|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
....dobre dobre!
![]() faktycznie, po cos w koncu dali ten watek z jego wizytami w szpitalu...
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
zasnęłam w połowie!!
wiedziałam, że tak bedzie ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że powtórzą jutro!
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
a idz
grzech niewybaczalny |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się wyadał taki smutny ten odcinek..szkoda mi było tej Czarnej od syna mordercy
Jakby nie było tak bardzo kochała swoje dzieci...No i Bree wyglądała prześlicznie wprost na końcu w zielonym sweterku, nigdy nie przestane się zachwycać jej urodą... szkoda tylko że trafiła na następnego świra :/ Szkoda mi też bardzo Gabi, bo w końcu wydawało się że będzie wszystko się dla niej układało, a tu taka smutna historia... Jezu, i to coś, co ma dziecko Toma...przeciez to jakaś postać z cyrku.. Lynette przypomina mi za bardzo kobiety z bogatych dzielnic w Stanach i choć ją lubię, mam uprzedzenie, bo wiele takich na swojej drodze swego czasu spotykałam, same negatywne wspomnienia. Teri...już nie mogę patrzeć na te jej sińce no i Mike...szkoda go strasznie...ale jak zwykle wyjdzie obronną ręką... Cieszy mnie jedynie to że Bree pewnie teraz już będzie miała po swojej stronie córkę..należy się jej to, bo wydaje mi się najbardziej pokrzywdzoną życiowo postacią w tym filmie... |
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzcie mi tylko, czy w końcu Carlos zdradził Gabi z tą chinką, która u nich pracuje czy nie?
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
zdradzil
I nie szkoda mi Gabrielle, bo sama wczesniej zdradzala. Dla zdrady nie ma wytlumaczenia. a ta babka od alimentow najlepszy byl jej moment wybuchu przy stole w domu Lynette: "What's your problem, lady?" i te jej takie jakby 'kocie' prychanie na koncu |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki... Kiedy Polsat będzie nadawał kolejne odcinki? Wciągnęło mnie pare odcinków temu... Przy żadnym filmie jak przy tym sie tak nie uśmiałem
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same czekamy na tę informację
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę wiem co będzie z Mikiem na początku 3 serii, ale nie wiem czy zdradzać?
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
3 seria dzieje sie ok pół roku po 2. Mike żyje, ale jest w śpiączce i nie wiadomo czy sie obudzi. Susan ma nadzieję, ze tak (pewnie sie obudzi zresztą, jak to w serialach bywa).To jeszcze wam powiem, że Bree spotyka sie z dentystą ( ta to ma szczście do psycholi) a Xiao Mei uciekła. Tylko nie bijcie, jak za dużo zdradziłam
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym sie z chęcią dowiedziała, co z nim i wogóle
|
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj leciały "Gotowe.."? Jak to, ja nie mam tego w programie? O co chodzi?
Ktoś wie, czy będzie powtórka - i kiedy? Kurcze, jak mogłam przegapić jedyny program jaki oglądam w tv!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#2327 |
|
Rozeznanie
|
Po ostatniej minie Chinki widać bylo, że nie wytrzyma długo z Gabi, więc jej ucieczka mnie nie zdziwi
Ciekawe wogóle co bedzie z małżeństwem Carlosa i Gabi dalej.Współczuje rodzince Lynnet - z matką dziecka jej meża nie chciałabym spędzić żadnych świąt. Tylko jednego nie rozumiem : czemu ten gość w czerwonym samochodzie potrącił Hydraulika? Nie oglądałam ostatnio odcinków, wiec się trochę nie orientuje.
|
|
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz nie jestem zła,że ktoś zdradza co będzie dalej
Trochę się uspokoilam choc i tak nie wiadomo co z Mikiem....ale więcej nie zdradzajcie
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I się zapytał dentystę, czy przypadkiem się już kiedyś nie spotkali (i nie chodziło o spotkanie w kinie, gdzie Susan zaczepiła dentystę, żeby Mike nie wiedział jej, że jest w kinie sama - Mike przyszedł wtedy z jakąś kobietą i Susan chciała, by też zobaczył, że nie jest sama ) powiedział, że niemożliwe, bo on był w innym stanie. Mike się wtedy spojrzał na dyplomy Orsona na ścianie i zobaczył, że ściemnia, bo ma dyplom z Minnesoty i powiedział o tym dentyście. Dentysta się jakoś wykręcił i tyle. I widać, że coś jest w przeszłości obydwu facetów, co ich łączy, zwłaszcza, że to Orson potrącił Mike'a, jak szedł do samochodu, by pojechać się oświadczyć Susan .A Orson poszedł do Bree, bo widział jej brawurową ucieczkę z psychiatryka i nie wiem, może chce do niej uderzać ![]() Cytat:
Bo Orson nie siedział w psychiatryku wtedy, co Bree Cytat:
Pewnie jak Mike się obudzi, nie będzie poznawał Susan )Ciekawe, gdzie ta Chinka ucieknie ? Ale kto wie, może to dla niego był tylko zwykły romans . I czy Gabrielle ją znajdzie hmm???Ufff .
|
|||
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam jestem pewna, że dziecko nie jest Gabi, tylko Xiao-mei
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Prawda, że Carlos w klinice , gdzie miał oddać nasienie, jak usłyszał od Gabi, że Chinka to dziewica, to się nią zainteresował i pamiętacie - jak szedł oddać nasienie to się spojrzał na Xiao i powiedział do pielęgniarki, że nie potrzebuje żadnych wspomagaczy (gazetki, filmy itp.) -> bo myślałby o Xiao jako dziewicy. No i on wtedy przecież to nasienie oddał i wszczepili Xiao jajeczko Gabi zapłodnione nasieniem Carlosa i dopiero potem on zaczął sypiać z Xiao Uważam, że takim pierwszym momentem było to, jak Gabi myśłała, że Carlos zginął na autostradzie i wróciła przed dom i tak stała zapłakana i wtedy Xiao rozczochrana wybiegła... Myślę, że wtedy pierwszy raz było bara bara, no a przecież Xiao był wcześniej już w ciąży poprzez to wszczepienie jajeczka.Mam nadzieję, żen ie zamotałam, ale nie lubię opowiadać filmów |
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za odcinek
Podobał mi się. Może przez to, że w końcu nasze zdesperowane gospodynie domowe jakoś wybrnęły z tych trudnych sytuacji.Po pierwsze brawa dla Bree - za sprytny plan ucieczki ; za zrozumienie swoich błędów i przyznanie się do nich; za wielką odwagęi zachowanie zimnej krwi. Po drugie brawa dla Lynette - za rozsądek, pomysłowość, siłę przekonywania; a najbardziej za to jak "zjechała" tę facetkę w barze Po trzecie brawa dla Gaby - za realizacje sprytnego pomysłu, za siłę, za wywalenie Carlosa z domu I po czwarte brawa dla Susan, która uniezależniła się w końcu od Carla, przejrzała na oczy, chciała się oświadczyć Mike'owi ( ten dentysta Na koniec chciałam dodać, że szkoda mi Mike'a Mam nadzieję, że przeżyje. Ciekawe o co chodziło z tym dentystą? Czekam na 3 serię
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Ally później już doszłam do tego,że nie z zazdrości
A co do Ciązy Xiao-mei to się zgadzam,nie sądze by to bylo jej dziecko,no chyba,ze czegos nie pokazali a potem nas zaskoczą
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

Jakby nie było tak bardzo kochała swoje dzieci...

.