|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
| M jak miłość |
|
6 | 13,04% |
| Magda M |
|
5 | 10,87% |
| Na Wspólnej |
|
9 | 19,57% |
| Detektywi |
|
3 | 6,52% |
| Kryminalni |
|
3 | 6,52% |
| W11 |
|
4 | 8,70% |
| Ekipa |
|
0 | 0% |
| Skazany na śmierć |
|
11 | 23,91% |
| Plebania |
|
0 | 0% |
| Złotopolscy |
|
0 | 0% |
| Moda na sukces |
|
2 | 4,35% |
| Pierwsza miłość |
|
8 | 17,39% |
| Barwy szczęścia |
|
1 | 2,17% |
| Miodowe Lata |
|
2 | 4,35% |
| Kiepscy |
|
1 | 2,17% |
| Rodzina zastępcza |
|
3 | 6,52% |
| Zagubieni |
|
6 | 13,04% |
| Szkoła złamanych serc |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVP |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVN |
|
4 | 8,70% |
| Inny na Polsacie |
|
8 | 17,39% |
| Inny |
|
13 | 28,26% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Seriale :)
W tych falowanych (co jest w czerwonej sukience) jej bardzo ładnie
lexie napisał(a): > Chociaż znacznie łądniej jej w kręconych albo chociaż falowanych włosach. W prostych jakoś mi się nie podoba.
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Seriale :) - co z nich macie?
Byl kiedys wątek o Gilmorkach i tam było duuużo jej zdjęć
lexie napisał(a): > No i Alexis Bledel (ta która gra Rory w Gilmore Girls) też jest urocza - te oczy!
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Seriale :) - co z nich macie?
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> ja uwielbiam Ostry dyżur-wyłam jak bóbr gdy usmiercili Lucy. Ja też lubię 'Ostry dyżur', a ten odcinek z nożownikiem, Carterem i Lucy, to bardzo przeżyła cała moja klasa, na drugi dzień wszyscy się tym ekscytowali, zwłaszcza piłą do przecinania mostka Jestem fanką 'Ally McBeal', 'Seksu wielkim mieście', wciagałam to nałogowo, a całą piatą i szóstą serię ściągnełam przez e-mula. Z polskich oglądam 'M jak miłość'. Do pasji doprowadza mnie 'Na dobre i na złe', z telewizora cieknie taka porcja lukru, że można sie przykleić do ekranu
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Tinkerbell napisał(a):
> 5 lat temu chcialam wygladac jak ona. Ona jest naprawde sliczna Ja nadal bym chciala tak wygladac Na trzecim zalaczonym przez Ciebie zdjeciu wyszla slicznie- tak naturalnie i dziewczeco
|
|
#158 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oj Ines chyba niepotrzebnie mi ten wątek pokazałąś... Teraz będę patrzeć i patrzeć (szczególnie, ze seria sie skonczyla 2 tyg temu i czuje sie jak na odwyku
I w kompleksy jeszcze wpadne... |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
lexie napisał(a):
> Oj Ines chyba niepotrzebnie mi ten wątek pokazałąś... Teraz będę patrzeć i patrzeć (szczególnie, ze seria sie skonczyla 2 tyg temu i czuje sie jak na odwyku > > I w kompleksy jeszcze wpadne... Przepraszam Wybaczysz
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja namiętnie oglądam Gilmore Girls - to jedyny serial, od którego mnie nawet końmi nie odciągną
A z polskich M jak Miłość Uwielbiam też MASH-a A kiedyś było tego więcej, dużo więcej. Przede wszystkim telenowele latynoamerykańskie - Zbuntowany Anioł i Fiorella (w tym ostatnim podziwiałam kreacje Angie Cepedy - Ostry Dyżur tez lubiłam ale do szału doprowadzają mnie liczne powtórki Pamiętam liczne amerykańskie seriale komediowe: nieśmiertelna Pełna Chata, Dzieciaki, kłopoty i My (rany jak to dawno było - jedyny serial, którego jak na razie nie powtórzyli), Skrzydła, Przyjaciele i taki serial na Polsacie o zwariowanej niani Lata temu oglądałam seriale typu: Archiwum X, Druga Ziemia i Gwiezdna Eskadra - manię jakąś miałam Noi oczywiście to przez co przeszła chyba każda dziewczyna: Beverly Hills i Asy z klasy A w podstawówce z wypiekami na twarzy oglądałam: Dynastię, Dallas i Denver - to były czasy A i jeszcze Brygadę Ratunkową lubię |
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nałogowo pasjonuję się "Z Archwium X", swego czasu należałam nawet do "Klubu Ufologicznego" (tak, tak!
