Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-05, 23:12   #2641
Sylwia***
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.

Cytat:
Napisane przez grin_ajz Pokaż wiadomość
z tym badz szczesliwa tratata to na pewno tak bedzie..ten serial czesto ma takie przewidywalne dialogi
Nie strasz mnie
To bedzie przeciez nie do przelkniecia, teraz ciagle pokazuja, jak Filip jest baaardzo zakochany, ze przez ostatnie lata tylko o niej marzyl i w ogole

Boze, jak to sie stalo, ze ja ogladam takie bzdury i w dodatku je lubie?
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:18   #2642
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Ech dziś to dostalam sensacji żołądkowych jak ogladałam Magde, te kolejne oświadczyny, niezdecydowane "latające oczka " Magdy :\
Tu żyć normlanie nie może bo wszędzie widzi Piotra, Wojtek chce jej powiedzieć coś na jego temat , to ona ucieka bo nie chce o nim słyszeć.... Jakość zdjęć w serialu jest cudna... ale fabuła, moim zdaniem beznadziejna coraz bardziej...
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:35   #2643
bzzzz
Przyczajenie

Witam!!
Dzisiaj zacząłem swoją "przygodę" z Forum wizażu (moja dziewczyna jest wizażystką, stąd postanowiłem i ja :"wstąpić" do tej organizacji :P.
Jeśli chodzi o "Magdę M." to cóż... oglądam go dzięki mojej TŻ A teraz moje refleksje :

Po pierwsze : zgadzam się z niektórymi z Was. Ja na miejscu Wojtka nie wytrzymałbym i powiedział już w kawiarni co i jak (zgodzę się że Mariola nie wygada, bo długo już wytrzymała a po drugie jest kobietą, a faceci jednak chyba są większymi paplami jeśli chodzi o takie sprawy) a nie że wszyscy stoją jak wryci i nikt nic nie potrafi powiedzieć ;]

Po drugie : to dziwie się Piotrowi - przecież co to za faacet co to dzwoni raz i se daruje potem (jak ja dzwonię do mojej TŻ i ona nie odbiera to dzwonię po chwili znowu, no a tym bardziej bym tak robił na miejscu Piotra, no bo powiedzmy sobie szczerze co on innego miał do roboty - przecież tuła się po tej plaży przez kilka odcinków a nie może zadzwonić kilka razy do Magdy - powinien dzwonić tak długo aż ona odbierze chociażby mu miała powiedzieć że ma się odwalić)

Po trzecie : Magda - czy ona nie umie posługiwać się komórką ??;> bo czasem mam takie wrażenie że nie ma zielonego pojęcia o tym. Raz Piotr dzwonił a ona powiedziała mu o fajnym całusku - o ile tu mogłem zrozumieć jej naiwność że to pomyłka (aczkolwiek ja bym sprawdził kto t do mnie dzwonił - a że kobiety są chyba bardziej dokładne pod takimi względami to by na bank sprawdziła i dowiedziałaby się że to Piotrek dzwonił - bo przecież niem a wielu znajomych w Stanach ;]) o tyle dzisiaj to już przesada - przecież pani mecenas nie sprawdza poczty głosowej wogóle - parodia jak dla mnie - to już mogli zrobić że poczty nie ma ;]

Po czwarte : Filip - jejku jak ja go nie lubię. Koleś od początku mnie denerwował - pojawia się taki z Australii - szpaner jak nic - bo to kasy sie tam dorobił i myśli że jest wielki koleś i zdobędzie kobietę upominkami i gestem - poza tym jest lalusiowaty a dzisiaj pokazał trochę nieprzyzwoitą stronę swojego charakteru. Tekst o tym że o był cierpliwy mnie rozwalił maksymalnie - NIE JESTEŚ CIERPLIWY TYLKO NACHALNY - wykrzyczałem w telewizor - bo nikt sie nie prosił o to żebyś się kręcił obok Magdy tylko sam napierałeś o to od początku.

