|
|
#2041 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
no to moze byc czarny,
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
to kilka fotek z serialu
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2008-04-02 o 19:28 |
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
cd
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2008-04-02 o 19:28 |
|
|
|
|
#2044 |
|
Konto usunięte
|
haaaaaaaa mam piekne potwierdzenie
![]() ![]() ![]() ![]() by Wentworth Miller : "My father is black and my mother is white. Therefore, I could answer to either, which kind of makes me a racial Lone Ranger, caught between two communities." i: "I'm not white" |
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie !!! Czytałam wywiad ![]() Jak jest gejem, to dlaczego widać go, jak się obściskuje z babkami ?? o może on taki pól na pol ?? Moja mama jest żółta, mój tata jest czarny, a ja rózowa... dziwne, nie? ale poszliśmy w ślado Majkela Dżeksona i sie wybieliliśmy, tylko, że my się myliśmy w mleku kozim.ps. nie mów na chłopski rozum są tylko babskie rozumy ![]() ale i tak chłopaków kocham ![]() ![]() <booM nie bierz tego do siebie >
|
|
|
#2047 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to do czego ma sie odnosiC? |
|
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marchewko, Ty jesteś czerwona! taka genetyka Ja za to jestem z natury biała, ale z dżeksona też wziełam przykład i mam nos na gwoździk A ja mam rozum uniwersalny
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym zauważyć, że on w swojej czarnej wersji równiez poszedł w ślady Jacksona i pozbawił sie nosa
A to drugie foto do dość.. nieproporcjonalne ![]() Ale oczywiście, nie ma wątpliwości, że oba foto są autentyczne, a nie photoshopowane Cytat:
zobacz do załącznika, nikt inny jak tylko nasz Wenti EDIT: Strona 69
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3667225]haaaaaaaa mam piekne potwierdzenie
![]() ![]() ![]() ![]() by Wentworth Miller : "My father is black and my mother is white. Therefore, I could answer to either, which kind of makes me a racial Lone Ranger, caught between two communities." i: "I'm not white"[/quote] Tez juz nie raz to czytalam i wdzialam. On ejst mulatem tylko ze bradzo jasnym, jego ojciec co czesto mowi jest czarny. Pamietajmy ze sa rozne odcienie czarnego, od czekoladowego do na prawde ciemnego. Zwlaszcza ze to ejst mieszanka kulturow. Mam sasiada mulata, jako dziecko byl dosyc ciemny a teraz im starszy tym jest jasniejszy, ma biala matke a ojca czarnego i to doslownie powiedziane. A chcialam powiedziec jedno, ze jest za Magdaa161 w pewnym sensie, bo watek od jakiegos czasu badrzo sie zmienil i nawet jesli podziwialo siena nim tylko urode Wentwortha to jakso sie zostawalo troche w tematyce serialu, a teraz takie dziwne rzeczy sie tu porobily, ze tak an prawde wchodac tu juz nie wiem o czym czytam, a zwlaszcza uzytkownik o nicku booM zrobil na tym watku zamieszanie podrywajac i flirtujac tylko z dziewczyny a to chyba nie jest celem tego watku :| |
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2054 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3666384]ja juz normalnienie moge :P:P:P: Tylko Wentowrth i Wentworth, albo Wenty albo jeszcze inaczej. Rozumiem, w koncu tez jestem dziewczyna, ale ile mozna?????? Toc to tylku iluzja, marzenie nie do spelnienia. Jesli mam byc szczera, to krecil mnie tylko w 1 epizodzie, ale i to niedlugo bo zaraz potem dowiedzialam sie, ze jest gejem ;] A w drugim epizodzie to on juz w ogole nie wyglada. Gruby, nieogolony, spocony, robiący beznadziejne miny. Ale skoro go tak lubicie to dam wam link z fajnym filmikiem, mam nadzieje, ze jeszcze nie widzialyscie :p http://www.youtube.com/watch?v=9wrHdjYeY5w[/quote] Ej on nie jest gejem...On jest normalnym facetem,zdrowym A to,że się tak nim zachwycamy,przeciez widzisz,że to wszystko są żarty Trzeba się czymś zająć sie jak nudzi w domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3666702]Ciekawie sie temat rozwija, to ja moze poodpisuje po kolei ;] o to chodzi, ze mi sie serial podoba i to baaaaardzo. a dyskusja, coz... hmmm, patrzac po tytule myslalam, ze na inny temat. ok... wygrałaś :P No ale ja mimo wszystko mam inne marzenia :P jestem nowa w tym temacie, nie wiedzialam. a mozemy wielbic kogos innego?? Np. t-baga :P:P:P[/quote] Serial jest mistzostwem świata.A co do T-Baga to ja go tam lubię ![]() [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3667039]jak sie uczy czlowiek o genetyce to jest mozliwe, zeby z czarnego rodzica bylo jasne dziecko, pod warunkiem ze czarny rodzic mial bialego przodka a z wszelkich niusów wynika, ze owszem, ojciec wentowrtha moze miec jasnych przodkow bo to ponoc jakas wielka mieszanka kilkunastu narodowosci. Co do bycia gejem... jakos wg mnie prawdopodobne. A mowic to sobie mozna, ja mowie, ze jestem bi i wierzycie mi??