|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
właśnie widziałam i dlatego pytam, bo kojarzyłam, że niektóre z Was stosują...no i sama się zakręciłam Dałam 2 kropelki na chusteczkę i położyłam w pokoju, tylko tak troszkę dalej od łóżeczka może pomoże
|
|
#2192 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
anula, mowila kilka kropel, myślę, ze max 5 jak nie 3 nawet
![]() morska, 50 zl, to sporo u nas nic się nie płaci za spóźnienie, a w innych w Wawie widzialam że ok 20 zł za rozp. godzinę. W naszym żłobku jedna z zatrudnionych wychowawczyn mieszka na stałe. Wlascicielka już nie (jej mama mieszka w domu obok, a ona się wyprowadziła). Mówiła o tym przy okazji osób upowaznionych do odbierania. U niej nie podaje się ich danych na piśmie, tylko musze każdego pokazać. Nawet jak zadzwonie i powiem, ze np. Babcia odbierze Antosia, to go nie "wyda" jeżeli jej wcześniej nie widziała. Woli, żebym się spóźniła i przyjechała kiedy mogę (nawet o 23), bo jest ta mieszkająca wych. i się zajmie.
Za takie długie spóźnienie, to raczej się płaci, ale kilka minut nie Kasiu, jak zwykle są różne szkoły ![]() Iwonko, no właśnie od 3 lat. Ja jeszcze nie dawałam, wolę pulmexem nasmarowac
|
#2193 |
|
Wtajemniczenie
|
ja olbasa nie używałam jeszcze
chociaż kilka razy juz planowałam kupic ![]() i jak juz to dałabym max 3 kropelki ale nie na piżamke tylko na cos koło łozeczka ale bym cos zjadła , to chyba dlatego że mam miec zaraz @ ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- wrzuciłam 3 foteczki do albumu, nie mogłam sie opanowac, chciałam Wam pokazac jakie moja mysz minki robi ![]()
|
#2194 |
|
Ola-Unhola
|
Podnoszę watek, bo zamiera
|
#2195 |
|
BAN stały
|
u nas spokojny weekend, maz w domu, niedawno Amelke wykapal a ja na spacer chodzilam. na wieczor lampka wina do filmu i male co nie co ![]() juz raz dzis bylo jak Amelka spala ![]() co do sikania to dzis 3 prania ... chodzi caly dzien bez pieluchy. i je cyca w dzien tylko do spania czyli 2x juz od dwoch dni mam 1 opakowanie pieluch i wiecej na luty nie kupuje to milego wieczorku i do jutra Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-01-22 o 19:56 |
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko, co tu takie pustki, balujecie wszystkie czy co?
|
|
|
|
#2197 | |
|
Ola-Unhola
|
No pustki
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2198 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Ola-Unhola
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam wczoraj i tez dzis mam dzien zarloka
![]() Cytat:
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
Stwierdzam że mam chyba spóźnionego baby blues'a Najlepiej to bym wyła pół dnia.chyba nie zdałam dziś egzaminu ![]() Z małżonem coraz gorzej Tylko zyć nie umierać ![]() Unholy gratki za egzamin P4W widzę że zabiegana i pewnie już zmęczona jestes. Praca tak cię wykańcza? Karo napisałam koment. ale powiem jeszcze raz: Biedroneczka jest prze, prze, prze cudowna. I mówiecałkiem szczerze, nie słodze, zakochałam sie w twoim dziecku Skierko byś pozyczyło mi trochę swojego libido. Bo u mnie to już chyba na minusie jest ![]() Czekamy na wezwanie na komisję lekarska (staramy sięo opeikuńczy na Alana). Jeśli nie dostaniemy to zaczynam szukać pracy. Dłużej tak nie może być, że nie mamy za co żyć Co do olbasa, my uzywamy- daję Młodemu 2 kropelki na piżamkę lub na podusie. Idę lulu
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z malem to az tak zle? co nawyrabial?
|
|
#2203 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdaj relację ![]() ![]() I to by była najlepsza opcja Wierzę ![]() w tym roku mam komunię u szwagierki,jestem chrzestną![]() Cytat:
on też uwielbia porządki
|
|||||
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co Czeko z małżem jest poprostu byle jak. No ale co się dziwić skoro seksu wielkie 0!!! Automatycznie w związku się ochłodziło. Przechodzimy obok siebie, kilka razy dziennie, ja zapytam czy zajmie sięalanem przez chwilę, czy da mu np. pić i to tyle. Nawet nie rozmawiamy o pierdołach. Wieczorem idziemy do łóżka, i odwracamy siędo siebie plecami. Już nie raz mi łzy leciały, ale co zrobić. Echh nawet pisac mi się o tym nie chce.
Sylka wyczuwam że chcesz odbić mi synową!!! No, no, no!!!
|
#2205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój małż marudzi od południa o małe co nieco,póki co jeszcze nie dostał![]() Cytat:
za poprawę na lepsze,na linii:finanse,małż,egzami nMariolu Czołem mamusie ![]() U nas też dzisiaj rodzinna sobota trochę sprzątania miałam no i prasować mi się dziś nie chciało .Teścia dzisiaj zaatakowało,jakieś choróbsko ,kaszle,katar ma,także Bartosz na dół nie schodzi dałam mu Rutinoscorbin i Bioaron,i zobaczymy Cały czas same zarazki We wtorek mam zebranie szkolne,to już na zakończenie półrocza-ogólne i potem w klasie,ale wychowawczyni Damiana nie ma już drugi tydzień,jest na zwolnieniu chorobowym i nie wiadomo jeszcze czy po feriach wróci![]() Dobra idę do męża może jeszcze zajrzę![]() Jakby co,to dobrej nocy ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Odbić to chyba nie Bartosz już zajęty inną równie piękną panienką |
||
|
|
|
#2206 | |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
Cytat:
a nie próbowałas porozmawiac z małzem o tym? wiesz chociaz dlaczego tak jest? to tak z dnia na dzien się stało, czy stopniowo sie od siebie oddalacie? kurcze jak Ci pomóc? my tez osotanio mielesmy problemy ale chyba miara się przebrała i w końcu pogadalismy ale u nas było chyba troche inaczej, a wczoraj dostałam kwiatka ![]() spoko spoko, Zuza cały czas Alana ![]() czeko Twój avek
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko Zregeneruję się psychicznie i fizycznie, to wrócę. Ściskam Was
|
#2208 |
|
Ola-Unhola
|
Miałam cos napisac i mi wszystko zeżarło....
nie mam juz na to siły... Dobrej nocki
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Ola...o tej porze?
![]() O której Antek zakończył dzień? Moja taktyka (chyba) przynosi jakiś efekt. Jak dziś nagle jej się zachciało, to powiedziałam "zejdź sama z łóżka, ja cię rozbiorę" Nocnik wstawiłam pod łóżko i z leżącej pozycji mogę opuścić jej spodnie ![]() Bo tak wstawałam, brałam ją na ręce z naszego łóżka, nim rozebrałam, nim kropkę upuściła No i odechciało jej się nagle. Chyba ze 3x próbowała i za każdym razem jakoś się rozmyślała. Obudził mnie straszny głód Zwykle tak nie miewam ![]() U nas wcz nie było kupki.Może opuścił na wirus
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jak pisalam wczoraj mala nie miala drzemki ,poszla spac o 21 a wstala o 7, zwykle wstaje o 8-9 ........wiec moze dzisiaj zasnie po poludniu bo wczesniej wstala ![]() Cytat:
mam nadzieje ze sie dogadacie i wasze zycie wroci do normy-te intymne tez Cytat:
![]() napewno ide na kawke-milego dnia
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za pracę i nianię ![]() Karolinko, na VB jest już lakier Zoya ten, o którym pisałam, ale właśnie sprawdziłam, ze już niedostępny, ale trzeba monitorować w nowej kolekcji China Glaze też są dwa takie złotawe z drobinkami kolekcja Anchors Away i jeszcze jedno - jest otwarte zamówienie z Lusha jak ktoś jest zainteresowany
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-23 o 11:00 |
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja juz z drugą kawką. Zrobiłam wczoraj sernik chałwowy, cudo! ![]() teraz Oli męczy babcię to mam chwile wytchnienia. TZ śpi ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- p4w wchodziłaś na lusha teraz? nie działa... przeczytaj sobie co napisali, ale to juz chyba jakis czas wiec pewnie wiesz Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-01-23 o 11:48 |
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a malz tez jeszcze nie wstal budzilam go zeby wreszcie wywlokl dupsko , ale mowi ze tak cieplutko pod kolderka i nie chce mu sie wstawac
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie rozumiem mojego codziennie, wstaje po 5 rano wiec niech raz się wyśpi
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
chcialam napisac ze kolejne perfumy zawladnely moim sercem , odlewke mam juz dosc dlugo i za kazdym razem jak sie psikne to zapach mnie zniewala a znajomi pytaja czym sie wypachnialam bo perfumy sie podobaja
to te:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ack-Orchid.htm ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
ale pozno spac chodzi bo kolo 2
|
|
#2216 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, poszedł o 00,30 jakoś. Szybko nie zasnął wcale choć było tak późno.
A to wszystko dlatego, ze jak wyszłam o 18 na 10 min do sklepu to usnął małżowi (a caly dzień go trzymałam bez drzemki, żeby poszedł spać o 19,30/20). No i tym sposobem wstal i 21,10. Rześki i chętny do zabawy ![]() Nie budziłam go o liczyłam, ze pośpi do rana... Dzisiaj ok.10 się wygrzebaliśmy z łózeczka. Trochę mnie głowa boli, wypilam dwa piwka wczoraj i jakoś tak ![]() Idę troszkę poleżeć jeszcze, a potem posprzatam po śniadaniu. Miłej
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2218 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ja nie niuchałam tego ale z opisu nut mi sie spodobało, 5ml wyceniła na 20zł, dobra cena? bo chyba wezme powiedz mi jeszcze, mialas takie? 1 2 3
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam ale te 2 pierwsze pewnie beda ciekawe
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poradźcie
mam weselicho za miesiąc i tak sukienka krótka czarna ( wklejałam kiedys zdjęcie w niej) + szpilki nude + jakiego koloru żakiet?? muszę kupić jakiś, ale nie wiem czy jasny, czy czarny, jak tak cała czarna będę to jasne buty w połączeniu z tym nie będą dziwnie wyglądały? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

do Mamy 
Dałam 2 kropelki na chusteczkę i położyłam w pokoju, tylko tak troszkę dalej od łóżeczka
może pomoże

, to chyba dlatego że mam miec zaraz @ 

za poprawę na lepsze,na linii:finanse,małż,egzami n
dałam mu Rutinoscorbin i Bioaron,i zobaczymy
We wtorek mam zebranie szkolne,to już na zakończenie półrocza-ogólne i potem w klasie,ale wychowawczyni Damiana nie ma już drugi tydzień,jest na zwolnieniu chorobowym i nie wiadomo jeszcze czy po feriach wróci

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)