|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
A ja mam jeszcze do Was pytanie małe
Chodzi mi o dyskoteki. Myślicie, że jeśli hotel jest położony jakieś 450m od centrum to jest szansa ze codziennie mozna będzie pobawić się w jakimś klubie ? Czy raczej tylko kilka zorganizowanych wyjść ? Miałam tak w tamtym roku w Rimini , ale pociesza mnie to, że mój hotel był w sumie na zadupiu w miejscowosci Igea Marina 15km od centrum Rimini. No i się autobusem jechało. Niestety tylko 2 razy. Boję się że w tym roku bedzie podobnie... Macie już może doświadczenie z czymś takim ?
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie, slyszalam ze w pokojach hotelu sanmarti nie ma klimatyzacji.. wie ktos czy cieżko jest wytrzymac w takich warunkach czy jest to w miarę znośne ?
muszę sie przygotwac na najgorsze ;d ?
|
#1953 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Turystka91 Czas edycji: 2009-05-12 o 20:54 |
|
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
OOO.... ;D Podbudowałaś mnie na duchu tym postem
![]() Też sie tak cały czas pocieszam , ale nie wiadomo na jakich opiekunów sie trafi...
|
|
#1955 |
|
Przyczajenie
|
jedzie ktoś od 8 lipca? :P najlepiej do hotelu "Don Juan" ?
![]() na takich obozach jest przewaga raczej dziewczyn, czy chłopaków? Ile bierzecie pieniędzy odliczając wycieczki fakulatywne? |
|
|
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nigdy nie byłam w Lloret więc też nie za bardzo się orientuje ile pieniędzy będę potrzebowała, ale mam nadzieję że 200 euro mi starczy.
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
200 euro powinno wystarczyć
mi wystarczyło
[CENTER][B]"Uśmiechnęła się uśmiechem, w który włożyła wszystko to, co postanowiła przemilczeć." Edytowane przez sonia136 Czas edycji: 2009-05-13 o 17:57 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)z tego co zauważyłam to na obozach (przynajmniej do Hiszpanii) jest zdecydowanie więcej dziewczyn, a pieniędzy na samo kieszonkowe to tak minimum 150 euro, bo w Lloret jest dosyć drogo, ceny gdzieś tak 3 razy droższe od naszych, rok temu miałam 200 euro i ledwo mi starczyło, chociaż przyznam, że nie oszczędzałam jakoś specjalnie, ale nie kupowałam ciuchów, alkoholu też raczej nie. Edytowane przez Carrou Czas edycji: 2009-05-13 o 18:00 |
|
|
|
|
#1959 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do wychowawców to loteria Też mam nadzieję,że będą wyluzowani i młodzi bo tacy zwykle mają lepszy kontakt z młodzieżą...
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
a co z tą klimatyzacja, da sie bez niej?
|
#1961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() byłam w tamtym roku w lloret de mar, w hotelu Villa Garbi z biura podróży Almatur. Sam hotel całkiem przyjemny, basen ani mały ani duży Pokoje skromne, ale czego można sie spodziewać, nie jechało się do pokoju Jedzenie w hotelu nie było złe, choć czasem można było trafić na 'niewiadomo co" .Samo Lloret De mar to świetne miasto dla każdego, kto kocha dyskoteki, imprezy, bary i oczywiście plaże W sumie nie wiem czy jest tam do robienia co innego. Nasza kolonia wyglądala mniej więcej tak: Wstawaliśmy rano, szliśmy na plażę lub basen, potem obiad, czas wolny do wieczora, kolacja i dyskoteki I tak codziennie, chyba że ktoś wybrał sobie jakąś wycieczkę.Co do opiekunów, to trochę sie czepiali. Zawsze na "zbiórkach" potrafili smęcić pół godziny o naszym zachowaniu i jakieś kary wymyślali. W nocy czasem po 2 przychodzili sprawdzić czy wszyscy są ;D Cytat:
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-05-13 o 19:35 |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie, to jak było z dyskotekami, do której mogliście siedzieć? ;P i jak było z piciem % dało sie, bez przypału?
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
wybiera się ktoś z biura WATRA TRAVEL ?
termin od 8 do 20.07.'09 albo w tym terminie z innego biura do hotelu CASTELLA ? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- a no i chciałabym wiedzieć coś o dyskotece St. Tropez jak tam jest? bo troszkę mi brakuje do 16, więc do Tropics'a pewnie się nie dostanę.. |
|
|
|
#1964 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
kurde, z tego co widze, to chyba nikt nie jedzie od 3 lipca do hotelu royal inn.
|
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z piciem hmm u nas nawet kierowniczka piła, wiec raczej bez przypalu
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w Rimini było tak, że opiekunki były na prawdę swietne, ale ze względu na lokalizację częstych imprez nie było
![]() Ale co do alkoholu, przed wejsciem do klubu powiedzieli nam zebysmy pili ile chcemy ale mamy sie nie nawalić ![]() Ja akurat nie piłam ogólnie na tym wyjeździe, ale nie czepiali się jeśli widzieli kogos z butelką piwa czy z drinkiem. Jade w rym roku z tego samego biura, więc mam nadzieję, że trafię na fajnych opiekunów którzy dadzą poimprezować z Hiszpanami <3
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
to dobrze
a co z ta klimatyzacją, brakuje jej ?
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze to nie pamiętam jak było z klimatyzacją... ale jeśli tego nie pamiętam to znaczy że nic mnie nie niepokoiło bo bym zwróciła na to uwagę ;D
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Almatur Lloret de mar
Jedzie może ktoś do Lloret de mar z Almatura?
![]() http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PEOC~HVGR Hotel Vila Garbi, turnus: 3-13 lipca
|
|
|
|
#1972 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Almatur Lloret de mar
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- aa jeszcze mam jedno pytanie . jak to jest z torebkami i innymi rzeczami na dyskotece?. jest tam jakaś szatnia, gdzie nikt nie kradnie? przeciez nie bede tanczyla z torebka ani np. z tym paszportem ,ktory trzeba pokazac przed wejsciem.
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Almatur Lloret de mar
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1975 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak ja jade w tym terminie ![]() pozdrawiam
Edytowane przez Siwy20 Czas edycji: 2009-05-14 o 19:55 |
|
|
|
|
#1976 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Przyczajenie
|
kto jeszcze jedzie z Orlando 29 06??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
no wiec te torebki trzeba miec przy sobie, czy jest jakas przechowalnia?
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Diewczyny, a zamiast tego paszportu moze byc dowod osobisty? Czy trzeba taszczyc ze soba ten paszport??
|
|
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
no jak sie dowód ma to jasne że wystarczy :p
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.