Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 12:37   #1621
DearWhoever
Zadomowienie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

sprzątaczki
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:48   #1622
Skin88
Przyczajenie

Oj dziewczyny, dziewczyny... Macie po 16 lat, a uważacie się za najlepsze w świecie imprezowiczki. Powiem Wam prawdę, gówno wiecie o życiu i o imprezach. Uważacie, że wakacje są od tego? To powiedzcie rodzicom, żeby dali wam 1900 zł, siedźcie w Polsce i pijcie tanie bełty. Zawsze możecie też chodzić na imprezy jeśli w Waszych miastach na bramce stoją jakieś zamulone pedały, którzy chętnie wpuszczą napaloną 13-latkę.

Reasumując. Uważasz, że wakacje to czas szaleństwa?! Ok, zgadzam się.
Szaleństwo nie musi być TYLKO i wyłącznie pod wpływem, chociaż mam już swoje lata i nie ukrywam lubię wypić. Ale uważajcie by nie skończyć w toalecie z jakimś brudnym szmaciarzem, który był zarażony wirusem hiv!

Pozdrawiam!
Skin88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:19   #1623
Dziewucha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skin88 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, dziewczyny... Macie po 16 lat, a uważacie się za najlepsze w świecie imprezowiczki. Powiem Wam prawdę, gówno wiecie o życiu i o imprezach. Uważacie, że wakacje są od tego? To powiedzcie rodzicom, żeby dali wam 1900 zł, siedźcie w Polsce i pijcie tanie bełty. Zawsze możecie też chodzić na imprezy jeśli w Waszych miastach na bramce stoją jakieś zamulone pedały, którzy chętnie wpuszczą napaloną 13-latkę.

Szaleństwo nie musi być TYLKO i wyłącznie pod wpływem, chociaż mam już swoje lata i nie ukrywam lubię wypić. Ale uważajcie by nie skończyć w toalecie z jakimś brudnym szmaciarzem, który był zarażony wirusem hiv!

Pozdrawiam!
dobrze ujete, już Cię lubie
Stary 2010-04-29, 16:56   #1624
Skin88
Przyczajenie

Bo jestem realistą?! xD
Sam jadę do Lloret, mam ukończone już trooooochę temu 18 lat, ale nie zamierzam śmigać tam po klubach, pić więcej niż w moim cudnym Wrocławiu ani nic z tych rzeczy. Wszystko to MOŻNA robić w Polsce.
Chociaż większość z tutaj wypowiadających nie zrobi tego tutaj bo boi się swoich rodziców, a tam będą daleko od nich więc chcą pokazać co to nie oni.
Idę o zakład, że część z Was drodzy internauci siadając ze mną do flaszki nie wytrzymałaby tempa, a tak bardzo się tu napinacie.
Mówicie o imprezowaniu a nie piliście sex on the beach?!;o To właśnie wywnioskowałem z poprzednich postów.
Godny potępienia jest również fakt podrabiania paszportu, tudzież podmieniania go (przykład: ponieważ mam starszą siostrę to sobie wezmę). Nie macie tych 16 lat, to nie kombinujcie. Chyba, że macie wyrozumiałych rodziców, którzy w razie wpadki przyjadą po Was.

Wiem, wiem dla części osób na tym forum język mojej wypowiedzi jest zbyt bogaty.
Stary 2010-04-29, 16:58   #1625
justine333
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam!
no dobra trochę się zgadzam..
ale bez przesady, każda ma chyba trochę rozumu..i do takich rzeczy nie dojdzie
Stary 2010-04-29, 17:03   #1626
Skin88
Przyczajenie

Koleżanko, w mieście turystycznym może dojść do wszystkiego.
Zbajeruje Cię jakiś obcokrajowiec, bo swoim łamanym polskim powie, że Cię kocha, potem będzie stawiał drinki no i nieszczęście murowane.
Stary 2010-04-29, 17:04   #1627
szysza69
Raczkowanie