Po piąte : Moje sugestie - ja na miejscu Piotra wróciłbym jak najprędzej i sprawił porządne manto temu całemu Filipowi i wysłałbym go do Australii niech se "ponurkuje". Wiadomo że tak raczej nie będzie i że chyba Magdę trochę będą musieli umoczyć bo tekst Filipa pokroju najważniejsze jest twoje szczęście odpada ;] - nie po tym wszystkim.

Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napiszę - aczkolwiek chyba trochę się rozpisałem :P
bzzzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:45   #2644
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

heheh bzzz fajnie poznac meski punkt widzenia...i jeszcze lepiej jak zgadza sie z naszym, babskim

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 23:58   #2645
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Czy ktos ogladał ostatni odcinek? Ja jestem po i powiem tylko że nie tak to sobie wyobrażałam, zeby za dużo nie powiedzieć
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 00:05   #2646
kasia20a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
Czy ktos ogladał ostatni odcinek? Ja jestem po i powiem tylko że nie tak to sobie wyobrażałam, zeby za dużo nie powiedzieć
ja też już jestep po .... napisze na biało
chciałam ich chociaz zobaczyc w objeciach jak sie caluja itp a tu nic... bo oni sie nie widzieli nie?? tylko pokazali magde jak do niego leci?? i z tym slubem tez niezle zrobili wszyscy o tym gadli a to tylko sen magdy
Stary 2006-12-06, 00:08   #2647
sandersiq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
Ja też widziałam ostatni odcinek
NA BIAŁO
Moim zdaniem bezsensu zrobili zakończenie, nic nie pokazali, ja tu czekałam cierpliwie a tu nic Mogli pokazac cos wiecej

{Nobody said it was easy. No one ever said it would be so hard}

{BABKI3 - BLOG O MODZIE, URODZIE, KUCHNI I KULTURZE}
sandersiq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 00:15   #2648
kasia20a
Zadomowienie

BIAłO
[COLOR=White]a nie zrobiło się wam zal Filipa nie lubiałam go ale dzisiaj magda lekko przegiela po co po tym jak piotr do niej przyszedl ona polazla do tego filipa i mu zrobila nadzieje tylko dlatego zeby (piotrowi) zrobic na zlosc, wykorzystala uczucia filipa oj nieladnie[/COLOR]
Stary 2006-12-06, 00:24   #2649
emilqa
Raczkowanie

GG do emilqa

Cytat:
Napisane przez moniska Pokaż wiadomość
oki powysyłalam wam mam nadzieje ze wszyscy dostana
ja tez chce!!!
emilqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 00:33   #2650
Sylwia***
Wtajemniczenie

Nie czytalam bialego

Wymyslilam, jak moga sie pozbyc Filipa
On bedzie mial bilety do Australii, ale Magda w ostatniej chwili nie poleci, a Filip (stwierdzajac, ze ona nigdy nie bedzie jego) odleci. Problem z glowy, Magda zostanie sama, ale nie na dlugo, bo pojawi sie Piotr

Ja sie tez zastanawiam, jak oni to zrobia, ze bedzie powrot Piotra i slub w 1 odcinku. No i moze zrobia taka opere mydlana, ze to niby mial byc slub Magdy i Filipa, ale ona sie ostatecznie nie zdecyduje i wtedy zjawi sie Piotr, wiec sie od razu zwiaza Chyba, ze dadza wstawke typu: Pare miesiecy pozniej...

bzzzz, fajnie poznac meski punkt widzenia
Stary 2006-12-06, 00:57   #2651
aaricia8
Zakorzenienie

Obejrzałam właśnie ostatni odcinek. Jak dla mnie na mur beton zrobią następną serię.
Obstawiamy zakłady?
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 01:14   #2652
sandersiq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Obejrzałam właśnie ostatni odcinek. Jak dla mnie na mur beton zrobią następną serię.
Obstawiamy zakłady?
Mi też się zdaje,że kolejna seria będzie
Słyszałam gdzieś,że od stycznia mają zacząc kręcic nowe odcinki i zostaną wyemitowane w kwietniu a ma byc ich 10 Ale wiadadomo to jak narazie tylko plotki, zobaczymy jak to bedzie

Stary 2006-12-06, 01:16   #2653
Sylwia***
Wtajemniczenie

Cytat:
Obstawiamy zakłady?
Aaricia Czy Twoja pewnosc, ze bedzie nastepna seria, ma zwiazek z tym, co sie stalo w ostatnim odcinku?

