|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ja strzygę często małża jak nie ma czasu iść do fryzjera, ale on ma kręcone włosy, więc wszelkie (a raczej całe mnóstwo) niedociągnięcia nie są bardzo widoczne na takich dziecięcych delikatnych włoskach może być gorzej... dlatego pytałam o Wasze doświadczenia ![]() co myślicie o takiej komodzie do łazienki potrzebuję czegoś do kosmetyków i takich wymiarów jak ta co wkleiłam, ale trudno mi taką znaleźć w normalnej cenie ale z kolei nie wiem czy taka komoda okleinowa w łazience to dobry pomysł ze względu na wilgoć i w zasadzie do niczego mi stylem nie pasuje, jedynie funkcjonalność mnie przekonuje... mam drewniane meble w łazience, impregnuje je i jest ok, a taka to może mi się rozłazić...
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-13 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
moze dzisiaj pojade na zakupy i w koncu cos kupie
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
p4w jesteś zadowolona z tego podkładu Clarins, Everlasting Foundation? angy a ty?
dalej sobie nie kupiłam żadnego, chyba potrzebuję dwóch, jednego lekkiego na codzien i drugiego trwałego jak jade na cały dzien gdzies i nie mam możliwości poprawek ![]() nie mam nastroju jakoś, nie podobam się sobie, musze sobie coś kupić.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() milej niedzieli ![]() Czekam, az Antonio wstanie i bede konczyc obiad Dziekuje za zyczenia zdrowia ![]() ![]() Zdjec Antosia po strzyzeniu raczej nie przewiduje. Znowu bedziecie plakac po lokach ![]() Cytat:
![]() wczesniejsza wizyta u fryzjera byla mordega, teraz pewnie tez nie bedzie lepiej poza tym wole profesjonalne ciecie niz takie pitu pitu we wlasnym zakresie, nie ukrywam, ze nie mam ku temu szczegolnych zdolnosci ![]()
![]() |
#3875 |
BAN stały
|
murzynek w piekarniku, mam nadzieje ze mi wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aukcja z cieniami zakończona. To Ty? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to?? ![]() To sobie kup ![]() Heloł ![]() Zosia śpi, jak wstanie to zje obiadek i idziemy do cioci-niani na kawę i torta-ma jutro urodziny ![]() ![]() W ogóle to trochę dzisiaj pospaliśmy-o 7 Zosia wypiła kakao i spała jeszcze do 9 ![]() Kaszel nadal jest. I na moje ucho nic się nie zmienia. Poczekam jeszcze parę dni i jak dalej tak będzie to idę do lekarza. ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-02-13 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
BAN stały
|
zapraszam
![]() ciacho.jpg Amelka zadziwia mnie z dnia na dzień, mówieniem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-02-13 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
BAN stały
|
aaa, megi za przepis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie jest bardzo kryjący i gęsty, ale ja nie potrzebuję dużego krycia kup sobie coś koniecznie ![]() Cytat:
Cytat:
co do aukcji... jak myślisz ![]() no właśnie ile osób tyle opinii - dla mnie Everlasting jest z tych cięższych - pod tym względem Parure Extreme był lepszy dla mnie bo był lżejszy, a krył i był bardzo trwały, ale za to kolory moje dostępne tylko na truskawce i ebayu... ach trudno o ideał
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-13 o 15:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() bylismy na zakupach i kupilam sobie rozswietlacz EL ale Jewel Powder- tez fajny ![]() a w Smyku tyle przecen -dla Werki kupilam tez ciuszki no i dla kolezanek tez na odwiedziny ![]() a Werka dostala od pani w sklepie wieszaczek i powiedziala grzecznie "dziekuje" ![]() ![]() nigdzie nie ma tego kubka ze slomka Nuby , sa tylko TT ale nie pisze czy to niekapki wiec nie wzielam, na all poszukam malz robi na kolacje omlety wiec idziemy konsumowac ![]()
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lakier jakiś kupiłaś? ![]()
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-13 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pani polecala mi tez korektor rozswietlajacy YSL pod oczy i odlozylam decyzje o jego zakupie na pozniej bo musze recenzje poczytac a ty go uzywalas?mozesz cos powiedziec jaki jest? czy wygladza zmarszczki? zadnego ![]() ![]()
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wchodzi w zmarszczki i daje ładny efekt odświeżenia, ale nie kryje jakoś specjalnie, więc to raczej taki optyczny efekt ja go bardzo lubię, ale ostatnio mam takie wory, że muszę coś bardziej kryjącego używać (Magic HR ew Mac Studio Finish, ale ten ostatni to już ciężki kaliber) nawet kosztem poprawek z powodu podkreślania zmarszczek nie kupuj tylko Clinique All About Eyes bo jest fatalny - bardzo ciężki i nietrwały przynajmniej u mnie EDIT: ostatnio zauważyłam, ze Essence wchodzi do Douglasa
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-13 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie średnio kryjący i raczej rzadki ![]() Jak Guerlain jest lżejszy to raczej nie dla mnie ![]() ![]() Myślę, że... to Ty ![]() A jeszcze apropo touch eclata-miałam właśnie Cię pytać, czy jak masz większe sińce to kładziesz najpierw jakiś bardziej kryjący, a potem YSL, ale doczytałam, że albo to albo to. Zawsze miałam na niego chrapkę, ale ponieważ ja mam sińce zawsze to nie jest dla mnie ![]() Czeko pokaż koniecznie efekt tego EL, bom ciekawa ![]() Zosia śpi. Wybawiła się u niani, ładnie zjadła kolację i padła.
![]() |
#3885 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wpadaj zawsze wolną chwilką ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja dalej walczę z grypą ![]() ![]() ![]() Amela dzisiaj też nie miała drzemki, nawet już ją nie próbujemy usypiać bo nie ma to sensu. Potem idzie spac z wielką bidą o 23, a tak to spokojnie zasypia o 20. Jutro zostaje z teściową ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem łączę tzn. rano nakładam taki kryjący a TE mam w torebce i jak pamiętam ![]() ostatnio patrzę w lustro i chyba się postarzałam ostatnio ![]() idę się wykąpać, ale tylko kinkiet zapalę, zeby nie zobaczyć się w lustrze ![]() no ja ![]() ![]() mam resztki nadziei, ze kredka rozświetli moje smutne, poszarzałe spojrzenie
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-13 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj spokój, wszyscy wiedzą, że jesteś piękna ![]() To na pewno tylko chwilowy spadek formy, kup sobie spirulinę, działa ![]()
![]() |
#3888 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zawsze wyglądałam młodo, ale ostatnio pierwszy raz zobaczyłam u siebie zmarszczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() musiałam spr. co to ![]() Mam stres przed jutrzejszym, wypadłam z obiegu na trzy lata ![]() Boziu czym dzieci zasłużyły sobie na raka ![]() ![]()
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2011-02-13 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() Dziewczyny, wiecie co się stało....... Przed chwilą wyjęłam z piekarnika meg'owego murzynka z jabłkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() .
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no i wyszedł ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3891 |
BAN stały
|
dałam antybiotyk... kaszel dalej jest nie czesto ale kaszle. poza tym temp wrocila. czyli cos sie dzieje... na szczescie spi juz ale pokasluje czasami.
co maz ma kupic jutro do tego antybiotyku? acidolac? i 1 saszetke na dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | ||
Zadomowienie
|
Próbowaliśmy i jest zjadliwy
![]() Ale mam wrażenie, że mój nie wyrósł tak jak Skierki, dlaczego tak mogło być? Te łyżki mąki miały być płaskie czy czubate? Bo zastanawiałam się nad tym i dawałam takie pośrednie, mogło to mieć znaczenie? A proszku do pieczenia miała być płaska czy czubata? ![]() Megi, masz jeszcze jakieś przepisy dla takich "cukierników" jak ja? ![]()
![]() |
#3893 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze mnie też marna kucharka w tej kwestii ![]()
![]() |
#3894 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja dawałam na oko, mniej wiecej mąkę, a proszku też sypnęłam ze 2 pewnie ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Morska w klubie jest moj przepis na babke czarno-biala mi zawsze wychodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Megi B powodzenia jutro
![]() ![]() Morska ![]() ![]() Jak ktos lubi filmy, w ktorych glownymi bohaterami sa zwierzeta, to polecam: Hochi: The Dog's Tale Antonio podchodzil do tv i od czasu do czasu glaskal pieska ![]() moj syn nauczyl sie odmieniac wyrazy, na razie tylko dwa ![]() mowi do nas teraz mamu i tatu ![]()
#3896 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o i tu cię mamy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Amela też odmienia i mówi mam mamę, mam tatę ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
![]() megi, zdrówka ![]() ![]() morska, gratuluję murzynka ![]() ![]() ![]() Przyszły herbatki, Kubie smakuje tylko poziomkowa na razie, otworzyłam jeszcze tę na dobre trawienie i jak zobaczy, że kolor nie ten, to już nawet nie próbuje, choćby nie miał nic do popicia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udanego urlopu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie myśl o mnie źle, ale jak kostkę Kasi zmiksować z cukrem - mam rozpuścić tą margarynę wcześniej? ![]() ![]() ![]() To jest przewidziane na taką blaszkę do babki, taką pofalowaną? Bo nie mam takiej, może być w takiej keksowej albo tortowej, czy wtedy trzeba więcej składników dać? ![]() I zdrówka dla Amelki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O, jak ładnie ![]() To pięknie ![]() Czekamy na relację jutro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, to żeby polubił ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~ Idę chyba spać, tyle wrażeń kulinarnych dzisiaj przeżyłam ![]() U nas jutro początek ferii, więc nie ma lekcji i idę do pracy na 10, a nie na 8, zawsze to trochę bardziej się wyśpię ![]() Niech Wam się aniołki śnią, do jutra ![]() .
![]() |
#3899 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to może ja też spróbuję ![]() Cytat:
mój Tomek zaczyna łączyć wyrazy i mówi do nas "matata" zamiast mama i tata Cytat:
![]() ![]() u nas też początek ferii - ruch będzie mniejszy na drogach ![]() ------------- jesteście bardzo miłe w tym pocieszaniu, ale mi kilka osób powiedziało już, ze ostatnio źle wyglądam, więc raczej nie wymyślam
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-02-14 o 06:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Wtajemniczenie
|
![]() ale naklikałyscie znów ![]() dużo zdówka dla wszystkich chorowitków ![]() u nas dalej bez zmian, czyli nie lepiej, dziś znów lekarz ale tak czy inaczej jeszcze prywatnie będziemy się umawiac ( w piątej małz był się zarejestrowac - mamy ok 20km - to się dowiedział że dzis już nie rejestruja i jak cos to tylk ow pon między 15-15:30, chore to ale co zrbic, babeczka podobno najlepsza w okolicy) a wogóle to chyba musimy zrobić badanie kau pod kątem robaków bo juz 2 osoby nam to zasugerowsały że ten kaszel to może przez to być, a poza tym Mała sie wierci okropnie w nocy i jeszcze zgrzyta ale to juz w dzień ![]() Joluś ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.