|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Ojejku jaki nudny był ten odcinek...zaden mnie jeszcze tak nie zanudził.
Mam wrazenie ze Agata zładniała... Gdyby matka faceta ktoremu sie podobam przyszła do mnie i go "reklamowała" tobym uciakała gdzie pieprz rosnie...taka tesciowa to koszmar...a Rafał wkurza mnie te drogie prezenty ten nadmierny zachwy i pilates za przeproszeniem d... nie facet. Szkoda ze Agata i Wojtek znow sa razem...moze znow sie to rozwali, ale wolalabym zeby Wojtek byl z Mariola, a Agata z Bartkiem bo podejrzewam ze pod maska zlosliwosci i chamstwa kryje sie naprawde fajny facet wrazliwy z ciekawa osobowoscia ktoremu brakuje prawdziwego uczucia. Nie umie mowic o uczuciach a moze sie boi utraty statusu twardego nie dostepnego faceta.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis uslyszalam szokujaca wiadomosc o Piotrze....
jak ktos chce niech sie zglosci na priva |
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już chyba wiem,co to za wiadomość.W jednej z gazet przeczytałam,że ten aktor...ale chyba nie będę tu pisać,bo niechcący ktoś może przeczytać
|
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
jak ktoś ma jakieś wątpliwości...Jeśli nie chcecie wiedzieć co dalej - nie wchodzcie
Dla ciekawskich...http://www.ofertaforum.onyx.pl/3hf7r..._231006_04.jpg
|
|
#2285 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2286 |
|
po prostu Em :)
|
super
fajnie poczytać jak powstawał serial, tytuł itp. polecam
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
to juz wszystko wiadomo:
http://film.onet.pl/seriale/0,1422677,wiadomosc.html |
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm.. NO..
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
czytałam na innym forum wypowiedź dziewczyny, która była na planie tych scen
rozmawiała ze wszystkimi niemal aktorami, paliła z J. Brodzik i P. Małaszyńskim i wogóle cód-miód-orzeszki ale jej zazdroszczę ale nie o tym chciałam- chodziło mi o Julkę Wróblewską. w " tylko mnie kochaj" była całkiem dobra, tu jej nie znoszę. jest taka jakaś mocno sztuczna. no i wg wspomnianej wcześniej dziewczyny strasznie rozwydrzona : kiedy Joanna i Paweł kręcili współnie jakąś scenę, mała Julka sypała w stronę Brodzik confetti. aktorzy zwrócili jej uwagę i wytłumaczyli delikatnie że ma tego więcej nie robić. na co to okropne dziecko.... wrzuciło confetti za sukienkę Joasi. potraktowana tym razem bardziej ostro mała poprostu się rozpłakała. i uważam, że te sceny nie będą tak zupełnie ostatnie. (pamiętacie 2 serie ? ciągle mówili o tym że wystawa Sebastiana będzie ostatnią sceną, a nie była ) Myślę, że zrobiliby z tego większą tajemnicę a nie pokazywali zdjęcia we wszystkich serwisach. Tak więc pewnie Magda M. nas jeszcze zaskoczy ![]() (ale się rozpisałam) |
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już odliczam godziny do dzisiejszego odcinka
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
jak bylam na tylko mnie kochaj to uwazalam to dziecko za taka slodka istotke ze oh ah.. az mi sie przyjemnie ogladalo..
ale po rozmowach w toku stracila w moich oczach.. a teraz jakos probuja z niej taka dorosla zrobic..ona tez jak paniusia troszke..a takie male dziecko..
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
w dzisiejszym "metro" byla cala strona o zakonczeniu Magdy
zdjecia byly i takie tam![]() klasyczne happy end
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj miałam sen powiązany z Magdą M.
tzn z niczym co się działo lub stanie w serialu, bo raczej nikt nie wpadłby na takie coś jak u mnie w śnie. chcecie go poznac?
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
spać mi się zachciało od tego czekania na dzisiejszy odcinek
![]()
