|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
np jablko, gruszkę
a kaputskę kroje na cwiartki i paruje,potem troszkę soli i jak jest na talerzu to odrobine maselka.Młoda kapustka...mmmm niebo w gębie Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona. W diecie to juz w ogole go wysławiałam. U mnie stoi na wierzchu bo czesto robie Też marynuje miesko, albo kropie sosem sojowym, albo duzo zioł i już
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Czyli ten z lewej? a on ma podtrzymanie ciepła, bo raz napisane jest że tak a raz że nie Przydaje się to to w ogóle? Porządny jest? Niektóre jak czytam to mają tak słabe plastiki, cienkie, że ludzie boją się że się połamią
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-03 o 12:41 |
|||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Mam coś fajnego dla Was w Power Point ale nie wiem jak to tutaj wrzucić... Da się w ogóle?? Bo jako załącznik też im się nie chciało załadować
a chcę koniecznie żebyście to zobaczyły |
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
porządny, ja piorę w zmywarce, L też się bawi i nic nie popękało.
Na prawdę dość mocno go użytkuję.Nic nie wiem o podtrzymaniu temp ale pewnie coś w tym stylu jest, bo jak skończy parować to woda jest ciepła i paruję i pewnie jakoś tą temp podtrzymuje. Ja lubię na świeżo z parowaru więc staram się ani nie podgrzewać a jeść zaraz po uparowaniu Ziemniaki są boskie, nie rozwodnione ![]() nie laduje mi sie ta strona mam tefal steam cuisine, ultra compact
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, właśnie to mieszanie mnie zastanawiało ![]() Dzięki za przepis na rybę ![]() Nazywanie tego frytkami to profanacja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie poszukam
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile czasu paruje się ziemniaki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3068 |
|
BAN stały
|
my po spacerku, wieje u nas i snieg troche pada wiec wzielam autko i jezdzilysmy sobie, a co
![]() tak myslalam o butkach i jesli nie ma chetnych to za te 100 zł orientacyjnie kupie jej takie jak miala w tamtym roku tylko iweksze i adidaski w jakims ccc widzialam fajne ok 50 zł. i za 100 bede miała 2 pary. poza tym kupilam jej fajne balerinki i tenisowki. na lato mam wiec na ten rok (oprocz zimowych) mam buty z glowy na parowar i ja bym sie skusila, tylko kaski brak... ale czasami robie brokula, rybe w garnku na parze i pyszne to jest Amelka spi, wstanie to dam jej obiadek i czekamy na tz wroci wieczorem jak zwykle... moze sie uda sobote miec wolna, ale kto to wie... |
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już ok, trochę kataru jest ale żyję ![]() ![]() Cytat:
![]() Pokażcie te filiżanki ![]() Angy mój Małż jakoś nie może się do parowaru przekonać. Zjada bo jak zrobię to nie ma wyjścia U niego w domu zawsze smażyło się na tłuszczu w panierce. Ja teraz jeśli smażę to na teflonie i bez panierki. Mówi, ze woli to z patelni niż z parowaru. Ale może ja nie umiem dobrze robić
|
||
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fioletowe beżowe białe
|
|
#3072 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jest, zdradzalam, taka ze mnie rozwiazla kobita Nie zagladalam tutaj, bo autentycznie nie starczalo mi juz czasu. W pewnym momencie namnozylo mi sie obowiazkow i z czegos musialam zrezygnowac . Teraz nadal ul, ale chyba sie nauczylam lepiej czasem manipulowac.Ania dalej chodzi do zlobka na dwa dni. Jest zakochana w miejscu i w paniach, gdy Ja wieczorem odbieram prawie placze, bo nie chce isc . Przez ostatnie 3 miesiace wiecznie ktos chory w domu, dopiero od miesiaca sie uspokoilo (puk puk). Duzo zdrowia dla Zosi ![]() Cytat:
Cytat:
Moze kup wieszak na klucze? Dzieki kochane za powitanie
|
|
#3073 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Siema
Cytat:
![]() Cytat:
i bądź tu mądry Cytat:
już niech tata cię tak nie żałuje bo wszystko przed tobą Cytat:
Cytat:
Amela jeszcze nie śpi i chyba w ogóle nie będzie W porze drzemki nawiedzili nas teściowie, mała ledwo przytomna była i tak się rozbujała, że do teraz snu po niej nie widać
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
