Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 21:18   #1501
agnessss
Rozeznanie

Question Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Linka007, a Ty sama jeździsz na studencki?

"Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny"

13.08-24.08 - Lloret de Mar ^^

I FAZA - 1 / 14

agnessss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:43   #1502
Linkaa_007
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez agnessss Pokaż wiadomość
Linka007, a Ty sama jeździsz na studencki?
W tamtym roku byłam pierwszy raz na studenckim samiusieńka
Linkaa_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:58   #1503
agnessss
Rozeznanie

i właśnie, jak było? Słyszałam, że studenckiego to większość osób jedzie w grupach.. :/

"Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny"

I FAZA - 1 / 14

Stary 2009-03-12, 17:32   #1504
odysek
Raczkowanie

Nie-e, niekoniecznie. To jak wszędzie, mogą się zdarzyć grupy dwu, trzyosobowe, ale są też samotniki
odysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 17:50   #1505
kupanapatyku
Raczkowanie

juz zamówiłam oferte z ok-toursu na 30.07-10.08.
jedziie ktos?;>
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 17:53   #1506
agnessss
Rozeznanie

ja jadę przed ostatni na studencki (na 99%), SAMA na 100%!!

I FAZA - 1 / 14

Stary 2009-03-12, 18:38   #1507
Spraniuszka
Raczkowanie

Jedzie ktoś z biura Olimp ;> w terminie od 3.07 ?
Spraniuszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 19:07   #1508
olcia92
Raczkowanie

Smile Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez alutka Pokaż wiadomość
wiem, że to pytanie pewnie już się pojawiło, ale nie mam już cierpliwości do przeszukiwania 50 stron więęc:
jak tam z temperaturami, tzn. raczej chodzi mi o balsamy do opalania ?
na początek wybrać spf 30, 25, czy 20? ;]
to zależy od tego jaką masz skórę .. na początek radziłabym uzywać balsamy o wyższym faktorze a pózniej możesz zejść na niższy :p wydaje mi sie że my Polki ( niekoniecznie wszystkie ale te o słowiańskim typie urody ) powinnyśmy uzywać faktora ok 30 :P pózniej żeby wrócić też z jakąś opalenizną radziłabym 10 :p ale to moje skromne zdania .. ja tak zrobię w Lloret a i oczywiśćie wcześniej lepiej zażywać jakis betakaroten albolepiej wcinać marchewki żeby skóra była lepiej przygotowana :p
olcia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:38   #1509
sesee
Raczkowanie

U mnie tez nie było problemów z wypłacaniem kaucji, mimo problemów z prysznicem, drzwiami balkonowymi które sie nie zamykały itd.
Haha pod koniec nawet dostaniecie dyplomy i plecaki !! przynajmniej tak było w zeszłe lato
sesee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 19:56   #1510
Linkaa_007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnessss Pokaż wiadomość
i właśnie, jak było? Słyszałam, że studenckiego to większość osób jedzie w grupach.. :/
No akurat powiem Ci, że mi się średnio trafiło. Były ze mną dwie przyjaciółki i para. Do tego wszyscy zuuupełnie nie w moich klimatach Ale za to poznałam super osóbki z młodzieżowej (w młodzieżowej niektórzy również mieli po 18 lat tylko, że czasem im brakło jakiegoś czasu do urodzin), z którymi się trzymałam, więc było ok. Wiadomo, że zawsze lepiej jest pojechać z kimś kogo się zna, bo zawsze jest ryzyko, że ludzie będą beznadziejni Ale myślę, że zawsze jednak się ktoś znajdzie, dodatkowo jeżeli jesteś dość kontaktową osobą, napewno dasz radę Ja w sumie mam z tym mały problem, jednak zdecydowałam się pojechać, bo nie było szans, żeby ktokolwiek z moich znajomych mógł się tam ze mną wybrać i gdybym tak czekała, aż ktoś się zdecyduje to bym nigdy się nie doczekała i nigdy nic nie zobaczyła Tak więc myślę, że jednak warto zaryzykować
Stary 2009-03-14, 09:08   #1511
agnessss
Rozeznanie

Linka, a nie chcesz w tym roku pojechać jeszcze raz? Acha, i jak była ta para, to byłas w pokoju z chłopakiem i dziewczyną?

