Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 22:47   #1351
olcia229
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez freeze69 Pokaż wiadomość
oO to super! opowiadaj wszyyystko!

opiekunowie, HOTEL i pozostałe ; P
b proszę ;p
Co mam wiedzieć o hotelu skoro tam nie byłam?^^Poprzednio byłam w innych państwach, teraz po raz pierwszy jadę do Hiszpanii
olcia229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 22:48   #1352
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olcia229 Pokaż wiadomość
16 lat - 3 gimnazjum.
Jeśli chodzi o opiekunów to na wakacjach 2008 w Grecji miałam opiekunów-studentów, którzy z nami pili i chodzili na dyskoteki więc był kompletny luz Za to jak byłam we Włoszech miałam starego faceta, który po godzinie 22 nie pozwalał nam wychylać nosa za drzwi pokoju ;/ Zawsze mogą się trafić całkiem różni, ale trzeba być dobrej myśli

oh to świetnie byłoby z takimi studentami ;P !
ale z tym facetem to przesrane troche musiałaś mieć ^__^

w moim wieku jesteś. ; p z almaturu już jezdzilas rozumiem ale Hiszpania bedzie pierwszy raz tak? a mniej wiecej na ktory turnus planujesz? moze razem pojedziemy xP ehh. z jakiego miasta tak wgl jetses?

edit: no tak sorki nie zrozumiałam, myslalam ze juz bylas z almaturem w hiszpanii ; p

Edytowane przez freeze69
Czas edycji: 2009-02-27 o 22:49
freeze69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 22:49   #1353
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
16 lat - 3 gimnazjum.
Jeśli chodzi o opiekunów to na wakacjach 2008 w Grecji miałam opiekunów-studentów, którzy z nami pili i chodzili na dyskoteki więc był kompletny luz Za to jak byłam we Włoszech miałam starego faceta, który po godzinie 22 nie pozwalał nam wychylać nosa za drzwi pokoju ;/ Zawsze mogą się trafić całkiem różni, ale trzeba być dobrej myśli

ooo nio to spoko ,a wpuszczali Cię na dyskoteki jak nie miałaś skonczonych 16 lat ;> ,bo ja mam tylko chodzi o kolezanke ...;/
Spraniuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 22:51   #1354
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Spraniuszka Pokaż wiadomość
ooo nio to spoko ,a wpuszczali Cię na dyskoteki jak nie miałaś skonczonych 16 lat ;> ,bo ja mam tylko chodzi o kolezanke ...;/

przydalby sie kolezance paszport osoby starszej ze zdjeciem z dziecinstwa. tylko bedzie trzeba pokombinowac ))
Stary 2009-02-27, 22:53   #1355
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
przydalby sie kolezance paszport osoby starszej ze zdjeciem z dziecinstwa. tylko bedzie trzeba pokombinowac ))

awiesz ,że własnie tak myslałyśmy o tym hah !
tylko wiesz co boimy się o to czy opiekunowie nie będą mieć jakiegoś problemu ...
Stary 2009-02-27, 22:57   #1356
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
awiesz ,że własnie tak myslałyśmy o tym hah !
tylko wiesz co boimy się o to czy opiekunowie nie będą mieć jakiegoś problemu ...
to się okaże na miejscu... jesli opiekunowie beda gitgit to jeszcze beda Wam pomagac z ta dyskoteka a jesli nie to ehh.. nic nie zrobisz. Bedziesz sie wtedy o siebie martwila zeby wyrwac sie na jakas imprezke do centrum ;P

masz jakies konkretne plany cd wakacji? z jakiego miasta jedziesz? jaki termin itp ? ;>
Stary 2009-02-27, 23:01   #1357
olcia229
Raczkowanie

Ja w Grecji z tymi opiekunami-studentami chodziłam na dyskoteki nawet z 13-latkami więc tak naprawdę to wszystko zależy od kadry. Moim miastem wyjazdowym jest Wrocław. A jak z wami? Jedziecie same czy z ekipą?
Stary 2009-02-27, 23:10   #1358
vesper11
Raczkowanie

