|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)
Cytat:
Fajnie, że wyemitują pierwszy odcinek. Tak obejrzeć pierwszy, a zaraz potem ostatni. Może też tak zrobię Będzie widać tą różnicę. Kiedyś nawet bym się nie spodziewała, że serial pójdzie w takim kierunku: podróże w czasie, itp. Ale podoba mi się to. Bardzo lubiłam kiedy podróżowali
|
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Konto usunięte
|
Juliett, kto jest w Twoim avie? to jakaś scena z serialu/filmu? obstawiam jakiś serial, ale nie potrafię zgadnąć.
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a gdzie w sieci można obejrzeć odcinki? Przestałam oglądać w połowie 5 sezonu, ale po przeczytaniu waszych postów nabrałam ochoty na nadrobienie zaległości
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
no jeśli mogę aż tak wybierać
to chętnie oglądnę z napisami
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
Ok
![]() A więc: Na tej stornie są odcinki do 5 sezonu włącznie http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/seriale/lost/page/1/ Tutaj jest cały sezon 6, ale niektóre odcinki z napisami, niektóre z lektorem http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/category/144/sezon-6/1 Na tej stronie jest sezon 6 z napisami (ale trzeba się zarejestrować, żeby oglądać), pozostałe sezony też tu mają ![]() http://www.seans24.pl/seriale,423,2, |
|
|
|
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
aa, Pamiętniki przestałam oglądać już jakiś czas temu.
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Konto usunięte
|
ja oprócz Zagubionych oglądam FlashForward (trochę drętwi aktorzy, ale historia mnie wciągnęła, wybaczam im nawet denne dialogi
) i V. lubię też The Good Wife, ale na razie jest przerwa.niedługo wraca True Blood. a na jesień wraca Dexter.
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Trochę tego masz. Ja czasem jakieś CSI zobaczę.
FlashForward widziałam ostatnio kilka odcinków na AXN, nie jest złe. Szkoda chińczyka. Możesz napisać ile odcinków ma "V", bo tam chyba gra Elizabeth Michell
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
właśnie obejrzałam 10. odc V (1. seria), z tego tygodnia.
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- CSI to na już nie na kompie, ale na Polsacie obejrzę czasem. najbardziej lubię Miami (Horatio ).
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki. To nie tak dużo jak na razie. Może sobie zobaczę.
CSI to ja też w TV oglądam jak już. Też lubię te z Miami najbardziej. I Wolfe'a Lost: Skany z EW Magazine http://www.darlton.pl/lost/newsy/117...-z-ew-magazine Podoba mi się okładka z Claire
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Konto usunięte
|
wszystkie okładki fajne.
Sayid fajnie.w ogóle podoba mi się to promo zdjęcie 6. sezonu. to przy stole. |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Fajne jest, ostatnio też natknęłam się na takie w samolocie, ale nie mogę znaleźć teraz
![]() Tutaj chyba też jakieś nowsze
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Konto usunięte
|
a możesz mi polecić jakieś forum, na którym ludzie dzielą się wrażeniami z odcinka? czytasz takie coś? bo ja to tylko na filmwebie, a chętnie poczytałabym więcej teorii.
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- na zdj., które wkleiłaś Locke wygląda jakoś nieswojo, jakby jego głowę przykleili do ciała Jacka albo Sawyera. |
|
|
|
|
#2627 |
|
Zadomowienie
|
Locke - to pewnie prze te ciuchy
Czasem wchodzę na takie fora. Tutaj masz adresy - http://zagubieni.pl/forum/ - http://www.computerworld.fora.pl/ - http://www.darlton.pl/phpbb3/index.php - http://www.forum.lost.org.pl/ Te czytam najczęściej
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję za linki.
![]() noo, to chyba przez dżinsy.
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
W serialu nigdy tak nie chodził
Taki wyluzowany na tej fotce A na tamtych forach można poczytać ciekawe teorie :P |
|
|
|
|
#2630 |
|
Konto usunięte
|
aha, nie napisałam właściwie co mi się nie podobało. np. Kate, postrzelona w serce albo kilka mm obok, całkiem świetnie sobie radziła.
![]() i widzisz, Sayid ma jednak jakieś uczucia chyba. ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- scena Jin&Sun wzruszająca. ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- śmierć Lapidusa to była kwestia czasu, trochę taki wypełniacz czasu z niego był. |
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Musze przyznać, że Sayid naprawdę mi się podobał w tym odcinku. Umarł jako bohater, a nie 'zombie'.
