|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy
Cytat:
masz gg? ja mam 16 ;-)) Lepiej by mi się gadało na gadulcu:p Dla mnie to jest stanowczo za mało.. To sie tak wydaje.. Ja byłam w tamtym roku w Grecji na 13 dni. Można powiedzieć 12 bo wróciliśmy o 4 nad ranem 13-tego dnia. Żałowałam, że jednak nie wybrałam jednak przynajmniej na 2 tygodnie.. Byłam na 3 wycieczkach fakultatywnych. Tak sobie myslalam że jeszcze jakieś 3/4 dni dodatkowe to byłoby IDEALNIE ![]() Szczególnie takie wakacje szybko mijają.. Potem ostatniego dnia na kolonii będziesz żałować i myśleć... "czemu jednak nie pojechałam na więcej..a takto muszę jutro wracać.. tu jest cudownie".. Szczególnie będziesz tego chciała.. bo to jest LLORET DE MAR!. Raj na ziemi:P
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noom. mam. 1213178. dzisiaj już nie wejdę, bo mi się nie chce włączać drugiego komputera. xD ale jutro będę. A właśnie. Nie wiem czy pytałam. xD z skąd jesteś?
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Leńńń! :PPPPPP Ja jestem z Oświęcimia.. (Nie mieszkam w obozie z góry mówie i mnie żałowały.. <lol2>![]() mam w domu katalog z ARIONA.. Sprawdzone biuro Na 13 dni za 1699 oczywiście gdy wpłacisz wcześniej to taniej A Ty skąd jesteś? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha. xD no to dobrze, że tam nie mieszkasz. xD haha. ja z Poznania. ja mam jechać z almatura. ale kurcze, już sama nie wiem. xD każdy mówi co innego. ale rzeczywiście tanio. a jaki hotel?
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Ci dam czekolade!! Bo do wakacji Ci w boki pójdzie i żaden latynos na Ciebie nie spojrzy. Chyba nie chcesz tego? ![]() Wiesz co ? jeśli mam Ci poradzić.. to poczekaj do połowy marca.. miej w du*** to, że teraz jest promocja.. prawda jest taka że w połowie marca zleci tyle ofert, że będą bardziej fajne (DŁUUUUUUUŻSZE) i tańsze od tego co wpłacisz na promocji.. ;-)) |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noo wiem, ale ja jestem uzależniona od czekolady. xD Z resztą. Dzisiaj mogę sobie pozwolić. xD Bo jutro, pojutrze i popojutrze idę na tenisa więc wiesz. xD spalę 5 razy tyle, co zjem. xD haha. jeej. Latynosiii. xD kurde. te ciemne oczy... <zakochany> xDD
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoooko Nie przejmuj się.. ja też jestem w gorącej wodzie kompana..;pp Ale też tak sobie myśle, że jak bym jechała na dwa turnusy z almatura to bym miała taniej o wiele na promocji 28.02.. A Ty byś nie chciala na dwa jechac? taniej masz a po drugie -400 zł odliczasz sobie.. z tego co dobrze rozumiem No to kochana nic nam nie pozostaje jak odwyk .. bo ja też jestem uzależniona od czekolady... oo ... nie umiem grać w tenisa.. ![]() ja mam ferie i nie mam żadnych treningow Ty mnie nie prowokuj! teraz Ci się zachcialo o latynosach dyskutować.. porozmawiamy o tym w czerwcu.. bo zaraz sie rozplyne.. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noo. odwyk odwyk. xDD to się naucz. xD fajna sprawa. Możesz się wyżyć na piłce jak jestes wkurzona. xD haha. to jest najlepsze. xDD bo ogólnie, to Ci powiem, że ja bym chętnie pojechała na dłużej, ale ja po prostu baaardzo dawno nie byłam na żadnej kolonii i moi rodzice mówią, że powinnam pojechać w tym roku na trochę krócej. ale rzeczywiście się opłaca! Też mam ferie teraaz. hehe. ale niestety ostatni tydzień... ;/ xDD ferie powinny być dłuższe. ![]() LATYNOSIIIII!! xDDD haha. iks de de de. xDD
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam ostatni tydzień.. I zaś do szkoły ;-(( ehh.. i ja mam na dzień dobry sprawdzian w pn i we wtorek.. i jeszcze pisze jeden zalegly..;/ ehh... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() Ja tam wole siatke... trenuje i też się mogę wyzyć na siatce..![]() ![]() A no tak rozumiem.. ja już też sama mam mętlik w glowe czy jechać na te dwa turnusy i wyjdzie jakies 3000zł i na 24 dni. Czy jechać na 11 za 2660zł z tymże samolotem. Ja mam dosc jazdy autokarem..;/ mam chorobe lokomocyjną.. i jak w tamtym roku wkraczalismy w te ciepłe klimaty to byla duchota w autokarze pomimo dobrej klimatyzacji ... myslałam ze sie zajade.. ale atomosfera w autokarze byla nieziemska
