|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
![]() To bedzie przeciez nie do przelkniecia, teraz ciagle pokazuja, jak Filip jest baaardzo zakochany, ze przez ostatnie lata tylko o niej marzyl i w ogole Boze, jak to sie stalo, ze ja ogladam takie bzdury i w dodatku je lubie?
|
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Ech dziś to dostalam sensacji żołądkowych jak ogladałam Magde, te kolejne oświadczyny, niezdecydowane "latające oczka " Magdy :\
Tu żyć normlanie nie może bo wszędzie widzi Piotra, Wojtek chce jej powiedzieć coś na jego temat , to ona ucieka bo nie chce o nim słyszeć.... Jakość zdjęć w serialu jest cudna... ale fabuła, moim zdaniem beznadziejna coraz bardziej...
|
|
#2643 |
|
Przyczajenie
|
Witam!!
Dzisiaj zacząłem swoją "przygodę" z Forum wizażu (moja dziewczyna jest wizażystką, stąd postanowiłem i ja :"wstąpić" do tej organizacji :P. Jeśli chodzi o "Magdę M." to cóż... oglądam go dzięki mojej TŻ A teraz moje refleksje :Po pierwsze : zgadzam się z niektórymi z Was. Ja na miejscu Wojtka nie wytrzymałbym i powiedział już w kawiarni co i jak (zgodzę się że Mariola nie wygada, bo długo już wytrzymała a po drugie jest kobietą, a faceci jednak chyba są większymi paplami jeśli chodzi o takie sprawy) a nie że wszyscy stoją jak wryci i nikt nic nie potrafi powiedzieć ;] Po drugie : to dziwie się Piotrowi - przecież co to za faacet co to dzwoni raz i se daruje potem (jak ja dzwonię do mojej TŻ i ona nie odbiera to dzwonię po chwili znowu, no a tym bardziej bym tak robił na miejscu Piotra, no bo powiedzmy sobie szczerze co on innego miał do roboty - przecież tuła się po tej plaży przez kilka odcinków a nie może zadzwonić kilka razy do Magdy - powinien dzwonić tak długo aż ona odbierze chociażby mu miała powiedzieć że ma się odwalić) Po trzecie : Magda - czy ona nie umie posługiwać się komórką ??;> bo czasem mam takie wrażenie że nie ma zielonego pojęcia o tym. Raz Piotr dzwonił a ona powiedziała mu o fajnym całusku - o ile tu mogłem zrozumieć jej naiwność że to pomyłka (aczkolwiek ja bym sprawdził kto t do mnie dzwonił - a że kobiety są chyba bardziej dokładne pod takimi względami to by na bank sprawdziła i dowiedziałaby się że to Piotrek dzwonił - bo przecież niem a wielu znajomych w Stanach ;]) o tyle dzisiaj to już przesada - przecież pani mecenas nie sprawdza poczty głosowej wogóle - parodia jak dla mnie - to już mogli zrobić że poczty nie ma ;] Po czwarte : Filip - jejku jak ja go nie lubię. Koleś od początku mnie denerwował - pojawia się taki z Australii - szpaner jak nic - bo to kasy sie tam dorobił i myśli że jest wielki koleś i zdobędzie kobietę upominkami i gestem - poza tym jest lalusiowaty a dzisiaj pokazał trochę nieprzyzwoitą stronę swojego charakteru. Tekst o tym że o był cierpliwy mnie rozwalił maksymalnie - NIE JESTEŚ CIERPLIWY TYLKO NACHALNY - wykrzyczałem w telewizor - bo nikt sie nie prosił o to żebyś się kręcił obok Magdy tylko sam napierałeś o to od początku. Po piąte : Moje sugestie - ja na miejscu Piotra wróciłbym jak najprędzej i sprawił porządne manto temu całemu Filipowi i wysłałbym go do Australii niech se "ponurkuje". Wiadomo że tak raczej nie będzie i że chyba Magdę trochę będą musieli umoczyć bo tekst Filipa pokroju najważniejsze jest twoje szczęście odpada ;] - nie po tym wszystkim. Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napiszę - aczkolwiek chyba trochę się rozpisałem :P |
