|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
mayaszko, nie wiem czy to do mnie pytanie było, ale ja nie mam żadnego z kremów które wkleiłaś
natomiast peeling mam bardzo mocny, ale ja mam mało wrażliwą skórę i mieszam peeling z żelem myjącym też Ziaja Pro normalizujący jak masz skórę wrażliwą na podrażnienia to weź ten Mocny ![]()
![]() |
#4352 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
![]() Piękna ta praca Martynki ![]() Z tego co w lodówce miałam, zrobiłam mix (fileta podsmażyłam w przyprawie, makaron, oliwki, ogórek konserwowy, papryka, seler w zalewie i wymieszałam wszystko z jogurtem naturalnym. Smakowało ![]() Cytat:
![]() ![]() Było super dziś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmęczona jestem, idę się myć i spać. Dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
aż się rozmarzyłam...a u nas śnieg
![]() Antonio niezmiennie słodki i uroczy ![]() W imieniu Martynki dziękuję za wyrazy uznania dotyczące jej talentu plastycznego ![]()
#4354 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za odp ![]() chyba ten mocny wezmę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4355 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej wypłaty już Ci więcej zostanie ![]() Martynki dzieła prześliczne ![]() Wszystkiego najlepszego dla Męża ![]() Zdjęcia..... ![]() ![]() ![]() Dla kontrastu u nas: ... Szaro-buro ![]() Cytat:
![]() Ja mam pięć odcieni ![]() 209, 212, 215, 210, 221. Teraz używam 215. Te kolorki, które pokazują w necie mają się nijak do rzeczywistości. Najlepiej, gdybyś miała okazję przetestować przed zakupem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-03-01 o 16:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jaka dzisiaj czeka mnie nocka.......mala wlasnie zasnela a ja ide szybko sie umyc
mam nadzieje ze malz wroci zaraz do domu ![]() brzuch mnie boli od paru dni a @ dalej nie ma ![]()
#4357 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4358 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Ogóra na twarzy nie mam ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dawno temu jedną miałam (nie pamiętam którą) to fajna była...na KWC mają bardzo dobre recenzje ![]() ![]() Cytat:
![]() U Nas jest podobnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Anula jeszcze chciałam pracę Martynki pochwalić...piękna ![]() Dobry wieczór ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-19 o 21:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | ||
Wtajemniczenie
|
czy ty już wczesniej wklejałas swoje foty? czy ja przegapiłam? super wyglądasz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak czesto farbujesz?
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie pocytuje bo z Przemkiem na kolanach samo napisanie posta graniczy z cudem ![]() ![]() Przemko już po śniadaniu, ja jeszcze nie bo na nic nie mam ochoty ![]() Śnieg znowu sypie... zima na całego ![]() Miłego dnia ![]() A ha, jakie mięso jest dobre na pulpety?? Bo mnie dzisiaj wzięło na pulpety w sosie pomidorowym z buraczkami i kasza gryczaną, a pulpetów nigdy nie robiłam ![]() Tak czy siak musze męża wysłać na zakupy ![]() czeko ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-20 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() jednak moje przeczucia byly mylne bo mala ladnie spala, tylko raz sie przebudzila z placzem ale zaraz zasnela ![]() a ja wstalam z wielkim bolem i przywitalam dzien z @ ![]() ![]() juz nie musze ![]() j.w ![]()
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyszły pyszne ![]() Pierwszy raz posiłkowałam się parowarem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Zaraz szlag mnie jasny trafi
![]() Szanowny Pan i Władca oświadczył, że na żadne zakupy nie jedzie... wyłożył się na kanapie i odpoczywa... A ja zaraz go zabije ![]() Dobrze, że mam słoiczki w zapasie dla małęgo. Ja dzisiaj bez obiadu będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niedziela fajnie mija ![]() Ada-nic tylko lać i patrzeć czy żyje ![]() ---------- Zdecydowałam się na kafle do kuchni ![]() ![]() http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k007&m=111 - gres metalic brąz gold ![]() ![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przepraszam za spóźnione odpowiedzi na wiadomości gg i sms-y ![]() ![]() Buziaki dla Was i dzieciaczków ![]()
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ręcę opadają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kostkę twarogu półtłustego, ogarnę się szybko, wsiadam na normalny rower i jadę na jakieś zakupy... Jutro i po jutrze wielce zmęczony król idzie do pracy od 10 do 23 a ja zostanę o pustej lodówce i bez możliwości wyjścia na zakupy ![]() Pan i Władca sobie śpi. Zjadł 3 kromki z pasztetem, 1/2 paczki orzeszków w cieście... Mam nadzieje, że dojadę i wrócę cała z tych zakupów bo u nas śnieg pada ![]() a w maju (będę miałą kase, bo nie bedzie już kredytu) zapisuje się na prawo jadzdy, nie ma bata. Oczywiście może sobie zapomnieć, że będę kierowcą podczas imprez ![]() Zrobię je po to, żeby w końcu być niezależna od szanownego egoisty. angy super wybór ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-20 o 12:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Wtajemniczenie
|
Miramej przesyłam dobre fluidy dla was
![]() Morska tak z ciekawości- kupiłaś tą miskę do drożdżowego ciasta? Mała zasnęła, małż śpi to zrobiłam sobie kawkę w mega filiżance tchibo ![]() ![]() Szukam na all miseczki dla Martynki z przykrywką, tańszej niż te z tupperware ale wszytskie niezbyt szczelne są ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4371 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() Śnieg ciągle pada ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na allegro nie ma taniej tupperwarowych? A ta Canpola z przykrywką, którą Ci kiedyś wstawiałam nie nadałaby się?
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie nie bardzo, te z canpola i z tommy tippee oglądałam ostatnio na żywo i przykrywki nie trzymają za dobrze, w trakcie transportu do żłobka mogłyby się otworzyć ![]() nad tą się jeszcze zastanawiam, chyba napisze do nich i zapytam o tą przykrywkę
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2011-02-20 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
![]() morska wiesz co? wiesz co? jaka ty ladna jestes ![]() ![]() ja po obiedzie ide sie zdrzemnąć, moze Oli ze mną zaśnie. taka senna jestem.... chyba ze kawke sobie walne ![]() Maju nie ma sprawy, mam nadzieje ze ksiażka się przyda ![]() Kasiu, ja nie pomogę, nie wiem co to się mogło Laurce porobić, jak znajdziesz przyczynę to napisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morska a Ty jak małolata (tzn. zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() My po szaleństwach na śniegu. Pozjeżdżałam z Zuzią z górki na sankach, potarzałam w śniegu i nawet orła robiłyśmy ![]() Po drzemce jemy obiad i na ciacho do Mamy jedziemy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę wdzięczna ![]() fajnie ![]()
![]() |
#4377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakbyś w wolnej chwili sprawdziła czy przecieka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha. Ale ta nie ma w opisie, że można w mikrofali z kolei, a chyba nie wszystkie można, też trzeba zapytać. Ja kupię jeszcze te i będę zabezpieczona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba w końcu na tych z tupperware się skończy...ale poszukam jeszcze z tańszych jakiś. A coś specjalnego jeszcze potrzebujecie?
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Anula nalałam wodę i pociekło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.