|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ja mam pania cherie ![]() jak narazie nie zapychaja, tak ma spf15 troche malo ale na wiosne i tak bede filtrowac ryjek Cytat:
![]()
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cześć
![]() magi, jak tam na wizycie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
jestem, wróciłam od babci ... dostałam sznycelki i buraczki na obiad
![]() ![]() ![]() Tak wogóle to babcia bardzo się przejęła tym, ze zostalismy sami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już piszę co u mamy ... operacja zgodnie z planem, zadnych komplikacji ani dodatkowych zmian ... teraz mama śpi, dopiero jutro tato będzie mógł do niej iść ... ale ogólnie jest ok! ![]() Teraz będzie czekała na wyniki, ale w 90% to nic groźnego ![]() Baaaaaaardzo Wam dziękuję za kciuki i dobre fluidki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() może na początek zrób sobie badania - krew, mocz ... może jakieś witaminy, jakiś łągodny syrop na sen /chociaż przy Kubie to raczej odpada/ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow, fajną masz babcię, w tym wieku jeszcze taka zaradna ![]() Dobrze ze juz po operacji. Kciuki się przydały ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- hej Texasik, jak tam Danielek? co u was, dalej masz tyle zajęć? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tego co się zorientowałam to tylko te dwa - jednoskładnikowe...obiadk i z warzywami są ok (niby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też mam ![]() Cytat:
![]() Moze rzeczywiście brakuje Ci jakiś witamin...zrób badania podstawowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz tylko czekać aż Mama wróci do domu ![]() A Babcia niesamowita ![]()
![]() |
#1326 | |
Wtajemniczenie
|
i ja i ja
![]() dzieki Tobie czeko ![]() Cytat:
![]() Zrób badania, może żelazo wystarczy albo jakieś witaminki
![]() |
#1327 | |
Wtajemniczenie
|
Ania
![]() EDIT : doczytałam. Cytat:
![]() Niestety wiem o czym piszesz ![]() ![]() Hmm... wiesz co, mam coś. I nie chodzi tu o coś, dzięki czemu nagle odzyskasz siły. Mnie teraz pomaga "zabawa" w szycie czy dzierganie. Dla mnie zawsze było to mega odprężające i wyciszające takie dłubanie. Zamierzam też zamówić sobie filc i coś biżuteryjnego kombinować. Nie chodzi tu o to, żebyś szyła, ale może rób coś co Cię pasjonuje, wciąga... Wierz mi, da się radę wszystko pogodzić ![]() Dla mnie to też taka odskocznia, nawet przy dziecku, żeby nie zwariować i żeby demon mnie nie złapał ![]() --- Matko padam ![]() ![]() ![]() Jak czekaliśmy w kolejce Maciuś przyczepił się do jednego Gościa, że tata i tata. Bidulek, aż się rozpłakał, jak ten nie wykazywał zainteresowania. Chciałam dać Małemu deser, żeby Go odciągnąć, ale stłukł go ![]() ![]() Wróciłam do domu, dałam zupę Maciulowi, a tu sąsiadka wpada, że Ksiądz będzie chodził. U mnie sajgon, więc dawaj za sprzątanie. Ta wizyta też nie trwałą dłużej niż dwie minuty ![]() ![]() Dopiero usiadłam ![]() No i piąteczki u nas w natarciu, bo od trzech dni ślinotok, aż miło ![]() ![]()
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2011-01-12 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Wtajemniczenie
|
nie pokazałam bo nie miałam
![]() ![]() Ania, super że operacja się udała ![]() daj jutro znac jak się czuje, teraz trzymam kciuki żeby wyniki były w porządku ![]()
#1329 | |
Zakorzenienie
|
wszystkie macie cherie?
foch ![]() Cytat:
Oj zacznie się z tymi piątkami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj zacznie ![]() Maciuś chodzi coraz później spać, więc nawet wieczorem nie odpocznę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | ||
Zakorzenienie
|
Magi, ale dzień
![]() Przepraszam że było mi do śmiechu jak to czytałam ![]() A ja dziś mogę ogłosić dzień,
![]() Pewnie troszkę się zmęczyła jak na pierwszy raz heh Wcina kalafiorową to wpadłam do was poczytać co się działo. Miramejku może deprim? brałaś kiedyś?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten, ten albo ten ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas z kolei, od trzech spacerów Maciuś nie krzyczy jadąc wózkiem ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawe ![]() ![]() Cytat:
![]() zeby tak malutek spal grzecznie i dal mamusi odpaczac ![]() Cytat:
![]() teraz mam odlewke 20ml tej 3
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
małż mi kupił stempelki!
![]() troche go zmusiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ta lekarka beznadzieja ![]() ziemie mówisz.... ![]() ciekawe jak ![]()
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
#1338 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Wszystkim dziekuje za gratki dotyczace odsmoczkowanego Antosia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chodzilo mi o to,ze nie daje deseru zamiast drugiego dania ![]() Cytat:
dokladnie ma to samo, a jutro musze wstac przed 6 i pol dnia w rozjazdach, juz mi sie chce plakac na sama mysl neistety nie wiem, co ci doradzic, bo sama sobie nie moge pomoc Cytat:
![]() na pewno wszystko bedzie ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz to juz z gorki ![]() Antonio lubi chodzic pieszo, chociaz jak idziemy daleko,to wozek jest musowy, ale go nie nosze, bo nie potafie za dlugo, wiec ma wybor albo pieszo albo w wozku
![]() |
#1339 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane, nie mam kompletnie czasu tu wpaść, jutro może mi się uda na spokojnie poczytać
![]() ![]() Martynka dziś w żłobku nie płakała ![]() ![]() ![]() Aniu cieszę się, ze z mamą ok ![]()
![]() |
#1340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przytulam ![]() Cytat:
![]() ![]() my dziś mieliśmy gościa przez cały dzień i też jakiś zaganiany był ten dzień ![]() mój mnie dziś też zaskoczył - znów w Sephorze kupił mi płyn do kąpieli o zapachu białej praliny i masło do ciała i wydębił od pań dwie (!) wanienki Sephory takie do przechowywania kosmetyków, które zawsze chciałam ale nigdy nikt mi nie chciał nawet jednej dać, bo nie ma albo za mało kupiłam, a ten kupił dwie rzeczy i dostał dwie wanienki ![]() ale jestem zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie to go dziewczyno znalazłas? ![]()
![]() |
#1342 | ||||
Zakorzenienie
|
Miramej na pewno skumulowało się wszystko razem, dobrze by było odpocząć chwilkę, mieć choćby dzień dla siebie... Jeżeli to niemożliwe, to może jakieś łagodne antydepresanty, jak Kasia poradziła-może Deprim? Słyszałam, że działa.
Cytat:
![]() A babcię masz niezłą ![]() Te, mądrala ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tej lekarki to nie mogę, taki z niej lekarz jak z koziej du.. trąba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakie wanienki? ![]()
![]() |
#1343 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
~~~~~~ Pilnie czytam o odsmoczkowanych i odpieluchowanych Maluchach, i żeby nikogo nie pominąć składam zbiorowe gratulacje i gromkie ![]() ![]() ![]() Nas co prawda smoczek nie dotyczy, ale będą problemy z odcycowaniem ![]() ![]() O nocniku jeszcze nie myślę, ciągle nie kupiony nawet ![]() Aaaa, kapcie Lemigo okazały się bardzo fajne, także Befado zostanie teraz zdradzone ![]() Ciekawe czy Anusia już urodziła? ![]() ![]() Ja tam Gerberem nie jestem tak zszokowana ![]() ![]() ![]() Aha i zbiorowe życzenia zdrowia dla chorowitków składam ![]() I co jeszcze miałam napisać? ![]() ![]() .
![]() |
#1344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aa Miramejku, Mariolka ![]()
![]() |
#1345 | |||||
Zakorzenienie
|
to właśnie pierwsze o czym pomyślałam....Joluś zrób badania...
![]() Cytat:
![]() lekarce by się przydało ![]() ![]() ![]() no wiesz ![]() ![]() Cytat:
![]() yeeeeeee ![]() Kiedy robisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() się nie gniewasz, co? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a widzisz, nie jest tak źle ![]() no ale z drugiej strony człowiek ze spokojem powinien brać jedzonko dla dzieci, w końcu dla dzieci tworzone i założę się że duuuża część Rodziców nie czyta etykiet ![]() No to jestem...wnerwiona jak byk ![]() ![]()
![]() |
#1346 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Manto jak nic im się należy ![]() ![]() Cytat:
![]() Niedaleko od nas mieszka taka kobieta,ma chłopca w wieku 4 lat i on mówi tylko:mama i tata ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
No patrz,a ja próbowałam i mi smakował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiście jak jest dobrze i jeszcze prezenty to jest nawet super ![]() zawsze dbał o moje samopoczucie i sobie odmawiał, żeby mi poprawić humor - zawsze powtarza, ze jak patrzy na moje oczy i uśmiech w momencie rozpakowywania to uwielbia mi dawać prezenty ![]() Cytat:
![]() babcia niezastąpiona ![]() zaraz poszukam - o taka przezroczysta - drugie i trzecie zdjęcie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co gad zrobił ![]() na pewno Twoje nauki nie idą na marne, nawet jak chwilowo tak wygląda - Ty jesteś dla Zu autorytetem i wkrótce tylko Ciebie będzie słuchać i Twoje słowa jej zostaną w główce ale i tak wyobrażam sobie jak się wkurzyłaś ![]()
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-12 o 21:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1349 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapisuj, zapisuj - każdy sposób dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.