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejszy odcinek mi się raczej podobał. Dorota ładnie wyglądała. Madzi sukienka w grochy - urocza. Wojtek z Agatą - niewypał. Wizyta Doroty - no niewątpliwie trochę namieszała. Ogólnie nie mogę się doczekać końca - choć jednocześnie nie chcę, żeby się skoczyło
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
ale ale ale... skoro ten happy end na koniec 3 serii, to znaczy, że 4 serii nie będzie?
buuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie czytałam treści artykułu, żeby przypadkiem nie dowiedzieć się nic więcej poza tym, co już wiem ze zdjęć w nim umieszczonych.No i wkurza mnie jeszcze, że Piotr nie raczy sie odezwać do Magdy....Skoro do Marioli może, to i do Magdy by coś napisał wreszcie...Bo tak biedna myśli ciągle o Dorocie...
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzisz, że powoli to już o brazylijską telenowelę zahacza. Myślę, że z każdą kolejną serią mógłby się psuć co raz bardziej klimat serialu.
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
nie bedzie
![]() rezyser sie wypowiadal, ze nie chce robic jakiegos tasiemca z tego i ze trzba wiedziec kiedy ze sceny zejsc - poki bija brawa ![]() coz, cos w tym jest
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a tak powracajac do zakonczenia , no to.. szkoda ze koniec, bo mimo wszystko przyjemnie sie ogladalo ten serial. Ale jestem pewna ze wraz z kolejnymi odcinkami i seriami mialabym go juz dosc :P Raczej do takich " wielo-serii" nadaje sie np. serial "Friends"
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to też się z tym zgadzam, ale napewno będzie mi żal klimatu tego serialu. Coś sprawiało, że był wyjątkowy (mimo zaangażowania okropnej blondyneczki, późnej pory i rozmemłanej Brodzikowej).
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
ta seria nie podoba mi sie wcale i ogladam tylko dlatego ze akurat nie mam nic innego do roboty :/ co oni zrobili z tych postaci ? - wojtek -wieczna slamazara, nie bylo chyba odcinka zeby nie wszedl na drzwi albo na stolik ze 3 razy, co prawda jest to urocze ale nie w takiej ilosci, bartek - jakis zdesperowany maniak, jakies poscigi na ulicy :/ postac piotra to juz totalna porazka -normalni ludzie tak sie nie zachowuja, magda - nudna i sztywna, dzieci waligory - porazka, mogli im nie poszerzac dialogow :/
pewnie zaraz sie tu odbedzie lincz na mnie ale serial mi sie nie podoba
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Głupota tego serialu mnie wręcz poraża
przepraszam, ale musiałąm to z siebie wyrzucić A najśmieszniejsze jest to żę i tak to ogląam, głupie ale jednak wciągające...
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie wczoraj bartek zrobil z siebie blazna jak byl z agata w parku.
a ta mariola to moglaby w koncu cos powiedziec magdzie, bo to juz nudne sie robi .tez zauwazylam, ze dorota wczoraj ladnie wygladala .
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Mi juz szkoda czasu na ten serial. Przegapilam jeden odcinek i w koncu calkiem przestalam go oglądac.
Ta seria sie scenarzystom nie udała (moim skromnym zdaniem). Poza tym nie ma Małaszynskiego a kiedys ogladalam Magde M. tylko po to zeby sobie na niego popatrzec .
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. jednak wkurza mnie to, ze cala fabula serialu kreci sie wokol tego, czy piotr sie odezwal do magdy czy nie .
|
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec stało sie-ja,zadeklarowana fanka,wczoraj bez bólu przegapilam odcinek
moglam obejrzec,ale rzekłam"oj tam" znakiem tego-zszedl na psy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Dla ciekawskich...

fajnie poczytać jak powstawał serial, tytuł itp. polecam

rozmawiała ze wszystkimi niemal aktorami, paliła z J. Brodzik i P. Małaszyńskim i wogóle cód-miód-orzeszki
.

buuuuuuuuuuuuuu
przepraszam, ale musiałąm to z siebie wyrzucić