|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
właśnie widziałam i dlatego pytam, bo kojarzyłam, że niektóre z Was stosują...no i sama się zakręciłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2192 |
Ola-Unhola
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
anula, mowila kilka kropel, myślę, ze max 5 jak nie 3 nawet
![]() morska, 50 zl, to sporo u nas nic się nie płaci za spóźnienie, a w innych w Wawie widzialam że ok 20 zł za rozp. godzinę. W naszym żłobku jedna z zatrudnionych wychowawczyn mieszka na stałe. Wlascicielka już nie (jej mama mieszka w domu obok, a ona się wyprowadziła). Mówiła o tym przy okazji osób upowaznionych do odbierania. U niej nie podaje się ich danych na piśmie, tylko musze każdego pokazać. Nawet jak zadzwonie i powiem, ze np. Babcia odbierze Antosia, to go nie "wyda" jeżeli jej wcześniej nie widziała. Woli, żebym się spóźniła i przyjechała kiedy mogę (nawet o 23), bo jest ta mieszkająca wych. i się zajmie.
Za takie długie spóźnienie, to raczej się płaci, ale kilka minut nie ![]() Kasiu, jak zwykle są różne szkoły ![]() Iwonko, no właśnie od 3 lat. Ja jeszcze nie dawałam, wolę pulmexem nasmarowac ![]()
#2193 |
Wtajemniczenie
|
ja olbasa nie używałam jeszcze
![]() chociaż kilka razy juz planowałam kupic ![]() i jak juz to dałabym max 3 kropelki ale nie na piżamke tylko na cos koło łozeczka ale bym cos zjadła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- wrzuciłam 3 foteczki do albumu, nie mogłam sie opanowac, chciałam Wam pokazac jakie moja mysz minki robi ![]()
#2194 |
Ola-Unhola
|
Podnoszę watek, bo zamiera
![]()
#2195 |
BAN stały
|
![]() u nas spokojny weekend, maz w domu, niedawno Amelke wykapal a ja na spacer chodzilam. na wieczor lampka wina do filmu i male co nie co ![]() ![]() ![]() co do sikania to dzis 3 prania ... chodzi caly dzien bez pieluchy. i je cyca w dzien tylko do spania czyli 2x juz od dwoch dni ![]() ![]() ![]() to milego wieczorku i do jutra ![]() ![]() Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-01-22 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
ło matko, co tu takie pustki, balujecie wszystkie czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Ola-Unhola
|
No pustki
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2198 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Ola-Unhola
|
#2200 | |
Zakorzenienie
|
ja dostalam wczoraj i tez dzis mam dzien zarloka
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
![]() Stwierdzam że mam chyba spóźnionego baby blues'a ![]() chyba nie zdałam dziś egzaminu ![]() Z małżonem coraz gorzej ![]() Tylko zyć nie umierać ![]() Unholy gratki za egzamin P4W widzę że zabiegana i pewnie już zmęczona jestes. Praca tak cię wykańcza? Karo napisałam koment. ale powiem jeszcze raz: Biedroneczka jest prze, prze, prze cudowna. I mówiecałkiem szczerze, nie słodze, zakochałam sie w twoim dziecku ![]() Skierko byś pozyczyło mi trochę swojego libido. Bo u mnie to już chyba na minusie jest ![]() Czekamy na wezwanie na komisję lekarska (staramy sięo opeikuńczy na Alana). Jeśli nie dostaniemy to zaczynam szukać pracy. Dłużej tak nie może być, że nie mamy za co żyć ![]() Co do olbasa, my uzywamy- daję Młodemu 2 kropelki na piżamkę lub na podusie. Idę lulu ![]()
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z malem to az tak zle? co nawyrabial? ![]()
![]() |
#2203 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdaj relację ![]() ![]() I to by była najlepsza opcja ![]() Wierzę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co Czeko z małżem jest poprostu byle jak. No ale co się dziwić skoro seksu wielkie 0!!! Automatycznie w związku się ochłodziło. Przechodzimy obok siebie, kilka razy dziennie, ja zapytam czy zajmie sięalanem przez chwilę, czy da mu np. pić i to tyle. Nawet nie rozmawiamy o pierdołach. Wieczorem idziemy do łóżka, i odwracamy siędo siebie plecami. Już nie raz mi łzy leciały, ale co zrobić. Echh nawet pisac mi się o tym nie chce.
Sylka wyczuwam że chcesz odbić mi synową!!! No, no, no!!!
#2205 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mariolu ![]() Czołem mamusie ![]() U nas też dzisiaj rodzinna sobota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra idę do męża ![]() ![]() Jakby co,to dobrej nocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Odbić to chyba nie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Wtajemniczenie
|
hehe
Cytat:
![]() a nie próbowałas porozmawiac z małzem o tym? wiesz chociaz dlaczego tak jest? to tak z dnia na dzien się stało, czy stopniowo sie od siebie oddalacie? kurcze jak Ci pomóc? my tez osotanio mielesmy problemy ale chyba miara się przebrała i w końcu pogadalismy ale u nas było chyba troche inaczej, a wczoraj dostałam kwiatka ![]() spoko spoko, Zuza cały czas Alana ![]() czeko Twój avek ![]()
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
![]() Sylko ![]() ![]() Zregeneruję się psychicznie i fizycznie, to wrócę. Ściskam Was ![]()
#2208 |
Ola-Unhola
|
Miałam cos napisac i mi wszystko zeżarło....
nie mam juz na to siły... Dobrej nocki ![]()
#2209 |
Zakorzenienie
|
Ola...o tej porze?
![]() ![]() O której Antek zakończył dzień? Moja taktyka (chyba) przynosi jakiś efekt. Jak dziś nagle jej się zachciało, to powiedziałam "zejdź sama z łóżka, ja cię rozbiorę" Nocnik wstawiłam pod łóżko i z leżącej pozycji mogę opuścić jej spodnie ![]() Bo tak wstawałam, brałam ją na ręce z naszego łóżka, nim rozebrałam, nim kropkę upuściła ![]() No i odechciało jej się nagle. Chyba ze 3x próbowała i za każdym razem jakoś się rozmyślała. Obudził mnie straszny głód ![]() Zwykle tak nie miewam ![]() U nas wcz nie było kupki.Może opuścił na wirus ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jak pisalam wczoraj mala nie miala drzemki ,poszla spac o 21 a wstala o 7, zwykle wstaje o 8-9 ........wiec moze dzisiaj zasnie po poludniu bo wczesniej wstala ![]() Cytat:
mam nadzieje ze sie dogadacie i wasze zycie wroci do normy-te intymne tez ![]() Cytat:
![]() napewno ![]() ide na kawke-milego dnia ![]()
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za pracę i nianię ![]() Karolinko, na VB jest już lakier Zoya ten, o którym pisałam, ale właśnie sprawdziłam, ze już niedostępny, ale trzeba monitorować w nowej kolekcji China Glaze też są dwa takie złotawe z drobinkami kolekcja Anchors Away i jeszcze jedno - jest otwarte zamówienie z Lusha jak ktoś jest zainteresowany
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-23 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja juz z drugą kawką. Zrobiłam wczoraj sernik chałwowy, cudo! ![]() teraz Oli męczy babcię to mam chwile wytchnienia. TZ śpi ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- p4w wchodziłaś na lusha teraz? nie działa... przeczytaj sobie co napisali, ale to juz chyba jakis czas wiec pewnie wiesz Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-01-23 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a malz tez jeszcze nie wstal ![]()
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie rozumiem mojego codziennie, wstaje po 5 rano wiec niech raz się wyśpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
chcialam napisac ze kolejne perfumy zawladnely moim sercem , odlewke mam juz dosc dlugo i za kazdym razem jak sie psikne to zapach mnie zniewala a znajomi pytaja czym sie wypachnialam bo perfumy sie podobaja
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ack-Orchid.htm ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2216 |
Ola-Unhola
|
Kasiu, poszedł o 00,30 jakoś. Szybko nie zasnął wcale choć było tak późno.
A to wszystko dlatego, ze jak wyszłam o 18 na 10 min do sklepu to usnął małżowi (a caly dzień go trzymałam bez drzemki, żeby poszedł spać o 19,30/20). No i tym sposobem wstal i 21,10. Rześki i chętny do zabawy ![]() Nie budziłam go o liczyłam, ze pośpi do rana... Dzisiaj ok.10 się wygrzebaliśmy z łózeczka. Trochę mnie głowa boli, wypilam dwa piwka wczoraj i jakoś tak ![]() Idę troszkę poleżeć jeszcze, a potem posprzatam po śniadaniu. Miłej ![]()
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ja nie niuchałam tego ale z opisu nut mi sie spodobało, 5ml wyceniła na 20zł, dobra cena? bo chyba wezme powiedz mi jeszcze, mialas takie? 1 2 3 ![]()
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam ale te 2 pierwsze pewnie beda ciekawe ![]()
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny poradźcie
mam weselicho za miesiąc i tak sukienka krótka czarna ( wklejałam kiedys zdjęcie w niej) + szpilki nude + jakiego koloru żakiet?? muszę kupić jakiś, ale nie wiem czy jasny, czy czarny, jak tak cała czarna będę to jasne buty w połączeniu z tym nie będą dziwnie wyglądały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.