nic :d haha!
Edytowane przez Spraniuszka Czas edycji: 2009-01-24 o 23:47 |
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
byłam w loret de mar na wakacjach 2007 i to były najlepsze wakaacje mojego życia..
nie pamietam w jakim hotelu ale napewno 3 gwiazdkowy i pamietam że jedzenie było tam przepyszne!! .. ludzie byli przezaje.sci poznalam mase przeróżnych, ciekawych i śmiesznych osób.. PRZEŚLICZNYCH obcokrajowców.. nieziemskie dyskoteki.. ahh gdybym miała możliwość pojechałabym tam jeszcze raz na dłuzej niz 2 tygodnie..
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
A ile miałaś wtedy lat poprzedniczko? ;d;d
|
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
tzn ja tam byłam 2lata temu właśnie w wieku 15 lat i mam świetne wspomnienia (jeśli ktoś lubi obcokrajowców, to to jest raj mmmm włosi, francuzi, hiszpanie, mulaci
) no na pewno każdemu tam się spodoba genialne miejsce...a Hindusi sprzedający w sklepach różne pierdoły są prześmieszni i sympatyczni- pamiętaj targuj się z nimi nawet jak mówią, że nie opuszczą ceny to i tak to zrobią oni lubią takie gry...no zazroszcze Ci tej wyprawy i wszystkim co tam jadą kto wie może ja też tam w tym roku się wybiorę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
No to jedz ze mną alisha
Kurcze jak tak piszesz to ja tam jadę! a jeszcze jedno półrocze...xD |
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
to prawda tylu tam przystojnych chłopaków , że nie wiadomo gdzie się patrzeć ;D
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
A mieszkał ktoś z Was na polu namiotowym? Bo ja właśnie pod namioty jadę
![]() Na szczęście 16 lat skończone, uff
|
|
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
to prawda tylu tam przystojnych chłopaków , że nie wiadomo gdzie się patrzeć ;D
jade jade xdd!!!!! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
hah
no co do Hiszpanów to owszem ,owszem![]() ![]() ja bylam w Santa Susana 2 lata temu to myślałam ,że zeświruje z kelnerami ![]() ahhhh
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba w tym roku też się wybiorę po raz drugi.;d tam jest tak zaj*******, aż się chce tam jechać od razu
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, siedzę sobie tak dzisiaj i szukam jakiś ciekawych i NIEDROGICH ofert. A tu 1500 plus 25 euro...Czytałam masę ofert, i straaasznie drogie. Macie jakieś ciekawe biura do zaoferowania?
Ale nocne kluby to prawie w kązdym hotelu ^^ |
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Adelaaaa ja proponuje biuro Almatur lub Orlando. Są to sprawdzone biuro więc nie trzeba się bać o hotel itp. www.almatur.pl i http://www.orlando.com.pl/offer_23_2265.html. Ceny tam wynoszą od 1700 zł wzwyż, ale hotele i autobusy mają naprawdę wysoki standart. A tak w ogóle ile masz lat?;>
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Mam lat 15 za 2 miesiące ;d Z almatura byłam, tylko na razie widze niezbyt bogaty wybór ofert
Mam nadzieje że po feriach bedzie wiecej...
|
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Z Almatura jest dużo ofert właśnie do Hiszpanii np. Abc nurkowania czy rekreacja.. Chyba, że czekasz jeszcze na inne kraje? Ja koniecznie muszę jechać do Lloret ;D
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
No ta też koniecznie ;d;d I nie szukam innych, tylko ja sie nastawiam na rekreacyjne, a widze tam tylko jeden. Jakoś nie ciagnie mnie do ABC nurkowania czy fitness
)
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo, że rekreacja ;D Po dziesięciu miesiącach harówki w szkole nie mam zamiaru się wysilać na wakacjach ;d Tak w ogóle to nie powinnyśmy marzyć o wakacjach, bo przed nami niestety jeszcze 5 miesięcy szkółki
|
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
A jak ty widzisz na Almaturze tylko jedną ofertę do Hiszpanii? ;>
Hiszpania - Lloret de Mar - ABC nurkowania - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Fitness - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Język hiszpański - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Plażowa piłka nożna - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Rekreacja - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Siatkówka plażowa - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Warsztaty plastyczne - Hotel Villa Garbi |
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
No widzę jedna rekreacyjną xdd
Hiszpania - Lloret de Mar - Fitness - Hotel Villa Garbi Hiszpania - Lloret de Mar - Język hiszpański - Hotel Villa Garbi Tu mamy fitness - a mi sie nie chce xd Hiszpania - Lloret de Mar - Plażowa piłka nożna - Hotel Villa Garbi A tu najbardziej interesujący mnie sport.... ![]() Hiszpania - Lloret de Mar - Warsztaty plastyczne - Hotel Villa Garbi A tu szczególnie jak mam dwie lewe ręce ;D Szukam tam gdzie nie bedzie żadnych gier w piłki nozne, języków, malowanek, rzeźb i innych takich Ahhh ja już nawet listę rzeczy zrobiłam na co muszę oszczędzać! Jakos przeżyje te 5 miesięcy ;d Ile ty masz lat poprzedniczko? Bo nei znalazłam takich informacji ;d |
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 16 lat;] Czyli kończę teraz gimnazjum, ale urodziny mam dopiero we wrześniu, więc trochę się boję, że nie będę wpuszczana na hiszpańskie dyskoteki...Ale jakoś się pokombinuje ;D
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
A no to ja rok młodsza jak już wcześniej pisałam xdd A jedziesz ze znajomymi czy jak? Bo ja z dwoma dziewczynami ;d
Napaliłam sie na to Lloret siedze i non stop oglądam filmiki na youtubie....Ahh |
|
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
Ja się napaliłam już w sierpniu jak wróciłam z Grecji ;] A będę jechać albo z jedną przyjaciółką albo sama, jeszcze nie wiem, wyjaśni się gdzieś w marcu czy kwietniu.
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jade
i tez zapewne z almatura^^ wy keidy tak mneij wiecje planujecie (znaczy w ktorym mc wakacji;p)?
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
Ja planuje na przełomie lipca i sierpnia, żeby nie był to koniec wakacji, ale żebym była jeszcze opalona xD Początek wakacji raczej odpada ze względu na załatwianie dupereli do liceum^^
|
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
A ja koniec wakacji, koło 10 sierpnia może
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie ja też tak jak ty Olasia, bo te rzeczy rónież msuzę do liceum załatwić..
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym ja osobiście nie lubię tych ostatnich turnusów pod koniec wakacji, bo zawsze jest jakoś dziwnie. A najwięcej ludzi jedzie właśnie w lipcu ;] A wy jesteście zdecydowane na biuro Almatur czy rozglądacie się za czymś innym? ;>
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
ja generalnie to almatur, ale ejszcze zobacze inne biura
![]() Wies,z ja bylam w tamtym roku we Włoszech w połowie sierpnia i już pogoda niestety się psuła, bo padało itd.. No ale nie powiem- fajnie było
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

hah !
gdybym miała możliwość pojechałabym tam jeszcze raz na dłuzej niz 2 tygodnie..
genialne miejsce...a Hindusi sprzedający w sklepach różne pierdoły są prześmieszni i sympatyczni- pamiętaj targuj się z nimi