|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
a mnie sie wydaje ze jak magda zacznie sie spotykac z Filipem to Mariolka da jej plyte zeby ta poznala prawdziwa przyczyne wyjazdu piotra i zeby cierpliwie na niego czekala...ale moze sie myle
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu widac mamy analogiczna sytuacje - jak slepy nie dowidzi to sobie dopowie takze przepraszam za wprowadzanie w blad ![]() a w momencie jak przeczytalam co napisalas margest to mi sie przypomnialo, ze rzeczywiscie tak bylo, hehe
|
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/article.php?ca...luZGV4LnBocD8=
i wszystko jasne...
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Byłam ostatnio na klasowej wycieczce w Warszawie Przed naszym hostelem był kręcony odcinek "MAGDY.M." Moje kolezanki mają autografy Małaszyńskiego czy jak mu tam )A ja mam zdjęcie z nim Hje hje W zyciu bym nie pomyślała że zobacze go na żywo A jednak Pozdrawiam serdecznie
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ile bym za to dała ! uhuhuhh..
|
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Niby wiem, ze 12 grudnia jest juz ostatni odcinek i nie mogę doczekać sie happy end'u, aczkolwiek patrzac na to z drugiej strony, nie moze do mnie dojsc, ze to juz bedzie koniec wszystkiego, najlepszej polskiej produkcji, najlepszego serialu.. zostana powtorki, jezeli łaskawy TVN je wyemituje.. miejmy nadzieje
Moje zycie bez Magdy M, to nie bedzie juz to samo ;( ;( ;( ta produkcja dodawala mojej rzeczywistosci kolorow, a nie tylko czarno-biale, monotonne zycie.. Nie wyobrazam sobie zycia bez Magdy, Piotra i reszty ;( i nie zartuje.. naprawde, nie wiem co ze mna bedzie.. za bardzo wciagnelam sie w losy bohaterow tego jakze fantastycznego serialu.. oni nie moga tego zrobic ![]() choc wiadomo było od poczatku, ze nie bedzie to ekranizacja, ktora ma 50, 100 czy 1000 odcinkow.. Coz, najwazniejsze, ze takie cos w ogole pojawilo sie w polskiej telewizji dziekuje Bogu, ze moglam przezywac cudowne chwile przed telewizorem za sprawa Magdy M.. Ps. W sumie, gdyby bylo wiecej odcinkow, z pewnoscia zrobiloby sie nudno, a tak.. chociaz bedzie happy end.. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam fanki Magdy M
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Gość
|
Cytat:
Zdaje się że pochodzisz z rodzinnego miasta Pawła. Ale fajnie masz..... |
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym slyszalam
![]() Cytat:
|
|
|
#2353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo że to tylko film, to mi będzie go bardzo brakowało będe siadać we wtorki o 21.30 przed tv a tu nie ma Madzi M. no ale zawsze zostają te powtórki, książka "świat Magdy M", ich strona w internecie no i nasze forum ![]()
|
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Tak, zgadza się.. jestem w rodzinnej miejscowosci Pawła Malaszynskiego
malo tego.. mieszkam na sąsiednim osiedlu, chodze do gimnazjum, w ktorym uczyl sie Pawel i mam zamiar isc do liceum, tego, w ktorym On sie uczyl, gdyz mam blisko ; ). w mojej szkole uczy sie szwagier, czyli brat zony Pawla, ktory jest w moim wieku niestety.. znam go tylko z widzenia.. poza tym, byl kilka razy w mojej szkole i pare razy widzialam go na osiedlu i w sklepie z zona i dzieckiem pieknie razem wygladaja, widac ze sa razem szczesliwi pozazdroscic a wracajac do Magdy M, to z kazda mysla, o tym serialu, dochodzi do mnie, ze jednak bez tego serialu nie bedzie juz tak samo ;( echt..Pozdrawiam goraco ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2356 |
|
po prostu Em :)
|
nawet bliżej zapoznała
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
heheh
myslicie, ze nad tym nie myslalam ? ile razy.. ale, z pewnoscia zorientowalby sie, ze nie chodzi o niego, a o jego szwagra a poza tym.. znamy sie z widzenia i mamy wspolnych znajomych.. kilkakrotnie zagadywalam do niego, co bedzie w nastepnym odcinku, badz czy Piotr umarl.. zawsze sie jakos wykrecal i mowil, zebym ogladala, to sie dowiem.. echt, podobno jest fajny, ale mam nadzieje, ze moze razem bedziemy sie w klasie uczyc w liceum? Kto wie, kto wie....
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
to w ostatnim odcinku wszystkie cztery pary wezma naraz slub?? beznadzieja! to heepy end do kwadratu
lepiej zeby pokazali slub magdy i piotra a tych pozostaych tylko ze sa razem i tyle by wystarczyło a nie robic taki tłok przed ołtarzem ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
albo po kolei niech sie hajtaja bo tak wszyscy na raz to faktycznie tlok. nie wiadomo na kim sie skupic hehe
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Heehe, bez kitu :P popieram wyzsze komentarze
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten serial juz nie jest taki ciekawy i ujmujacy jak dawniej,monotonią mi zajeżdza
|
|
|
#2362 |
|
Rozeznanie
|
Z niecierpliwością czekam jutra, punkt 21:30 - kolejny odcinek Magdy M
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam w reklamie, że w jutrzejszym odcinku Mariola pozwoli się pocałować Wojtkowi
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze tylko 27,5 h Edit: oj przepraszam 26 h i 21 min
|
|
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
hehe ; ) cóz za dokładność ; ).
A ja właśnie sobie czytam komentarze na oficjalnej stornie Magdy M pod informacją, ze padł ostatni klaps i o imprezie zakonczeniowej itd... jesli nie czytałyście, to prosze bardzo.. Echt, pod spodem są komentarze i czytając je az łezka zakreciła mi się w oczach.. ludzie bardzo pokochali ten serial, im tak jak mi, jak pisałam w postach wyzej, bedzie straaaaasznieeeeeeeee brakowac tej produkcji ;(. echt.... smutne, ale prawdziwe http://magdam.onet.pl/1369010,wiadomosci.html |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Gość
|
Cytat:
....ehhh ta Mariolka, co tak zwlekała....Bielaczka, ty to masz fajnie, trafiasz na Pawła w sklepiku, kurcze, ja też chcę.... a tego szwagra zarywaj, zarywaj....
Edytowane przez gosik24 Czas edycji: 2006-10-31 o 10:28 |
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Gość
|
Już nie mogę się doczekać dzisiejszego wieczoru 21:30......Ciekawe czy Piotr się w końcu odezwie?
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

a tu widac mamy analogiczna sytuacje - jak slepy nie dowidzi to sobie dopowie
takze przepraszam za wprowadzanie w blad
)A ja mam zdjęcie z nim

ile bym za to dała ! 

no ale zawsze zostają te powtórki, książka "świat Magdy M", ich strona w internecie no i nasze forum