|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() wspolczuje ![]() Cytat:
![]() maly inteligent ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
jeszcze na szybko wpadłam...żeby nie było że nie wkleiłam, to na szybko zrobiony stempel..na paznokcie nie patrzeć bo mi się złamały i są tyci
![]() 1.jpg następnym razem się postaram by zrobić coś ładnego...dzisiaj już nie miałam siły ![]() do jutra ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-10 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ładne i paznokcie i stempelki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też o nim myślalam ![]() małz kupił STODAL (ten co sylka kupowała), ale nie pisało na nim dawkowania poniżej 6 r.z wiec małz zadzwonił do lekarza i ten kazał nam podac Elofen 3x5ml ewent w nocy jakby miała napad dać Stodal Karo, niesamowita jesteś ![]()
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wpadam przywitać się tylko, chciałam wczoraj nadrobić i popisać z wami ale net mi tak mulił, że nie byłam w stanie ![]() Martynka dolecza katar, jutro prawdopodobnie idzie do żłobka także znowu ![]() ![]() W czwartek i piątek odbiorę ją wcześniej ale jutro musi przeżyć cały dzień ![]() Nie byłam w stanie nadrobić, doczytałam tyko o rozgadanym Antonio ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#1146 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My płaciliśmy 120 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie wiem czemu wcześniej ubzdurałam sobie, że przy stole muszą być kafelki/ew. coś innego łatwo zmywalnego ![]() ![]() Generalnie myślę od wczoraj intensywnie (aż zasnąć wieczorem nie mogę, co mi się naprawdę rzadko zdarza ![]() ![]() Za to myślę poważnie o szkle między szafkami ![]() ![]() ![]() Dziękuję Karo za pomysły i zdjęcia, kochana jesteś ![]() Cytat:
![]() Pomysł bardzo fajny, tylko trzeba mieć trochę uzdolnienia artystycznego, a z tym u mnie kiepsko ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja lubię takie krótkie, długie kojarzą mi się ze szponami ![]()
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
normalnie taki komplement od paznokcio-maniaczki...
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry.... ![]() ale się dziś od rana wnerwiłam ![]() Zaprowadziłam Zu do żłobka i pytam Panią jak wczorajszy dzień bez smoczka minął...na co Baba mi odpowiedziała że tylko do spania dały jej smoczka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-11 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Megi przypomniało mi się - nie martw się.... Każde dziecko kiedyś zacznie mówić, jak z chodzeniem (i ze wszystkim innym ![]() ![]() Karo a jeszcze odnośnie mozaiki między szafkami-naprawdę tak źle? Bo przyszło mi to do głowy jako alternatywa, i wygląda fajnie... Myślałam, że fajnie by wyglądało połączenie takich 10x10 z mozaiką, w jednej kolorystyce, ale żeby zrobić taki miszmasz "fakturowy". Wypowiedz się ![]() Mówiłam, że będę męczyć ![]() Dzień dobry, bo chyba nie powiedziałam jeszcze ![]() Wczorajsze popołudnie... średnie. Zosia nie miała drzemki i myśleliśmy, że da się przeciągnąć do 19, ale gdzie tam. Od 17 do 18 był jeden wielki ryk. W końcu się poddaliśmy i ją położyliśmy. Wstała o 19, potem prawie cały czas siedziała ze mną tuląc się do mnie ![]() ![]() Powiedziałam dzisiaj niani, że ma Zosię kłaść na spanie wcześniej, nawet jak nie ma "zewnętrznych objawów", jak się nie da to trudno, ale chociaż próbować, bo to nie robota. Ona ewidentnie potrzebuje jeszcze spania w dzień. Z jedzeniem wczoraj lepiej ![]() Ale i tak robię jej badania-to już postanowione. ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sylko ucięło mi wcześniej Twój cytat-dziękuję bardzo za kciuki ![]() ![]() No właśnie wiem o tym, co napisałaś, że nie zawsze, chociaż dziecko wygląda dobrze, wszystko jest w porządku, niestety ![]()
![]() |
#1149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja myślę że można cuda szablonami namalować i chyba bym poszła w tym kierunku ![]() dużo szkła na pewno będzie baaaardzo drogie, bo ja pamiętam że za kawałek między szafkami chcieli ode mnie chyba 600zł ![]() ![]() ![]() a mi wstyd trochę było wrzucać to zdjecie, bo maznęłam na szybko lakierem do frencha...bez frencha ![]() Cytat:
![]() U mnie jest fuga do ![]() ![]() ![]() Ja miałam TĄ... wychwalana przez Pana sprzedawcę ale ja nie polecam... ![]() a męcz ile wlezie ![]() nie ma tego złego... ![]() a kiedy idziecie na badania?
