|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy
agnesss a w biurach podróży jest juz oferta ok-tours? mi odpisali, ze na stronie www będzie dopiero w marcu. i tak Głównie stawiam na to biuro
i też na jakiś studencki. Gadałam w ostatnie wakacje z opiekunami i mówili, ze wystarczy mieć rocznikowo 18 więęęęc się załapie
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
tak, nie m oferty ale w tamtym roku była taka sama co rok wcześniej
![]() A jaki termin Cię interesuje?? Mnie to raczej te 2 ostatnie...
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem bardzo dobrze, że tak robią. przynajmniej nie ma dzieci w klubach
|
|
#1204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
izunkaaa -masz racje
|
#1206 |
|
Przyczajenie
|
Ja jade z Ok tours w tym terminie od 24 lipca bo sie kontaktowalam z biurem i od marca ma sie pojawic oferta ;d
|
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
juwentur- zna ktoś to biuro ?
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
a wybiera się ktoś może na camping do Blanes? a może ktoś już tam był? bo zastanawiam się właśnie nad obozem w tym miejscu
bo cena jest zachęcająca...
Edytowane przez karolkuuu Czas edycji: 2009-02-11 o 20:43 |
|
|
|
#1209 |
|
Przyczajenie
|
Ja też się zastanawiam nad Hiszpanią w tym roku xDD Widziałam tą ofertę z campingiem w Blanes i drugą jeszcze ciekawą z Cogito - Paryż+Gardaland. Rozważam obydwie opcje jak narazie ;P
Poza tym jakbyście miały jakieś ciekawe oferty tak żeby coś po drodze jeszcze zwiedzić, a nie do Hiszpanii od razu to chętnie zobaczę ))
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
gosia713 a mogłabym prosić do tej drugiej oferty link?
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
tutaj link do mojej camping Roca cena naprawdę niska, tylko nie wiem jakie tam są warunki choć nie jestem bardzo wymagająca. Ma 2**, ale to nie wiele mi mówi dlatego chciałabym usłyszeć opinie osób, które tam były
![]() http://www.traveligo.pl/travel.php/8...wy-Blanes.html
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
Niezła ta oferta, i ta cena!
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Mam pytanie. Czy ktoś wybiera się na obóz młodzieżowy do Lloret de Mar z Almaturu na siatkówkę plażową?
|
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
A ja wybieram się do lloret w tym roku. Przeczytałam całe forum i już nie mogę się doczekać wyjazdu!
) Ale mam pytanko które ktoś już wcześniej zadał, ale nie było odpowiedzi...Jak to jest z alkoholem? Można go bez problemu przewieść przez granicę?? Z góry dzięki za odpowiedź ;D;DHiszpanio! Nadchodzę! ;P;P |
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
co do ceny to chyba najtańsza jaką dotąd widziałam tylko ciekawe jak warunki, czy po jednym dniu przespanym na campingu nie będę chciała wracać do domu
|
|
#1216 |
|
Przyczajenie
|
A prosze bardzo
) :http://www.kolonie.net.pl/szczegoly.php?id=937 Na innych stronach też jest ta oferta np. tu - http://www.atas.pl/obozy_mlodziezowe/oferta_pelna/115 A co to campingu w Blanes to mam taka oferte xD http://www.olimp.travel.pl/hiszpania/camping/index.php A to jest z tym samym programem tyle że zakwaterowanie w hotelu http://www.olimp.travel.pl/hiszpania/lloret/ Jakby tam był jeszcze Paryż to nie miałabym wątpliwości co wybrać, bo taniej chyba nigdzie nie ma xDD Edytowane przez gosia713 Czas edycji: 2009-02-12 o 16:10 |
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
też widziałam właśnie ofertę z Paryżem, ale Francję zostawię chyba za rok
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
różnica między campingiem a hotelem SPORAWA....
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
z pewnością tak...sama już nie wiem na co się zdecydować, z jednej strony można zaoszczędzić no a z drugiej nie wiem, czy nie lepiej dołożyć i zakwaterować się w hotelu
chociaż i tak pewnie 1/3 pobytu spędza się w miejscu zakwaterowania
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
do dziewczyny wyżej to ja znam biuro juventur i nawet w zeszłym roku z niego byłam, znaczy byłam ze skippera ale skipper pośredniczył z juventurem. a korsarz był organizatorem. a skad jestes?
a co do tego campingu to ja bym nie ryzykowała tylko jechała do lloret a nie do blanes za 1550 ja jechalam w zeszlym roku do *** hotelu.