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale rodzice mi raczej nie pozwolą. chociaż samoloty są bezpieczniejsze niż autokary. o może źle to napisałam. xD lecąc samolotem masz raczej mniejsze ryzyko wypadku. xD haha. z resztą. już nie chodzi o to, że wypadki są czy coś, ale moi rodzicę mówią, że lepiej autokarem. xD Też mam z lekka metlik w głowie. xD Nie wiem gdzie jechać, jak, z kim, z jakiego biura podróży. xD ... masakra. xD Ale. dam radę. xDD ja też mam w poniedziałek sprawdzian... z polaka z czegoś tam. xDD
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znalazłam fajny obóz.. 14 dni.. autokarem. oplaca sie.. chyba ze nie mozesz na tak dlugo;/ 1760zł http://www.travelbook.pl/offer_921_2033.html |
|
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
No faktycznie niezła oferta ^^
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- no jasne, myślę, że byłoby nieziemsko
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanko do tej osoby co pisała, że jest podwójny turnus za 2700zl. Z jakiego biura to było? Ja obdzwoniłam dzisiaj tyle biur że hoho.. i najtanszy to byl za 3180 po odliczeniu autokaru. Wiekszosc biur tego nie robi.;/
ja bym pojechala na taki obóz podwojny pod warunkiem że nie będę widziala 3 z przodu..czyli gora 2999zł.. |
|
|
|
#1304 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obóz do Lloret de Mar z Almatura. Ktoś się wybiera? :)
co do terminów wybieramy się z koleżanką tzn. mamy zamiar się wybrac :d tak na początku lipca ;D
aaaahhhh ja chce wakacje ;D ![]() ![]() w jakim jesteście wieku ;> i z jakich miejscowości byście wyjeżdżały jak coś ;> ,wiem ,że pewnie pisałyście wcześniej ,ale nie chce mi się szukać :P :rolleyes :
Edytowane przez Spraniuszka Czas edycji: 2009-02-24 o 20:18 |
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
no ja rocznikowo 16, poznan, witam ;d
i wlasnie obawiam sie ze duzo osob bedzie na lipiec, a im wiecej osob tym mniej luzu z koleeei ;d
|
|
#1306 |
|
Przyczajenie
|
No hej, mam 14 lat i jadę na obóz rekreacyjny z almaturem
termin: 31.07 lub 7.08 ![]() Mam pytanie? Ktoś stąd jedzie? Bo jednak ryzykowna jest podróż samemu
|
|
|
|
#1307 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś chętny do Hiszpanii? Z almaturem
Jest ktoś chętny? Mam 14 lat i chcę tam jechać w terminie : 31.07 lub 07.08
Obóz rekreacyjny w Loret-Hiszpania Wiem, że dużo osób ma zamiar tam pojechać, ja też tylko boję się "lokatorów"
|
|
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no niewiem nie byłyśmy jeszcze na takim obozie z biur turystycznych :P dlatego tez nie wiedomo jacy opiekunowie nam się trafią modlimy się o ffaaajnych i ,zeby koleżanke próbowali wkręcać na dyskoteki ,bo jest niestety rok mlodsza; / ,ale jak bedzie inaczej to tez damy radę;DCo do wyjazdu chciałybysmy najlepiej z Rzeszowa wyjechać ,albo z okolic ewentualnie z Lublina ,albo Krk ) ,a w jakim terminie jedziesz;> wklej link jak mozesz tej oferty byłabym wdzięczna ,bo mamy duzo ofert i niewiem ktorą wybrać ,a o ile sie nie myle to są tam różnego rodzaju obozy :P pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Oto link na rekreację z almatura
![]() http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PEOC~HVGR Hmm...to naprawdę nikt nie jest jeszcze zdecydowany na konkretny turnus i biuro? ;> |
|
|
|
#1310 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem z Kraka i to zależy od was czy 31.07 czy 07.08
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
interesujaca ta propozycja ,ale jeszcze nie widze ofert na 2009 rok :P jak narzie to tam sa tylko do 2008
|
|
|
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
aha
faktycznie sorrrrki nam by pasował pewnie termin 3.07-13.07 lub 10.07-20.07 |
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
tak jest jak już się nie mozna doczekac :P
|
|
|
|
#1317 |
|
Przyczajenie
|
Od was czyli od was, bo nie chcę sama jechać
a mógłby być 31 lipiec?
|
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
hmmm no my raczej nie pojedziemy w pózniejszym terminie ,iz wyjezdzam z rodzicami w sierpniu :P
|
|
|
|
#1319 |
|
Przyczajenie
|
Ja też, ale pod koniec. A sama jedziesz? To jaki konkretny termin?
|
|
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
ja mowiłam o dwóch turnusach, 2700 zł za 20 dni, tylko ze z tego biura jest tylko i wyłacznie wyjazd z poznania, caly autokar z wielkopolski,ale wyjazd jest z poznania,nie zbiera sie ludzi po Polsce.
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

no jeżeli chodzi o dyskoteki, to ja raczej mogę sobię w tym roku pomarzyć, bo mam 15 lat. ;/ a Ty ile masz?
Samolotem? hmm. nie myslałam o tym. 

i mnie żałowały.. <lol2>
ja z Poznania.