I FAZA - 1 / 14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 13:03   #1512
Linkaa_007
Raczkowanie

agnessss przykro mi, niestety nie;p W tym roku marzy mi się Grecja, ale co z tego wyjdzie to jeszczcze nie mam pojęcia Prawdę mówiąc to wróciłabym tam tylko dla Monaco i Barcelony

Studentów włącznie ze mną była piątka i dali nam pokój sześcioosobowy, gdzie mieszkaliśmy wszyscy razem - tak jak mówię - ja, 2 dziewczyny, oraz dziewczyna i chłopak. Ale ten pokój był podzielony jakby na dwie części: jedna część od razu jak się wchodzi do pokoju po lewej stały trzy łóżka (tam spałam ja i te dwie przyjaciółki) + balkon i naprzeciwko naszych łóżek druga część pokoju odgrodzona rozsuwanymi drzwiami, gdzie również stały trzy łóżka i tam spała ta para - oni też mieli osobny balkon. W sumie to nikt nikomu nie przeszkadzał, tyle tylko, że jak chciałam się dostać do łazienki to musiałam przejść właśnie przez ich pokój, a oni jak chcieli wyjść to przez nasz;p
Stary 2009-03-14, 15:22   #1513
GiEkSiak92
Przyczajenie

Hehe A Ja jade w tym roku na obóz najprawdopodobniej 22 czerwca do 3 lipca xD
Mam powyzej 16 lat wiec wszystkie dyski moje ;P a kolejnym plusem ze mieszkam na styku 3 granic (Polska, Niemcy , Czechy) wiec nie bede krazyl po Polsce zbierajac ludzi tylko chyba bede ostatnim przystankiem w Polsce ) Jade z ugadana paczke i naczytalem sie waszych opini i narobiliscie mi takie smaku ze juz sie doczekac nie moge Pieniedzy wezme chyba ok.130 Euro tyle ze w tym Aquapark 30 E i karnet na wszystkie dyski 35E ale w sumie nie zamierzam zbytnio kupywac zadnych pamiatek czy ciuchow ;P Glownie %% to mam nadzieje ze styknie
Aha i bede mieszkal w Sanmarti wiec pisac kto jedzie w tym terminie do tego hotelu ) Pozdrawiam
GiEkSiak92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 18:12   #1514
sesee
Raczkowanie

Hm, orientujecie się moze czy warto tam jechać na dwa ost tygodnie sierpnia? mam na myśli życie nocne no i pogodę)

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez GiEkSiak92 Pokaż wiadomość
Hehe A Ja jade w tym roku na obóz najprawdopodobniej 22 czerwca do 3 lipca xD
Mam powyzej 16 lat wiec wszystkie dyski moje ;P a kolejnym plusem ze mieszkam na styku 3 granic (Polska, Niemcy , Czechy) wiec nie bede krazyl po Polsce zbierajac ludzi tylko chyba bede ostatnim przystankiem w Polsce ) Jade z ugadana paczke i naczytalem sie waszych opini i narobiliscie mi takie smaku ze juz sie doczekac nie moge Pieniedzy wezme chyba ok.130 Euro tyle ze w tym Aquapark 30 E i karnet na wszystkie dyski 35E ale w sumie nie zamierzam zbytnio kupywac zadnych pamiatek czy ciuchow ;P Glownie %% to mam nadzieje ze styknie
Aha i bede mieszkal w Sanmarti wiec pisac kto jedzie w tym terminie do tego hotelu ) Pozdrawiam
hahah nie dziwie się!!! ja jeszcze nie mam nic zarezerwowanego ale i tak się nie moge doczekać, tym bardziej, że juz nie na obóz

hah, to zależy ile pijesz! ja miałam 250 euro, troche mi zostało, płaciłam tlyko na wycieczke w barcelonie no i karnet do tropicsa za 25 euro, na innych nie byłam. Wiekszośc pieniedzy poszła na alkohol, no i napoje. Ale też troche na jakies kobiece zachcianki. Na pewno nie pożałujesz tego wyjazdu haha!
35 euro za karnet ale na jakie dyuskoteki?
Stary 2009-03-14, 18:37   #1515
GiEkSiak92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sesee Pokaż wiadomość
Hm, orientujecie się moze czy warto tam jechać na dwa ost tygodnie sierpnia? mam na myśli życie nocne no i pogodę)