GG do szysza69

Cytat:
Bo jestem realistą?! xD
Sam jadę do Lloret, mam ukończone już trooooochę temu 18 lat, ale nie zamierzam śmigać tam po klubach, pić więcej niż w moim cudnym Wrocławiu ani nic z tych rzeczy. Wszystko to MOŻNA robić w Polsce.
Chociaż większość z tutaj wypowiadających nie zrobi tego tutaj bo boi się swoich rodziców, a tam będą daleko od nich więc chcą pokazać co to nie oni.
Idę o zakład, że część z Was drodzy internauci siadając ze mną do flaszki nie wytrzymałaby tempa, a tak bardzo się tu napinacie.
Mówicie o imprezowaniu a nie piliście sex on the beach?!;o To właśnie wywnioskowałem z poprzednich postów.
Godny potępienia jest również fakt podrabiania paszportu, tudzież podmieniania go (przykład: ponieważ mam starszą siostrę to sobie wezmę). Nie macie tych 16 lat, to nie kombinujcie. Chyba, że macie wyrozumiałych rodziców, którzy w razie wpadki przyjadą po Was.

Wiem, wiem dla części osób na tym forum język mojej wypowiedzi jest zbyt bogaty.
widze ladnie masz na bani ; o
szysza69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 17:12   #1628
justine333
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jestem realistą?! xD

..ahh jak się cieszę, że się moim przykładem posłużyłeś..
powiem Ci jedno.. jadąc na wakacje połowa jedzie tam żeby poimprezować, odpocząć po ciężkim roku nauki.. to że się ktoś napije piwa czy 2 cię aż tak boli..

Co do paszportu..może i robię źle..ale wiem, że jest taka możliwość, dużo osób tak pisało nawet brały paszporty osób nie podobnych, ja biorę paszport siostry do której jestem bardzo podobna..
czasem komuś zabraknie jednego dnia by wejść ..no i nie wpuszczą..a czasami po znajomości..czy opiekunowie załatwią i wejdzie laska 13-stoletnia...
Więc nie dziw się, że osoby robią wszystko by się załapać ...

mi aż tak bardzo nie zależy na tym, więc jak się nie uda to same sobie zrobimy imprezke .. aa i dodam, że jedziemy na wczasy nie obóz, a rodzice nie mają nic przeciwko temu..bo nie należę do osób które jadą się tam 'przeruchać z jakimś facetem' bądź upić by mnie musieli wynosić..

POZDRO !
Stary 2010-04-29, 17:12   #1629
Skin88
Przyczajenie

Tak mam na bani, bo nie jestem zrozpaczonym 13 latkiem jak Twoi rówieśnicy ;]
Stary 2010-04-29, 17:17   #1630
justine333
Zakorzenienie

Cytat:
Zbajeruje Cię jakiś obcokrajowiec, bo swoim łamanym polskim powie, że Cię kocha, potem będzie stawiał drinki no i nieszczęście murowane.
dobra nie mówię, że nie !
ale nie każda jest taka głupia jak Ci się wydaje
i nie martw się tak o nas
Stary 2010-04-29, 17:21   #1631
Skin88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
..ahh jak się cieszę, że się moim przykładem posłużyłeś..
powiem Ci jedno.. jadąc na wakacje połowa jedzie tam żeby poimprezować, odpocząć po ciężkim roku nauki.. to że się ktoś napije piwa czy 2 cię aż tak boli..

Co do paszportu..może i robię źle..ale wiem, że jest taka możliwość, dużo osób tak pisało nawet brały paszporty osób nie podobnych, ja biorę paszport siostry do której jestem bardzo podobna..
czasem komuś zabraknie jednego dnia by wejść ..no i nie wpuszczą..a czasami po znajomości..czy opiekunowie załatwią i wejdzie laska 13-stoletnia...
Więc nie dziw się, że osoby robią wszystko by się załapać ...

mi aż tak bardzo nie zależy na tym, więc jak się nie uda to same sobie zrobimy imprezke .. aa i dodam, że jedziemy na wczasy nie obóz, a rodzice nie mają nic przeciwko temu..bo nie należę do osób które jadą się tam 'przeruchać z jakimś facetem' bądź upić by mnie musieli wynosić..

