|
|
#1771 |
|
Gość
|
Zapomniałaś jeszcze dodać parę Sebastian-Grzegorz.
Dzisiejszy odcinek to po prostu happy end jak nic. A Wojtek pewnie z czasem doczeka się nie tylko pocałunku z Mariolką...(ale to już w III serii) |
|
|
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
No odcinek super, teraz czekac tylko do wrzesnia na dalszy rozwój moze sluby beda. I moze Wojtkowi uda sie z Mariolą. Nie umie sie juz doczekac a tu jeszcze tyle miesiecy. Tylko czy ja bede miala czas to we wrzesniu tak ale czy pozniej ogladac. Trzeba sie postarac. pozdrawiam
)
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chce jeszcze
|
|
#1774 |
|
Gość
|
Nasze ciacho jak zwykle tylko....do schrupania.
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Gość
|
Świetnie się prezentuje z żoną:
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
ops nie oglądałam dzis przez ten cholerny mecz :P
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
A moze mieszanka.. Bartek with Agatka..?
>
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pokazywali odlatujący samolot Doroty to moja Mamuś stwierdziła,że dopóki nie pokażą jej w tym samolocie to Ona nie uwierzy w to,że Dorota naprawdę odleciała |
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Rozeznanie
|
ahh piotr to normalnie ideał faceta
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym bądź razie fajnie,że Kasia jest z Łukaszem
|
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
By takiego faceta spotkac na swojej drodze. Marzenia ;(
Bartek i Agatka brzmi ciekawie ale czy oni sie wzajmnie nie pozagryzali. A moze tak Bartek z Dorotka ))))))Dwoje nieliczacych sie z druga osoba. Co wy na to??? |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
A to ktoś czytał
![]() http://magdam.onet.pl/1,1340836,1,98595,czat.html http://magdam.onet.pl/kulisy.html "Dorota czy Magda ?" - krótkie wspomnienia
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
tekst "tato oddaj lody" był faktycznie fajny
nie podobała mi sie scena godzenia Magdy i Piotra. Te usmiech. ja rozumiem jakby popatrzyli sobie w oczy miło i serdecznie z miłoscia i wtedy pogodzili. Moze sie czepiam, ale poprostu mi sie nie podobało. Kasia i Łukasz bardzo fajnie ze sa razem, ale myslałam ze dłuzej czasu zajmie im "odnalezienie siebie" no nic znowu sie czepiam Wojtek+Mariola mam nadzieje ze beda razem Bartek+Agata ciekawie by było Sebastian+Grzegorz nareszcie Sebus szczesliwy. podobała mi sie scena w kancelarii "...sio...jestem w pracy" z tymi lodami, ale juz mówiłam...co jeszcze...a pierwsza scena w kancelari Magda+Piotr interesujaca, biedny Bartek nie wiedział jak sie zachowac i ta złosc Magdy na Bartka za pocałunek - super
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje!
