Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 00:05   #1291
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez BlueEyes46 Pokaż wiadomość
haha. no jeżeli chodzi o dyskoteki, to ja raczej mogę sobię w tym roku pomarzyć, bo mam 15 lat. ;/ a Ty ile masz? Samolotem? hmm. nie myslałam o tym. Ale chyba wolę 'tradycyjny' xD autokar. Noo w sumie masz rację z tym, że mało czasu może być. Bo ja chcę jechać na przynajmniej dwie wycieczki fakultatywne, do tego chcę jechać na siatkówkę plażową, ale myślę też nad rekreacją. xD hehe. Kurcze, już sama nie wiem co robić.

masz gg? ja mam 16 ;-)) Lepiej by mi się gadało na gadulcu:p
Dla mnie to jest stanowczo za mało.. To sie tak wydaje.. Ja byłam w tamtym roku w Grecji na 13 dni. Można powiedzieć 12 bo wróciliśmy o 4 nad ranem 13-tego dnia.
Żałowałam, że jednak nie wybrałam jednak przynajmniej na 2 tygodnie..
Byłam na 3 wycieczkach fakultatywnych. Tak sobie myslalam że jeszcze jakieś 3/4 dni dodatkowe to byłoby IDEALNIE
Szczególnie takie wakacje szybko mijają..
Potem ostatniego dnia na kolonii będziesz żałować i myśleć... "czemu jednak nie pojechałam na więcej..a takto muszę jutro wracać.. tu jest cudownie"..
Szczególnie będziesz tego chciała.. bo to jest LLORET DE MAR!. Raj na ziemi:P
SsIlonka16sS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 00:08   #1292
BlueEyes46
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SsIlonka16sS Pokaż wiadomość
masz gg? ja mam 16 ;-)) Lepiej by mi się gadało na gadulcu:p
Dla mnie to jest stanowczo za mało.. To sie tak wydaje.. Ja byłam w tamtym roku w Grecji na 13 dni. Można powiedzieć 12 bo wróciliśmy o 4 nad ranem 13-tego dnia.
Żałowałam, że jednak nie wybrałam jednak przynajmniej na 2 tygodnie..
Byłam na 3 wycieczkach fakultatywnych. Tak sobie myslalam że jeszcze jakieś 3/4 dni dodatkowe to byłoby IDEALNIE
Szczególnie takie wakacje szybko mijają..
Potem ostatniego dnia na kolonii będziesz żałować i myśleć... "czemu jednak nie pojechałam na więcej..a takto muszę jutro wracać.. tu jest cudownie"..
Szczególnie będziesz tego chciała.. bo to jest LLORET DE MAR!. Raj na ziemi:P
haha. noom. mam. 1213178. dzisiaj już nie wejdę, bo mi się nie chce włączać drugiego komputera. xD ale jutro będę. A właśnie. Nie wiem czy pytałam. xD z skąd jesteś?
BlueEyes46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 00:11   #1293
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Red face Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy

Cytat:
haha. noom. mam. 1213178. dzisiaj już nie wejdę, bo mi się nie chce włączać drugiego komputera. xD ale jutro będę. A właśnie. Nie wiem czy pytałam. xD z skąd jesteś?

Leńńń! :PPPPPP

Ja jestem z Oświęcimia.. (Nie mieszkam w obozie z góry mówie p: Wielu osobom, którym to powiedziałam były w szoku i mnie żałowały.. <lol2> ) Jechałabym albo z Krakowa lub bielska białej ;-))
mam w domu katalog z ARIONA.. Sprawdzone biuro Na 13 dni za 1699 oczywiście gdy wpłacisz wcześniej to taniej
A Ty skąd jesteś?
Stary 2009-02-24, 00:15   #1294
BlueEyes46
Raczkowanie