[quote=olcia92;11201960]
Cytat:
Napisane przez vesper11 Pokaż wiadomość
bosz ale cudne wspomnienia :P a ja mam pytanka dotyczące wyjazdu a więc :
- jakie ubrania zabierałaś co sie tak naprawde sprzydaje
- jaki filtr w kremie nie chce być spalona na czerwono hehhe
-ile mniej więcej wydałaś tam kasy zastanawiam sie czy ok 100 euro mi starczy
- gdzie kupiłas karnet do tegoo słynnego i bossskiego Tropics ? przed klubem ktoś to sprzedaje?
nom i jak coś jeszcze pamietasz to opowiadaj uwielbiam czytać o LLore dm
Mnóstwo krótkich spodenek, spódniczek, bokserek i koszulek na ramiączkach. Właśnie pamiętam dziewczyny z Polski, które przypadkowo spotkałyśmy, a one "emo" były i wiesz, czarne rurki, buty w stylu skate i na taki żar, gdzie my się jak myszy pociłyśmy.
Polecam najlepiej dwa stroje, bo przy tym ciągłym chodzeniu na plażę to różne rzeczy się dzieją, zresztą po każdej kąpieli w morzu strój trzeba prać, bo się robi sztywny od soli.
Hmm, ja np. opalam się zazwyczaj na brązowo, ale przy takim ostrym słońcu to wszystko może się zdarzyć Więc ja na sam początek miałam 30, ale potem jak już się zaprawiłam to zeszłam chyba na 10 albo 15, nie pamietam dokładnie, ale bardzo ładnie byłam opalona po takim, bez efektu spalenia ;p
Ja miałam coś ok. 130 euro i jeszcze przywiozłam kasę Na bazarach musicie się targować ile wlezie z Turkami czy Arabami, oni są przyjaźni i co niektórzy nawet trochę po polsku mówią ;D
Hmm, karnety załatwiali nam opiekunowie jakiejś grupy na koloni, ale wiem, że zawsze w godzinach ok. 19- 20 przed tropicsem i ogólnie po Lloret chodzili naciągacze, którzy najczęściej mówili w naszym języku, więc oni wam wszystko powiedzą Ale karnety to chyba kupuje się w kasie, przy tropicsie tak mi się wydaje, ale lepiej iść wcześniej bo potem są niesamowite kolejki.

Moja koleżanka wchodziła na krzywy paszport, bo brakowało jej 5 dni! Dobrze, że wszystko się udało i żadnego przypału nie było :p
Z chęcią wrócę tam za rok, teraz czas na Grecję
vesper11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 23:11   #1359
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
Ja w Grecji z tymi opiekunami-studentami chodziłam na dyskoteki nawet z 13-latkami więc tak naprawdę to wszystko zależy od kadry. Moim miastem wyjazdowym jest Wrocław. A jak z wami? Jedziecie same czy z ekipą?

ja jeśli pojadę, pojadę sama. troche się obawiam ale licze na to ze się bede bawila jak jeszcze NIGDY i ze poznam wspanialych ludzi )) ogolnie to towazyska bardzo jestem wiec mam nadzieje ze nie bede miala problemow
Stary 2009-02-27, 23:16   #1360
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
ja jeśli pojadę, pojadę sama. troche się obawiam ale licze na to ze się bede bawila jak jeszcze NIGDY i ze poznam wspanialych ludzi )) ogolnie to towazyska bardzo jestem wiec mam nadzieje ze nie bede miala problemow
Ja się boję o te dyskoteki, bo urodziny mam dopiero we wrześniu..Może uda się jakiś przekręt z paszportem albo będą fajni opiekunowie. Jakie są wasze miasta wyjazdowe i jaki termin planujecie?
Stary 2009-02-27, 23:18   #1361
freeze69
Przyczajenie