nie wyrabiam z czasem co tam nowego? przeczytałam na szybko, ale pogubiłam się co miałam napisać Karo, ja kupiłabym jakiś gadżet typu http://fabrykaform.pl/Alessi_pojemni...ana-p8650.html http://fabrykaform.pl/Alessi_solnicz...rds-p5813.html nie kupowałabym nic co trzeba wywiesić na ścianę itd, bo nie wiesz czy się spodoba, a cos małego, nie zobowiazującego zawsze może do szafki schować, a obrazu nie schowa ![]() ja nie lubie własnie prezentów typu obraz, zegar, ramki, figurki, bo wolę sobie sama wg mojego gustu kupić
|
|
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadam tylko na chwilę... Tuli ![]() megi dziękuję za przypomnienie o kciukach Karo ja kupiłam parowar, który poleciła mi Unholy. Jestem bardzo zadowolona --- Dziękuję wszystkim za kciuki Dzwoniłam dzisiaj na oddział i niestety rosną bakterie gram (-) ![]() Miłego popołudnia
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3077 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bidulka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrówka Dziękuję za kciuki ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#3078 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też się napaliłam, ale już mi przeszło przez miesiąc miałam parowar do testowania (teść kupił ) i tylko raz go uruchomiłam, zachwytu nie było, nie kupię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
piwnicy. Dostałam ostatnio od cioci obraz i tylko zerka gdzie wisi, a ja go w szafie trzymam bo paskuda
|
|
#3079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Werka zasnela to zasiadlam z herbatka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi białych się chce ![]() Cytat:
Magi przytulam Was Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie pomyśłałam o tym... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Tośmy się podzieliły ![]() Jola fiolet Iwonka białe Ja beżowe
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Baby kochane wyślijcie mi swoje adresy e-mail na PW bo chcę żebyście coś KONIECZNIE zobaczyły a tutaj to mi się nie chce załadować w załącznikach
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3084 |
|
Ola-Unhola
|
magi
Kochana, jak mozna Ci pomoc...gdybym tylko mogła.... Karola, my mamy Zelmera tego - magi wkleiła Jestem bardzo zadowolona. Co do filiżanek, jestem za fioletowymi, choc ja wolę inne - takie retro porcelanowe ![]() Ja jak zwykle polece cos co lubię dostawac: posciel, wielki kwiat w doniczce, serwisy (ale to juz droższe), zestaw do wina - jak lubi pic , zestaw reczników plus ew. szlafroczki i kapcioszki łazienkowe, różnorakie zestawy szklanek do drinków plus karafka, kieliszki do wina, szampana, wódki itpTuli, witaj Zgubo Antoś ma kaszel dośc spory, może jutro przejdę się do lekarza, jak się pogorszy. Bartuś też kaszle - chyba przyniósł ze szkoły. Mam nadzieję, że chłopcy mi się nie rozłożą.
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam nastroj?? brakuje tu Ciebie
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję za pomysły i dla chłopaków zdrówka
|
|
#3087 |
|
Ola-Unhola
|
Nastrój nie najgorzej, ale korzystam z ostatnich 4 tygodni (już nawet mniej...) w domu
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla nich ZDRÓWKA życzę. Jak tak dalej pójdzie to wszystkie wątkowe dzieciaki będą chore tfu tfu tfuKaro, skierka fajne nie?
|
|
|
|
|
#3089 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No tak, droższe niż filiżanki. Choc moge polecic pościel, którą kupowałam dla Brata i Bratowej pod choinkę. Bardzo fajna http://allegro.pl/posciel-160x200-ba...430549441.html http://allegro.pl/posciel-bawelna-sa...424038166.html zresztą pełno jest u innych sprzedawców. Ja kupowałam drożej toszkę. http://allegro.pl/listing.php/showca...&change_view=1 ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
No niestety taki okres ![]() Ja później maila prześle, bo teraz idziemy po Bartusia z autobusu odebrac. Muszę Antolka opatulic
|
|
#3090 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czyli ziemniaki pokrojone jak frytki 
musze zakupić małemu zeby go smarowac. A jak tym smarujecie? klatkę piersiową i plecka całe?
Przydaje się to to w ogóle? Porządny jest? Niektóre jak czytam to mają tak słabe plastiki, cienkie, że ludzie boją się że się połamią
NIE LUBIĘ TROLLI

, właśnie to mieszanie mnie zastanawiało 
Chyba w poniedziałek bedzie powtórka z wizytu u lekarza
, popisz z nami, bywa wesoło