Cytat:
Leńńń! :PPPPPP

Ja jestem z Oświęcimia.. (Nie mieszkam w obozie z góry mówie p: Wielu osobom, którym to powiedziałam były w szoku i mnie żałowały.. <lol2> ) Jechałabym albo z Krakowa lub bielska białej ;-))
mam w domu katalog z ARIONA.. Sprawdzone biuro Na 13 dni za 1699 oczywiście gdy wpłacisz wcześniej to taniej
A Ty skąd jesteś?
haha. xD no leń leń. xD jedyne po co mam ochotę ruszyć dupę, to po czekoladę. xDD haha. haha. xD no to dobrze, że tam nie mieszkasz. xD haha. ja z Poznania. ja mam jechać z almatura. ale kurcze, już sama nie wiem. xD każdy mówi co innego. ale rzeczywiście tanio. a jaki hotel?
Stary 2009-02-24, 00:19   #1295
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Cytat:
haha. xD no leń leń. xD jedyne po co mam ochotę ruszyć dupę, to po czekoladę. xDD haha. haha. xD no to dobrze, że tam nie mieszkasz. xD haha. ja z Poznania. ja mam jechać z almatura. ale kurcze, już sama nie wiem. xD każdy mówi co innego. ale rzeczywiście tanio. a jaki hotel?

ja Ci dam czekolade!! Bo do wakacji Ci w boki pójdzie i żaden latynos na Ciebie nie spojrzy. Chyba nie chcesz tego?

Wiesz co ? jeśli mam Ci poradzić.. to poczekaj do połowy marca.. miej w du*** to, że teraz jest promocja.. prawda jest taka że w połowie marca zleci tyle ofert, że będą bardziej fajne (DŁUUUUUUUŻSZE) i tańsze od tego co wpłacisz na promocji.. ;-))
Stary 2009-02-24, 00:23   #1296
BlueEyes46
Raczkowanie

Cytat:
ja Ci dam czekolade!! Bo do wakacji Ci w boki pójdzie i żaden latynos na Ciebie nie spojrzy. Chyba nie chcesz tego?

Wiesz co ? jeśli mam Ci poradzić.. to poczekaj do połowy marca.. miej w du*** to, że teraz jest promocja.. prawda jest taka że w połowie marca zleci tyle ofert, że będą bardziej fajne (DŁUUUUUUUŻSZE) i tańsze od tego co wpłacisz na promocji.. ;-))
no właśnie słyszałam, że narazie mam poczekać. xD Ale kochana. Zanim ja się zastanowię gdzie jechać... haha. xDD jeszcze trochę. Noo wiem, ale ja jestem uzależniona od czekolady. xD Z resztą. Dzisiaj mogę sobie pozwolić. xD Bo jutro, pojutrze i popojutrze idę na tenisa więc wiesz. xD spalę 5 razy tyle, co zjem. xD haha. jeej. Latynosiii. xD kurde. te ciemne oczy... <zakochany> xDD
Stary 2009-02-24, 00:31   #1297
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie słyszałam, że narazie mam poczekać. xD Ale kochana. Zanim ja się zastanowię gdzie jechać... haha. xDD jeszcze trochę. Noo wiem, ale ja jestem uzależniona od czekolady. xD Z resztą. Dzisiaj mogę sobie pozwolić. xD Bo jutro, pojutrze i popojutrze idę na tenisa więc wiesz. xD spalę 5 razy tyle, co zjem. xD haha. jeej. Latynosiii. xD kurde. te ciemne oczy... <zakochany> xDD

Spoooko Nie przejmuj się.. ja też jestem w gorącej wodzie kompana..;pp

Ale też tak sobie myśle, że jak bym jechała na dwa turnusy z almatura to bym miała taniej o wiele na promocji 28.02.. A Ty byś nie chciala na dwa jechac? taniej masz a po drugie -400 zł odliczasz sobie.. z tego co dobrze rozumiem
No to kochana nic nam nie pozostaje jak odwyk .. bo ja też jestem uzależniona od czekolady... oo ... nie umiem grać w tenisa.. ja mam ferie i nie mam żadnych treningow

Ty mnie nie prowokuj! teraz Ci się zachcialo o latynosach dyskutować.. porozmawiamy o tym w czerwcu.. bo zaraz sie rozplyne..
Stary 2009-02-24, 00:42   #1298
BlueEyes46
Raczkowanie

Cytat:
Spoooko Nie przejmuj się.. ja też jestem w gorącej wodzie kompana..;pp

Ale też tak sobie myśle, że jak bym jechała na dwa turnusy z almatura to bym miała taniej o wiele na promocji 28.02.. A Ty byś nie chciala na dwa jechac? taniej masz a po drugie -400 zł odliczasz sobie.. z tego co dobrze rozumiem
No to kochana nic nam nie pozostaje jak odwyk .. bo ja też jestem uzależniona od czekolady... oo ... nie umiem grać w tenisa.. ja mam ferie i nie mam żadnych treningow

Ty mnie nie prowokuj! teraz Ci się zachcialo o latynosach dyskutować.. porozmawiamy o tym w czerwcu.. bo zaraz sie rozplyne..
haha. noo. odwyk odwyk. xDD to się naucz. xD fajna sprawa. Możesz się wyżyć na piłce jak jestes wkurzona. xD haha. to jest najlepsze. xDD bo ogólnie, to Ci powiem, że ja bym chętnie pojechała na dłużej, ale ja po prostu baaardzo dawno nie byłam na żadnej kolonii i moi rodzice mówią, że powinnam pojechać w tym roku na trochę krócej. ale rzeczywiście się opłaca! Też mam ferie teraaz. hehe. ale niestety ostatni tydzień... ;/ xDD ferie powinny być dłuższe.
LATYNOSIIIII!! xDDD haha. iks de de de. xDD
Stary 2009-02-24, 00:47   #1299
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Cytat:
haha. noo. odwyk odwyk. xDD to się naucz. xD fajna sprawa. Możesz się wyżyć na piłce jak jestes wkurzona. xD haha. to jest najlepsze. xDD bo ogólnie, to Ci powiem, że ja bym chętnie pojechała na dłużej, ale ja po prostu baaardzo dawno nie byłam na żadnej kolonii i moi rodzice mówią, że powinnam pojechać w tym roku na trochę krócej. ale rzeczywiście się opłaca! Też mam ferie teraaz. hehe. ale niestety ostatni tydzień... ;/ xDD ferie powinny być dłuższe.
LATYNOSIIIII!! xDDD haha. iks de de de. xDD

Ja też mam ostatni tydzień.. I zaś do szkoły ;-(( ehh.. i ja mam na dzień dobry sprawdzian w pn i we wtorek.. i jeszcze pisze jeden zalegly..;/ ehh...

: (

Ja tam wole siatke... trenuje i też się mogę wyzyć na siatce..

A no tak rozumiem.. ja już też sama mam mętlik w glowe czy jechać na te dwa turnusy i wyjdzie jakies 3000zł i na 24 dni. Czy jechać na 11 za 2660zł z tymże samolotem. Ja mam dosc jazdy autokarem..;/ mam chorobe lokomocyjną.. i jak w tamtym roku wkraczalismy w te ciepłe klimaty to byla duchota w autokarze pomimo dobrej klimatyzacji ... myslałam ze sie zajade.. ale atomosfera w autokarze byla nieziemska
Stary 2009-02-24, 01:00   #1300
BlueEyes46
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam ostatni tydzień.. I zaś do szkoły ;-(( ehh.. i ja mam na dzień dobry sprawdzian w pn i we wtorek.. i jeszcze pisze jeden zalegly..;/ ehh...

: (

Ja tam wole siatke... trenuje i też się mogę wyzyć na siatce..

A no tak rozumiem.. ja już też sama mam mętlik w glowe czy jechać na te dwa turnusy i wyjdzie jakies 3000zł i na 24 dni. Czy jechać na 11 za 2660zł z tymże samolotem. Ja mam dosc jazdy autokarem..;/ mam chorobe lokomocyjną.. i jak w tamtym roku wkraczalismy w te ciepłe klimaty to byla duchota w autokarze pomimo dobrej klimatyzacji ... myslałam ze sie zajade.. ale atomosfera w autokarze byla nieziemska
łojojć. choroba lokomocyjna... masakra. no ja raczej samolotem nie polece. osobiście uwielniam latać samolotem. Ale rodzice mi raczej nie pozwolą. chociaż samoloty są bezpieczniejsze niż autokary. o może źle to napisałam. xD lecąc samolotem masz raczej mniejsze ryzyko wypadku. xD haha. z resztą. już nie chodzi o to, że wypadki są czy coś, ale moi rodzicę mówią, że lepiej autokarem. xD Też mam z lekka metlik w głowie. xD Nie wiem gdzie jechać, jak, z kim, z jakiego biura podróży. xD ... masakra. xD Ale. dam radę. xDD ja też mam w poniedziałek sprawdzian... z polaka z czegoś tam. xDD
Stary 2009-02-24, 01:10   #1301
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Cytat:
łojojć. choroba lokomocyjna... masakra. no ja raczej samolotem nie polece. osobiście uwielniam latać samolotem. Ale rodzice mi raczej nie pozwolą. chociaż samoloty są bezpieczniejsze niż autokary. o może źle to napisałam. xD lecąc samolotem masz raczej mniejsze ryzyko wypadku. xD haha. z resztą. już nie chodzi o to, że wypadki są czy coś, ale moi rodzicę mówią, że lepiej autokarem. xD Też mam z lekka metlik w głowie. xD Nie wiem gdzie jechać, jak, z kim, z jakiego biura podróży. xD ... masakra. xD Ale. dam radę. xDD ja też mam w poniedziałek sprawdzian... z polaka z czegoś tam. xDD

znalazłam fajny obóz.. 14 dni.. autokarem. oplaca sie.. chyba ze nie mozesz na tak dlugo;/ 1760zł http://www.travelbook.pl/offer_921_2033.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 15:32   #1302
Schnitte
Raczkowanie

No faktycznie niezła oferta ^^

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
chcesz jechać do Lloret?
no jasne, myślę, że byłoby nieziemsko
Stary 2009-02-24, 16:34   #1303
SsIlonka16sS
Raczkowanie

Ja mam pytanko do tej osoby co pisała, że jest podwójny turnus za 2700zl. Z jakiego biura to było? Ja obdzwoniłam dzisiaj tyle biur że hoho.. i najtanszy to byl za 3180 po odliczeniu autokaru. Wiekszosc biur tego nie robi.;/
ja bym pojechala na taki obóz podwojny pod warunkiem że nie będę widziala 3 z przodu..czyli gora 2999zł..
Stary 2009-02-24, 20:08   #1304
Spraniuszka
Raczkowanie

Dot.: Obóz do Lloret de Mar z Almatura. Ktoś się wybiera? :)

co do terminów wybieramy się z koleżanką tzn. mamy zamiar się wybrac :d tak na początku lipca ;D

aaaahhhh ja chce wakacje ;D
w jakim jesteście wieku ;> i z jakich miejscowości byście wyjeżdżały jak coś ;> ,wiem ,że pewnie pisałyście wcześniej ,ale nie chce mi się szukać :P

:rolleyes :

Edytowane przez Spraniuszka
Czas edycji: 2009-02-24 o 20:18
Spraniuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 21:18   #1305
Schnitte
Raczkowanie

no ja rocznikowo 16, poznan, witam ;d

i wlasnie obawiam sie ze duzo osob bedzie na lipiec, a im wiecej osob tym mniej luzu z koleeei ;d

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-25, 18:08   #1306
zosiok
Przyczajenie

GG do zosiok

No hej, mam 14 lat i jadę na obóz rekreacyjny z almaturem termin: 31.07 lub 7.08
Mam pytanie? Ktoś stąd jedzie? Bo jednak ryzykowna jest podróż samemu
zosiok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 18:16   #1307
zosiok
Przyczajenie