[quote=vesper11;11202507]
Cytat:
Napisane przez olcia92 Pokaż wiadomość

Mnóstwo krótkich spodenek, spódniczek, bokserek i koszulek na ramiączkach. Właśnie pamiętam dziewczyny z Polski, które przypadkowo spotkałyśmy, a one "emo" były i wiesz, czarne rurki, buty w stylu skate i na taki żar, gdzie my się jak myszy pociłyśmy.
Polecam najlepiej dwa stroje, bo przy tym ciągłym chodzeniu na plażę to różne rzeczy się dzieją, zresztą po każdej kąpieli w morzu strój trzeba prać, bo się robi sztywny od soli.
Hmm, ja np. opalam się zazwyczaj na brązowo, ale przy takim ostrym słońcu to wszystko może się zdarzyć Więc ja na sam początek miałam 30, ale potem jak już się zaprawiłam to zeszłam chyba na 10 albo 15, nie pamietam dokładnie, ale bardzo ładnie byłam opalona po takim, bez efektu spalenia ;p
Ja miałam coś ok. 130 euro i jeszcze przywiozłam kasę Na bazarach musicie się targować ile wlezie z Turkami czy Arabami, oni są przyjaźni i co niektórzy nawet trochę po polsku mówią ;D
Hmm, karnety załatwiali nam opiekunowie jakiejś grupy na koloni, ale wiem, że zawsze w godzinach ok. 19- 20 przed tropicsem i ogólnie po Lloret chodzili naciągacze, którzy najczęściej mówili w naszym języku, więc oni wam wszystko powiedzą Ale karnety to chyba kupuje się w kasie, przy tropicsie tak mi się wydaje, ale lepiej iść wcześniej bo potem są niesamowite kolejki.

Moja koleżanka wchodziła na krzywy paszport, bo brakowało jej 5 dni! Dobrze, że wszystko się udało i żadnego przypału nie było :p
Z chęcią wrócę tam za rok, teraz czas na Grecję

a wiecie co ! z tymi kremami do opalania to różnie jest i chyba zalezy od czlowieka ;P ja na przyklad jak bylam w Egipcie to kurde wyobrazcie sobie ze sie NICZYM nie smarowalam oO i bylam przeeepieknie opalona na czekoladke (jak zawsze) troche buźke sobie spalilam xPPP no ale to tylko to.. i pozniej musialam juz kremowac na grubo. Tu fakt popelnilam blad ze twarzy nie kremowalam od poczatku. Ale ogolnie to cala opalenizna sliczna, bez filtrow i bez popazen. Oczywiscie lepiej miec ze soba zeby pozniej nie miec problemow ; )

a do co ubran to fakt te spodenki, spodniczki itp. a do z dlugimi spodniami? przydadza sie jakies? i bluzy itp? adidasy? .. takie rzeczy?

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Ja się boję o te dyskoteki, bo urodziny mam dopiero we wrześniu..Może uda się jakiś przekręt z paszportem albo będą fajni opiekunowie. Jakie są wasze miasta wyjazdowe i jaki termin planujecie?

Moje miasto: Białystok, w przypadku ok-tours aż Warszawa ;/ no ale i tak nie wiem czy pojade w ogole. Bo w tym roku strasznie ceny wzrosly a moja mama cos kręci nosem i ehh szkoda gadac ; ((((((
Stary 2009-02-27, 23:25   #1362
olcia229
Raczkowanie

Ja się cały czas zastanawiam, bo wiem, że teraz są największe zniżki. W kwietniu ceny mogą być dużo większe..
Stary 2009-02-27, 23:25   #1363
freeze69
Przyczajenie

Dot.: Czy ktoś chętny do Hiszpanii? Z almaturem

ja planuję jechac do lloret w tym roku z alaturu wlasnie. termin, jeszcze nie mam pojecia ale ten by mi nawet pasowal. skad jedziesz? i czy cos wiesz o tym hotelu? Vila Garbi.
pzdr
Stary 2009-02-27, 23:28   #1364
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
Ja się cały czas zastanawiam, bo wiem, że teraz są największe zniżki. W kwietniu ceny mogą być dużo większe..
dokładnie. teraz można taniej wykupić oboz.. ale coz mam na to poradzic skoro mamie brak funduszy? ;/ a ja straaasznie chce jechac do tego Lloret. Tym bardziej ze wybieram sie juz od kilku lat. Wkoncu obiecala mi ze pojace w `09 ale obawiam sie mimo wszystko bo jak na razie nic nie jest pewne ; <
Stary 2009-02-27, 23:37   #1365
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
to się okaże na miejscu... jesli opiekunowie beda gitgit to jeszcze beda Wam pomagac z ta dyskoteka a jesli nie to ehh.. nic nie zrobisz. Bedziesz sie wtedy o siebie martwila zeby wyrwac sie na jakas imprezke do centrum ;P

