|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nastepny odcinek.
![]() Mnie szczerze mówiąc zaczął chyba bardziej interesować wątek Bartka i Agaty niż Magdy i Piotra.
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
Drogie dziewczyny, proszę Was, napiszcie co tam się dzisiaj dzieje u Magdy, bo mi niespodziewanie telewizor sie zepsuł, ehhh....co za szmelc...
![]() Ciekawa jestem jak w każdy wtorek..
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
gosiu jak zwykle krok do przodu 5 do tylu...magda juz juz jechala do zakopca..a wojtek wszystko popsul bo wyskoczyl z kielbaska i dziewczyna a magda jak to magda uniosla sie honorem, nos do gory i nie jedzie, poszla za to na impreze z kacprem ale dostala mmsa od piotra ze zdjeciem jakiejs sosny, czy co to za drzewko bylo i tekstem, ze cokolwiek bedziesz robic to ja i tak bede ciebie kochal calym sercem (czy cos w ten desen, nie pamietam dokladnie)
bartek torturuje psychicznie agate, ta ryczy i zachowuje sie jak nie ona...ale w koncu sie wkurzyla, trzasnela drzwiami i wyszla... wrocila matka rafala i znowu swoje madrosci wyglasza ![]() i to chyba wszystko
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe no dokładnie tak to wyglądało... Agata na szczęście trzasnęła drzwiami, bo już mnie zaczęło załamywać jej zachowanie... a Magda jak zwykle - Księżniczka na szklanej górze
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
zamuła zamuła, niech wytną wątek Piotrka i Magdy i będzie ok
|
|
|
#3489 |
|
Konto usunięte
|
nie oglądałam, ale widze że nic ciekawego nie straciłam
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to byl jeden z najciekawszych odcinkow 4tej seri
Na powaznie: Tak ostatnio przynudzali, ze ten odc. nawet mi sie podobal, bo wreszcie bylo cos nowego, tzn. watek Agaty i Bartka i Karoliny puszczajacej kantem Waligore no i konflikt Piotra z jego ojcem. Normalnie czuje sie zaszczycona, ze uraczono mnie tylkoma zwrotami akcji w jednym odcinku - powinni byli to podzielic na przynajmniej 3, bo ledwo moglam za tym nadazyc |
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz drugi odcinek z rzedu olalam, bo mialam ciekawsze rzeczy do roboty. widze, ze duzo nie stracilam
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
fakt przynujdzaja niemilosiernie. widac ze Magda go kocha, ale ta duma, honor czy nie wiadomo co trzymaja ja w Warszawie. a pojechalaby do niego i przynajmniej mialbysmy cos ciekawszego do ogladania
a tak tylko te jej rozbiegane oczka
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
podobaly mi sie 2 rzeczy w ostatnim odcinku- ze magda w koncu powiedziala marioli zeby ta przestala krecic i cudowac
i dialog agaty i bartka- spisz? nie, muchy lapie
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Odcinek nie był taki zły, ogólnie mi się podobał, chociaż mogło być lepiej.
![]() Coraz bardziej wciaga mnie wątek Agaty i Bartka, a Magdy i Piotra przynudza.
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
Na siłę już odwlekają koniec. Dzięki temu zrobiło się dość nudno w wątku Magdy i Piotra. Dobrze, że są inne (Agata i Bartek czy Karolina), bo nie było by już wogóle czego oglądać. Drażniące i tyle
|
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
A ja powiem tyle....byłam wielką fanką tego serialu do momentu kiedy zmienili końcówkę 3 serii!!!! Teraz strasznie wymyślają i przedłużają wszytsko ....bleeeeeeeee poprostu odcinki sa coraz nudniejsze!!!!
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
streszczenia 3 kolejnych odcinków na biało:
15.05 Bartek nie chce pogodzić się z odejściem Agaty. Używa wszystkich możliwych chwytów, by narzeczona do niego wróciła. Agata jest jednak nieugięta. Mariola nie wie, jak posadzić gości przy weselnym stole, bo właśnie kilkoro jej przyjaciół zakończyło związki. Sprawy komplikują się jeszcze bardziej, gdy Magda, bojąc się bliskości Piotra, zaprasza Kacpra jako swoją osobę towarzyszącą. Uprzedza o tym Korzeckiego. Ten postanawia przyjechać z Kingą. Mariola zaczyna żałować, że ona i Wojtek wzięli Magdę i Piotra na świadków. 22.05 Tomasz i Zofia Korzeccy próbują uzmysłowić Piotrowi, że to on zawinił, nie mówiąc niczego Magdzie o chorobie. Uważają również, że syn źle robi, wplątując się w znajomość z Kingą, ale on nie chce ich słuchać. Magda także nie zamierza dyskutować z Teresą, gdy ta dzwoni, żeby spytać córkę, co ona chce osiągnąć, idąc na wesele z Kacprem. Tymczasem Karolina zawraca sprzed drzwi mieszkania terapeuty, gdyż dochodzi do wniosku, że jedynym mężczyzną, z którym chce być, jest Waligóra. 29.05 Magda jest rozbita emocjonalnie, objada się prażoną kukurydzą i lodami. W jej mieszkaniu panuje bałagan. Przyjaciele jednak nie pozostawiają jej samej. Przychodzą i doprowadzają dom do porządku. Piotr wraca do Zakopanego. Aby choć na chwilę zapomnieć o ukochanej, wybiera się samotnie w góry. Zofia Korzecka nie może dłużej patrzeć, jak jej syn cierpi, postanawia interweniować. Namawia męża, aby dołączył do syna na szlaku. Sama jedzie do Magdy.
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
Wyglada na to, ze dopiero w ostatnim odcinku wyjasni się czy będą razem czy nie buuuuuuuuuuuu
![]() Słyszałam zresztą gdzieś, ze ma się skonczyc serial nietuzinkowo i zaskakujaco Mam nadzieję, ze nie wymyślą takiego scenariusza, ze jednak Magda nie będzie z Piotrem, bo chyba mnie coś trafi !! Zresztą bez sensu byłyby wtedy 3 pierwsze seria!!!
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym to miala byc taka cukierkowa przeslodzona bajka dla doroslych, wiec chyba nie moze sie skonczyc inaczej
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jakoś nie narzekam na wczorajszy odcinek. Może nie był cudny, ale dla mnie oki.
Średnio Mariola wyglądała wczoraj W sumie to się nie dziwię, że Magda nie pojechała do Piotra po takim tekście Wojtka sama bym zwatpiła... Bartuś, Bartuś, a to Bartuś, a Agatka jak nie ona się zachowywała dobrze, że wkońcu podjęła decyzję w te, albo wewte - jak to się mówi (choć i tak będą razem) Fajnie zagrał Tomasz Kot jako Kacper dla mnie jest duzo fajniejszy jako adorator Magdy niż Filip. A Karolina no cóż tak czasem bywa choć zaczyna mnie ona nudzić tym swoimi fochami. Wiem, że to dla niej ważne, ale można przecież inaczej...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwazam, ze waligora powinien w koncu zajac sie ta swoja zona
. magda mnie wkurza na calej linii .no, no, bartek niezly popis daje! szlag by mnie trafil gdybym byla na miejscu agaty .
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
oglądając ostatnio odcinek doszłyśmy do wniosku z przyjaciółkami, że przydałby się taki przyjaciel jak Sebastian
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Sama chciałabym mieć takiego przyjaciela Sebastiana. Facet do rany przyłóż.
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj na TVN Style ogladałam Kulisy Magdy M. Pokazywali tam ślub Marioli i tygryska oraz końcową scenę ostatniego odcinka. Kurcze ona się bedzie działa w samochodzie i będą tam rozmawiać własnie wyżej wymienieni
!! A ja myślałam, ze ten film się skończy na jakimś gorącym pocałunku Magdy i Piotra , a tak to buuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
co do takiego przyjaciela jak sebastian, to mam takiego mniej wiecej pokroju kuzyna... i tez taki zniewiescialy,ale bardzo fajnie sie z nim gada, i normalnie mozna o wszystkim, szkoda tylko,ze mieszka ponad 100km ode mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

!! Zresztą bez sensu byłyby wtedy 3 pierwsze seria!!!