|
|
|
|
#2644 |
|
Wtajemniczenie
|
heheh bzzz fajnie poznac meski punkt widzenia...i jeszcze lepiej jak zgadza sie z naszym, babskim
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktos ogladał ostatni odcinek? Ja jestem po i powiem tylko że nie tak to sobie wyobrażałam, zeby za dużo nie powiedzieć
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałam ich chociaz zobaczyc w objeciach jak sie caluja itp a tu nic... bo oni sie nie widzieli nie?? tylko pokazali magde jak do niego leci?? i z tym slubem tez niezle zrobili wszyscy o tym gadli a to tylko sen magdy
|
|
|
#2647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NA BIAŁO Moim zdaniem bezsensu zrobili zakończenie, nic nie pokazali, ja tu czekałam cierpliwie a tu nic Mogli pokazac cos wiecej
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
BIAłO
![]() [COLOR=White]a nie zrobiło się wam zal Filipa nie lubiałam go ale dzisiaj magda lekko przegiela po co po tym jak piotr do niej przyszedl ona polazla do tego filipa i mu zrobila nadzieje tylko dlatego zeby (piotrowi) zrobic na zlosc, wykorzystala uczucia filipa oj nieladnie [/COLOR]
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie czytalam bialego
![]() Wymyslilam, jak moga sie pozbyc Filipa ![]() On bedzie mial bilety do Australii, ale Magda w ostatniej chwili nie poleci, a Filip (stwierdzajac, ze ona nigdy nie bedzie jego) odleci. Problem z glowy, Magda zostanie sama, ale nie na dlugo, bo pojawi sie Piotr ![]() Ja sie tez zastanawiam, jak oni to zrobia, ze bedzie powrot Piotra i slub w 1 odcinku. No i moze zrobia taka opere mydlana, ze to niby mial byc slub Magdy i Filipa, ale ona sie ostatecznie nie zdecyduje i wtedy zjawi sie Piotr, wiec sie od razu zwiaza Chyba, ze dadza wstawke typu: Pare miesiecy pozniej... bzzzz, fajnie poznac meski punkt widzenia |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam właśnie ostatni odcinek. Jak dla mnie na mur beton zrobią następną serię.
Obstawiamy zakłady?
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słyszałam gdzieś,że od stycznia mają zacząc kręcic nowe odcinki i zostaną wyemitowane w kwietniu a ma byc ich 10 Ale wiadadomo to jak narazie tylko plotki, zobaczymy jak to bedzie
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy Twoja pewnosc, ze bedzie nastepna seria, ma zwiazek z tym, co sie stalo w ostatnim odcinku?Pytam bo zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem nie skonczy sie tak, ze Magda owszem wezmie slub, ale z Filipem, bo Piotr nie zdazy sie wczesniej do niej doczlapac ![]() Kolejne 10 odcinkow moze wystarczyloby Piotrowi (on sie Piotr nazywa??? bo juz nie wiem ), zeby zadzwonic.
|
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam nadzieje, że magda nie weźmie ślubu z Filipem nie, nie to nie możliwe
|
|
|
|
|
|
#2655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. nie dzwoni sie raz, a kilka razy!!! nie umie walczyc o kobiete Cytat:
. Cytat:
. glupio to wymyslili.Cytat:
. ogolnie, troche przesadzili z tym, ze wszystko bedzie dziac sie za tydzien na gwaltu rety .
