![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Falująco - kręcące włoski
sorry ale to pianki sklejaja wlosy, za to zel dziala super ale stosuj go na suchych wlosach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
mam krecone wlosy z natury ot co........ mlodsze lata gdy wlosy mialam bardzo dlugie (do tylka hehe) pamietam ze byly proste jak patyczki a po paru lat w okresie dojrzewania wlos musial zgrubnac - stal sie widocznie silniejszy i podatny na podkrecenie..
wole krecone ot co wlosy...!! u fryzjera bylam jakies pol roku temu (teraz mam rowniez isc zamiar ale jakos mnie nie ciagnie bo mam zdrowe wlosy nawet po nad morzu gdzie spedzilam 2 tyg na plazy i bbaja) moj fryzjer wycieniowal mi wlosy od czubka glowy po sam koniec "kogucik" ........ super sie podkrecaja i nie uzywam zadnych zelow obecnie ani gum praktycznie to malo kiedy uzywalam cos takiego....... hm jak juz cos to zwykly bialy zel taki po 1,50 pl hehhe.... pozdrowka
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A macie jakies sposoby zeby włosy nie były oklapniete? moje loki tylko po myciu fajnie "stercza" na drugi dzien juz nie sa takie uniesione... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
dziewczyny najlepsze co może być do włosów kręconych to woda dyscyplinująca (FRUCTIS STYLE firmy GARNIER -ok 15 zł) ja po umyciu spryskuje nią włosy i zawijam na noc w ślimaczki (oczywiście suche już włosy) potem znowu spryskuje i rozwijam wychodzą super loczki które trzymają się bardzo długo aż do umycia ok 5 dni nie przeszkadza im nawet wilgoć nie puszą się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Mi kleiła ta woda - efekt fajny jeden dzien, potem wlosy nie jakies najlepsze
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
sorry ale ja już mam obecnie czwarty dzień i nie czuje żadnego kleju za to po piance i lakierze mam wstręd nie wytrzymala bym nawet dziesięciu minut a co do fryzury to po tej wodzie loczki są niesamowite ładnie sie skręcają zachowują fason w każdej sytuacji nie wiem może Ty masz za żadkie włosy a co do wody dyscyplinującej to jako jesdyny kosmetyk utrzymuje ona właściwe nawilżenie włosów odżywia je i nie przesusza po innych kosmetykach włosy stają sie matowe łamliwe i sie rozdwajają (można ołysieć)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
A macie jakies sposoby zeby włosy nie były oklapniete? moje loki tylko po myciu fajnie "stercza" na drugi dzien juz nie sa takie uniesione...[/quote]
A no właśnie... Mam ten sam problem. Jak sobie wysuszę głową w dół to są fajne. A potem siła ciążenia robi swoje. Chociaż ostatnio zrobiłam eksperyment. Umyłam włosy trochę skołtunione bo miałam zamiar rozczesać je po umyciu. I nie zrobiłam tego bo stwierdziłam, że zobacze co będzie. I przez 3 dni!!!!!!!!!! włosy były fajnie uniesione. Fakt, że na drugi dzień już loki były niefajne ale pierwszy raz nie miałam efektu "spaniela" na głowie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
a moje wlosy staly sie takie nijakie przechodze przez najtrudniejszy okres w zapuszczaniu i polowe wlosow mam kreconych polowe falowanych(mam wycieniowane wlosy) a gdzieniegdzie zdarzaja sie proste...jak sa krutkie to sie dosc mocno kreca,no ale uparlam sie i zapuszczam tylko nie wiem co z nimi robic przez ten okres...najdluzsze siegaja do lopatek,najkrutsze do brody i nic sie z nimi nie da zrobic...!!!!nie chce ich caly czas wiazac i spinac,pomagam im sie bardziej krecic,ale one sie rozleniwily pod ciezarem a prostowac napewno nie chce zbyt wiele lat to robilam...macie na nie jakis pomysl?
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
a w jakich miejscach spinasz włosy tymi klamrami??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
co zrobis zeby włosy błyszczały????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
ja robię tak: po użyciu pianki ugniatam włosy głową w dół (ale nie suszę!!!) a następnie wgnitam/wcieram klika kropel serum z AVONu na zniszczone końcówki - u mnie standard to 5 małych "przyciśnięć" dozownika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ja takze mam wloski falowane...i aby ladnie je podkreslic to po umyciu wlosow...jak juz sa tylko troche wilgotne nakladam pianke z Nivea Hair Care skręt fal i loków
![]() ![]() Efekt utrzymuje mi sie caly dzien, czasem na drugi dzien spryskuje wloski troche wodą i znow pianka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
Tyle osób się wypowiada a mało kto wkleja zdjęcia swoich włosków
![]() ![]() ![]()
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2007-08-06 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
święta prawda
![]() ![]() no to teraz ja pokażę moje ![]() ![]() Edytowane przez @g@t@90 Czas edycji: 2008-05-15 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
a ja dodam co wymysliła moja koleżanka ostatnio na moich kręconych włoskach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
To i ja jako posiadaczka kręconych włosów. Zdjęcie bodajże z wakacji. Na okres zmowy zrezygnowałam z grzywki i chodzę w upiętych do góry
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę. moje stare konto. aż strach patrzeć na zdjęcie x)
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
zakrecoOona a jak układała Ci się grzywka?, ja w sumie mam bardziej falujące niż mocno skręcone włosy, ale grzywka raczej nie bylaby mi posłuszna;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
witam czy mozecie mi cos doradzic? otóz kiedys miałam bardzo fajnie krsecone włsoy takie loczki oststnimi czasy tak moze od ponad roku zaczeły mi sie prostowac w efekcie teraz mam lekko falujace. co moze byc powodem? czy np. to ze zaczełam je "cienowac" czyli "stopniowac"? jak myslicie? wymyslcie cos bo róznica jest naprawde szokujaca gdy popatrze na moje zdjecia wczesniejsze
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
A ja mam problem, że włosy mi się nie kręcą u nasady
![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo wycieniowane włosy, wymyslilam sobie ze bede miala na górze głowy krótkie... no i mam ^^ proste wyglądają nieźle, ale kręcone już gorzej. Mój problem polega na tym, że wlasnie te u nasady mi sie kręcą a te najdłuższe juz tylko falują..
co z tym zrobić drogie wizażanki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie zakrecone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
ja mam włosy falowane, bardzo podatne na zmiany<to jest tez minussem bo tak samo jak sie szybko skrecily tak szybko sie prostuja
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
No i nie znalazlam nigdzie zdjecia klamerek. Czy ktos moglby wrzucic ich fotke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
albp chociazby je opisac? bo ja mam klamry ale chyba kiedys tez cos takiego robilam;d
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
dołączam się do prośby, wszędzie szukam ale nie mogę znależć tycgh klamer, mógłby ktoś wkleić zdjęcie ich i jak się je stosuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.