|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam raz Nan Junior waniliowe,ale Bartoszowi nie podeszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mamy w sumie 3 ![]() -miseczkę z przyssawką z Canpola -miseczkę Tommee Tippee -i białą porcelanową,ale tej praktycznie nie używamy odkąd Bartoś je sam ![]() O takie: http://www.urwis.pl/sklep/z4951-canp...rzyssawka.html http://www.ceneo.pl/1171984 Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak się masz wcale nie odzywać,to już lepiej wpadaj co 3 tygodnie ![]() Spokojnej nocki ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() A może jakaś nowa fotka Tymusia? ![]() ________ Wredna ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
![]() no i po zakupach-butki dla malej kupione ![]() ja nabylam 2 tuniczki w orsayu z przeceny ![]() ogladamy film z malzem, Werka dopiero zasnela bo pozno wrocilismy ![]() marica witaj ![]()
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w końcu się zalogowałam - ciekawe na jak długo ![]() ostatnio mnie Wizaż wkurza, że w zasadzie nigdy nie mogę się zalogować jak mam ochotę posiedzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#935 |
Ola-Unhola
|
Heloł
![]() Ale mnie wczoraj wizaż wkurzał. Logowałam sie milion razy i dupka.... Joluś, co tak machasz drugi dzień? Jak nocki, Kubus dalej popłakuje? sylka, dzięki za info o miseczkach ![]() Kto jeszcze nie głosował mogę prosić o głos na Pomocną rękę? www.pb.pl ![]() ![]() Kto pije kawkę i kto jest w ogóle tu? ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- anula, zadziora Ci z Martynki rośnie, mała kociczka ![]() Chodzi o awatarek dla sprostowania ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-01-09 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popłakuje ![]() ![]() My mamy matę i miseczki TT, ale coraz częściej daję Kubie jeść ze zwykłego talerza. Ja głosowałam, a napisz coś więcej o tym ![]() Ja jestem, mam jeszcze troszkę kawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() mi tez cos wizaz swirowal wczoraj bo jak nacisnelam wyslij odpowiedz to sie wogole strona nie chciala otworzyc wiec zamknelam calkiem , a dzisiaj patrze ze moja odpowiedz jest ![]() dzisiaj malz ma wolne , po poludniu idziemy na kawke do bratowej i brata , Werka bedzie happy bo pobawi sie ze swoim 2 letnim kolega ![]() a chcialam napisac ze ostatni raz bylam z Werka na zakupach ![]() ![]() a jak zapytalam ja gdzie jestesmy to Werka opowiadala ze w domu ![]() ![]() ide umyc wlosy i na kawke milej niedzieli ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
teraz to już takie zachowanie będzie na porządku dziennym
![]() Mi czasem nerwy sięgają zenitu, ale nie mam sumienia dać jej klapsa, bo i tak nie zrozumie. W sensie nie jest to z jej strony żadne przewinienie czy psota, bo za to to co innego. Tu po prostu sama zdaję sobie sprawę, że ona chce i wie o co chodzi a nie może się wysłowić stąd jej nerwy i takie zachowanie. To co mnie najbardziej wyprowadza z równowagi, to to że nie pozwoli sobie wytłumaczyć.Nie chce słuchać co mam do powiedzenie, dlaczego nie, a co w zamian i koło się zamyka ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
![]() wpadłam z kawką nadrobić wczorajszy dzień...Rodzice zabrali Zu na spacer...a ja siedzę sama...czy ja kiedykolwiek byłam sama w domu w ciągu ostatniego 1,5 roku? ![]() ![]()
#940 |
BAN stały
|
maz tez zaraz z Amelka wychodzi na dwor. ja sie nigdzie dzis nie ruszam, brzuch mnie tak boli ze szok
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zagłosowałam ![]() ![]() ![]() Kubuś dalej się o niego dopomina? Zauważyłam,że Bartosz potrafi czasem przez sen szukać rączką smoczka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() U mnie na termometrze 6+,słoneczko świeci,ale dzisiaj jeszcze nie wybieramy się na spacerek ![]() ![]() ![]() Teraz śpi,mam nadzieję,że pośpi dłużej,bo ostatnio znowu mamy tylko jedno spanie ![]() Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() Mnie pobolewa jakoś chyba już z tydzień,czekam na @,ale na razie nic ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam @ i wcale się z niej nie ciesze
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
BAN stały
|
Kasiu może organizm potrzebuje jeszcze troche czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taaaaaaaakkkk ![]() też są fajne, tylko My akurat miałyśmy takie że po jakimś czasie materiał przy paluszkach taki miękki się zrobił...ale to nic złego chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ze mnie Samolub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#945 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Berlinki np. mają napisane 71% mięsa (samo mięso, bez oddzielonego mechanicznie) ![]() Zu w dzień super zasypia, dwie minutki i zamyka oczka...ale wieczorem troszkę gorzej bez smoka...ok 40 min jej schodzi...ale nie domaga się, więc może już zapomniała...ale w nocy jak się przebudzi to popłakuje, brakuje jej...jednak całe życie ze smoczkiem spędziła ![]() jeszcze raz zazdraszczam ![]() ![]() ![]() to Nam też ![]() ![]() Cytat:
![]() masakra ![]() zaraz wkleję zdjęcie...jeśli mnie pamięć nie myli to mamy TT ale pewna nie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
#947 | |||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Dzięki za odp. ![]() Dziękuję za głos ![]() Juz napisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() No leci... ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odp ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Hej
My dalej sami , Tż wróci dopiero wieczorem. Nocka ok, Tomek obudził się tylko raz o 3 na mleko. Wstaliśmy 7.40 ![]() ![]()
#949 |
Ola-Unhola
|
Kurcze, rozmroziłam 2 pstrągi od Teściowej, żeby upiec w foli w piekarniku, a tu zonk...
Zamrożone, niewypatroszone ![]() Zła jestem, to już kolejny raz kiedy daje mi takie ryby. Muszę wyrzucić... ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Wredna, aukcje Ci się skończyły ![]()
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() To chyba to samo firmy Nestle Nan Junior waniliowe ![]() O takie: http://dino.sklep.pl/nowy/mleko-nest...0g-p-3075.html |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Jak tam u was w niedzielne popołudnie? U nas oki, zaraz na obiad idziemy do mamy, a potem do tesciow jedziemy. Mgliście jakoś na dworze jest, ale słoneczko sie przebija. |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
i już wrócili...byli na działce, a Mała tak wariowała że nasłuchać się nie mogłam
![]() Cytat:
![]() Wrzuciłam zdjęcie kurtki i spodni...robione w lustrze, więc jakoś tak dziwnie...i na zdjęciu kurtka wygląda jakoś tak pospolicie ![]() ![]() dołożyłam też bonusik ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-09 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Milej niedzieli
![]() My od wczoraj bez smoka ![]() ![]() ![]() Dzis tez nawet nie spojrzy na tego zepsutego smoczka, tylko sprawdzal dwa razy, czy dalej jest dziura ![]() Wlasnie zjadl i maz poszedl polozyc go spac, ciekawe, jak to bedzie tym razem ![]() jak ktoś ma ochotę mnie znaleźć na facebooku, to jestem pod email : mariolasl@poczta.fm pozniej go skasuje ![]()
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() małż mówi ze trzeba było nie wyrzucac tylko je wypatroszyc.... Ale mogli by ci dawac juz oprawione. Mi do głowy by nie przyszło, ze mozna komus dac rybe nie oprawioną. Moj tz czesto chodzi na ryby i zawsze jak przywozi to bez wnętrzności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaprosiłam ![]() Cytat:
To nawet nie o to chodzi, nie mrozi się niewypatroszonych (dostałam zamrozone), bo wnętrzności nie powinny być mrożone... Powinno się to jak najszybciej usuwać ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Kto to jest ta pszczolka maja na facebooku?
#957 |
Ola-Unhola
|
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo Antonio ![]() ![]() Zu też właśnie zasnęła...ale odkąd nie ma smoka to w dzień zasypia w 2 minuty ![]() Mariolka ![]() Ola ![]() ![]() No nie widzisz masyności w górnych partiach? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() P.S. do kurtki dołączony jest gruby skórzany pasek ale chyba go nie wykorzystam ![]() Ja to się jednak na rybach nie znam ![]() trzeba było pejczyk na FB wrzucić to od razu byłoby wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Dziewczyny a myślałyście już o prezencie na dzień Babci i dzień Dziadka?
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-09 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie zacytowalo mi ![]() Mariola wyslalam Ci zaproszenie(Ania Tesarczyk) ![]() brawo dla Antonia ![]() Karo pusto bylo bez Ciebie ![]() pozniej cykne fotki zakupow mala spi a jak wstanie chce pojechac do Reserved zobaczyc czy na Werke cos bedzie po przecenie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-01-09 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...jakie to miłe...dziękuję Czeko ![]() Czekam na fotki ![]() Ja właśnie też chce do Reserved iść, kupić Zu kurtkę na przyszłą zimę...w zeszłym roku tak zrobiłam że na wyprzedaży jej kupiłam dużo taniej i miała już jedną kurtkę zanim się zima zaczęła ![]() Dziewczyny dziękujemy za komentarze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.