|
||||
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam na stronie tvn opis nastepnego odcinka, wiec juz sie w miare orientuje co bedzie, choc tez uwazamza glupote zeby to wszystko wciskac w jeden odcinek. meczymy sie cale 14 odcinkow nudnego przeciagania zeby to co najlepsze ogldanac za jednym zamachem... ehh
i zatanawia mnie, ze kiedy Magda nie odebrala telefonu to nie zobaczyla potem,ze dzwonil Piotr w polaczeniach nieodebranych. mi sie jakos zawsze wyswietla kto dzwonil... hmmm |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
a mnie najbardziej powalil tekst wojtusia przy zareczynach : "wchodzisz w to??" po prostu masakra
. beznadziejnie ze my tu ploniemy nadzieja pojawienia sie piotra w zyciu magdy od ostatnich 2 odcinkow a oni sobie w kulki leca ... ten telefon magdy tez jakis podejrzany, jakos nie moze sie kapnac kto do niej dzwonil:/ mysle ze zrobia jeszcze jedna serie. mieliby odkladac do lamusa taki serial ktory przynosi im olbrzymie dochody - nie wierze
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą! Dopiero w ostatniej minucie serialu Magda dowiedziała się, że Piotr był chory. I niby kiedy akcja miała się rozwinąć? Wkurzyłam się. ![]() kasia20a przecież Magda cały czas wykorzystywała uczucia Filipa... Nic nowego
|
|
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się jakoś nie chce wierzyć w tą 4 serię. Czytałam te plotki, że od stycznia mają zacząć nowe zdjęcia, no ale to było w jakimś "pisadełku- brukowcu", gdzie plotki wyssane z palca to normalka.
Scenarzyści nie raz mówili, że na 3 serii się zakończy, bo nie chcą robić z tego telenoweli, no i poza tym Piotr już w tej serii był niemalże jako "gość" a nie główny bohater, więc pewnie w 4 serii wogóle nie chciałby grać. W każdym razie, uwierze w te plotki dopiero, gdy wiadomość zostanie potwierdzona przez scenarzystów. A gdyby to była prawda, to już by o tym było głośno. Bzzzz witam na wizażu i na wątku o Magdzie M. Fajnie, że znowu pojawił sie jakiś facet, który może podzielić się swoim punktem widzenia na różne sprawy. Mam tylko nadzieję, że nie znikniesz tak szybko, jak inne "męskie rodzynki"
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
VanillaCafe _dokładnie
Na Biało Ja się też wkurzyłam;/ Zakończyli to w taki sposób,że myślalam,że mi się coś poręciło i to jeszcze nie ostatni odcinek, dlatego wnioskuje,że ta kolejna IV seria moze byc, nawet takie plotki chodziły, ale wiadomo,że to jak narazie plotki, no bo w przeciwnym razie bezsensu by to było. Z tymi ślubami to tak myślałam,że zrobią jakos sen, bo za wcześnie wyszło na jaw, i nie sądzę żeby dopuścili do wycieku tak istotnej informacji gdyby się miało na nich zakończyc. Ja tam czekam na kolejną serię
|
|
#2663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
a ostatni odcinek bedzie beznadziejny bleeee ten serial spadł na psy
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stąd moja pewność.I proszę nie wierzyć oficjalnym streszczeniom publikowanym na stronie Magdy.M. I proszę nie wierzyć tym zdjęciom jakie pojawiły się kilka tygodni temu w prasie - zdjęciom ze ślubów i takich tam. Swoją drogą zagranie ze strony twórców serialu było genialne i bardzo pomysłowe. Rozegrali to świetnie dając ludziom jasno do zrozumienia jedyne, racjonalne zakończenie serialu. A tu guzik. Ale opowiadać nie będę - proszę poczekać na serial ![]() Ja tam obstawiam na następną serię. Albo przynajmniej kilka odcinków.EDIT: soniulaaa, nie był beznadziejny tylko nieprzewidywalny I tak jest lepiej.
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-06 o 23:20 |
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, jakby bylo zakonczenie z 4 slubami to byloby takie banalne, a slysze, ze szykuje sie niezle zdziwienie
.
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Pobawiłyście się już białą czcionką..?
![]() A serial jest tak żenujący czasami, że nie zdziwiłoby mnie, gdyby Magda w ''ostatnim'' odcinku w kosmos wyleciała. ![]() Przesadzają. :| p.s. a co było wczoraj?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Mogli pokazac cos wiecej

), zeby zadzwonic.