|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LOST. Sezon TRZECI
Cytat:
Tylko mnie to rozśmieszyło przy oglądaniu
|
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Niestety, ostatni odcinek obejrzałam jedynie do połowy ( do chwili retrospekcji, w której Bernard się oświadcza i dowiaduje o chorobie swej wybranki) i nie wiem, jak zakończyła sie jego krujata o stworzenie napisu na plaży, ani... nic wiecej nie wiem
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)
Poczatkowo było sporo chetnych do stworzenia napisu ale Bernard za bardzo się wczuł w "kierownika" i przesadził w kierowaniu ludźmi. Po kolei wszyscy rzucali te robote... W końcu został sam i sam układał te kamienie. Później Rose wyjaśniła mu że jej choroba sie cofneła od momentu jak znaleźli się na wyspie. Bernard zrozumial że tak naprawdę Rose nie chce opuszczać wyspy i nie dokończył napisu.
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze przychodzą mi do głowy inne zajęcia (w te słotne wieczory ), ale może kiedyś faktycznie... Do tego, co napisała Kattie7, dodałabym, że Jack zabrał Kate i udali się na wyznaczoną przez "Others" granicę, by zaproponować wymianę fałszywego Gale'a na Walta. Po drodze Kate wypatrzyła w trawie lalkę i kiedy ją podniosła, oboje zostali złapani w sieć i zawiśli jak szyneczka w wędzarni Edytowane przez Lazy_Morning Czas edycji: 2006-11-16 o 13:47 Powód: śmieszny 'error' ;) |
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kattie, Lazy_M, dziękuję Wam pięknie Dziewczyny
Cytat:
|
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyyeee...
bo ja ten 'talent' wciąż rozwijam i rozwijam na "Zagubionych"
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam po wczorajszym odcinkach?
Mi było strasznie przykro, bo zawsze jak kogoś już zaczynam lubić(kiedyś Shannon, teraz Ana-Lucia) to muszą tę osobę zabić . Nie wiem jak to jest...Wkurzyłam się na Michaela i to nieźle - ja rozumiem, że zależy mu na odzyskaniu syna, ale takim kosztem ?
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie oglądałam, siedzialam w pracy do 22-ej
Ana Lucia nie żyje???? czy ja zawsze muszę wtedy akurat nie oglądać?? Jak zginęła Shanon też siedziałam w pracy
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie szok po wczorajszych odcinkach
![]() Myślalam że Ana Lucia będzie jedną z kluczowych postaci serialu a tu ją uśmiercili ![]() Niezłe "pranie mózgu" urządzili "Tamci" Michaleowi, że musiał zabić ![]() Ale mam nadzieję że Jack, Kate i Saywer wpadną na to, że coś jest nie tak. Nie potrzeba bystrzaka z wydziału śledczego, żeby po miejscu śmierci Any Lucii zorientować się że nie zgineła w walce z Gale'm. Bo znając Ane Lucie nie siedziała by sobie spokojnie na kanapie pozwalając do siebie strzelać... Tak strasznie szkoda mi było Hurley'a... Zakochał się w fajnej kobicie a ją zabili
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
Mi tez szkoda Anny
polubiłam tą postać, w której wnętrzu toczyła sie walka dobra i zła. Co do Michaela - to myślę, że może któryś z tamtych przebrał się za niego i ucharakteryzował - widziałyście w którymś z odcinków pokazywali prezybory do charakteryzacji. |
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
...ale wkońcu jakiś sex był
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już po jego krzywych zębach i głosie można poznać, że to prawdziwy Michael
|
||
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda mi bylo Any juz zaczynalam ja lubic, usmiercaja moich ulubionych bohaterów
tak jak wczesniej shanon i boonaOd razu wiedziałam, ze Michael cos kreci jak mówił, ze 'others' sa słabsi
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powinni też wypytać Michaela o detale- z jego pobytu u "Others" i z tej strzelaniny...Ale słaby jakiś... Też jestem zła, że uśmiercili Anę-Lucię Libby Co prawda, na ogół jakaś "blada" była, ale miałam nadzieję, że coś się rozwinie z tym wątkiem szpitalnym. Hurley, biedaczek Michael Od początku go nie lubiłam, już jak się rzucał, kiedy próbował być dla Walta autorytetem Nie wiem, czy można mieć nadzieję, że Michael to ucharakteryzowany "Inny" choć byłoby lepiej ![]() Lot miał nr 815 a wstukiwane liczby- (4), 8, 15... (...) Oni tylko tak mącą, czy można coś z tego wykombinować? No i co, myślicie, że fałszywy Gale naprawdę szedł po Locke'a? Bo jest "dobry"? W takim razie mógłby też zabrać Hurleya, bo w pewnym sensie są podobni