[/quote] dla mnie to on może bycczarny i ta jest przystojny,a jak już kiedys tam pisałam,to on jest mieszanka kilku narodowości moje drogie ![]() Mieszanka krwi afrykańsko-amerykańskiej, jamajskiej, angielskiej, niemieckiej, francuskiej, duńskiej, syryjskiej i libańskiej. |
||
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oszz to Wencioch jeden !!! Zarąbał mi sukienke nie wiedziałam, że tak daleko zajdzie... dość tego !!! z nami koniec
|
|
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt, że wątek zaczął odbiegac od tematu, ale mi sie mimo wszystko wydaje, że to ze względu na to, że tak naprawdę serial się jeszcze nie rozkręcił. Niektóre dziewczyny oglądają tylko to co leci na bierząco, a więc widziały niewiele, za dużo powiedziec im nie chcemy, żeby nie popsuc niespodzianki z oglądania. Mimo wszystko wierzę, że po obejrzeniu jutzrejszego odcinka znowu będzie dyskusja o serialu, bo będzie co omówic tak jak x stron temu na początku tygodnia. Co do Millera to też wydaje mi się, że za jakiś czas znudzi się nam ta cała "fascynacja", bo cóż więcej można nowego wymyślec??? A wracając do samego Wetworth'a to powiem tak: mi najpierw spodobał się serial i dopieru po wejściu na ten wątek zwróciłam uwagę na Wetna A, że z dziewczynami dobrze się nam rozmawia, mamy podobne poczucie humoru, to znalazłyśmy znakomite miejsce, gdzie można sie pośmiac i powygłupiac No i chyba to juz wszsytko co chciałam napisac na wytłumaczenia seksistowskiego podejścia Wentoholiczek do serialu Talcia, Kachulec stooooooo lat
|
|
|
#2057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2058 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakas chętna?;>Beszczelność!!Phi! |
||
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w zupelności się z Tobą zgadzam moja koleżanka oglądała kilka tygodni wcześniej Prison Break (przed emisją na Polsacie) pokazywała mi fotki WM, ale ja mówiłam, że on jest blee i wogole Fascynacja nim zaczęła się od pierwszego odcinka, a rozkręciła się na tym wątku
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo,najpierw jak obejrzałam serial nie zwróciłam na niego uwagi dopiero jak weszłam tu to zaczął mi się podobać
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
kurde, teraz taka dziwna atmosfera się zaczęla... jakoś od wczoraj :|
czujecie to ??
|
|
#2062 |
|
luckygirl
|
A u mnie facsynacja,jesli mozna tak to nazwac,Wentworthem zaczęła się przez moja koleżankę.Obejrzałam serial i nie podobał mi sie,wręcz przecinie,był dla mnie bleee...Ale jak ona zaczęła o nim nawijać to zaczął mi się podobać
Ale to tylko aktor,nawet nie możemy Go spotkać,więc to przechodzi...I tak mój TŻ jest wspaniały![]()
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
to 1 zdjęcie to jest przeróbka jakaś
a 2 to tak se moge też zrobić...ale ja wierze,że nie jest gejem
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
No to trzeba zadbac o to, żeby w następnym pokoleniu polska krew już była
|
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo na na razie po obejrzeniu 3 odcinkow to serial dla mnie jest taki sobie, ale czekam dalej, bo w koncu ma sie rozkrecic Tak to juz ze mna jest najpierw patrze na facetow, pozniej na film, czy serial i decyduje czy ogladam bo film mi sie podoba czy moze facet ![]() |
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Boże... co tu się dzieje :| nie wiem, czy to nie jest mój ostatni post tutaj
|
|
#2067 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2069 |
|
luckygirl
|
A może Ty to zrobisz?
|
|
|
|
|
#2070 | |||
|
Zakorzenienie
|
moge Ci zagwarantować, że już w dzieciach Wenta będzie płynąć Polska krew. Moja krew oczywiście
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to czemuż?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

ale poszliśmy w ślado Majkela Dżeksona i sie wybieliliśmy, tylko, że my się myliśmy w mleku kozim.