"Ostry dyżur" (George! "Ally.." - lubiłam tylko pierwsze serie, w kolejnych biedna Ally była coraz głupsza, po prostu :/// "Seks w wielkim mieście" NIGDY mi się nie spodobał, choć wierzcie mi, oglądałam wiele odcinków, w nadziei przekonania się do serialu, który stanowił kanwę rozmów przyjaciółek przez pierwszą godzinę naszych wspólnych spotkań. No nie i już. Całkowita utrata kontaktu z rzeczywistością; nie było tam nic, co mogłabym odnieść do siebie ("praca" w domu i nowe szpilki od "Manolo Blahnik'a" w każdej scenie? Nowy kochanek w każdej scenie, pomimo, że ma się twarz konia?... Oj....) "Na dobre i na złe" - psioczę i drwię, ale oglądam z zapałem,! Seriale częstsze niż raz w tygodniu są dle mnie niefunkcjonalne... Choć na "M jak Miłość" (SKRAJNIE debilny tytuł i piosenka prowadząca) czasem zerknę, wcale nie trzeba regularnie, żeby zorientować się w rozwoju wypadków. |
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojoj, zapomniałam o moich rozweselającyh faworytach:
"Daleko od noszy" (odcinek o wampirach to perełka! Nie oglądam ich regularnie, ale jak trafię, to się b. cieszę! |
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj tata mowi na ten serial "Kaluza zludzen"
|
|
#165 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ines napisała: Przepraszam
Wybaczysz ? No może jakoś wybaczę No i oczywiście juz podjęłąm decyzje odnośnie diety i rozmaitych zabiegów, które powinny zbliżyc mnie do ideału (czyt Alexis Bledel) Właściwie decyzja podjęła się sama, poza moją świadomościa, a teraz część mojego umysłu uzaleznionego od tego serialu poinformowała o tym reszte |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
6 Feet Under, Sopranos, Gilmore Girls (caly czas ogladam na VOX, dubbing wcale nie jest taki zly, narazie dobrnelam do odcinka, w ktorym Rory zostaje rozdziewiczona przez Deana
Telewizji nie ogladam raczej, glownie sciagam sobie ulubione seriale i ogladam pedalujac sobie na rowerku treningowym
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
pixie_76 napisał(a):
> "Na dobre i na złe" - psioczę i drwię, ale oglądam z zapałem,! Hihi, ja to samo Właśnie przypomniał mi się Osiołek w Shreku 2 jak śpiewał "Na dobre i na złe" |
|
|
|
|
#168 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Svenja skąd wziac ten kanał??? Z satelity? Ja mam Cyfrę +, będzie? I w jakim to języku?
Ten odcinek to tez ostatni który widziałam, chętnie dowiem sie co dalej... |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
pixie_76 napisał(a):
> Ojoj, zapomniałam o moich rozweselającyh faworytach: > "Daleko od noszy" (odcinek o wampirach to perełka! > Nie oglądam ich regularnie, ale jak trafię, to się b. cieszę! taa.. kiepscy mnie zawsze potrafią doprowadzić do łez..ze śmiechu poprawiają mi humor..głupawy serialik ale rzeczywiscie-śmieszny ;] |
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
svenja napisał(a):
> ... Przystanek Alaska, ktory regularnie sciagam sobie z emula, Jak ja mogłam zapomnieć o przystanku Alaska |
|
|
|
|
#171 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wiem że jestem maniaczką ale cóż uzaleznienie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
svenja napisał(a):
> Gilmore Girls (caly czas ogladam na VOX, dubbing wcale nie jest taki zly, narazie dobrnelam do odcinka, w ktorym Rory zostaje rozdziewiczona przez Deana A kiedy idzie na Voxie??? To sobie chociaż popatrzę >Przystanek Alaska, ktory regularnie sciagam sobie z emula, no Jak ja mogłam o przystanku Alaska zapomnieć - oglądało się a jakże |
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie widzę w nim nic głupawego, najwyżej prześmiewczego
No i popatrzeć na grę Feldmann i Grabowskiego, toż to poezja! :P |
|
|
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
lexie napisał(a):
> Wiem że jestem maniaczką ale cóż uzaleznienie Ja mam manię na punkcie kreacji obu pań |
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
svenja napisał(a):
> 6 Feet Under, Sopranos, Gilmore Girls (caly czas ogladam na VOX No to chyba ogladamy ten sam program
|
|
#177 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
lucille
przestudiowałam telegazete VOXU serial jest od pon do pt o 16.05 ale z opisu odcinków wynika, ze to sam poczatek IV serii, wiec pewnie svenja widziala ostatni i teraz zaczeli od nowa... przynajmniej z niemieckim sie osłucham, zdaje z niego mature |
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Tinkerbell napisał(a):
> 5 lat temu chcialam wygladac jak ona. Ona jest naprawde sliczna chciałaś hmm jak zobaczyłam to pierwsze zdjęcie, które wkleiłaś... to jakbym widziała Ciebie na Twoim wątku o typach ale z tego co pamiętam...swoją urodą to Ty się tak nie zachwycałaś...może to taka kokieteria z Twojej strony no naprawdę Tinkerbell..na tym 1-szym to cała Ty i jest takim samym typem kolorystycznym - dokładnie
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
PATIS_79 napisał(a):
> Tinkerbell napisał(a): > > 5 lat temu chcialam wygladac jak ona. Ona jest naprawde sliczna > chciałaś > > hmm jak zobaczyłam to pierwsze zdjęcie, które wkleiłaś... to jakbym widziała Ciebie na Twoim wątku o typach > ale z tego co pamiętam...swoją urodą to Ty się tak nie zachwycałaś...może to taka kokieteria z Twojej strony > > no naprawdę Tinkerbell..na tym 1-szym to cała Ty i jest takim samym typem kolorystycznym - dokładnie Az chcialam zobaczyc ale czyzbys usunela swoje zdjecie z tego watku Tinkerbell?? Czeeeemu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.