|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
|
|
|
|
#2012 |
|
Przyczajenie
|
Jak zobaczysz taką brunetkę z krótkimi włosami w czerwonych Conversach w busie to zapewne będę ja. No chyba, że będzie jeszcze mój klon... Jak coś to potem mogę ci wysłać moje foto żebyśmy się zobaczyły. Ja jadę z dwoma koleżankami, a ty?? Będzie super. Już mam ochotę rzucić szkołę i polecieć na dyskotekę. Ile masz lat?? Jak ty wyglądasz?
A co do znajomości. Chłopak z Argentyny 4 lata starszy ode mnie przeprowadził się do Macedonii i pracował w lodziarni na Pagu. Poznaliśmy się pod kościołem ) Ale nie w środku, bo kto był w mieście Pag wie, że schody przy kościele to centrum Było świetnie. Ciągle gadał i gadał, że mnie kocha i wogóle, ale nie naciskał i tak mu dokuczałam i wogóle, ale fajnie mi się z nim gadało. No i po wyjeździe gadaliśmy przez maile, telefon, skype. Rok później pojechaliśmy do Grecji z rodzicami do Kokino Nero. I co?? Angel do mnie przyjechał. Było super. No i po wakacjach zaczęłam się przełamywać co do niego. I tak w końcu go pokochałam. Od stycznia tego roku było inaczej. Nie wiem czy orientujesz się w sytuacji w Macedonii. Tam jest dość niebezpiecznie, są protesty w sprawach nazwy Macedonii i wogóle. Których Angel był zwolennikiem. Z każdym kolejnym się coraz bardziej denerwowałam, aż w końcu pewnego dnia zadzwonił do mnie jego przyjaciel, z którym mieszkał. Mylił języki, gadał po hiszpańsku, angielsku, macedońsku, ale w końcu powiedział, że Angel zginął podczas protestu. Gadałam z jego matką i ojcem, dostałam informacje o pogrzebie. Nie byłam, ale jak skończę 18 mam zamiar pojechać na jego grób. Przez trzy tygodnie byłam nie do życia. To był chyba jedyny latynos, który był wierny i kochał prawdziwie. Szkoda, że tak późno się zorientowałam, że też go kocham. Że nie dałam mu do mnie przyjechać. Teraz byłoby inaczej... Ech, jakoś się pozbierałam. Ale teraz trudno mi będzie uwierzyć w miłość i znowu kogoś pokochać... Jak się spotkamy na obozie to może opowiem ci więcej z naszej historii. Krótkiej, zbyt krótkiej...
|
|
|
|
#2013 |
|
Przyczajenie
|
Smutna ta Twoja historia... Tak czasami bywa, jak ludzie się za późno orientują. Ja jeszcze nie wiem, jak będę wyglądać, a w tym roku skończę siedemnaście.
|
|
|
|
#2014 |
|
Przyczajenie
|
Czyli jesteś w moim wieku. A jedziesz sama, czy z koleżankami??
|
|
|
|
#2015 |
|
Przyczajenie
|
A z koleżankami... A co?
|
|
|
|
#2016 |
|
Przyczajenie
|
Nie no, tak się tylko pytam. Zastanawiam się już jak będzie i wogóle nie umiem się doczekać. JA CHCĘ WAKACJE!!!
|
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Hej a czy zdecydował się ktoś może na obóz do Hiszpanii z Biurem Czerwiński Travel??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Przyczajenie
|
Do wakacji jeszcze tylko miesiąc, a odliczając wszystkie weekendy, to masz 22 dni, a 23 dnia jest zakończenie roku. A powiedzcie mi, co warto zabrać na takie wakacje i czy lepiej pakować się do walizki czy torby?
|
|
|
|
#2019 |
|
Przyczajenie
|
Ja mogę ci powiedzieć z własnego wcześniejszego doświadczenia, że jak będzie trzeba gdzieś tą torbę zanieść, a czasem panuje zasada, że każdy swoje niesie i nie patrzą czy chłopak czy dziewczyna. Więc ja biorę w tym roku walizkę, bo można ciągnąć na kółkach. I ogólnie bluzki na ramiączkach, spódnice, spodenki krótkie, sukienki i takie ulubione ubrania. Oczywiście trampki( ale nie tylko), nie zważając ile będzie stopni ciepła dyskoteki tylko w trampkach
) A no i przydałoby się bikini jakieś na plażę;DOpowiedzcie może które wycieczki są ciekawe i jak ogólnie tam jest w Llorret. |
|
|
|
#2020 |
|
Przyczajenie
|
To dobrze, że bierzesz walizkę, bo ja w domu nie posiadam toreb. No może za wyjątkiem takiej jednej, która była kupiona na wycieczki szkole, ale tam, to raczej się nie zmieszczę. Jak już będę miała swój ostateczny wygląd, to ci powiem. Wyjeżdżasz z Katowic czy Gliwic?
|
|
|
|
#2021 |
|
Przyczajenie
|
Z Katowic mi wygodniej dojechać. Szybciej mi się tam dostać i wyjeżdżałam już raz właśnie do Chorwacji. A ty skąd?
|
|
|
|
#2022 |
|
Przyczajenie
|
Także z Katowic. Czyli na bank się spotkamy. Super! Im więcej, tym weselej...
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie. Znacie jakies biuro podrozy co organizuje oboz do Lloret do hotelu Sanmarti tanio i wyjazd z Lublina :PP? Bo ja szukam ciagle a jak znajde to 2000zł :O.
|
|
|
|
#2024 |
|
Przyczajenie
|
Spróbuj popytać po biurach podróży w Twojej okolicy.
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2026 |
|
Rozeznanie
|
kto jedzie na studencki z ok-tours?
|
#2027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam z nimi w tamtym roku i znów jadę do Lloret.
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Przyczajenie
|
A ja zastanawiam się cały czas pomiędzy tymi dwoma ofertami:
- Orlando Travel 29.06-10.07 - http://www.orlando.com.pl/offer_23_2265.html i - Antavia 24.06 - 05.07 - http://www.antavia.pl/index.php/trip...r_id/53/typ/2/ Co byście mi radziły? A może któraś z was wybiera się na jeden z tych turnusów?
|
|
|
|
#2030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taaaaak ! ja się wybieram w tym terminie z biurem Orlando. ![]() jednak nie wiem co Ci radzić, nie mam kompletnie porównania. ;p
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest nas juz troche z tego co wiem na ten oboz na forum ale jesli chcesz jechac to radziala bym sie pospieszyc bo widze ze pomalu miejsc na terminy brakowac zaczynna. Pozdrwawiam
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
hej. Ja jadę 8 lipca z biura ATAS, jedzie ktoś? Ja jadę niestety sama;/ no ale mam nadzieje, ze kogos poznam i nie bedzie tak zle
Wyjezdzam z Warszawy, jedzie ktoś??
|
|
|
|
#2036 |
|
Przyczajenie
|
A takie pytanie moje dla dziewczyn, które były w Lloret. Trochę się powtarzam, ale pewnie jest ktoś, kto się nie wypowiedział. Chciałabym wiedzieć jak wyglądały wasze obozy. Czy mogłyście chodzić kiedy chcecie i gdzie chcecie, czy cały czas z opiekunami?? I jeszcze co np będzie mogła robić tam moja koleżanka która niezbyt jest za dyskotekami. Ja właściwie odwrotnie.
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sie wybieram z Pantura.
|
||
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
kto jedzie z biura WATRA TRAVEL albo BEST HARCTUR ?
|
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
z tego co wiem oni to współorganizują ;d a o firmie niestety nie moge nic powiedziec; przeszukalam forum i zadnych opinii o panturze nie znalazlam -.- najbardziej sie boje o opiekunów. no ale trzeba byc dobrej mysli ;> a ty w jakim terminie jedziesz i skąd wyjezdzasz? ^^
|
|
|
|
#2040 |
|
Przyczajenie
|
Odpowiadając Nice92, może jeśli uzyska zgodę, to będzie mogła gdzieś sama chodzić... Ja tam nie wiem. Nie byłam jeszcze na takim obozie... Sama jestem ciekawa jak będzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

) Ale nie w środku, bo kto był w mieście Pag wie, że schody przy kościele to centrum

ktos sie wybiera jeszcze? ja znam tę ofertę ze strony pantura, ale nvm, bo to to samo ;D najlepiej w lipcu.