masz jakies konkretne plany cd wakacji? z jakiego miasta jedziesz? jaki termin itp ? ;>

wiesco chcemy jechać na początku lipca:P a co do miasta to by mi Rzeszów pasił ,albo cos na podkarpaciu ewentualnie Krk :P ,albo Lbl ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 23:37   #1366
vesper11
Raczkowanie

[quote=freeze69;11202635]
Cytat:
Napisane przez vesper11 Pokaż wiadomość

a do co ubran to fakt te spodenki, spodniczki itp. a do z dlugimi spodniami? przydadza sie jakies? i bluzy itp? adidasy? .. takie rzeczy?

Ja wolałam się ubezpieczyć z tymi filtrami
Jeśli macie zamiar wychodzić wieczorami na spacery po plaży to lepiej mieć jakieś rybaczki i sweterek czy bluzę, żeby zarzucić na ramiona, ale jak ja głównie spędzałam wieczory i noce w klubie albo w hotelu to tylko na podróż potrzebowałam Jeśli nie masz wygodnych sandałów to możesz wsiąść adidasy, ale ja ich nie używałam w Hiszpanii, właściwie mi tylko zajęły miejsce w walizce. Ogólnie w centrum Lloret, gdzie jest mnóstwo ludzi, neonów etc. to nawet ok 23 chodzi się podobnie jak o 12 czy 13

Jejkuś dziewczyny ale wam zazdroszczę
Stary 2009-02-27, 23:52   #1367
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
wiesco chcemy jechać na początku lipca:P a co do miasta to by mi Rzeszów pasił ,albo cos na podkarpaciu ewentualnie Krk :P ,albo Lbl ;p
No to wszystkie jesteśmy z innych części Polski ;P
Stary 2009-02-27, 23:57   #1368
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
No to wszystkie jesteśmy z innych części Polski ;P

ale napewno jakbysmy pojechały z tym samym biurem to bysmy sie spotkały :P ,bo bus podróżuje po różnych czesciach kraju i zbiera ludzi :d ,a Ty skąd wyjeżdżasz;>
Stary 2009-02-27, 23:58   #1369
freeze69
Przyczajenie

Cytat:
ale napewno jakbysmy pojechały z tym samym biurem to bysmy sie spotkały :P ,bo bus podróżuje po różnych czesciach kraju i zbiera ludzi :d ,a Ty skąd wyjeżdżasz;>

jeej fajnie by było! ; ) a w jakim wieku jestescie? bo juz mi się miesza. kazda z nas ma 16 ? ; >
Stary 2009-02-28, 00:02   #1370
Spraniuszka
Raczkowanie

Cytat:
jeej fajnie by było! ; ) a w jakim wieku jestescie? bo juz mi się miesza. kazda z nas ma 16 ? ; >

ja 16 -3 gim ,a moja Natusia 15 2-gim
masz gg;>
Stary 2009-02-28, 00:03   #1371
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
wyjazd - Wrocław
wiek - 16 lat (ale urodziny niestety we wrześniu)
Stary 2009-02-28, 00:07   #1372
freeze69
Przyczajenie

oo to we trzy jesteśmy w tym samym wieku mam gg, na prv napisze.
Stary 2009-02-28, 00:13   #1373
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
Z Almatura zazwyczaj jeździ sporo osób i może wyjeżdżać kilka autobusów (jak jechałam do Włoch to było aż 4). Więc niekoniecznie ludzie z róźnych częsci Polski będą jechali razem. A jaki termin wam najbardziej odpowiada?

Edytowane przez olcia229
Czas edycji: 2009-02-28 o 00:21
Stary 2009-02-28, 10:03   #1374
olcia92
Raczkowanie

[QUOTE=vesper11;11203018]
Cytat:

Ja wolałam się ubezpieczyć z tymi filtrami
Jeśli macie zamiar wychodzić wieczorami na spacery po plaży to lepiej mieć jakieś rybaczki i sweterek czy bluzę, żeby zarzucić na ramiona, ale jak ja głównie spędzałam wieczory i noce w klubie albo w hotelu to tylko na podróż potrzebowałam Jeśli nie masz wygodnych sandałów to możesz wsiąść adidasy, ale ja ich nie używałam w Hiszpanii, właściwie mi tylko zajęły miejsce w walizce. Ogólnie w centrum Lloret, gdzie jest mnóstwo ludzi, neonów etc. to nawet ok 23 chodzi się podobnie jak o 12 czy 13

Jejkuś dziewczyny ale wam zazdroszczę
same przydatne rady super nom własnie tak sie zastanawiałam i nie wiem czy bd mi adasie potrzebne bo tam gorąco uhhh :P muszę sobie jakies super szpilki kupić :P a w tych klubach to rózna muza leci ?
ciekawe czy ma plaży jakieś latino rytmy zapuszczają uwielbiam tańczyć do takiej muzyki :P oo 16 nom ja juz na szczęscie 17stka :P
olcia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 10:27   #1375
vesper11
Raczkowanie

Hm dziewczyny powiem wam, że jeśli macie zamiar chodzić do Tropics'a to odradzam wam japonki i sandałki z odkrytymi palcami ;D Niestety, ale nie raz zostałam podeptana, więc polecam wygodne balerinki Buty na obcasie, czasami może być ciężko się utrzymać np. w sytuacjach ekstremalnych typu wchodzenie z dołu na podest A i właśnie: do Tropics'a chodziliśmy nawet w normalnych krótkich spodenkach i bokserkach, było tam raczej mało dziewczyn jakiś super wystrojonych tylko właśnie wszystko na luzie ;p Mojej koleżance chyba na pierwszej czy drugiej imprezie się obcas złamał
Dzięki temu wątkowi sobie powspominałam ;D
Stary 2009-02-28, 11:50   #1376
Patrycja12521
Raczkowanie

GG do Patrycja12521

Ja jade do Hiszpanii, ale z biura podróży Czerwiński Travel...6 lipca
Ja też byłam już zdecydowana na podpisanie umowy z Alamaturem na rekreacje, ale nie pasował mi ten hotel...Były o nim opinie (i zdjęcia) że pokoje są brudne itd. A skad jestescie??
Patrycja12521 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 12:10   #1377
dominiczkab
Rozeznanie

ja też odradzam japonki i buty z odkrytymi palcami do Tropics'a
miałam niezbyt miłą przygodę, a później musiałam chodzić przez 2 tyg z plastrem na palcu :/
adidasy odradzam natomiast dobrze zabrać jakies baleriny czy coś w tyym stylu obcasy tylko dla wytrzymałych
jedne długie spodnie, albo jakieś rybaczki no i jakiś sweterek, bluza bo wieczory czasami są zimne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 12:14   #1378
olcia229
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja12521 Pokaż wiadomość
Ja jade do Hiszpanii, ale z biura podróży Czerwiński Travel...6 lipca
Ja też byłam już zdecydowana na podpisanie umowy z Alamaturem na rekreacje, ale nie pasował mi ten hotel...Były o nim opinie (i zdjęcia) że pokoje są brudne itd. A skad jestescie??
Ja natomiast widziałam zdjęcia hotelu Villa Garbi, gdzie pokoje były czyste i naprawdę ładne...
Stary 2009-02-28, 12:27   #1379
freeze69
Przyczajenie

a orientujecie się moze jak to jest z obozami campingowymi w hiszpani ,lloret ?
bo slyszalam ze calkiem fajnie moze byc i do tego o wiele nizsze ceny. moze ktos zna biura ktore zajmuja sie tego typu wyjazdami?
Stary 2009-02-28, 13:08   #1380
Spraniuszka
Raczkowanie

Nooooo to jedziemy do Lloret ;D łaaaaa! juz się doczekać nie moge ;x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości