|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
No ja najpierw też miałam jechać z kumpelą,ale ona wybrała jakiś inny obóz tematyczny wiec też sama jadee!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Raczkowanie
|
Był ktoś z Gandalfa? Zastanawiam się nad ich ofertą ponieważ jest praktycznie taka sama jak ze Steji(hotel: Eugenia) i dodatkowo tańsza o 50zł.
Chciałem jechać ze Steji w dniu 13.08-27.08(hotel: Angelbell) bo była okazja za 1749zł Lloret +Wenecja + Paryż, ale miejsc już nie ma. Teraz muszę szukać jakieś fajnej oferty... Kompletnie nie wiem jakie biuro wybrać. Mam nadzieje, że niebawem zdecyduje się w końcu na coś ![]() A mówią, że to kobiety są niezdecydowane! ![]() ![]() Edytowane przez G90M Czas edycji: 2010-06-05 o 22:58 Powód: Żydzi Jedzą Dzieci! |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
Ja jade 19-31 sierpniaa;P z Fun Club do hotelu Mas a ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
jedź do Eugenii
![]()
#2646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ta sama oferta jest również z indexu i adventure ; )) . według mnie jest warta swojej ceny ... ; )) ... pozdro ; * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
Widzę, że kolejna wystawiona osoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
Nom najpierw sie umawiają a potem zmieniają zdanie xD
alee jakoś przeżyjee jadąc sama xD Mam tylkoo nadzieje,że trafie na fajną ekipee imprezowiczów ![]() a nie jakiś zamulatorów;D xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Raczkowanie
|
nie było mnie 2 dni, a w tym czasie przybyło 5 wątków, wolę nie wiedzieć co tu się będzie działo za jakieś 2-3 tygodnie
![]() ![]() nie mówcie, że 3-14sierpnia z Orlando Travel nie będzie nikogo, rok temu chyba z 10 osób się znalazło w moim terminie ![]() ![]() Rosja, już Cie lubię! zmień termin na 3sierpnia! będziemy wspólnie imprezować ![]() jeszcze 58 dni! ja chcę już jechaaaać
![]() 03.08.2010 - 14.08.2010 Orlando Travel nie sugerujcie się nickiem. 5 dni Edytowane przez kiciax15 Czas edycji: 2010-06-06 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o, mam ![]() Cytat:
![]() a do mojej Hiszpanii jeszcze 41 dni! ![]() ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-06-06 o 08:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ps. Effy jest za***ista skins <3 Do RosjaRosja Ja bym juz nie cjecgała i dzien spedzila smażąc się na plaży lub na poznawaniu nowych osób! w koncu znoajomi to nie jest tylko zamkniety krąg;d no i ladna opalenizna zawsze sie przyda, a tak to wydasz 40 euro, zobaczysz juz to co widzialas i tylko wrocisz styrana ![]() Edytowane przez Madus Czas edycji: 2010-06-06 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Ja na razie ze swojego turnusu nie znam nikogo, no ale jeszcze troszkę czasu jest :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez Emii93 ![]() Powiem tak: Jak się pić nie umie, to lepiej się za to nie zabierać. Ja takich przygód w podóży nie miałam, a jak Tobie się zdarzyło to współczuję. Nie mówię tu o zalewaniu się w trupa, a o symbolicznym procenciku na zapoznanie ;] ![]() hahah ja tak nie miałam, to tylko moje mroczne przewidzenia ![]() ![]() ja chyba też ![]() szybko upijacie się na zgona ? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jade w tym samym terminie i do tego samego hotelu ![]() i oczywiście że dobra zabawa najbardziej si liczy ;D hehehe xdd a skąd wyjeżdżasz ? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
Nieee, u mnie na zgona troooochę potrzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() połowa z nas została wystawiona. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
ja mam nadzieje ze mimo ze sama jade zle nie bedzie ;d zeby tylko wiekszosc miala te 17-18 lat bo tez najstarsza nie chce byc :C no i zeby jakies cnotki-niewydymki mi sie do pokoju nie trafily bo pozabijam w nocy jak mi jeczec beda ze one ciszy i spokoju chca... -.-"
jade z wwy ![]() Edytowane przez EffyStonem Czas edycji: 2010-06-06 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Raczkowanie
|
Mnie sie taki trafiły w zeszlym roku xD Ale i tak mało czasu w pokoju spędzałam, tyle co spałam. Byly tylko raz w tropicsie i podpierały ściany. Dla mnie to dziwne bo ja z tropicsa bym mogla nie wychodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Raczkowanie
|
Zawsze mogą się takie trafić
![]() Ale czym się przejmujesz, przecież Ty i tak w nocy to będziesz ale w Tropics ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
u mnie też na obozie były takie osoby co wolały siedzieć w hotelu niż iść na imprezę.. nie rozczajam takich ludzi! ;p
i tak w ogóle sobie czytam i czytam te wasze posty i podziwiam za tempo! :P nie nadążam xD sama dawno się nie odzywałam, ale jc to jadę najprawdopodobniej z funclubu do hotelu Mas 18-31 sierpnia [czy jakoś tak x)] aaa Lloret po raz druugi <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
EffyStonem
Effy bardzo mi miło ![]() ![]() ![]() ktoś tu pisał, kto jedzie z orlando 3 sierpnia żebym se termin zmieniła! ![]() przed wyjazdem wymienimi się numerami i się umówimy na melanż ![]() ![]() co do zgona ja go wczoraj pierwszy raz w życiu zaliczyłam. zawsze cokolwiek do mnie dociera, ale wczoraj nie wiedziałam gdzie jestem. jak słyszę słowo alkohol to mnie naciaga ![]() ![]() A do autokaru ubieracie wysokie buty? Ja biorę koturny, ale na przebranie płaskie, jak mam zapierdylać po paryżu.
#2663 |
Raczkowanie
|
Dokładnie ja tak miałam. Nie wchodziłyśmy sobie wzajemnie w drogę i udało się przeżyć, chociaż gadać za bardzo nie było o czym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zadomowienie
|
takiego prawdziwego zgona miałam 2 razy i więcej nie zamierzam. To zależy co piję, jak i w jakim tempie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
no dokładnie, szkoda mi całego dnia
![]() Lepiej pić i mieć mocną fazkę niż zgona gdybym miała przeżywać codziennie to co dzisiaj to bym sie chyba zabiła x]
#2666 |
Raczkowanie
|
w Lloret samym tamtejszym klimatem można się upić ;p
i jak chcecie zaoszczędzić nie zabierajcie ze sobą kasy do klubów - jest to zupełnie niepotrzebne bo obcokrajowcy są bardzo chętni do kupowania drinów x). no tylko dla własnego bezpieczeństwa nie puszczać ich do baru samych tylko im towarzyszyć by czasem czegoś Wam nie dosypali. no... ja jeśli chodzi o alko to sama kupowałam z kumpelami tylko coś do hotelu, przed imprezą no i te wieeelkie driny przy plaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
Ja pamiętam, jak krzyczałam z koleżankami przez balkon po fajki itp. ;D . I oni tz włosi, niemcy nam je wrzucali haha. ;* , albo naprzeciwko był drugi hotel i chłopacy z tego hotelu wrzucali nam przez balkon chipsy itd.
![]() Lub nocne rozmowy na plaży z obcokrajowcami ![]() ![]()
#2668 |
Przyczajenie
|
EffyStonem
Kurdeeeeeeeeeeee toooo bedziemy razem popijac ;P ja jade z 2 koleżankami iiiiiiii z tego co pamietam w zeszłym roku w Turcji to w dzien dzien byłaaaaaa fazaaaa ;DD |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
ja tez juz nigdy wiecej nie chce zgona zaliczyc !;D bo caly dzień do dupy ;D tak fajnie wypic dla poprawy humoru i dla jaj ;D ;D no ja tez nie chce miec w pokoju jakis przymulonych ludzi ;D rok temu dziewczyny sie na mnie darly jak przyszlam w nocy i je pobudzilam ;D haha odwalilam! ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
czego oni nie wrzucali, albo czego nie przynosili ze sobą do naszych pokoi ;p hah.
Jak tak sobie o tym myślę to już chciałabym tam znowu być a tu kurde do połowy sierpnia jeszcze daaaleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.