GG do zosiok
Czy ktoś chętny do Hiszpanii? Z almaturem

Jest ktoś chętny? Mam 14 lat i chcę tam jechać w terminie : 31.07 lub 07.08
Obóz rekreacyjny w Loret-Hiszpania
Wiem, że dużo osób ma zamiar tam pojechać, ja też tylko boję się "lokatorów"
Stary 2009-02-25, 19:22   #1308
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Schnitte Pokaż wiadomość
no ja rocznikowo 16, poznan, witam ;d

i wlasnie obawiam sie ze duzo osob bedzie na lipiec, a im wiecej osob tym mniej luzu z koleeei ;d

no niewiem nie byłyśmy jeszcze na takim obozie z biur turystycznych :P dlatego tez nie wiedomo jacy opiekunowie nam się trafią modlimy się o ffaaajnych i ,zeby koleżanke próbowali wkręcać na dyskoteki ,bo jest niestety rok mlodsza; / ,ale jak bedzie inaczej to tez damy radę;D
Co do wyjazdu chciałybysmy najlepiej z Rzeszowa wyjechać ,albo z okolic ewentualnie z Lublina ,albo Krk ) ,a w jakim terminie jedziesz;> wklej link jak mozesz tej oferty byłabym wdzięczna ,bo mamy duzo ofert i niewiem ktorą wybrać ,a o ile sie nie myle to są tam różnego rodzaju obozy :P

pozdrawiam
Stary 2009-02-25, 19:44   #1309
olcia229
Raczkowanie

Oto link na rekreację z almatura
http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PEOC~HVGR

Hmm...to naprawdę nikt nie jest jeszcze zdecydowany na konkretny turnus i biuro? ;>
olcia229 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-25, 19:50   #1310
zosiok
Przyczajenie

GG do zosiok

Ja jestem z Kraka i to zależy od was czy 31.07 czy 07.08
Stary 2009-02-25, 19:52   #1311
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zosiok Pokaż wiadomość
Ja jestem z Kraka i to zależy od was czy 31.07 czy 07.08
Od was to znaczy od kogo?^^
Stary 2009-02-25, 20:00   #1312
Spraniuszka
Raczkowanie

dzieki interesujaca ta propozycja ,ale jeszcze nie widze ofert na 2009 rok :P jak narzie to tam sa tylko do 2008
Stary 2009-02-25, 20:07   #1313
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spraniuszka Pokaż wiadomość
dzieki interesujaca ta propozycja ,ale jeszcze nie widze ofert na 2009 rok :P jak narzie to tam sa tylko do 2008
Przypatrz się dokładniej, to jest na 100% oferta na 2009, to samo mam w katalogu, który mi niedawno przysłali więc musiałaś się pomylić jakoś ;p
Stary 2009-02-25, 20:18   #1314
Spraniuszka
Raczkowanie

aha faktycznie sorrrrki
nam by pasował pewnie termin 3.07-13.07 lub 10.07-20.07
Stary 2009-02-25, 20:20   #1315
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spraniuszka Pokaż wiadomość
aha faktycznie sorrrrki
nam by pasował pewnie termin 3.07-13.07 lub 10.07-20.07
W sumie to większości pasuje lipiec ;]
Stary 2009-02-25, 20:21   #1316
Spraniuszka
Raczkowanie

tak jest jak już się nie mozna doczekac :P
Stary 2009-02-25, 20:27   #1317
zosiok
Przyczajenie

GG do zosiok

Od was czyli od was, bo nie chcę sama jechać a mógłby być 31 lipiec?
Stary 2009-02-25, 20:50   #1318
Spraniuszka
Raczkowanie

hmmm no my raczej nie pojedziemy w pózniejszym terminie ,iz wyjezdzam z rodzicami w sierpniu :P
Stary 2009-02-25, 21:54   #1319
zosiok
Przyczajenie

GG do zosiok

Ja też, ale pod koniec. A sama jedziesz? To jaki konkretny termin?
Stary 2009-02-25, 21:55   #1320
natkacz
Zadomowienie

ja mowiłam o dwóch turnusach, 2700 zł za 20 dni, tylko ze z tego biura jest tylko i wyłacznie wyjazd z poznania, caly autokar z wielkopolski,ale wyjazd jest z poznania,nie zbiera sie ludzi po Polsce.

natkacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości