|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."
A tak w ogóle to dzisiaj(tzn wczoraj) był 10 odcinek z tego co gdzieś tam wyczytałam to ogólnie ma ich byc 15....Jak do tej pory nic ciekawego sie nie wydarzyło to co będzie później????Może w 14-stym będzie jakiś cud
A co do żony Waligóry to faktycznie fajna z niej babka i tak z obserwacji wnioskuję ma coś z Sophie Marcou....Sama nie wiem ale jakiś taki typ urody mają podobny.....Hm.... |
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Jak to ktoś wczesniej napisał cała nadzieja w Marianie
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maja bardzo podobny ksztalt oczu, grzywke i kolor wlosow |
|
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobija wszystkie panie urodą, wdziękiem, wyszukanym stylem,pięknym makijażem itd.itp.jak dla mnie to nawet Szapołowską, która tam od czasu do czasu sie przewinie. A juz NA PEWNO BRODZIKOWĄ!! (kropki,kropeczki,ciągle ta biała kopertowa bluzka itd...) I TA FRYZURA -- KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Chyba już dam sobie spokój z tym serialem...
Czytała, omówienie na następny odcinek (na stronie tvn-u) i będzie jeszcze gorzej. Bluzka w grochy w której miała isć na impreze (!) to juz przesada była. Ten serial ratuje tylko Paweł Małaszyński... |
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Nie ogladam tego serialu tylko widze czasem zapowiedzi na tvn-ie.
Kazda jest mniej wiecej taka. "Magda z tym kolesiem prowadza razem sprawe. Magda sie do niego usmiecha ale on jest niesmialy (lub na odwrot) co z tego wyniknie obejrzyj jutro o 21.30" Ale nuda musi byc To juz wole sobie wlaczyc na kompie Monty Pythona po raz 50-ty chociaz znam na pamiec
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalił mnie wczorajszy odcinek na łopatki
jak moj TZ krzyknal (przynajmniej jakby mecz ogladal) "no pocaluj ja wreszcie matole" to odpadłam ![]() Placzliwa scena byla beznadziejna, taniec cyrkowy rowniez a zapowiadalo sie tak ciekawie, mysle ze jakby nikt nie patrzyl i wprowadziliby widza w intymny nastroj to moze by i niewinny calus sie zdarzyl.Najlepszy jest jednak w komentarzach moj TZ: "ale z niego gupi gupek, tyle ze z niej jeszcze gorszy" ![]() ![]()
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ciagle krytykujecie ten serial? A dokladnie wszystko krytykujecie?
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż ciekawa jestem ![]() pozdr
|
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nawet faceci uwazaja, ze ciagnie sie akcja jak flaki z olejem, to cos jest nie tak
![]() To juz w harlequinach wszystko dzieje sie w odpowiednim czasie
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Na wczorajszym odcinku poczułam się jak w bajce o kopciuszku(szkoda, ze nie uciekła i pantofelka nie zgubiła!
), kurde na maxa przesadzili, a ta matka Magdy tak płakała-ŻAŁOSNE. Chyba dam sobie siana z tym serialem. Chyba jednak pierwsze wrażenie liczy się najbardziej(na początku mi się nie podobał) przekonała mnie siostra do niego, ale jak widać po wczorajszym odcinku nie potrzebnie. Brak mi słów do tego co wczoraj zobaczyłamFaktycznie serial ratuje tylko Małaszyński, ale i on nie pomoże jak dalej będą pokazywać takie głupie głupoty |
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
MNIE również dobijają słodkie MINY "magdy" jakie "puszcza" do PIOtra.ŻENADA
:rotf l: MOŻE SIE CZEPIAM TERAZ ,ALE czasami to nie da sie na to patrzec- zwrócicie na to uwagę ![]() aha,żeby juz nie tak wszystko be, to mały + dla Mariolki(?) za normalne!!zachowanie
|
|
|
|
|
#616 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dzis dopbiła mnie informacja o drugiej serii... W pierwszej się pocałują a wdrugiej będziemy śledzić jak Piotr zaciaga ja do łóżka? A skoro jej nie zalezy na Piotrze to czemu zazdrosna jest o Szapołowską (która moim zdaniem nie pasuje do tej roli - jest taka sztuczna i zawsze taka sama) Mariolka i Sebastian - faktycznie to są dwie dziwne postacie... Ale dialogi jakimi posługuje się Sebastian Ten aktor powinien chyba zwrócić im uwagę... że trochę są sztuczne...
|
||||
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że skonam przed TV i zjem swoje papcie, nie wypowiem się nawt na temat ich "tańca", a ten telefon na sam koniec???? baaaaaaaardzo subtelnie pokazali, że dziewczyna ma poważne problemy emocjonalne.... zresztą jak któś już tu pisał- pokażcie mi faceta, który by tyle wytrzymał!Mnie też jedyne co się podoba, to żona Waligóry i polski soundtrack, no i ocywiście MARIAN AHA i jestem prawie pewna, że pocałują się w przedostatnim, jak nie ostatnim odcinku tej serii, a Magda sie pewnie nagle otrząśnie i ucieknie Piotrowi, a on będzie za nią wołał "Maagda Magda" a ona sie nawet nie odwóci.... |
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used: czyli nie na darmo krytykujemy |
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Mi to sie wydaje ze Sebastian okaze sie homosexualistą,hm....mam nadzieję że sie mylę bo fajny z niego facet
![]() A co do Mariolki -fajna babka,ciekawe jak wygladał ten jej facet ,hm..... |
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ermirrka Mi to sie wydaje ze Sebastian okaze sie homosexualistą,hm....mam nadzieję że sie mylę bo fajny z niego facet[/QUOTE]
tez mi sie tak wydaje
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
hm w ogóle tak teraz sobie myślę ze Sebastian z Mariolką--->fajna byliby parą
. No ale cóz jak on sie okaze gejem to Mariolka zostanie chyba starą panną bo nie widze zadnego innego fajnego(oczywiscie oprócz Pawła ) faceta który by do niej pasował.
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#624 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
To jest dowód na moją pamięc wzrokową ![]() Scena z płaczącą matką Magdy była denna. Żałosna. Brak mi słów żeby opisać to, jaka była koszmarna Jakby co najmniej ślub brała ![]() Odcinki to oni powinni z nami testować, od razu by serial był ciekawy
|
|
|
|
|
|
#625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby spełniło się jej dziecięce marzenie- "ah jakbym chciała, żeby moja córka chociażw jedyn odcinku zachowywała się jak normalna kobieta" Dno dna i 10m mułu po prostu...Chociaż nie wiem czy bardziej nie wkurzało mnie to, jak wszyscy uwielbiają, kochają i zabiegają o względy mamy Madzi czemu moje znajome tak o moją się nie zabijają? Cytat:
Albo go ktoś tak rozczarował (jak to mówił w ost odcinku), że ma jakiś chorobliwy uraz? i dziwnie reaguje na związki? Kto wie, kto wie... mam nadzieje, że jednak nie okaże się gejem, bo ja bym z chęcią popatrzyła na romans jego z matką Magdy ![]() Cytat:
Nie to, że się zgadałyśmy "ej, pozjeżdżajmy ten serial na forum, będzie fajnie " po porstu- NIE PODOBA NAM SIĘ ON...chociaż ja osobiście staję się małą fanką Mariana (z racji posiadania dwóch kotów) jest taaaaki uroczy rozpieszczalski po prostu
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to nie tylko w tej scenie wyszlo, ze jest gejem - w paru innych wczesniejszych takze (a myzle, ze scnearzysci tego serialu nie sa tak inteligentni by wymyslic cos innego...)
|
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARIAN RZĄDZI!!
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaakie romantyczne zakonczenie
|
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpowiadajac na tamta wypowiedz bylam swiecie przekonana ze odpowiadam Shemreolin . Pozniej zobaczylam swoja wypowiedz i sie zdziwilam jakim cudem w ramce wpisalo sie natisska
|
|
|
#630 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ty też masz pamięć wzrokową ![]() Cóż, byłam PEWNA, że piszę do Shem. Avatary z własnym zdjeciem są jednak lepsze pod wieloma względami
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

pobija wszystkie panie urodą, wdziękiem, wyszukanym stylem,pięknym makijażem itd.itp.
(kropki,kropeczki,ciągle ta biała kopertowa bluzka itd...)

-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15

), kurde na maxa przesadzili, a ta matka Magdy tak płakała-ŻAŁOSNE. Chyba dam sobie siana z tym serialem. Chyba jednak pierwsze wrażenie liczy się najbardziej(na początku mi się nie podobał) przekonała mnie siostra do niego, ale jak widać po wczorajszym odcinku nie potrzebnie. Brak mi słów do tego co wczoraj zobaczyłam
czemu moje znajome tak o moją się nie zabijają?
rozpieszczalski po prostu