POZDRO !

Ja napisałem to co zauważyłem ;] Jak ktoś jedzie po to by imprezować to niech nie spina się na forum na ten temat bo jest to bardziej lansowaniem swojej osoby niż faktycznym celem podróży. Nie piję w tym momencie do Ciebie!

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
dobra nie mówię, że nie !
ale nie każda jest taka głupia jak Ci się wydaje
i nie martw się tak o nas

Nie martwię się o Ciebie ani o żadną z Was, martwię się o Polskę, którą zasilają setki mieszanych dzieci, a to nie jest fajne.
Stary 2010-04-29, 17:26   #1632
justine333
Zakorzenienie

..dobra ty wyraziłeś swoje zdanie, ja moje i koniec tematu! nie zamierzam się kłócić
nie zaśmiecajmy wątku ;D

Edytowane przez justine333
Czas edycji: 2010-04-29 o 17:27
justine333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:03   #1633
miyka
Raczkowanie

dość tendencyjny jesteś w swoich surowych, dojrzałych osądach, człowieku całkowicie pełnoletni. oczywistym jest, że każda 16latka jedzie tam po to, żeby wrócić z dzieckiem, najlepiej jeszcze zrobionym przez jakiegoś włocha, w koncu włoch powie 'jesteś piękna', postawi drinka (na pewno każda ów drinka przyjmie), a potem wylądują w toalecie, chociaż wejścia do nich (przynajmniej w tropicsie) pilnują ochroniarze. tutaj wiek nie gra roli, raczej to, co poszczególne dziewczyny - czy 16, czy 20letnie - mają w głowach ; )
a z tym imprezowaniem w lloret - mieszkam w dosc duzym miescie, ale imprezy tutaj to nie to samo, wierz mi. ^^
miyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:24   #1634
Skin88
Przyczajenie

Jesteś gruba, brzydka i masz wąsy?! - Zostań feministką ;]

Broń dalej swoje koleżanki, wypisujące tu tylko o naje*aniu się bądź imprezkach ;]

Jeden grzyb czy Lloret czy też Polskie większe miasto, jak masz dobrą ekipę to nawet będąc w jakiejś dziurze będziesz się dobrze bawiła, no chyba że nie masz znajomych.
Stary 2010-04-29, 18:35   #1635
miyka
Raczkowanie

jakiej kolezanki ?
ja sie odnioslam jedynie do tego, ze martwisz sie o polskę i staaado mieszanych dzieci, pewnie jeszcze zaplodnionych w lloret ;d
no, nie mam znajomych, zgadłeś kurde, chyba jestem skończona, -100 pkt dla lansu : ( ale wąsy golę.
miyka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 19:09   #1636
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

Daj spokój stary.
To pewnie było do mnie bo napisałam o piciu.
Jadę se na wakacje tam będę piła i paliła, jak robię u siebie na śląsku.
I nie obchodzi mnie że jakiś 6 lat starszy koleś mówi mi takie pierdoły.

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:10   #1637
szysza69
Raczkowanie

GG do szysza69

hahah proosze cie kolego, rozwalasz mnie ; o
powiem ci tak, lloret słynie z tego, że jest to imprezowe miasto. dlatego my wybieramy się tam, aby poimprezować. nie zaprzeczam jednak, że warto też coś pozwiedzać i pooglądać. ale ty, jako człowiek nieco inny, że tak powiem, nie będziesz się tam dobrze bawił, zwracając uwagę na osoby jak my. wiec daj już sobie spokój, jeżeli nie podoba ci się nasze podejście co do zabawy w lloret. my rade sobie damy, a ty nas za rączkę po lloret oprowadzać nie musisz.
szysza69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:15   #1638
DearWhoever
Zadomowienie

ja napisałam tylko , że jeśli się chce tam jechać na spokojne wczasy to raczej nie da rady i dlatego zalecałam jechanie imprezowiczom to źle,a Ty na mnie naskakujesz tak ;f
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:17   #1639
Cristal
Raczkowanie

trochę się z Tobą zgadzam, Skin88. lecz... podkreśliłeś, że masz ponad osiemnaście lat. zakładam, że ja w tym wieku również będe patrzeć na młodziutkie, na***ane pudernice zalotnie uśmiechające się do samców z dystansem i lekkim współczuciem. jednak na dzień dzisiejszy chyba się do nich zaliczam. przyznam się, że nie stronię od używek, tutaj czy też dwa tysiące kilometrów stąd. jadę do lloret, bo chciałabym poznać coś nowego, jednocześnie nie mam na myśli ciał spoconych włochów wyzywających mnie od szmat. bawię się dobrze tutaj, jak i tam. mam możliwość - to jadę. owszem, wypiję sobie i nazwę to 'imprezką'.

myślę jednak, że Ty również miałeś kiedyś te 16 i coś przed tymi rzekomo prawdziwymi imprezami kiedykolwiek było. może nie miałeś możliwości poznawania tego w lloret. jednak mimo wszystko wydaje mi się, że w Polsce również występuje zjawisko podobnych 'imprezowiczek', które nie muszą nigdzie wyjeżdżać, a ulegają sapaniom samców na dyskotekach i też z tego są dzieci. niemieszane. ale co z tego, jakie?
has never once cut me a break.

x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy!
x. odchudzam się! do celu: 13 kg.
Cristal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 19:17   #1640
Dziewucha
Zakorzenienie

Powiem szczerze takich jak on to teraz tylko ze swiecą szukać, facet który umie się bawić i zna umiar to dobry facet.
a nastolatków dla których impreza to głównie dobry alko teraz to więcej niż szarańczy.
ok, ja też mam 17 lat ale dla mnie imprezy to głównie znajomi i dobra muzyka, alko to dodatek dla tych którzy chcą, nawet przed koncertami
nie pije do nikogo bo mówie ogólnie, jeśli ktoś się poczuł urażony znaczy sie mam racje.
koniec mojego spamu

Edytowane przez Dziewucha
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:19
Dziewucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:21   #1641
justine333
Zakorzenienie

jeśli wszedłeś tutaj.. aby nas pouczać to daruj sobie ..
nie jesteś naszym ojcem, a te dobre rady zachowaj dla siebie..bo każda z nas to wie ! ..
Masz dzieci, wychowałeś jakieś ?? pewnie nie ..to zapewne wiesz niedużo więcej niż my, a nie wiadomo za kogo się uważasz.
Jesteś od nasz starszy może dlatego tak uważasz, gdy ty byłeś w naszym wieku, może inne czasy były i tyle ..

A MOJA PROPOZYJA TO ZAKOŃCZYĆ TĄ IDIOTYCZNĄ KŁÓTNIĘ !

Edytowane przez justine333
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:32
justine333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:31   #1642
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

nie *******ta. jakbym chciała, to mogłabym jechac do krk czy warszawy i tam spotkać napalonych chłopów zza granicy xd

ja NIE WYOBRAŻAM sobie impry bez alkoholu. i MAM W 4 LITERACH co se kto o mnie wysli

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:39   #1643
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
EffyStonem patrzę ktoś tu Skins ogląda
gdybym teraz zakładała konto, nazwałabym się w stylu ,,SidSkins" albo coś, najfajniejsza postać, uwielbiam typa!

Cytat:
Chociaż większość z tutaj wypowiadających nie zrobi tego tutaj bo boi się swoich rodziców,
kto się boi ten się boi nigdy nie wiesz, na jakich ludzi trafisz. Przy okazji - jeśli ktoś pragnie n a p i e r d o l i ć się do nieprzytomności, tylko dlatego, że będzie z dala od domu, to powodzenia życzę, jeśli zrobi to w Tropicsie czy w innym miejscu publicznym ^^ja np nie muszę się o siebie martwić. Gorzej, jak grzeczna dziewczynka chce ,,zaszaleć" i nie wie, co się z nią dzieje po jakich ilościach tego czy tamtego.