|
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
E tam, Gale już tak wszystkich zbajerował, że nie wierzę w żadne jego słowo
...Która bardziej spostrzegawcza zauważyła ile tych znaków tj. bunkrów miał na rysunku Lock? Wiem, że było ich całkiem sporo, ale ile ?
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
5 lub 6 chyba
|
|
#1249 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie mówiąc już o Libby i Hurleyu, jak się zaczeło mu układać to musiało się coś zdarzyć.Też mi się wydaje, że ktoś powienien zauważyć, gdzie była Ana jak zginęła, może póżniej ktoś przemyśli to i dojdzie do takiego wniosku.Cytat:
Cytat:
Mnie się wydaje, że tych bunkrów jest z 8. |
|||
|
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mi się wydaje że osiem.
Znak na przegrodzie, ktora uwięziła Locke'a był ośmiokątem i bylo tam chyba osiem kluczy /lub innych znaków kluczopodobnych /Poza tym logo projektu Dharma jest ośmiokątem. 8 w ciągu liczb wstukiwanych do komputera też ma jakieś znaczenie. |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam,że za bardzo sie ten serial robi pokręcony.
Ale,że uśmiercili TAK NIESPODZIEWANIE ANE -LUCIE A ilosc tych bunkrów, kto to wie ![]() Ja stawiam na no,że jeszcze kosmici się pojawią ![]()
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). No bo tak: 1 - bunkier od wciskania kodu, 2 - bunkier gdzie przetrzymywali Claire, 3 - ten właśnie znaleziony przez Eco i Locka, 4 - ten, w krótym na drugim końcu wyspy mieszkała Anna-Lucia z ekipą.
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
a ja myśle, że Majkelowi
(jak to sie tam pisze) to inni coś wstrzykneli albo się z nimm umówili, że jak pomoże temu szczurkowi uciec to oni oddadzą mu dzieciaka. |
|
|
|
|
#1254 |
|
Killing me softly
|
Ja też jestem zła z powodu Any Lucii. Zabrali moją ulubioną postać kobiecą
grrrrr. Nie pozwolili jej się rozwinąć, za mało o niej wiadomo.. a mogła stać się najbardziej charyzmatyczną i interesującą kobietą na wyspie.. chociaż dla mnie i tak już była Jej wątek był niepełny i czuję niedosyt, ot co.A Michael... zrobili mu pranie mózgu, chyba wszyscy są tam nieźle pokręceni Nie podoba mi się też to, że nikt nie przepytał Michaela, jak dokładnie wyglądała rzekoma strzelanina. Jeśli on został trafiony pierwszy, to dlaczego Ana siedziała spokojnie na kanapie? A jeśli najpierw zginęła Ana, to dlaczego Michael nadal spał( twierdzi, że spał i nagle go postrzelono w ramię.. tralala).. i tekst, że Inni żyją sobie w prymitywnych szałasach i jedzą surowe ryby
|
|
#1255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Julie czy jak jej tam wpienia mnie kobieta nie wiem o co jej chodzi chce wykonczyć Benka bo ma dosyć jego rozkazów? czy sama chce wskoczyć na jego miejsce co do Sawyera i Kate czekalismy na jakiś zwrot akcji trójkątu:Kate Jack Sawyer wiec skąd te 'bleee' aaa no i 2 rzeczy do przemyśleń : 1)co to za instrukcja napisana na kiju Eco 2) o jakiej historyjce mówił Jack
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mu ufają...nie dał im podstaw jak na razie do nieufności.
Ale ja i tak bym od razu zczaiła, że coś jest nie tak ![]() Zresztą nie wypowiadam się, bo jestem już po 5 odcinku 3 zezonu
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
Juliet naprawdę skubana przebiegła
Ciekawe co teraz zrobi.No cóż, napis z kija Eko to nie jest z Jana a z Księgi Izajasza o ile pamiętam. Czyżby twórcy się pomylili czy to zaplanowane? Też nie pamiętam o czym opowiadał Jack do Kate
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiecie może, które odcinki leciały we czwartek?? chodzi mi o nr odcinków, bo w gazecie telewizyjnej nie mogę znalezc, a muszę sobie sciągnąć bo nie oglądałam a tyle rzeczy się działo
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Yoolio - to były 20, 21
![]() Teraz zastanawia mnie czy was załatwią czy nie... 23/24 to finał
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#1260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą nie znoszę jak w filmach ktoś umrze i czegoś nie dopowie, w końcu to tylko kilka słów .
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

Tylko mnie to rozśmieszyło przy oglądaniu

. Nie wiem jak to jest...
?

a wstukiwane liczby- (4), 8, 15... (...)
...
?