|
|
#31 |
|
Organizatorkaaa :)
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
pierwszy sezon ogladalam rowno jak lecial w stanach i co tydzen razem z Tz czekalismy z niecierpliwoscia na kolejny odcinek
teraz czekam az Tz wroci z zagranicy i bedziemy ogladac drugi sezon bo z tego co widze to juz jest PS: Michael
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
ten serial to mój 3 nałóg..
![]() po TŻcie i wizażu ![]() Uwielbiam po prostu!
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Prison Break-->
![]() Ogladnelam juz 5 odcinek nowej serii czekam na 6(bede miec jutro bo kumpel sciaga na biezaco)Polecam kazdemu ten serial .jest genialny,naprawde warto!!
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia rekami i nozkami
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
O! Czekałam aż się pojawią na Wizażu fani PB
A tu patrzę już są![]() Ja skończyłam dopiwro oglądać pierwszą serię. Ten serial jest GENIALNY GENIALNY GENIALNY! Polecam miłośnikom sensacji i kryminału
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
no druga seria gorsza od pierwszej, ale to wcale nie zniechceca mnie do ogladania bo Michael Scofield wciaz tak samo przystojny
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ten serial uwielbiam. Nie wiem, co sie ze mna dzieje, ale czekalam na kolejne odcinki z biciem serca.
Scofield - to jego spojrzenie Mnie zawsze mdlilo na widok filmow z Seagallem, Schwarzenegerem czy im podobnym. A tutaj....bum, i wpadlam po uszy w ten serial. |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
6 odcinek drugiej serii mnie rozbawil
szczegolnie Patoschnik czy jak tam sie to pisze
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie rację, coś jest w tym, że druga nie jest tak samo emocjonująca jak pierwsza. Pamiętam, że pierwszy odcinek pierwszej serii tak mnie zaskoczył i wciągnął, że nie sposób było nie oglądać dalej. Na początku stwierdziłam, że jeśli akcja będzie się rozgrywać w więzieniu cały czas, to będzie nudne...a jednak teraz trochę mi żal tej więzieniowej otoczki- zawsze to coś innego niż zwykle.
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle sie naczytałam o tym serialu ze uleglam i sciagnelam
narazie jestem po pierwszym odcinku ale .... juz wiem ze na tym sie nie skonczy Rewelacja naprawde sie chyba uzaleznie na dodatek ten aktor jest cholernie przystojny Gdy zobaczylam zakonczenie pierwszego odcinka i uswiadomilam sobie co jest grane Juz jestem ciekawa jak sie dalej akcja rozwinie ale musze czekac az emulek sie rozkreci
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam!!
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Jak narazie jestem po 4 odcinkach
i poprostu nie moge sie doczekac az sciagna sie kolejneJeszcze zaden serial tak mnie nie wciagnal( chociaz pogode na milosc rowniez ogladalam z zapartym tchem ), ale nie o tym mialam pisac wiec film rewelka a "Fish" ze swoim spojrzeniem wrecz cudowny
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Też oglądam, siostra mnie wciągnęła. Tylko jako że ona ogląda ten serial od jakiegoś czasu, to ja sama zaczęłam oglądać od jakiegoś 10-ego odcinka. I teraz oglądamy wspólnie po 2-3 odcinki dziennie.
I zaraz mnie pewnie zlinczujecie, ale ja nic w Fish'u nie widzę. Taki dzieciak z niego... Co innego jego "współlokator" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
serial moim zdaniem słabszy niż "lości" ale mimo tego wciagający - zostały mi jeszcze dwa odcinki z pierwszej serii i zacznę drugą
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
OOOO uielbiam ten serial
Pierwsza serie ogldalismy z przyjaciółmi po trzy odcinki dziennie i zqwsze bylo malo serial po prostu super! przy zadnym nie emocjonowalam sie tak bardzo hehe druga seria tez mi sie podoba, moze i troche gorsza ale tez niezla, i czekam z niecierpliwoscia na 7 odcinek, chociaz slyszlaam ze ma byc jakas przerwa emisji...:/ Ps. Kto jest waszym ulubionym boihaterem serialu?? Moim Abruzzi, C-note, no i jestem zachwycona grą tego aktora co gra T-Baga, jest w tym świetny POZDRawiam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak obejrzałam najnowszy odcinek to....
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
I'm lovin it!
A juz myslalam ze jestem ostatnia dziwczyna ktora oglada ten serial. Juz nawet chcialam zakladac watek, a tu pach...wpisuje w szukajke prison break i jest. Jak sie ciesze ze i wam sie podoba. Niesamowite napiecie co? Ja z moim TŻ ogladamy po dwa, trzy naraz - nie sposob sie oderwac. Jestem na II serii 3 odc. Szybciej sciagnelo mi 5 odc. i teraz bitcometem zasysam 4. Zostalo mi ok. 20%. Jesli chodzi o ulubionego bohatera to oczywiscie Fish (ach ta jego piekna buzka Dzieki wielkie za ten watek |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam ogladac wczoraj sezon 1
super przez ostatnie dni chodze niewyspana ,bo czas na serial mam tylko wieczorem wiec tak do 2:30 mi schodzilo przez jakies 4 dni-ale co tam- nie moglam poprostu oczu oderwac i dalszy ciag akcji byl o wiele silniejszy odemnie i snu Dzis zaczynam sezon 2 ale mam tylko 6 odcinkow czy ktos wie kiedy bedzie mozna zassac nastepne Pozdrawiam fanki |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
juz mozna sciagnac 7
podobno ciekawy,ja bede miałą jutro,nie moge sie doczekac
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zachłannie obejrzałam wszystko i teraz mam 3 tygodnie czekania
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wlasnie myslalam nastepne 4 musze zobaczyc rowniez wroce dopiero w grudniu , i dopiero wtedy
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
A ja czekam na 5,6 II serii. Jestem w kolejce klasowej
Kolega nas zaraził i teraz pół klasy ogląda Prison Break I właściwie najczęściej można usłyszeć "Kto ma pierwszą płytkę PB?!", "Kto ma nowe odcinki?!" Fajnie, fajnie Zarażamy naród Fish'ową emidemią
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
dołączam do uzaleznionych
goshhhhhhh rewelacyjny serial
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Prison break uwielbiam. Zresztą jestem maniaczką seriali, namiętnie i na bieżąco oglądam prisona (jestem po 8 odcinku 2 serii). Wiecie, że w zamyśle miało być tylko 12 odcinków 1 serii, dlatego też, wyglądało to tak, jakby już udało im się uciec z fox river, a tu zonk... hehehe serial zrobił sie baaardzoooo popularny i trza było scenariusz zagmatwać. Szkoda mi Tweener'a i nie podoba mi sie, że T-Bag zgarnął kasę, zła jestem. Ale jak zwykle wszystko się ułoży po myśli Scofield'a, wiadomo...
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
a wczoraj na onecie dali info jako ze by to mial byc plagiat, serial znaczy sie, ze jacys bracia wyslali swoje zapiski do tej stacji telewizyjnej
w ostatnim odcinku to nie podobalo mi sie ze michael wpadl na ten pomysl z motorem tak pozno, ja odrazu to wymyslilam :P tak ogolnie to serial caly czas trzyma poziom i nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na ostatni odcinek warto bylo czekac trzy tygodnie Mam nadzieję, że Sara odzyska ostatniego łabądka i spotka się z Michaelem Swoją drogą trzeba mieć niezłą głowę żeby wymyślić taki kod
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam do grona zainfekowanych
właśnie skończyłam 11 odcinek I serii
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka, dziewczyny, starajcie się nie pisac co będzie, bo nie każdy chce to wiedziec, zanim obejrzy. Serial jest wciągający głównie ze względu na nieprzewydiwalnoś akcji i pomysłów Michaela a niektóre z Was półsłówkami bo połsłówkami, ale zdradzają dalszy przebieg wydarzeń. Proszę nie piszcie, co będzie dalej
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
ja skończyłam na 5 odcinku 2 serii
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

teraz czekam az Tz wroci z zagranicy i bedziemy ogladac drugi sezon bo z tego co widze to juz jest 

czy ktos wie kiedy bedzie mozna zassac nastepne