|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
Cytat:
Głupi ten test jakiś
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
ja tez juz mam za sobą cały sezon po angielsku
pomysł na serial jest świetny moim zdaniem, mnóstwo wątków, czasem smiesznie, czasem strasznie, ogólnie suuuuuuper !! ![]() moją ulubioną bohaterką jest Lynette, babka z charakterem
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze jestem Edi
![]() A tak na marginesie to serial jest naprawdę fajny. Nie wiem co się stanie dalej, ale mam swoje przypuszczenia, a Wam nie przychodzą na myśl jakieś rozwiązania , możemy sobie pospekulować. 1. Na skrzyni były jakieś misie z balonikami, dziecko??? 2. Ten hydraulik może być jakimś szantażystą, bo z policji nie jest, oni nie stosują takich metod, miał narysowaną całą ulicę i zdjęcia mieszkańców, może zbiera o nich informacje, a potem się obłowi, bo przecież każdy coś ukrywa?? |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze wiecej z Was przekonalo sie do Bree
, ktora gra Marcia Cross - bardzo mi sie podoba ta aktorka Serial jest naprawde ciekawy, czekam na nowa serie I bez obaw - nie napisze co sie dzialo - TOP SECRET ![]() |
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
serial swietny,taki jak powinien byc
tylko ten tytul...gotowe na wszystko...beznadzieja!w angielskim desperate housewives weszlo juz do slangu...
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie pisałam wczoraj nic na temat tego serialu bo byłam kompletnie skupiona na nim. Czekałam na niego z niecierpliwością bo uwielbiam Teri, to świetna aktorka i tutaj jej postac przez nią wykreowana jest też moją ulubioną.
Świetny serial, tylko dlaczego raz w tygodniu!!!!! ![]() ciężko się będzie doczekać. A w teście jestem Gabrielle
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie ciesze nawet, że to tylko raz w tygodniu bo co za dużo to niezdrowo
Nie rozumiem tylko o co chodzi z tą skrzynią bo nie ogladałam od początku, i co to za facet był, który ja wrzucał do wody? No i czemu ta jedna sie zabiła?Szkoda, że nie ma powtórek, ale znając Polsat to jeszcze coś wykombinują i pewnie powtórki będą, ale np. o 2 odcinki do tyłu. |
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widzialam pierwszego odcinka. Ten Michael to ten hydraulik? ten od psa i mapki okolicy ze zdjeciami dziewczyn ?
jak dla mnie to jakis kobieciarz i naciagacz (tekst o psie pozostawionym "w spadku" przez zmarla zon). SLodki dran, cholercia
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ten od kolczyka to hydraulik (nie wiem czy nazywa się Michael), co było w skrzynce nie mam pojęcia, ale chętnie się dowiem
Facet, który wrzucał ją do wody jest mężem tej, która popełniła samobójstwo Ufff.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Czy moglby ktoś streścić te dwa pierwsze odcinki, bo nie ma powtórek, a ja niestety dopiero z tego watku dowiedzialam się, że taki fajny serial jest w polsacie <cry>
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Do CzarownicyGosi
Moglabys napisac ile odcinkow miala pierwsza seria tego serialu? Bo pewnie tyle tez bedzie na polsacie.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
hmmm a jak jak zwykle nie na biezrąco z tv. nawet nie wiedzialam że jakiś taki serial ma być
. ale tak zachwalacei że w czwartek chyba obejrzę jak nie napomnę |
|
|
|
|
#104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na samiutkim początku Mary Alice popełnia samobójstwo. Przez cały serial będzie naszą narratorką z zaświatów,która wprowadza nas na początku w serial a potem komentuje. Susan to od roku samotna matka, porzucona przez męża, wychowujaca bodajże 14letnią dziewczynke. Bree - we wszystkim doskonała, nie okazująca emocji matka 2 dzieci żona, Lynette - robiła karierę w reklamie ale dla dzieci zrezygnowała z pracy (ma już 4 - bliźniaków, chłopca i chyba małą dziewczynkę) jest jeszcze Gabrielle - modelka która teraz nie pracuje, pławi sie w domu w luksusach i ma kochanka, chyba jest nieszczęśliwa. W 2 pierwszych odcinkach, najważniejsze wydarzenia: Mary Alice popełnia samobójstwo, do miasta wprowadza się przystojny hydraulik Mike Delfino, o którego zaczynają walczyć Susan i Edi (samotna kobitka znana w mieście z wielu partnerów), Susan myśli ze przegrywa i że udalo się Edi zaciągnąc go do łóżka, idzie więc do domu Edi sprawdzić czy ma rację, strąca niechcący świeczkę i spala dom Edi, nikt nie wie ze to ona (domysla się tylko jedna z sąsiadek gdy dowiaduje sie ze Susan kupiła nowa miarkę, a ona znalazła miarkę na zgliszczach domu). Póżniej Susan robi kolację dla niego, wprasza się Edi którą uwielbia pies hydraulika, Susan smaruje sobie ucho sosem mięsnym i daje polizać psu żeby ją tez polubił, pies połyka kolczyka i krztuisi sie. Gabrielle ma romans z młodym ogrodnikiem, który daje jej doskonałą różę - raz zostają prawie przyłapani przez jej męża. Mąż Bree informuje ją że chce rozwodu, Bree jednak prosi go żeby spróbowali z terapeutą. Dzieci Lynette sa strasznymi rozrabiakami, mąz prawie cały czas w delegacji (fajna scena była w pierwszym odcinku- mąż wraca z delegacji, wysyła dzieci na podwórko i chce się kochać z Lynette, ona mowi mu że odstawiła pigułki i musi iśc po prezerwatywę, on na to żeby zaryzykowali w wyniku czego Lynette wali go pięścią w nos ) Sąsiadki znajdują list zaadresowany do Mary Alice z tekstem:Wiem co zrobiłaś i zaczynaja śledztwo. Mąz Mary Alice pakuje jakąs skrzynie i wyrzuca ją do jeziora. Na koniec drugiego odcinka ta skrzynia wypływa na powierzchnie. Jest tez "rzut kamerą" na szafke hydraulika gdzie leży dużo gotówki, mapa z zaznaczonymi domami w tym miasteczku i pistolet. Uff, to chyba najważniejsze rzeczy
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mówili w radiu, że kolejny odcinek DZISIAJ o 20.15
A byłam pewna, że w czwartek i bym przegapiła.
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to dzisiaj????????????!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W programie jest w czwartek o 21.15
Byłaby katastrofa!Dzisiaj nie obejrzę buuuuuuuuuuuu |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Chyba się ktoś w radiu przejęzyczył. W programie TV http://tv.wp.pl/ wyraźnie stoi, że serial jest jutro.
Nie oglądałam dwóch pierwszych odcinków ale jutro nie odpuszczę
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że serial będzie nadany jutro, tak mam w programie i z tego co pamiętam to w reklamówkach w tv też mówili o czwartku. No, ale zobaczymy
.
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro i tak nie obejrzę poczatku, bo nie zdążę wrócić z pracy
.Ratuje mnie jednak losowanie lotto, dzięki niemu nie stracę zbyt duzej części .Już sie nie mogę doczekać!
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Przestrawiłam zetkę na rmf i teraz na rmf-ie mówią, że jutro. Może niech się zdeecydują
. Ale weszłam na http://www.gotowenawszystko.polsat.com.pl/ i stoi jak byk, że w czwartek, więc przepraszam za to całe zamieszanie
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Bump! Właśnie się skończył, więc podbijam
Uśmiałam się niesamowicie, zwłaszcza z tej dziewczynki (Ashley??), gra fantastycznie, nie widzę innego dziecka w tej roli no i oczywiście z wątku o nagości- w większości amerykańskich produkcji prędzej czy później schemat zrzuconego ręcznika/zatrzaśniętych drzwi się pojawi, ale chyba żaden nie ubawił mnie tak jak ten dzisiejszy Prawie się spłakałam kiedy Michael zobaczył ją w tych krzakach Jednym słowem uwielbiam ten serial, tak już! i obok "Detektywa Monka" i "Grey's anatomy" jest moim ulubionym.Ktoś jeszcze chciałby trochę poachować?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
usmialam sie bardzo
![]() dziewczynka cudowna!!! 'chce rower' i swietna scena gdy blondi wybiera z samochodu wolajac 'prosze pani' iii jeszcze zostawienie meza sam na sam z diabletami w ludzkiej skorze iii do tego scena z nagoscia .... moglabym duzo wymieniac... |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
tak zobojętniała dziewczynka była extra...
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boska ![]() i jak to było? "po ejakulacji zawsze płacze"??
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
I płacz Rex'a po ejakulacji...
wcale się nie dziwię, że wyszedł W życiu bym nie powiedziała, że Monk w spódnicy taką intymną rewelację na kolacji sprzeda
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy on ma na imię Rex? W zasadzie wypaliłam, a nawet pewna nie jestem
Niestety, ale nie kojarzę ich wszystkich po filmowych imionach, bardziej po ich prawdziwych ![]() I nie wyobrażam sobie teraz innych aktorek w tych rolach, Longoria pasuje na żonkę bogacza świetnie, bieg w szpilkach wyszedł jej mistrzowsko
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
kurka no...
miałam do wyboru: desperatki (ja to tak nazywam) albo mecz. wybrałam to drugie (po lekkich, a raczej silnych namowach brata) i załuję bo widzę, że odcinek był świetny. A ja po pierwszej połowie skapitułowałam, bo wezwano mnie na gg. Tak więc nie miałam ani tego ani tego. Bu!
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem rozczarowana! po takiej reklamie nie tego sie spodziewałam... ale coz mzoe sie rozkreci? lub 2 pierwsze odcinki byly lepsze? serila nie jest zły ale nie powala...
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja oczywiście przegapiłam, a cały tydzien się napalałam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Głupi ten test jakiś 

pomysł na serial jest świetny moim zdaniem, mnóstwo wątków, czasem smiesznie, czasem strasznie, ogólnie suuuuuuper !!

. ale tak zachwalacei że w czwartek chyba obejrzę jak nie napomnę
. Ale weszłam na
Prawie się spłakałam kiedy Michael zobaczył ją w tych krzakach
wcale się nie dziwię, że wyszedł