Cytat:
daj spokój, to trzeba być idiotką oO ale i takie się zdarzają, co zrobisz. W takich sytuacjach zwykle się cieszę, że to nie ja.

Edytowane przez Rose Madder
Czas edycji: 2010-07-16 o 21:47
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:54   #1644
EffyStonem
Raczkowanie

jakie cisnienie wszyscy zlapali -.-"

cassie tez dobra "oh. wow. lovely..."
EffyStonem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:31   #1645
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EffyStonem Pokaż wiadomość
cassie tez dobra "oh. wow. lovely..."
i havent eaten for 3 days so i could be lovely - to mnie rozwalilo
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:40   #1646
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

widze gorąco sie zrobiło jak w Lloret kazdy jedzie tam zeby sie pobawic jezeli ktos ma umiar to chwała mu za to jezeli ktos nie zna umiaru to trudo jego sprawa. Ja mam zamiar zapamietac wszystko co sie wydarzy w Lloret a smiac sie bede z tych co nie beda pamietac i tyle...
Stary 2010-04-29, 20:50   #1647
G90M
Raczkowanie

Taaak... seks, vodka i mocne cpanie! To jest to. Wszyscy na tym forum tak uwazaja. hah!

Skin88 - przepraszamy za zle uczynki, obiecujemy, ze podczas pobytu w Lloret de Mar nie napijemy się ani grama alkoholu i nie bedziemy korzystac z publicznych toalet.OBIECUJEMY!

Wujek dobra rada....pff

Faktycznie masz 22 lata, jestes juz tak doswiadczonym czlowiekiem ze mozesz innych pouczac
W Polsce tez moze ktos zgwalcic 14 letke ktora nigdy alkoholu w ustach nie miala.
Jak ktos ma ochote jechac tam pic i imprezowac prosze bardzo nie zabronisz tego nikomu.

Lubisz to sie bawisz!

Kazdy jest kowalem swojego losu- jak mowi stare polskie porzekadlo.

Nie kiedy taka "glupia i gowno wiedzaca o zyciu" 16latka ma wiecej w glowie niz nie jedna dwudziestolatka. Tak wiec odpusc sobie pisanie takich tekstow.

Pamietaj, pomimo tego iz masz 22 lata jestes takim samym "gowno wiedzacym o zyciu" czlowiekiem jak wiekszosc z Nas, piszacych w tym watku.

Zalozyles tylko po to konto aby udzielic "rad dojrzalego czlowieka"? Liczyles na brawa, na podziw ? Masz...
I pamietaj niekiedy ludzie ostrozni, wpadaja w wieksze klopoty niz ludzie odwazni, szaleni.
Dziekuje, dobranoc! Koniec pseudodojrzalych rad!

Wrocmy do tematu.

Mam pytanie wie ktoś coś na temat hotelu Frigola?

Edytowane przez G90M
Czas edycji: 2010-04-29 o 20:52
G90M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:00   #1648
EffyStonem
Raczkowanie

o ile sie nie myle to ten watek nie jest od tego zeby sie licytowac ile kto pije i czy z umiarem czy nie -.-" skin88 chyba czuje sie jako jedyny pelnoletni a wierz mi skarbie tak nie jest;] ale ja jakos nie bulwersuje sie faktem ze dziewczyny rozkminiaja ze beda pily. kurva to ich sprawa jest?!

Rose Madder kiedy bedziesz w lloret? bo w melanz pojdziemy lepszy niz w skins!
Stary 2010-04-29, 21:29   #1649
Endorfinaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EffyStonem Pokaż wiadomość
Rose Madder kiedy bedziesz w lloret? bo w melanz pojdziemy lepszy niz w skins!
No nie wiem czy wam się to uda Weź przebij impreze kopaczy Chrisa
Stary 2010-04-29, 21:39   #1650
EffyStonem
Raczkowanie

damy rade!
ale melanz w lesie to hardcore słuszny byl (sezon 3 odc 6 albo 8)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości