|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Oj dziewczyny jedziecie z tematem
![]() ![]() Mam pytanie do osób, które już były w Lloret: - czy "na straganach" można kupić koszulkę Fc Barcelony ze znaczkiem Nike(nie koniecznie musi być to oryginał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak wszyscy bd zdawać relacje i wgl ; Dd xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
#2584 |
Zadomowienie
|
justine333, widzę, że się zdecydowałaś!
![]() ej, a gdzie najlepiej siadać w autobusie? Całkiem na tyle, z przodu, no gdzie? bo ja tam gdzieś na tyły chcę wbić : D No i wiecie co, im bliżej Lloret, tym dziwniejsze mnie myśli nachodzą oO np. że będzie tam tak wyje.banie, że nie wiem, czy jest sens jakiekolwiek używki brać oO i tak myślę sobie właśnie ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-06-05 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zadomowienie
|
Jak ktoś ma chorobę lokomocyjną to z tyłu samego nie siadać
![]() Ja też chce na tył, ale kiedyś ktoś pisał, że tam jest najgorzej, bo najcieplej. ![]() Za 60 dni jadę do lloret.
#2586 |
Raczkowanie
|
Koszulkę Barcelony (nieorginalną) można kupić, tylko nie wiem czy był tam ten Nike czy nie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
ale z przodu to beda mlodsi siadac;D a z tylu raczej starsi ;D lepiej Z tyłu bo jest weselej i wgl ;D starsze towarzystwo itp. itd. ;D a mam nadzieje ze skoro jedzie 7chłopkaków na nasz turnus, to nie beda miec oni po 14lat <lol2> ;D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Raczkowanie
|
Na obóz z Almaturu do Lloret 9.07-19.07 zostało jeszcze 16 wolnych miejsc, więc wbijać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak byłam młodsza to zawsze z przodu siedziałam ![]() zazdrościłam tym z tyłu ;D
![]() |
#2590 |
Raczkowanie
|
Zawsze najwięcej się dzieje z tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Raczkowanie
|
witam ;d
kumpela zrobiła mnie w cha, i teraz muszę sama jechać... jestem z Wrocławia, którą ofertę byście mi zaproponowali? ktoś jedzie do Eugenii? chętnie się zabiorę, termin prawie każdy mi pasuje ![]() wierzę, że są tu bardzo zabawowe osoby hm ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że rekreacja
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Nie martw się, mnie też wystawił kolega na miesiąc przed wyjazdem :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Raczkowanie
|
no to znalazłam takie oferty:
http://www.travelbook.pl/offer_33_1373.html http://www.ecotravel.pl/oboz_let/his...eugenia_01.htm http://www.poland.as/kolonie-obozy-m...lato-2010.html http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PEOC~HV GR ktoś był, ktoś się wybiera? bardzo chętnie się zapoznam, bo nienawidzę na ciemno jeździć, ale pojadę na pewno i mam zamiar się zaje.biscie bawic . ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2594 |
Raczkowanie
|
Jestem z Krk. Ale ogólnie wyjazd jest z Katowic, Almatur ogranizuje przejazd do Katowic z różnych miast. Albo można samemu sie tam dostać
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Ale z tego co wiem z Wrocławia też można wsiadać, bo w zeszłym roku tak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
bo miala jechac ... i jej sie odwidzialo ; // eh.. i nestety też sama muszę jechać.. ale cóż ja jadę z tego http://zuhpartner.pl/index.php?optio...d=41&Itemid=76 ; ) .. extra oferta. pozdro . ; * ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
noo w sumie tak ; D .. zawsze jak na kolonie jeździłam musiałam siedzieć z przodu ;// bOoo mam chorobe lokomocyjna.. chyba na ostatnich koloniach siedziałam z tyłu i było za***isćie ; DD... ale teraz !!! pfu .! siedzę z tyłu <lol2> . ; dd ale kapa bd jak bd wymiotować ; // ale wstyd, |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Raczkowanie
|
Hahah to widze że nie tylko ja zostałam wystawiona xD No ale co tam, olewam to i zamierzam sie super bawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale no kurde jaka zła jestem :[..! bo sama mnie namówiła na ten oboz... jeszcze taki drogi..b o 1700 zł piechotą nie chodzii.. bo wiadomo jeszcze euro jeszcze cos kupic.. ja chcialam do bułgari.. za chyba 1280 zł czy jakos takk.. to koleżance nie podpasiło to się zgodziłam na Hiszpanie ... a nie dawno jak ja już wpłaciłam i wgl wszystkie papiery to ona powiedziała że jej sie odwidziało .. yh; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Raczkowanie
|
Ja miałam podobnie, tyle, że byliśmy już w zeszłym roku w Lloret i nam sie podobało, więc stwierdziłam, że chce pojechac jeszcze raz. Kumpel się zgodził, ustaliliśmy termin, ja zapłaciłam wszystko a on mi powiedział że go nie puszczą drugi raz wto samo miejsce, obudził się :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie lubię takiego czegoś ; || .. teraz sama muszę jechać ... yh |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Raczkowanie
|
Ja też, ale w sumie kto lubi :PP Ja juz się pogodzilam z tym, trudno nie chce to nie :P Mam nadzieję, że będą fajni ludzie i mi to zrekompensują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a najgorsze to że na ten turnus co ja jadą dwie laski z którymi się nei nawidzę ; ///. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Raczkowanie
|
a teraz pytanie do tych, ktorzy jada ze stei 17lipca;D nie wiecie o ktorej jest wyjazd z Waraszawy?;d albo o ktorej bedziecie Katowicach ?;d
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Raczkowanie
|
justine333 Hej jedziesz do Hotelu Goya z fan clubem 16.08 - 28.08 ???
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Mam pytanie a co do jedzenia dobrego ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Raczkowanie
|
W Villa Garbi bufet szwedzki jest na wszystkich 3 posilkach, wiec do wyboru do koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taa nie ma to jak chlać w autobusie, jechać na kacu i rzygać w tę i we wtę, no i że się po alko lać chce co 10 minut. integracja górą oO ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-06-05 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boo ja jestem , że tak powiem niejadek <lol2> .. jakbym mogła to bym nic nei jadła... ale muszę .. juz 2 razy mialam anemie <lol2> czy jakoś tak ; p .. nie lubię mięsa ![]() ale na moje szczęście babka w biurze mówiła , że właśnie jest dużo szynek, kurczaków i tp : | ... a zupy ? <hahahaha> ; ) wiem, wiem głupie pytanie ....... xD... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja np w drodze nie moge nic jesc a co dopiero pić coś z % ... <lol2> .. masakra total. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.