ale sie wzruszylam na tym odcinku
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Moniska ja się nie kłócę z swoim TŻ aż tak bezsensownie ale jak tylko się gniewam to identycznie sie godzę
TŻ robi głupie uśmieszki a ja nie moge się opanować i się podśmiewuję No to scenę mogę powiedzieć znam z autopsji
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Mona moze ja jestem inna, ale moj TZ wie, ze tylko usmiech nie wystarczy. Chyba ze jest to cos błahego, ale jesli idzie o powazniejsze rzeczy to nic z tego. Jja tez nie chce sie kłocic bo kazdy z nas jest inny i potrzbuje lub oczekuje od zycia badz partnera czegos innego i nie probuje wciagac cie w polemike bo to fajnie ze sie róznimy
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Monisko - w nic mnie nie wciągasz i doceniam Twoje zdanie
Ja się jeszcze o nic poważnego nie pokłóciłam więc z pewnościa nie skończyłoby się na uśmieszku. A sprawa MagdyM - moim zdaniem powazna osoba na odpowiedzialnym stanowisku a zachowała się jak gówniara (sory za wyrażenie) - bez rozmowy z Piotrem odstawiła focha - dla mnie to błaha sprawa jak sie pxniej okazało dla niej też ![]() No ale co tam - pozdrówka
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuuuuuu widze, ze mnie ciekawy odcinek ominal. musze sie zalapac w niedziele
![]() ->suonko Omen jak to Omen. taki jak ta stara wersja tyle, ze unowoczesniony i wepchniete watki wspolczesne, ktore jak dla mnie wszystko psuja. wordl trade center przepowiedziane w biblii? smiech na sali... a juz wepchniecie w to smierci papieza bylo dla mnie troszke idiotyczne... nio i Julia Stiles jako mama tez taka sobie - nie pasowala mi za to Mia Farrow boska bardzo pasowala do roli niani balam sie oczywiscie, bo ja nawet na najglupszym horrorze sie boje, nio i nie dosc, ze juz mam manie patrzenia sie w lustro w lazience i ciaglej niepewnosci co tam zobacze to oni jeszcze pare takich scen tam przemycili... chcialam zamykac oczy, ale te sceny byly tak nagle ze nawet nie wiedzialam kiedy zaczac zamykac ![]() ogolnie ok, ale co to za horror kiedy wie sie co sie komu stanie i tylko czeka sie na te sceny... przez to nawet wydawal mi sie jakis mniej straszny od innych filmow tego typu ![]() jak sie lubi horrory to zobaczyc mozna. ja jak juz pisalam, znawca gatunku nie jestem, wiec ciezko mi ocenic. drugi raz jednak nie chcialoby mi sie ogladac tego filmu... koniec mojej recenzji
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie udało mi się obejrzeć MagdeM tej serii jakoś nie było mi oglądać we wtorki, zazwyczaj powtórki, ale niestety nie zawsze
pierwsza seria była ciekawsza ![]() jak widziałam ciacho w niektórych momentach to mi się same usa wykrzywiały do usmiechu i chociaz taki z tego plus że oglądałam
|
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
noo wkońcu się pogodzili
) pasują do siebie i tak ma być! a w III seri pewnie będzie coś z Wojtkiem i Mariolą;DD. Bartek z Agatą? oni się wogole znają ;> ? pozdrawiam;* |
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście wczorajszy odcinek był dość barwny w teksty i ogólnie bardzo mi się podobał. W sumie fajnie, że Magda i Piotr znów są razem, a BArtek dostał kosza. No i Łukasz się oświadczył Kasi
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
lain dzieki za recenzje
a co do horrorów to kiedyś oglądałam taki denny w którym szatana zabili na śmierć o 6:66 /parodia po prostu ale nie będę tu zaśmiecać już wątku ![]() co do magdy m to myślałam że producenci zaserwują nam całowakacyjne czekanie na pogodzenie się naszej parki a tak... co będzie w 3 serii??? życie erotyczne magdy i piotra?
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Gość
|
Cytat:
A zauważyłyście, że na wystawce zabrakło Waligórów, czy tylko ja miałam jakieś klapki na oczach? No i zastanawiam się, dlaczego w ogóle Bartek dostał zaproszenie na wystawę, czy on się wcześniej znał z Sebastianem??? |
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnia scena ... się wzruszyłam
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
cos tak mi sie zdaje, ze trzecia seria skonczy sie slubem...
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wczoraj przez mecz oglądac nie mogłam
Ale nadrobię to w weekend :P Też mi się chyba bardziej podobała pierwsza seria,ale przyznam że ostatnio zaśmiewałam się z sytuacji z bartkiem Z tego jak się zmienił, z jego rozmów z Magdą
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w pelni usatysfakcjonowana z takiego obrotu sprawy
. no to teraz przez wakacje mozna "spac spokojnie" .
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami fajnie mieć dwa TV
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja Wam też powiem, że też się zastanawiam, czy Dorota na pewno poleciała. Jakoś wizja odlatującego samolotu nie bardzo mnie przekonuje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Dzisiejszy odcinek to po prostu happy end jak nic.

)
>

Ale nadrobię to w weekend :P