Szczerze powiedziawszy na scenie z Sun i Jinem bardzo się wzruszyłam i nawet poleciało kilka łez. A nigdy tak nie mam w serialach. Z tym Lapidusem to nie wiadomo. Ja tam myślę, że zginął. Ale jak czytałam pewne wypowiedzi na temat odicnka, to wynikało, że może żyć... |
|
|
|
|
#2632 |
|
Konto usunięte
|
ja pamiętam, że jedyny raz kiedy ryczałam na Lostach i naprawdę nie mogłam się opanować, to była scena śmierci Charliego.
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Rozeznanie
|
Jestem świeżo po obejrzeniu 15 odcinka:
Epizod na pewno o wiele spokojniejszy niż poprzedni. Chyba był potrzebny właśnie taki odcinek, bo wiele się w nim wyjaśniło. Jackob i dymek (dziwne, ze nie posiadał imienia) to bliźniacy Ta ich fake mother była prawdopodobnie pierwszym obrońcą wyspy i też się nie starzała. Tylko teraz pojawiło się nowe pytanie. Czym było to światło? Aha ostatnia scena Adam i Ewa, miło było zobaczyć urywek pierwszego sezonu, młodszego i przystojnego Jacka, Kate i Locke'a. Czekam czekam i jeszcze raz czekam na next episode
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
Ten odicnek średnio mi się podobał. Chyba wolałabym nie wiedzieć niektórych z tych rzeczy.
Zanim włączyłam odicnek wpadło m ido głowy, że może okażą się braćmi i tak się stało. Dymek by fajny w dzieciństwie (szkoda, że nie ma imienia). Jacob był momentami agresywny, dwa razy rzucił się na brata. Końcowa scena bardzo fajna, chyba najbardziej mi się podobała w tym odcinku i właśnie to przypomnienie z pierwszego sezonu. |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-05-12 o 18:20 |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w ogóle najbardziej lubię jak są głowni bohaterowie
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mitologia może być, ale ja nigdy się o nią jakoś specjalnie nie dopominałam. Odicnek jak odicnek, podobał mi się najmneij w tym sezonie. Racja , że dali dużo odpowiedzi, ale wolałabym chyba żeby niektóre z nich zostawili jak było. To światełko było dziwne. Jacob w ogóle nie bardzo podobał mi się w dzieciństwie, za to jego brat był fajnym dzieckiem. Jacob ze wszystkim leciał do matki... |
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Rozeznanie
|
Mi się odcinek dość podobał, choć spodziewałam się więcej.
Tak, Dymek był fajnym dzieciakiem, takim zdecydowanym i odważnym. Ogólnie, obaj bracia zostali ciekawie wykreowani. Ja tam lubię też Jacoba, taki delikatny się wydaje Podoba mi się wyjaśnienie zagadki Adama i Ewy i powstania Dymu, że to Jacob to spowodował. Duży minus taki, że kompletnie nie wiadomo, o co chodzi z jaskinią. Co do rozbitków, to aż tak mi ich nie brakowało, połowa z nich strasznie mnie wkurza
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie! "Nasi" rozbitkowie są najważniejsi
Wszyscy się zachwycali odcinkiem z Richardem, również uważałam go za bardzo dobry w tym sezonie ale brakowało mi w nim starej ekipy :P Ja akurat z tych co przeżyli lubię wszystkich więc mam nadzieję, że następny odcinek będzie już poświęcony im. No i mógłby pojawić się Ben i Richard, o Desmondzie nie wspomnę. Nadal mam wrażenie, że za mało zostało już do końca żeby wszytko wyjaśnić ;/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Będzie widać tą różnicę. Kiedyś nawet bym się nie spodziewała, że serial pójdzie w takim kierunku: podróże w czasie, itp. Ale podoba mi się to. Bardzo lubiłam kiedy podróżowali 

Ta ich fake mother była prawdopodobnie pierwszym obrońcą wyspy i też się nie starzała. Tylko teraz pojawiło się nowe pytanie. Czym było to światło? Aha ostatnia scena Adam i Ewa, miło było zobaczyć urywek pierwszego sezonu, młodszego i przystojnego Jacka, Kate i Locke'a. Czekam czekam i jeszcze raz czekam na next episode