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-11 o 08:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, to zmienia postać rzeczy ![]() Mój majster (którego bardzo sobie chwalę po remoncie łazienki i który będzie też robił kuchnię) wbił mi do głowy, że najlepsza jest fuga Mapei i żadna inna ![]() ![]() ![]() Na badania idziemy w piątek, bo mam wolne za 01.01. Ps. A cykniesz kiedyś fotkę swojej kuchni...? ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-01-11 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dałam się namówić Panu...sami robiliśmy remont...a nie robimy zbyt często to zaufaliśmy sprzedawcy ![]() będę trzymać ![]() zaraz poszukam na poczcie bo powinnam mieć jakieś zdjęcia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
#1154 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sylko, mam nadzieję, że noga wkrótce przestanie boleć ![]() Bartuś faktycznie ma apetyt ![]() Karo, no faktycznie fatalnie z tymi paniami w przedszkolu ![]() Paznokcie bardzo ładne, rowniez wole takie niz dlugie szpony
#1155 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale mielsiśmy długą przerwe w nocy na spanie ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pracowałas w Nowy Rok? mała dała Ci popalić? ![]()
![]() |
#1157 |
Ola-Unhola
|
angy zmieniło sie prawo od 1.01.2011 r.
Jeżeli święto wypada w sobotę nie należy się już dodatkowy dzień wolny. Jeżeli oczywiście dlatego masz dzień wolny w piątek. Zawdzięczamy to wprowadzeniu dnia wolnego ustawowo 6.01 - Trzech Króli. Karo, dzięki za odp. o kominku. Na pewno zgłębię temat. sylko, Tobie również. Daj znać, jak będziesz znała praktyke (chociażby montażu). Oby noga nie bolała ![]() Dzień Dobry ![]()
#1158 |
Wtajemniczenie
|
Cass wpółczuję choróbska
![]() Karo masz śliczne paznokcie. Wolę takie krótsze ![]() ![]() ![]() Wredna nie wiem, co doradzić Ci w sprawie fryzury, bo nie mam pojęcia jakie masz teraz włosy ![]() ![]() megi ja używam Neutrogeny z granatową zakrętką i jest git. --- ![]() U nas choroby ciąg dalszy, noc do kitu ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TU link
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no zła była strasznie...jeszcze powiedziała mi to jedyna babka która jak dla mnie ma już sam wyraz twarzy niemiły...więc jeszcze bardziej jej nie lubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak testy? ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-11 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem, że się prawo zmieniło, ale u nas wcześniej zrobili ten zapis w zbiorowym układzie pracy, pytaliśmy o interpretację prawnika i dla nas wiążące jest to, co w naszym układzie (w którym zapis się nie zmienił ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-01-11 o 09:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
BAN stały
|
![]() Karo super pazurki masz, krotkie ale ksztalt ladny ![]() wiem ze juz pisalas o tych stempelkach ale zapytam bo nie czytalam zbyt dokladnie, napisz raz jeszcze ile one kosztowaly i jak sie je stosuje ( czy maluje sie lakierem pazurki a potem taki stempelek macza sie w inym kolorze i nanosi tak?) |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wpadłąm jak zwykle "jak po ogień" ![]() ![]() ![]() ![]() Unholy - my mamy ogrzewanie rozprowadzone z kominka i to super sprawa ![]() ![]() ![]() Mój Barotosz ma ostatnio faze na robienie kupy w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecimy na spacer do sklepu ... pogoda nawet łądna, od czasu do czaasu słońce wyjdzie i nawet ciepło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
no tak jakby
nie spała od 2:30-6 na pewno, ale nie płakała.Wierciła się, łaziła po nas, niby nic ją nie bolało.Nagle zapomniane zabawki zaczęły ją nocą interesować ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ola-Unhola
|
Karo wczoraj próbowałam:
brązowy lakier - b. fajny. fajnie się maluje, kryje itp. rozświetlacz -super, choc moze bardziej na lato lub wyjscie. róż - super, ale musze się przyzwyczaic do rumianych polików ![]() innych jeszcze nie próbowałam. Dostałam wczoraj tez inne kosmetyki i np eyelinera próbowałam fioletowego, wiec essence jeszcze nie. Dzięki raz jeszcze, jestem b. zadowolona ![]() angy ![]() Aniu, dzięki za odp. A napisz mi, czy w projekcie domu, trzeba taką instalację zamiescic? Ile Was to wyszło, tak mniej więcej? Jak nie chcesz to nie pisz, albo na priv wyślij ![]() magi, współczuję nocki. ![]() Kasiu, a co to za pubudki? Co Laurę tak wzięło?
#1166 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Ma,ma
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bartoś jak się nie prześpi,też bywa nieznośny ![]() Postanowione,sprawdzisz będziesz spokojniejsza ![]() Cytat:
![]() Współczuję nocki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ![]() Cytat:
![]() Już mi się nie chce drugi raz pisać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jak pędzelek...ja mój uwielbiam ![]()
![]() |
#1168 | |
BAN stały
|
Cytat:
dzieki ![]() ktora chetna na golabki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Hejj
Skierko ja nie lubie gołębi:P Magi najaktualniejsze zdjęcie mam w albumie z wigili,tylko teraz mam dluzsza grzywke i albo znow obetne albo bede zapuszczać nie wiem Co do szkła w kuchni to na prawde nie ma się o co bać że będzie sie strasznie brudzić- łatwo się myje bardzo , ja polecam bardzo
#1170 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wez smoczek i bez problemu bedzie Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.