|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
ja też sie popłakałam przy tym odcinku
![]() rzeczywiście Piotr to ideał faceta szkoda że juz go nie bedzie ale tak w sumie to chyba dobrze bo ciagle by byly ich klutnie, powroty...co do fryzury J. Brodzik to ja mysle ze pasuje do niej. i kolor i cala reszta. |
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam i ryczałam - za baardzo emocjonalnie podchodzę do tego serialu
Mam nadzieje, że nam nie zawalą tej serii. Piersza była boska, druga średnia (ale w miare mi sie podobała), ale o ile trzecia podoba mi sie narazie bardziej niż druga to moim zdaniem wyczerpali już limit na dziwne wydarzenia jak z mody na sukces (choroba Piotra). Słyszałam też pogłoski, że TVN ze względu na wysoką oglądalność chce zrobić IV serię. A Małaszyński nie chce w niej grać, więc podobno mają zamiar uśmiercić Piotra pod koniec III. Wierzę w to, że spece z TVNu nie są aż tak beznadziejni i że wszystko skończy się szczęśliwie na IIIserii ![]() I mimo, że bardzo lubię ten serial to mam nadzieję, że z Małaszyńskim czy bez IV serii nie będzie
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Obys miała racje. Mimo ze lubie i ogladam serial to za czwarta serie podziekuje.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak sobie patrzę, że ta Magda M. jest bardzo podobna do Ally McBeal (chociaż Ally była przynajmniej ciekawa i śmieszna)
Tam tez ukochany Ally umarł (na jakiś nowotwór chyba), potem rzucili jej Bon Jovi i serial dalej ciągnął z wysoką oglądalnością. Obawiam się, że w tym przypadku próbują z Poniedziałka i Sadowskiego zrobić właśnie takie koło ratunkowe, żeby oglądalność nie zmalała (chociaż ani jeden, ani drugi nie jest dla mnie zbyt interesującą osobą)
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie dobrną do miana typowej telenoweli.
Podoba mi się klimat serialu. Wszystko utrzymane w takim lekkim i niezobowiązującym tonie (co najbardziej było widać w I serii - te dwuznaczne słowa, gesty, spojrzenia.... to było coś). Atmosferkę nadal utrzymują mimo beznadziejności myśli przewodniej (powrót Doroty w II serii, choroba Piotra teraz). Ale jak uśmiercą Piotra, albo zrobią cokolwiek innego, żeby Madzia nie wylądowała z nim w objęciach na końcu tej (i miejmy nadzieję ostatniej) serii to... (zabrakło mi słów )
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
serial bez piotra to jzu nie bedzie to...przeciez chodzi wlansie o niego !!
|
|
|
|
|
#1988 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Tak sobie siedze, jem ogorasa i Was podczytuje, bo od calych dwoch odcinkow (!!!) ogladam Magde M.
![]() W ostatnim odcinku wkurzylo mnie to, ze dali tyle piosenek, i to tych popularnych. Troche przegieli, powinni bylo wybrac ze 2 i juz. A tak to taki miszmasz wyszedl, jakby na sile chcieli nas wzruszyc. Mnie wzruszyli, ale piosenek i tak za duzo naraz. |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będzie na kogo popatrzeć jak Piotra nie ma, Magda będzie się snuć i ryczeć a potem wplątywać w romanse. Kicha nie serial
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi sie te piosenki wszystkie razem jakies takie mydlane wydaly
Ale wiadomo, kazdy ma inny gust.A co do Piotra, to nie sadze, zeby go usmiercili. Teraz Magda bedzie miala problemy w pracy, jesli bedzie chciala do niej wrocic, i w ogole, za duzo nieszczesc naraz by bylo. Moze ona za nim pojedzie. Ale to chyba watpliwe - skad oni wzieliby Nowy Jork w naszym zascianku? Poza tym ta jego sekretarka wie wszystko. Jakby on mial umrzec, a Magda o niczym sie nie dowiedziec, to by sekretarka (sorry, nie pamietam jej imienia ) nie byla zagmatwana w te historie, poza tym powiedziala na koncu, ze nie wie, czy wytrzyma. Czyli nie wytrzyma
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakas akcja, hehe
|
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no Magda bedzie miala 2 adoratorow z tego co widzialam gdzies w jakis zajawkach
![]() jesli chodzi o piosenki to podba mi sie ze sa polskie znane, na ilosc raczej nie zwracam uwagi ale dzis az z ciekawosci przyslucham sie
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Konto usunięte
|
jutro jest
we wtorek ![]() a mi tam szkoda, że Piotra nie będzie... nudne są już te romanse Magdy. najpierw Bartek, potem jakiś gościu z biura Agaty... eee tam, ona musi być z Piotrem |
|
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff... cale szczescie, bo ja mam dzis wieczorkiem spotkanie i bylby problem.
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
eheee no jutrooo !
ja caly czas mysle ze dzisiaj jest wtorek !! i pomieszalo mi sie... przepraaaszam
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wy naprawdę wierzycie, że Piotr odchodzi? Przecież podpisał kontrakt na 3 serie i tego musi się trzymać. Te wszystkie plotki, ze Piotr odchodzi z serialu są nieprawdziwe
"... widzom należy się małe wyjaśnienie: scenarzysta wymyślił dla Piotra Korzeckiego poważną chorobę, bo aktor Paweł Małaszyński był tak zajęty na planie seriali "Oficerowie" i "Tajemnica twierdzy szyfrów", że nie mógł połączyć tego ze zdjęciami do "Magdy M." Ale na pewno wróci, a plotki o jego odejściu są wyssane z palca." Drugi cytat: "... twórcy zapowiadają, że trzecia seria będzie pasjonująca. Wiadomo też, że skończy sie happy endem. Magda Miłowicz i Piotr Korzecki będą w końcu razem. Ale na razie mnóstwo przeszkód przed nimi!"
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej... niepotrzebnie to napisalas
|
|
|
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
To mnie pocieszyłaś
![]() Choć w innym brukowcu był z nim wywiad i mówił, że odchodzi z serialu dla rodziny. |
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Magda M to taka Bridget Jones ale z kotem
.Ale lubie ten serial,Przystojny Malaszynski ach
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeh to lepiej by go wycieli z oicerow czy szyfrow a nie z Magdy M ! przeciez tamte to przewaznie faceci ogladaja i im obojetne kto gra
nie to co nam
|
|
|
|
|
#2009 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

szkoda że juz go nie bedzie ale tak w sumie to chyba dobrze bo ciagle by byly ich klutnie, powroty...

)