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

hahah nie dziwie się!!! ja jeszcze nie mam nic zarezerwowanego ale i tak się nie moge doczekać, tym bardziej, że juz nie na obóz

hah, to zależy ile pijesz! ja miałam 250 euro, troche mi zostało, płaciłam tlyko na wycieczke w barcelonie no i karnet do tropicsa za 25 euro, na innych nie byłam. Wiekszośc pieniedzy poszła na alkohol, no i napoje. Ale też troche na jakies kobiece zachcianki. Na pewno nie pożałujesz tego wyjazdu haha!
35 euro za karnet ale na jakie dyuskoteki?

Hehe pije w sumie duzo ale chyba jesli nie bede kupywal drinkow za 12 E a winko za 2 E to styknie bo wiecej to raczej nie wyciagne a karnet jest do wszystkich dyskotek xD no przynajmniej tak pisze na karcie ale nie ma ich wyszczegolnionych na pewno bede sie dobrze bawił tym bardziej ze to moj pierwszy taki obóz i wogole pierwszy wyjazd za granice na tak dlugo
A w czasie wycieczki do Barcy bedzie wejscie na Camp Nou ? I Czy bedzie juz oplacone czy bedzie trzeba placic za swoje ?
Stary 2009-03-14, 18:44   #1516
sesee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GiEkSiak92 Pokaż wiadomość
Hehe pije w sumie duzo ale chyba jesli nie bede kupywal drinkow za 12 E a winko za 2 E to styknie bo wiecej to raczej nie wyciagne a karnet jest do wszystkich dyskotek xD no przynajmniej tak pisze na karcie ale nie ma ich wyszczegolnionych na pewno bede sie dobrze bawił tym bardziej ze to moj pierwszy taki obóz i wogole pierwszy wyjazd za granice na tak dlugo
A w czasie wycieczki do Barcy bedzie wejscie na Camp Nou ? I Czy bedzie juz oplacone czy bedzie trzeba placic za swoje ?
To zależy z jakiego biura podróży jedziesz u mnie było dodatkowo płatne chyba z 7 euro, a moze i mniej,nie wiem nie pamietam dokladne. a jedziesz autokarem czy samolotem?
btw. 1l sangrii kosztuje 1euro. A co do drinków to różnie, zalezy w jakim klubie. U mnie np w ofercie było napisane, że wejście na dyskoteki 6-18 euro, a i tak mieliśmy karnet do tropicsa za 25 euro, wiec oni róznie pisza czasami.
Nie wiem czy słyszałeś ale tam jest zdecydowana przewaga facetów haha?)
Stary 2009-03-14, 18:52   #1517
GiEkSiak92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sesee Pokaż wiadomość
To zależy z jakiego biura podróży jedziesz u mnie było dodatkowo płatne chyba z 7 euro, a moze i mniej,nie wiem nie pamietam dokladne. a jedziesz autokarem czy samolotem?
btw. 1l sangrii kosztuje 1euro. A co do drinków to różnie, zalezy w jakim klubie. U mnie np w ofercie było napisane, że wejście na dyskoteki 6-18 euro, a i tak mieliśmy karnet do tropicsa za 25 euro, wiec oni róznie pisza czasami.
Nie wiem czy słyszałeś ale tam jest zdecydowana przewaga facetów haha?)

Ja jade z kopalni wiec mam ładne zniżki Jade autobusem z tego co mi wiadomo A co do przewagi facetow to mnie nie dobijaj nie no napewno sie znajda jakies gorace Hiszpanki no przynajmniej mam nadzieje bo nie usmiecha mi sie wejscie na parkiet gdzie jest 80 % facetów no ale pozywynie myslac to pozostale 20 % bedzie moje xDD
Stary 2009-03-14, 19:22   #1518
sesee
Raczkowanie

haha to zależy na jaka imprezę się idzie, to zależy też od dnia. bywało, że nawet ok 90% to faceci, poważnie. Haha co do gorących hiszpanek to nie wiem, ogólnie dosyć ciężko spotkać tam hiszpana, nawet w sklepach pracują m.in polacy. No a dziewczyny - to głownie Polki
Stary 2009-03-14, 19:29   #1519
GiEkSiak92
Przyczajenie

No w sumie to Polki sa najładniejsze na swiecie(zostańmy przy tym) wiec wystarczy zeby ich bylo w miare duzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 11:30   #1520
lia22
Raczkowanie

Wybiera się ktoś może z Almatura?
lia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 11:51   #1521
cafe5latte
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Byłam w Lloret kilka lat temu, chyba to był Almatur? Nie pamiętam dokładnie.
Miasteczko średnio mi się podobało, hotele, pełno sklepów z tandetą, plaża, mnóstwo Marokańczyków na ulicach i turystów. Żałuję, że nie wybrałam się na wycieczkę jednodniową do Barcelony. Jakbym miała powtórzyć wyjazd to najpierw sama zorientowałabym się jakie miejsca zobaczyć i bardziej tym bym się kierowała. Chyba, że komuś zależy tylko na typowych wakacjach: plaża+dyskoteki lub muzeum i hotel.
cafe5latte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:15   #1522
lia22
Raczkowanie

Dot.: Czy ktoś chętny do Hiszpanii? Z almaturem

Może był już ktoś w Hiszpanii z Almaturem? Przede wszystkim interesują mnie informacje o kadrze i hotelu. No i może ktoś mógłby udostępnić jakieś swoje prywatne fotki
Stary 2009-03-15, 18:37   #1523
lia22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cafe5latte Pokaż wiadomość
Byłam w Lloret kilka lat temu, chyba to był Almatur? Nie pamiętam dokładnie.
Miasteczko średnio mi się podobało, hotele, pełno sklepów z tandetą, plaża, mnóstwo Marokańczyków na ulicach i turystów. Żałuję, że nie wybrałam się na wycieczkę jednodniową do Barcelony. Jakbym miała powtórzyć wyjazd to najpierw sama zorientowałabym się jakie miejsca zobaczyć i bardziej tym bym się kierowała. Chyba, że komuś zależy tylko na typowych wakacjach: plaża+dyskoteki lub muzeum i hotel.
To zależy od nastawienia i charakteru Mi na przykład bardzo pasuje miasto tętniące życiem.
Stary 2009-03-15, 19:57   #1524
Spraniuszka
Raczkowanie

jedzie ktoś z Olimpu ????????????????????????? ??
Spraniuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:44   #1525
katherinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spraniuszka Pokaż wiadomość
No własnie... jedzie ktos moze 03.07???
katherinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:38   #1526
Caroline_14
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Spraniuszka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez katherinaaa Pokaż wiadomość
No własnie... jedzie ktos moze 03.07???
Ja jade W tym samym terminie
Caroline_14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 15:38   #1527
kupanapatyku
Raczkowanie

a jedzie ktos z ok-toursu?;>
w terminie 30.07 -10.08
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 15:41   #1528
piahu
Przyczajenie

Ja jade z okejem do lloret 16.07-27.07 wyjezdzam z katowic i juz zaplacone wiec tylko czekam do wakacji
piahu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 15:42   #1529
freed
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piahu Pokaż wiadomość
Ja jade z okejem do lloret 16.07-27.07 wyjezdzam z katowic i juz zaplacone wiec tylko czekam do wakacji
ooo ja też sie wybieram w tym terminie i prawdopodobnie tez bede z katowic wyjezdzac bo mieszkam kolo kielc, a z kielc nie ma wyjazdu. A jedziesz sam czy z jakąś ekipą. Dużo bierzecie % ?
freed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 15:46   #1530
piahu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez freed Pokaż wiadomość
ooo ja też sie wybieram w tym terminie i prawdopodobnie tez bede z katowic wyjezdzac bo mieszkam kolo kielc, a z kielc nie ma wyjazdu. A jedziesz sam czy z jakąś ekipą. Dużo bierzecie % ?
Jade z kumplem i kolezanka wiec troche %% bierzemy, a ile masz lat? Byles juz gdzies kiedys z okejem i orientujesz sie moze czy dziewczyny moga byc z chlopakami z pokojach?
piahu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości