|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Fajny ![]() Głos oddany ![]() Cytat:
![]() ![]() Doczytałam już,że wszystko w porządku,więc się cieszę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli weselisko się szykuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Naklejki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Zosia dobrze zniosła badanie ![]() Szczęściarze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-14 o 20:22 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
acha, już myślalam że odwrotnie, zaraz poczytam jak mi Zuzanka pozwoli
Cytat:
ale to moje zdanie gorgulku ![]()
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
Miramej też jestem na etapie odstawiania od smoczka. Gabryś zaczął się za bardzo do niego przywiązywać, do spania, do lekarza, na spacer, jak miał zły dzień, no i wychodziło na to że cały czas ten smoczek ma. Poza tym zaczął dla zabawy wsadzał smoczek cały do buzi tylko ten uchwyt zostawał, bałam się że smoczek się połamie, albo za daleko wsadzi... No i zdecydowałam nagle że koniec, musiał zasnąć po południu bez smoczka, oczywiście nie zasnął, bez dziennej drzemki wieczorem był tak zmęczony że nie miał siły płakać za smoczkiem tylko wołał am am. Nad ranem dałam mu tylko smoczek jak się przebudził, ale to był ostatni raz, w dzień już spał bez. To było tydzień temu
![]() Co do metody zasypiania, to ja wychodzę z pokoju. Mam nadzieję, że Wam też się uda, trzymam kciuki ![]() Co do konkursu dla rossmanniaczek, też tam jest mój szkrab i jest prawie na ostatnim miejscu ma 2,04. Myślę że wiele osób daje 1, bo to niemożliwe żeby były takie oceny ![]()
#1504 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też właśnie podczas samokontroli,jakieś dwa lata temu wyczułam zgrubienie w lewej piersi,które po kilku dniach zniknęło.Robiłam usg,ale lekarz nic nie znalazł i stwierdził,że widocznie była to jakaś zmiana hormonalna.Od tamtej pory spokój,ale stracha mam ![]() Cytat:
![]() Wybacz,ale rozśmieszył mnie ten Twój kolega ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio Bartoś miał właśnie z żyły,bo poziom żelaza też robiliśmy ![]() ![]() ![]() Czyli plany już są ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niedawno zaszczepiłam Bartosia,ostatnią dawka Pentaximu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No,Kochana proszę Cię ![]() ![]() Super ![]() Nadrabiam na raty ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Wtajemniczenie
|
Karo, przeczytałam...... to straszne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- moja kumpela jest w ciązy (16 tydz) i ma okropna zgage, nie umiem jej pomóc bo nie miałam macie jakies sprawdzone sposoby? ![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Miramej, Gorgulku przytulam was
![]() Megi, ciesze sie, ze wyniki dobre ![]() Anula, super, ze w zlobku dobrze ![]() monika_net ![]() Cass, Antonio nie wali pięsciami ani głową w podłogę. Jak nie chce gdzieś iść albo wychodzić, np ze sklepu zabawkowego, to sie kladzie na podlodze i tak lezy, a ja ide dalej ![]() ![]() Karo, Antonio jest zaszczepiony na penumokoki, u mnie to nalezy do szczepien obowiazkowych i nie sa one platne. -------- Nocka w miare, drzemka tez, ale ja sie nie wyspalam i caly dzie chodze apatyczna i senna. Maz dzisiaj wczesniej skonczyl, wiec mam chwile dla siebie
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej, ale katar ma wciąż okrutny i nie był w przedszkolu Karolinko, mój Tomek jest po wszystkich dawkach szczepienia na pneumokoki też przeczytałam wklejoną historię, ale wkurzyła mnie niewiedza rodziców, a głupi tekst o blondynce i OB... bez komentarza; wygląda na to, ze nawet badań w ciąży nie robiła skoro nie wie co to ![]()
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-14 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
wszystkim dziewczynom z naszego wątku dałam 5 gwiazdek
![]() zaraz swoją Oli tam wpakuje ![]() monika witaj... kurcze, nie pamietam cie, ale ja to zawsze mialam problemy z pamięcią ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- no laski dodalam ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...fil-17273.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
oo i Svi znalazłam https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-106975.html
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- cos mi wizaz swiruje ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- znowu ucieło mi coś? Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-01-14 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
p4w życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Twojego maluszka ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie z powrotem ![]()
![]() |
#1512 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz poczytam bo jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęłam Cytat:
Gdyby mi wyszło jakieś zgrubienie, to byłoby samo zgrubienie w miejscu piersi.Nie "kokietuje". Cytat:
witaj ![]() Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
BAN stały
|
monika
![]() maz gadal z szefem, 500 zł mniej zaq jakies 8-10 dni urlopu. bo podstawa jest a ta reszta odjeta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jaki model ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u szkoda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co mu dajesz na katar, moja Amela ledwo zipie ![]() Cytat:
![]() ![]() Karo chyba się do Ciebie uśmiechnę po te stempelki ![]() No i Amela nie miała dzisiaj drzemki. Padła przed 20, ale ma taki katar, że oddycha buzią. Nie wiem czy nockę prześpi ![]() Cały dzień coś w nią wtykam, a to leki na refluks, a to antyiotyk, a to syrop, psiaknie nosa, inhalacje ![]() ![]()
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
tu coś o pneumo dla tych które mają wątpliwości
http://www.faceci.com.pl/subskrypcja49.html
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
BAN stały
|
laseczki do kiedy pracodawca musi dac pity? do lutego ktoregos tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() buziaki dla Amelki i ![]()
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
![]() No coś Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja czasem wychodzę ![]() Ja też nie umiem badać ale coś tam "macam" ![]() Biedulka Kochana ![]() Kasiu przeczytałam wszystko. Jest w tym dużo racji. Pamiętam jak drżałam przed Priorixem. Tylko nie wiem co jest gorsze. Zamotałam się z tym ![]() Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2011-01-14 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Amelka budzi się co chwila i kaszle, słychać jak jej się odrywa ![]()
![]() |
#1520 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My też się chyba jeszcze nie znamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny Kubuś w tej czapce ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowia dla Amelki ![]() W swietle tego, co wstawila Katarzynka, to dopowiem, ze u mnie na liscie obowiazkowych szczepien nie ma gruzlicy i WZW, szczepia tylko dzieci z grupy ryzyka, dlatego zdecydowalam sie na pneumokoki. Tez jestesmy po wszystkich dawkach. Oczywiscie nikt mnie nie moze zmusic do szczepien, wystarczyloby, zeby w przychodni zglosic, ze nie szczepie. Dzis drzemka bez problemu i wieczorne zasniecie rowniez, ale ciii moze za kilka dni wrocimy do starych nawykow spaniowych ![]()
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kolistymi ruchami sprawdzam każdy fragment i pod pachami też, wygląd i ew wyciek to tak przy okazji, zwykle oglądam je (niestety) jak się ubieram na katar robię inhalacje (ale to robię cały czas, więc chyba się nie liczy) wpuszczam często sól morską i do spania krople Cytat:
![]() na pewno będzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie to samo sobie pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nie umiałam,a jednak coś wybadałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bartoś dzisiaj pół dnia maruda na maksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaszleć mi się chce a gardło mnie nie boli ![]() Spokojnej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Tak was podczytywałam i i aż poleciałam po książeczkę zdrowia Alana żeby zobaczyćczy był szczepiony na pneumo i wychodzi że chyba był (ja już dawno się pogubiłam w tych szczepieniach) bo na pneumo szczepią Prevenarem a Alan ma wpisane 4 dawki prevenaru, cyli na pneumo, tak? Głupio mi do Was przychodzić po takiej nieobecności ale naprawdę wpadliśmy w takie szambo że ![]() Podczytywałam Was w klubie i mimo że nic tam nie pisałam to wiedzcie że mocno trzymałam kciuki za Was ( Mariola, Karo(żeby z "tatuśkiem" się ułożyło, Wredna .... ) ). Majaszko wiedz że teściowa czuwa i niezaniedbuje synowej ![]() ![]() ![]() Alan też już należy do grupy odsmoczkowanych, pierwszy raz nie dostał smoka w wigilię, było kilka dni gorszego zasypiania, ale teraz już jest normalnie. ] Apropo Miramej ja na Twoim miejscu dałabym smoka Kubolkowi, zwłaszcza że wspominałaś że jeszcze ząbki mu wychodza. Widocznie to jeszcze nie jego czas na takie rozstania. Wiem że włożyliście duzo pracy, ale (to tylko moje zdanie)stresy Malucha chyba nie są tego warte. A odnośnie Twojego gorszego samopoczucia- macie może huśtawkę dla Kuby w domu? Mnie np. baaaardzo odstresowuja te chwile gdy bujam Alana. Śpewam mu wtedy piosenki, albo wogóle milczymy i naprawdę baaardzo odpoczywam ,wyciszam się. Możemy tak spędzić nawet godzinę. Tobie pewnie przydałoby się coś więcej, ale skoro nie bardzo macie możliwość wspólnego wypoczynku poza domem to może moja metoda choć troszkę Ci pomoże? P4w za zdrówko Tomaszka trzymam kciuki- Alan też zaziębiony, obecnie na antybiotyku. Dobra esej napisałam ![]() ![]()
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-01-14 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bidulka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1527 | |
Wtajemniczenie
|
I tak trzymaj
![]() Gdybym wcześniej wiedziała,że bedę miała marudę,to też by mi się nie chciało ![]() ![]() Cytat:
![]() aby tak się stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia ![]() Cytat:
![]() bidulka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tak kaszlałam 2 tygodnie, a gardlo mnie nie bolało ![]() ... i znów to samo ... mam w domu GNOMA! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przykro mi, ze takie macie klopoty ![]() ![]() Brawa dla Alanka ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Aniu, wspolczuje a powodu gnoma ![]() co to jest 20dkg trufli ![]() nic kup przynajmniej kilo ![]()
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i duzo zdrówka dla Alanka ![]() ja też ... ale chyba pozostanę przy mojej decyzji ![]() Mariolko- takie ciiiii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.