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
chyba masz racje, lepiej nie ryzykować
ja jestem z okolic Zielonej Góry
|
#1222 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
heh w porządku
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
karolina,a ty w tym roku jedziesz? bylas juz w lloret? z jakiego biura?
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
póki co mam takie plany, a co z tego wyjdzie...zobaczymy
ale jeśli pojadę to będe w Lloret pierwszy raz
|
#1227 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, widzę tutaj chętne Panie na wyjazd do słonecznej Hiszpanii
"Dziewczyny lubią brąz a słońce o tym wie" - jak śpiewa Ryszard Rynkowski I macie racje bo naprawdę warto wyjechać do lloret. Mówię to jako wychowawca kolonijny. Klub na klubie, ludzi mnóstwo, cieplutkie morze, czysta plaża naprawdę nie ma miejsca na nudę w tym mieście. Słońce 24h na dobę. Osobiście jeżdżę z biura Best Harctur & Watra Travel w Lublinie i właśnie ich ofertę chcę Wam polecić. A dlaczego? Bo sprawdzona. Biuro od lat nabiera doświadczenia w organizowaniu takich i podobnych obozów i powiem szczerzę, że bardzo dobrze im to wychodzi. Obozowiczę są zawsze zadowoleni z wydanych pieniędzy na taki wyjazd. Są różne warianty, nie tylko Hiszpania, ale to wątek o Lloret de Mar więć będę się trzymał kraju corridy Osobiście jeździłem Polska - Francja (Disneyland + zwiedzanie Paryża [wieża Eiffla etc]), Lloret de mar + wycieczki fakultatywne (Park wodny, delfinarium, rejs statkiem, kurs tańca salsy! etc) plus oczywiście wyjazd do Barcelony. Nie ma wieczora, na którym by brakowało wyjścia na dyskotekę. Dyskoteka jest codziennie (przeważnie w klubie TROPICS, duuża dyskoteka z paroma salami). Jedzenie w Hotelu bardzo dobre - w tym roku zamiast hotelu San Marti będzie Don Juan oraz hotel Castella. Do wyboru do koloru. Jest również organizowany wyjazd do lloret przez Włochy. Wtedy zwiedzamy Rzym, Watykan i płyniemy promem do Barcelony po czym jedziemy do LLoret de Mar. Ale to wszystko można wyczytać na stronie biura http://zimowiska.watra-travel.pl/ Jeżeli jesteście zainteresowani katalogiem, dzwońcie do biura a na pewno wam przyślą katalog do domu. Gdyby ktoś z Was zdecydował się na wyjazd, wspomnijcie, że o ofercie dowiedzieliście się od wychowawcy Grześka W razie pytań służę pomocą. Edytowane przez psotnic Czas edycji: 2009-02-12 o 23:53 |
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jade do Lloret !! ;D
16 lipca ;D wiecie coś o hotelu Villa Garbi ?
|
#1229 |
|
BAN stały
|
Polskie biura podróży w 80% ograniczają się do oferty z wybrzeża Costa Brava. A to przecież nie jest jeszcze prawdziwa Hiszpania. To jest Katalonia. Ktoś kto tam był na wakacjach nie może powiedzieć że był w Hiszpanii. Katalończycy są bardzo uczuleni na tym punkcie i żaden katalończyk nie powie o sobie, iż jest Hiszpanem!!!
Szata roślinna i klimat też jest zupełnie inny niż południe Hiszpanii. Polecam ażeby "zapuścić" się trochę bardziej na południe i poznać tę prawdziwą Hiszpanię... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów |
|
|
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaka reklama ![]() A co do samego biura to wiele osób mi go nie polecało. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

i też na jakiś studencki. Gadałam w ostatnie wakacje z opiekunami i mówili, ze wystarczy mieć rocznikowo 18
więęęęc się załapie 

chociaż i tak pewnie 1/3 pobytu spędza się w miejscu zakwaterowania