|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() długo by wymieniać.... najgorsze ze racji nie mają ale to ja muszę im to udowodnić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jw. Cytat:
![]() podoba mi się kosz na bielizne i lustro bardzo ciekawe ![]() ja mam bardziej zabudowane wszystko, nie lubie jak mam wszystko na wierzchu ale i przed tym sie juz nie uchronie, choc jak się wpowadzaliśmy myśłalam że szystko pomieszcze ![]() teraz mnie czeka zakup jakichs pojemników na lakiery i na cienie bo mi wypadaja z półki (cienie) i już dwa rozsypałam po umywalce ![]() ale wypadłam z tematu......... ta komoda almi byłaby tu idealna ale za tą cenę nie dla mnie ![]()
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
![]() ooo super...chyba sobie spróbuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez ma nawiedzic@ jak nie dzis to jutro ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
Ola a może taka komoda?
tylko ona niska jest 100 cm albo taka ta też fajna a w TEJ można sobie kolor wybrać wystarczy tego szukania. Ide Oli położyć Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-16 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
...ale tu cicho...
![]()
#4147 |
Zakorzenienie
|
Cze
![]() Mam chwilke to podczytuje. Życze wszystkim chorowitkom tym małym i dużym szybkiego powrotu do zdrowia ![]() *** Usmażyłam naleśniki, zrobiłam do tego twarożek z cukrem a Tż-towi zrobie z parówką i serem. Wczoraj mielismy wieczor poza domem. Mama została z Kuba a my z moim bratem i jego narzeczona pojechalismy do knajpki cos zjesc a potem do kina na Sanktum. (świetny film, naprawde polecam). Wrocilismy o 21.30 myslałam, ze mały poczeka na mnie a on w najlepsze usnał ![]() W nocy Kuba popłakuje i skarży sie na ból nożek. Wierci sie, nogami cały czas macha. Mama mowi ze rośnie i może go boleć (podobno dzieci tak mają). Dodatkowo marudzi ze zeby go bolą, mniej je i robi rzadsze kupy. Zagladałam do buzi to ma czerwone dziąsła w miejsce 5-tek. Tak piszecie o tych kosmetykach, ze chyba i ja musze nabyc cos nowego ![]() I chyba czas zadbac o cere w kierunku pierwszych zmarszczek, w każdej chwili moga mnie dopaść ![]()
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
hej Cass
![]() bylismy na malych zakupach i kupilam dla Werki bidon ze slomka Chicco bo nigdzie nie ma tego nuby , fajny jest ale Werka narazie sie z nim zaprzyjaznia bo trzeba mocno zassac a ona mysli ze jak ze zwyklej slomki no i kupilam jej znikopis FP -teraz mala siedzi i rysuje ![]() a z kredkami to zamiast rysowac to wszedzie rozrzuca tylko i dlubie w nich(swiecowe) ![]() a dla siebie upolowalam w aptece fluid barwiacy LRP ![]() ![]() EDIT: Werka juz pije z tego kubka , zakumala ze musi zassac slomke jak w kubeczku ![]() a co tu tak pusto??
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-02-16 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba tez ma kredki, takie ołówkowe Bambino i czasami ładnie nimi rysuje. Ale chyba bardzoej lubi znikopis (mamy taki bez firmowy). Jaki to fluid? Pokaż linka? ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Naprawdę dzisiaj cicho tutaj ![]() Jak mam chwile to Was nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-37057-opis-La-Roche-Posay-Anthelios-XL-SPF-50-Lekki-fluid-barwiacy-do-twarzy.htm wlasnie a ja musze kupic zwykle kredki olowkowe jakies male , tylko jakie?bo tymi swiecowymi Werka nie umie za bardzo rysowac bo sa grube i nie umie trzymac ladnie a tu widze ten rysik ze znikopisu lepiej trzyma i cos tam rysuje
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
czeko a pokażesz na ręce jaki on ma odcień? bo chyba tylko jeden jest prawda?
ja zamówiłam sobie Avenke, bo lubie jej filtry. Z barwionych miałam tylko próbki SVR, ale za bardzo kryjące są dla mnie, za ciężkie. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- cześć Cass, miło cie widzieć dziwne ze Kubusia nóżki bolą, a moze się uderzył gdzies? Jak sie rosnie to nogi bolą? pierwsze słysze, musze poszperać w necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
my wróciliśmy od lekarza - ja i Tomek wirusówka, a małż pojechał do szpitala na oddział zakaźny, bo miał prawie 40 st gorączki
ale lekarka - niezły okaz - cała na fioletowo, powieki aż pod łuk brwiowy na ciemny fioletowy kolor i paznokcie też - jakbym ją zobaczyła na ulicy to bym pomyślała, ze to osoba chora psychicznie ![]() ![]() nie bede opowiadac szczegolow, ale dobrze że Tomka badała pediatra ![]() ![]() ale i tak małża wygoniłam do szpitala, bo jak by mi w nocy znów zagorączkował tak wysoko to oprócz pogotowia nic bym nie mogła zrobić ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze bedzie fajny bo szukanie idealnego filtra juz mnie meczy ![]()
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupie yesthal ale na jesien bo zawiera kwasy a slonko coraz mocniej swieci i jakos sie boje teraz zaczac kuracj tym bardziej ze bylam na mikro wczoraj, nawet kosmetyczka mi powiedziala ze jak chce jeszcze jeden zabieg to najpozniej pod koniec marca bo potem juz nie robi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Cass
![]() czytałam o bólach wzrostowych, ale chyba ok 3 rż one są, chociaż mogę się mylić. p4w ![]() My dziś byliśmy na długim spacerze, byliśmy na plaży, a potem jeszcze długo spacerowaliśmy wybrzeżem. Byłam pod wrażeniem, bo A dzielnie maszerował, chociaż pod koniec już go nóżki bolały. Pogrzebał trochę w piasku, a potem chciał robić myju myju w morzu ![]() ![]() Jutro jedziemy gdzie indziej, gdzie jest mniej psów ![]() Wkleiłam parę fotek z ostatnich dni do albumu miłego wieczoru ![]()
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy przywiózł brat zazdroszczę plaży i pogody, bo ja już nie wiem czy jest mi zimno z gorączki czy z powodu obrzydzenia zimą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() Prawda? ![]() ![]() Aha ![]() Cytat:
![]() ![]() I powodzenia w nauce sikania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-02-16 o 18:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Zakorzenienie
|
p4w, to dobrze, ze masz pomoc, bo juz sie martwilam, ze jestes sama ze wszystkim
kuruj sie ![]() Cytat:
Dzis tylko raz zrobil na nocnik, po czym od razu wstal i z szybkoscia blyskawicy wlozyl do niego noge ![]() Nocnik go wyraznie nudzi ![]()
![]() |
#4159 |
Ola-Unhola
|
![]()
#4160 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#4161 |
Ola-Unhola
|
Dobranoc
![]() ![]() Mam tylko prośbę o sprawdzone i dobre rzeczy z biedronki ![]() ![]()
#4162 |
Zakorzenienie
|
Dalam dzisiaj malej mleko z niekapka i ladnie wypila
![]() ![]() megi, unholy a wy co takie rozgadane? ![]() zauwazylam ze skora mniej sie blyszczy po bazie dermiki ale to jeszcze nie to:/
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p4w wkleje ci jeszcze raz komody, moze akurat ci podpasuje ktoras, pewnie przeoczyłas, zmeczona jestes. Współczuje mocno całej trójce. Dobrze ze małż do szpitala pojechał, tam zawsze opieka pod ręką. Szybciutko zdrowiejcie z Tomciem ![]() mam nowy telefon mam nowy telefon ![]() SE Hazel, prosty, bez udziwnien, slider- ma wszystko co chciałam ![]() tyle ze czerwnego nie mieli to mam czarno-srebrny. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Unholy, jesli chodzi o rzeczy z biedronki, to ja sie nie znam, bo nie mam żadnej w okolicy, ale jest wątek o polecanych produktach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post24902573 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4165 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nosi nosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę po Amelce, że jest smutna ![]() ![]() No i teściowa hmm dziwnie się zachowuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Kasiu byłyscie na szczepieniu?
nie wiem czy pisałas, czy przeoczyłam.... ide spać, dobranoc ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |||
Zakorzenienie
|
dziękuję, już zagłębiam się w lekturę
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A te psy to co tam robią? ![]() Ja piorę, piorę i piorę. Depiluję się, gole, maseczkuje Siedzę już w piżamie i zaraz idę do wyrka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moze Amelka teraz ma jakis etap ze potrzebuje bliskosci mamy i dlatego taka smutna a tesciowa z tego co piszesz jakas dziwna ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta pierwsza zupełnie nie w moim guście, takie rattanowe oglądałam jako opcję niskobudzetową, ale one bardzo niestabilne są i boję, ze mój urwis przewróci to na siebie, ostatnio nawet fajna, ale ja chce taką 40x50x120, a taka 30x30 to bardzo mało pakowna ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
bry wieczór
![]() nadrobiłam ale nie pocytuje ![]() nie mam mocy ![]() Przemko dosłownie zwala mnie z nóg... nie wiem co się dzieje ale popłakuje w nocy budząc się kilka razy potem przez większość dnia ze zmęczenia jest nie do zycia. Nie chce jeść, nie chce się bawić... nic nie chce... dzisiaj robiłam 3 śniadania dla niego 1) jajeczniczka z wędlinką i szczypiorkiem... nieeee 2) parówka... nieee 3) w końcu się wkurzyłam, zrobiłam jak zwykle kaszkę i zjadł ![]() no i po co się starać ![]() obiad: zupy zjadł ze 4 łyżki i ... nieee ryżu z surówką i gulaszem nawet nie chciał tknąć w końcu jak wstał o 17 dałam mu słoiczek i wciął cały... i było mu mało (doprawił kurczakiem z gulaszu) i wypił butelkę soku... Dzisiaj z tego zmęczenia zasnął o 16 przy bajce... Siedzial na leżaczku i go zmogło ![]() a jak się obudził to miał taki apetyt że głowa mała ![]() no i mąż wziął go na podwórko, a ten przy drzwiach po drugiej stronie stał i patrzył w okienko na mnie... ostatnio nie chce chodzić z tatą na spacery ![]() i w ogóle tylko mama, mama, mama ![]() zakupiłam książkę z zabawami ![]() ![]() zaliczyłam też dzisiaj rowerek i 60 brzuszków ![]() ![]() a teraz siedzę w pracy i modle się żeby już była 24 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.