|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
cześć
![]() jakby ktoś się zastanawiał kto to Ann /na facebooku/ to ja ![]() ![]() Cytat:
![]() upss ![]() ![]() ehhh wiossssna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() też mnie nie było od piatku, a nikt za mną nie tęsknił ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
![]() p4w pomalowałam się dzisiaj tą paletką Essence...w sensie cieniami z niej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() dziękuję ![]() no co Ty ![]() ale pierdołki opowiadasz ![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz jedziemy do szpitala, bo Tomkowi już wyraźnie coś leży na oskrzelach do wieczora
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
no nic mi sie nie chce. Gaz mi sie skonczył w kuchence, małża nie ma :/ dobrze ze ekspres do kawy na prąd jest.
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- trzymajcie się i pojaw się wieczorem u nas |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I co, Ona tak zapamiętuje tych pokazanych? Yyyyyy, nie rozumiem ![]() ![]() A Ty jakie trzonowce miałaś na myśli? Takie dorosłe? ![]() O kurka ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~ Pokażę Wam Tymka po strzyżeniu ![]() ![]() . .
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
morska ale masz gościa teraz, taki ułożony
![]() zamiera nasz wątek ja pije baileys'a i mam zamiar się wymaseczkować zaraz, na zielono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Wtajemniczenie
|
KAro tak myślałam że to futerko na brzuszku to nie bardzo pasuje do pieska, no chyba że Barnardyna
![]() ![]() ![]() Przepraszam ale nie doczytałam więcej :-(((( Z małżem troszkę porozmawialismy, ale ja poprostu nie umiem tak się uzawnętrzniać, nawet przy mężu. Może to co sobie powiedzieliśmy pomoże, bo jak nie to widzę tylko czrny scenariusz. Nie, zębym domagała się od was jakichś życzen czy cos, ale dziś kończę 26 lat ![]() ![]() uciekam na chwilębo Malutki popłakuje:-(
#2349 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Czemu tak rzadko do nas wpadasz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Brakuje tu Ciebie ![]() Cytat:
![]() Oglądaj,ogladaj ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie już po wizycie... Mam nadzieję, że wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() Matko jaka gówniara ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |||
Wtajemniczenie
|
Bo Ty,pojawiasz się i znikasz,i znikasz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymuś ma taką buźkę ![]() ![]() A jak było u fryzjera?Siedział spokojnie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj od rana zabiegana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze mam pytanie:Czy zdarza się,że Wasze dzieci potrafią całą noc nie sikać i wysikują się dopiero rano? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ja ciągle nie mogę tych siedmiu stron nadrobić z przed kilku dni...pisałaś tam o żłobku ![]() W każdym razie z kontekstu mogę wywnioskować że piszecie o oplatach za spóźnienie...u Nas czegoś takiego nie ma...żłobek otwarty od 6 do 17 i w tych godzinach trzeba odebrać....no i dziecko może być maks 9h...a ten Twój państwowy czy prywatny? Z tego co pamiętam to chyba ![]() ![]() Tymek super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i Sto lat!!!! Wszystko czego pragniesz niech się spełni ![]() ![]()
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Gabryś coraz gorzej zasypia, jeszcze nie śpi tylko się bawi, nie płacze, nie woła tylko siedzi i brum brum, albo misiom bajki opowiada, nie wiem kiedy ostatnio oglądałam jakiś film w tv wieczorem ![]() ![]() agga19851985 najlepsze życzenia, sto lat ![]() czekoladka ![]()
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
wymaseczkowałam się, najpierw z glinki zielonej, potem miałam nałożyć nawilżającą jakąś, ale mi się skończyła, no to postanowiłam zrobić taką domową z siemienia lnianego. Matko, tak cię paćkałam z tym, cieżko nałożyć tą glutowatą maź na twarz, ale jakoś poszło, poprzykrywałam się gazikami i jak mumia twarz miałam ![]() ![]() a i na oczy kompresy ze świetlika zrobiłam. Jeszcze miałam paznokcie pomalować, ale juz mi sie chyba nie chce. Jutro jade na usg piersi, kontrolnie w zasadzie, ale boli mnie piers prawa często ostatnio, nic nie wyczułam, ale wolę się zbadać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam prawie całego bloga o Laurze (została mi ostatnia strona), miałam tak ściśnięte gardło, że nawet nie mogłam płakać. Nie mam słów, żeby wyrazić to, co czuję
![]() Aga, wszystkiego dobrego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() sylko, Kubuś dobrze, dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na wiadomości od Oli o Tomku ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- A! Zapomniałam napisać, że Tymek super wygląda w nowej fryzurze, tak dorośle ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Przeczytałam teraz posta Wojtusi i mi się przypomniało o pieluszce po nocy - Kubuś kiedyś tak miał, że budził się z suchą i dopiero po przebudzeniu wysikiwał litry ![]()
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy
Tomek ma zapalenie płuc i tylko ze względu na dobry stan ogólny wróciliśmy do domu z antybiotykiem, ale mamy go bacznie obserwować i w razie czego od razu na oddział ![]() idę na Monka, bo jestem mega zmęczona po wieczorze na izbie przyjęć
![]() |
#2358 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie,po nocy przeważnie Bartosz też ma przesikanego pampersa,ale zdarzy się tak,że go przebieram z nocy i nie jest nasikane,wysika się dopiero za chwilkę,więc z tego wniosek,że w nocy nie sika,nie wiem,czy tak może być ![]() ![]() Domowy salon piękności ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-25 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() bylismy u szwagierki w pizzerii na kawce( nie dalam sie pokusie i nie jadlam nic ![]() ![]() ![]() ![]() biedaczka jak nie ma drzemki w dzien to taka zmeczona jest ze zamyka oczka i zaraz zasypia wiec przynajmniej nie musze ja usypiac ![]() Cytat:
![]() bedziesz straszyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmm ja nie odpowiem bo Werka w pieluszce spi Cytat:
![]()
![]() |
#2360 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaki? Bo ja w domu używam Tisane, ale na wyjścia wygodniej mi nosić sztyft - na zmianę kupuję z Nivei, Neutrogeny i Bebe (?), w sumie mi pasują, ale nie są doskonałe, może Twój będzie lepszy? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mogę wysłać jak bez czytania dacie mi numer. Cytat:
![]() ![]() .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-01-25 o 20:54 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj malz jutro idzie do alergologa, na moje oko ma AZS ale ciekawa jestem co powie....... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide spać Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się,że macie się dobrze ![]() ![]() Ale spryciarz z Kubusia ![]() ![]() A u nas często jest tak,że budzi się z pełną,ale zdarzyło się parę razy,że go przebieram i siuśki są dopiero za chwilę a pampers suchy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
WYŚLIJ SMS O TREŚCI A00805 NA NUMER 7122
(koszt sms 1,23 brutto, z 1 telefonu komórkowego można wysłać 1 sms) głosować można do 7 lutego 2011 KOCHANI! JESTEŚCIE WSPANIALI! DZIĘKI WAM MÓJ PAMIĘTNIK PRZESZEDŁ DO KOLEJNEGO ETAPU KONKURSU BLOG ROKU 2010 I TO Z PIERWSZEGO MIEJSCA! ZDOBYŁ NAJWIĘCEJ GŁOSÓW W SWOJEJ KATEGORII TEMATYCZNEJ (AŻ 619 GŁOSÓW!!!), POKONUJĄC TYM SAMYM 1013 INNYCH BLOGÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURSIE. DZIĘKUJĘ WAM ZA KAŻDY ODDANY GŁOS - PRZYCZYNILIŚCIE SIĘ DO ROZPOWSZECHNIENIA INFORMACJI O LAURZE, A TYM SAMYM UMOŻLIWILIŚCIE MI ZDOBYCIE WIĘKSZEJ POMOCY, KONTAKTU Z INNYMI RODZICAMI I SPECJALISTAMI Z RÓŻNYCH DZIEDZIN MEDYCYNY. DZIĘKUJĘ!!! WYNIKI NASTĘPNEGO ETAPU KONKURSU NIE ZALEŻĄ JUŻ OD NAS, ALE OD DECYZJI JURORÓW - POZOSTAJE WIĘC CIERPLIWIE CZEKAĆ. NIE WIEM, CZY JURY OCENI POZYTYWNIE MÓJ BLOG I CZY MAM SZANSĘ NA ZAJĘCIE W KONKURSIE JAKIEGOŚ ZASZCZYTNEGO MIEJSCA. ALE DZIĘKI WAM WIEM, ŻE MÓJ PAMIĘTNIK MA SZANSĘ NA ZDOBYCIE NAGRODY PRZYZNAWANEJ PRZEZ CZYTELNIKÓW - TAK ZWANEGO BLOGA BLOGERÓW. DLATEGO JESZCZE RAZ PROSZĘ WAS O ODDANIE GŁOSU W KONKURSIE POPRZEZ WYSŁANIE 1 SMS (OBIECUJĘ, ŻE TEN BĘDZIE JUŻ OSTATNI!)
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Sylka ja Laure wysadzam na sikoo ok 22 i do 7 wytrzyma.A na wieczór to już od 17nie daje pić.
Ja w temacie żłobka i przedszkola niewiele mam doświadczenia, ale u mojego siostrzenca jest tak że do 15 ma za free, a potem każda rozpoczęta godzina 10zł. A stąd ta dopłata że mają dofinansowanie z miasta. edit: p4w , mocno "przytulam",bo cóż więcej mogę ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-01-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też myślałam,że na ząbki,ale sama nie wiem ![]() ![]() ![]() Bartoś też śpi w pieluszce,jak się obudzi to go przebieram z piżamki i wtedy czasami zauważam,że pampers jest suchutki,zakładam go znowu i dopiero za chwilkę są siuski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
zaczytałam się
![]() ![]() Bartosz niedawno zasnął ... ostatanio cos późno chodzi spać ![]() Dzisiaj na spacerze byliśmy 2 razy ... za każdym razem musiałam Go siłą do domu zabierać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No pewnie ![]() Cytat:
![]() Kubie samo to minęło, nawet nie wiem kiedy ![]() No słodko, ale to jest tak, że usiądę z kawą przy stole, a Kubuś już leży na kanapie i gotowy do przytulania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze miałam o pieluszce napisać...Sylko...u Nas pielucha raz jest pełna do granic możliwości...a raz leciutka...nie ma reguły, bo Zu zazwyczaj sporo pije
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.