|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
acha, ale mam nadzieję że doczytałaś mojego posta wyrażającego moje niezadowolenie
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
BAN stały
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce. Jak już Ją wymyję i mówię: to teraz sikamy do pojemnika to patrzy na mnie jakbym z marsa spadła ![]() A na ogólne można najpierw do woreczka a później przelać do pojemnika? Nie pisałam nic. Robimy sami na własną rękę. Zuzia ostatnimi czasy przebudza się w nocy milion razy i wierci więc nie zaszkodzi sprawdzić. Choć bywa, że całą noc nie wstajemy do Niej nawet raz. Mam nadzieję, że wyniki będą ok. Cytat:
![]() Może przy najbliższej okazji coś sobie kupię. Wojtusiu ![]() ![]() Idę kończyć sałatkę na jutro bo z rana jedziemy na narty i chcemy coś wziąć a kanapek nie cierpię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i miłego nartowania ![]() ależ tu cicho ![]() Czeko byłam w Rossmannie ale płatków nie było ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-18 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Wtajemniczenie
|
cześć
Ada ![]() ![]() ![]() ![]() Wojtusia i ja poproszę adres majla zaraz ci wyślę ![]() O kciuki poproszę w poniedziałek... ![]() poczytałam trochę i idę spać bo jutro na 7 ![]() A Jola to gdzie się podziewa ![]() Co do banku to wszystko ok ![]() co ja tam jeszcze chciałam ![]() dobrze, że już jutro sobota ![]()
#4326 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idziesz jutro do pracy? Też się zastanawiałam ![]() Sałatka gotowa (nawet niezła wyszła ![]() Dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() bylismy u tesciow, mala sie wyszalala i jak wrocilismy to jeszcze tanczyla i biegala jak szalona, dopiero co zasnela ![]() ![]() nie zauwazylam bo malz wczoraj odbieral poczte pewnie i nie powiedzial ze cos przyszlo ![]() ![]() ![]() Cytat:
zeby z tego kiszenia jakis ogorek nie wyrosl ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4328 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
![]() sobota dzisiaj więc mam nadzieję, że uda mi się wpaść do was, chociaż pewnie Was z kolei nie będzie ![]() Bardzo szybko nadrabiałam ostatnie strony tylko... unholy, morska wiem, jak wam ciężko, przytulam was mocno ![]() gorgulku trzymam kciuki żeby wyniki były ok ![]() megi już za poniedziałek trzymam kciuki ![]() mam nadzieję że Kubuś ma się lepiej i że wszystko ok u miramej
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Ja już w pracy ![]() Śnieg pada ![]() a mi się spaaać chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mala kiepsko spala ......buzila sie co chwile i mocno zabki zaciskala , smarowalam zelem ale pomagalo na troche wstalysmy to malza juz nie bylo (rzadko idzie tak rano do pracy) i Werka smutna bo tatusia w lozku nie miala ![]() Anulka ![]() ja napewno bede zagladac po poludniu ide odwiedzic synka kuzyna , Werke oczywiscie biore ze soba -ciekawe jak zareaguje na dzidziusia bo dawno nie widziala takiego malego ![]()
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mu aplikuje panadol od razu jak zaczyna się płacz w nocy. Żele nie pomagają, a po panadolu śpi spokojnie przez resztę nocy niech moc będzie z nami ![]() Przemko małego bobasa zobaczy dopiero pod koniec czerwca pewnie jak przyjaciółka urodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż dzwonił, że mały jak wstał podszedł do okna, i było głośne "jaaa cieee" (śnieg spadł ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-19 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
![]() noc z przerwami ![]() Muszę w necie znaleźć ulotkę o szczepionce bo zapomniała mi dać ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
a tu znowu cisza
![]() przyszlam sie podzielic opinia o podkladzie EL Double Wear- swietny ![]() dostalam ostatnio probke i postanowilam dzisiaj wyprobowac,nawet nie wiem jaki to kolor bo nie pisze na saszetce no ale idealny dla mnie(chyba zawsze wybieram za ciemny a ten myslalam ze bedzie za jasny a jednak nie), wodnisty , ladnie sie rozprowadza i ladnie kryje, twarz jest taka satynowa i gladka bez plaskiego matu-chyba kupie cale opakowanie ![]() ide zaraz zeberka piec bo sie marynuja ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
![]() czekoladko poradziłas sobie z mailem? nic mi sie nie chce, ide sprzątać |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
niestety nie otwiera sie bo skompresowany ,chyba jakiegos programu mi brakuje zeby otworzyc, spytam malza wieczorem
#4336 | |||
Zadomowienie
|
![]() To akurat wiedziałam, bo sama kiedyś pod tym kątem szukałam informacji, a jak się odkryje raz tajemnicę, to łatwo już pamiętać. Wiecie, że mnie różne dziwne rzeczy interesują ![]() Cytat:
![]() Można ![]() Aha ![]() Oby były ![]() Ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~ Adaikaka - mail dotarł ![]() ![]() ![]() Co się dzieje z Miramej? ![]() .
![]() |
#4337 |
Wtajemniczenie
|
Lepiej późno niż wcale
![]() Tadaaaaam ![]()
#4338 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, u nas bez zmian (i Bogu dzięki
![]() ![]() Dostałam pierwszą wypłatę ale po pokryciu kosztów dojazdu i DWÓCH ![]() ![]()
#4339 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Anula, bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze ![]() Dzis Małż ma urodziny, wiec zostawiam Wam troche wiosny i uciekam ![]()
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Jaaaa ![]() ![]() Jadę do Ciebie ![]() ![]() Najlepsze życzenia dla Małża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znowu mam inny monitor ![]() ![]() Ada - dziekuję za maila ![]() Cytat:
![]() placek wyszedł, ale chyba za dużo jabłek dałam i nie wyrósł ![]() ksieguję w Optimie ... o widzisz ... mam pytanko do CIebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaciskam już dzisaij ![]() sto lat dla małża ![]() jak u Was pięknie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | ||
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilysmy do domku
![]() bozieee jaki malutki ten Mateuszek-taki okruszek (ma 3 tyg), Werka zachwycona dzidziusiem ![]() Cytat:
![]() szkoda ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4343 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja chce wiosne ![]() a Antonio ![]() ![]() ![]() Witam się wieczornie z lapmka winka ![]() do jutra i dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() przede wszystkim Wojtusiu czy ja Ci podziękowałam za ksiązkę? ![]() teraz więc dziekuje baaardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ty uzywałas dekoloryzatora? bo ja nigdy ![]() hmmmmm ![]() Cytat:
![]() mi własnie zależy żeby się dluzej utrzymywał kolorek, bo mój zawsze jest super ale po m-cu juz widac że nie świeży do tego odrosty i wyglądam fuj ![]() Cytat:
![]() a co do moczu to ja robię tak (ale do tego przyda Ci sie pomocnik): przemywam ją octeniseptem, nakładam nakładke na kibelek ale w poprzek tal żeby mi reka pod spód weszła, małza ja trzymał a ona w najlepsze robiła siii do pojemniczka ![]() w razie W możesz pobrac do woreczka i przelac do pojemnika ![]() ada i Wojtusia ![]() bo to chyba o ksiązki chodzi czy nie doczytalam ![]() Cytat:
![]() ![]() ale super ![]() Cytat:
![]() a A cały mama ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem, pamiętam Mariola....ale on ma boskie pukle tych włosów ![]() Moje dziewczę to przy nim łysolek ![]() Gardło mnie boli ![]() Czułam pismo nosem i m.in rosołek dziś ugotowałam. W poniedziałek daje mocz do badania, bo Laura jakoś od wczoraj popuszcza.Tak jakby nie trzymała moczu. Nie wiem jak to nazwać. Absolutnie nie miałyśmy już problemu z tym.Wymuszać na swój sposób co 5min też przestała. Nie wiem czy coś mi wyjdzie w takim ogólnym badaniu,podpowiedzcie,por adźcie, może coś wam się nasuwa na myśl. Zaraz pogoogluje, może znajdę jakoś podpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
aaaa jeszcze o maeczkach chciałam, serio te avonowskie fajne? bo ja nie miałam nigdy i jakos nigdy tez nie miałam przekonania do avonu, po tym jak raz maznełam się tuszem koleżanki i mnie oczy piekły...
i pytanko do Oli: bo mam zamiar kupic pare produktów ziaji pro i chciaam Cie zapytac o pelling, jaki radzisz kupic TEN czy TEN? i co znaczy "masaż twarzy wykonywać pod wapozonem przez około 5 – 10 minut"?? a co myslisz o TYM kremie pod oczy? bo niewiem co zrobic, czy kupic sobie OEPAROL, tylko że musze zamówic bo oczywiscie nie ma go nigdzie czy ten wypróbowac? ![]()
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------- przez cały dzień ciszaaa i pewnie się rozkręcicie wieczorem a ja już dzisiaj nie wejdę na kompa ![]() trzeba wrócić z pracy do domu i jeszcze zaliczyć rowerek ![]() ale powiedziałam sobie, że biorę się za siebie i słowa zamierzam dotrzymać ![]() Tak więc ja się już żegnam z Wami drogie mamusie ![]() nie dziękujcie za skan, niedługo będzie cześć II ![]() kolorowych snów i do jutra ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-19 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a moze jakies przeziebienie ja bierze i tak popuszcza ![]() Cytat:
a gdzie mozna kupic ten drugi kremik?
![]() |
#4349 |
Ola-Unhola
|
Hej Dziewczynki
![]() Siedzę od wczoraj wieczór u Przyjaciółki i w domku będę dopiero jutro ![]() Sajgon jest, bo 4 dzieci biega od rana do wieczora ![]() Tak na szybko. Mariolu, zyczonka dla Małża ![]() ![]() Wiosna suuuper,a Antonio boooski ![]() ![]() anula, piekna ta praca Martynki ![]() Cieszę się, że u Was wszystko w porządku, tylko ta wypłata ![]() Ale za miesiąc zaszalejesz ![]() Co do kremu Ziaja Pro pod oczy, Ja go mam,ale nie polecam ![]() Może i nawilża, ale przeciwzmarszczkowo i lift. nie działa absolutnie. Mnie dodatkowo szczypie ![]() Miłego wieczorku, zajrze jutro popołudniu ![]()
#4350 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kupowałam na stronie agropharmy ale już jej nie ma kupowałam tez tonik i mleczko i wazelinę, groszowe wydatki ale dla mnie wszystkie te produkty były super w aptekach pytałam ale tylko pomadke znalazłam z tej serii (dla Zuzi) naprawdę polecam ![]() Cytat:
![]() spóbuje pogadac z kumpelą co w patece pracuje może będzie miec możliwosc zamówic choc niewiem, bo ostatnio babeczka przy mnie dzwoniła na hurtownie i nie mieli (ale to inna apteka no i pewnie inna hurtownia)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.