Pytam bo zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem nie skonczy sie tak, ze Magda owszem wezmie slub, ale z Filipem, bo Piotr nie zdazy sie wczesniej do niej doczlapac

Kolejne 10 odcinkow moze wystarczyloby Piotrowi (on sie Piotr nazywa??? bo juz nie wiem ), zeby zadzwonic.
Stary 2006-12-06, 08:34   #2654
littleola1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia*** Pokaż wiadomość
Aaricia Czy Twoja pewnosc, ze bedzie nastepna seria, ma zwiazek z tym, co sie stalo w ostatnim odcinku?

Pytam bo zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem nie skonczy sie tak, ze Magda owszem wezmie slub, ale z Filipem, bo Piotr nie zdazy sie wczesniej do niej doczlapac

Kolejne 10 odcinkow moze wystarczyloby Piotrowi (on sie Piotr nazywa??? bo juz nie wiem ), zeby zadzwonic.
Piotr Piotr
ja mam nadzieje, że magda nie weźmie ślubu z Filipem
nie, nie to nie możliwe
littleola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 08:47   #2655
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Kurde Co oni sobie myślą, że w jednym odcinku upchną powrót Piotra, i te wszystkie śluby ? I Magda mu tak od razu wybaczy ? Myślałam, że dzisiaj chociaż pojawi się w drzwiach, albo że Magda odbierze ten telefon, no nie wiem..i w końcu ona zgodziła się na ten wyjazd z Filipem przy tej windzie jak rozmawiali ? Sama się pogubiłam, zła jestem na nich, wrr Coś mi się nie widzi ten ostatni odcinek, tak wszystko nagle ' hop ' i już..
oj tak, mysle tak samo . wkurzylo mnie to, ze nawet ta sierota piotr nie zadzwonil tak jak powinien . nie dzwoni sie raz, a kilka razy!!! nie umie walczyc o kobiete .

Cytat:
Napisane przez pestka1830 Pokaż wiadomość
Przecież wystarczyłoby gdyby wojtek krzyknął że Piotrek jest chory czy coś w tym stylu to magda może dopuściłaby go do głosu...
ja tez na miejscu wojtka krzyknelabym cos. a magda jak mala dziewczynka, uciekla sobie .

Cytat:
A ja sie zastanawiam, jak oni w ostatnim odcinku splawia Filipa tak, zeby Magda nie wyszla na zolze. Na poczatku on mnie denerwowal, ale od 2 odcinkow jest mi go szkoda, bo widac, ze wpadl
mi tez szkoda tego filipa. ta magda wodzi go za nos. sama nie wie czego chce . glupio to wymyslili.

Cytat:
Napisane przez Bridget Pokaż wiadomość
a wojtek i mariolka też mogli się odezwać, a nie stali jak te chochoły
dokladnie, takie ciapy z nich wychodza .

ogolnie, troche przesadzili z tym, ze wszystko bedzie dziac sie za tydzien na gwaltu rety .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 09:16   #2656
lain
Zakorzenienie

przeczytalam na stronie tvn opis nastepnego odcinka, wiec juz sie w miare orientuje co bedzie, choc tez uwazamza glupote zeby to wszystko wciskac w jeden odcinek. meczymy sie cale 14 odcinkow nudnego przeciagania zeby to co najlepsze ogldanac za jednym zamachem... ehh

i zatanawia mnie, ze kiedy Magda nie odebrala telefonu to nie zobaczyla potem,ze dzwonil Piotr w polaczeniach nieodebranych. mi sie jakos zawsze wyswietla kto dzwonil... hmmm
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 09:25   #2657
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
i zatanawia mnie, ze kiedy Magda nie odebrala telefonu to nie zobaczyla potem,ze dzwonil Piotr w polaczeniach nieodebranych. mi sie jakos zawsze wyswietla kto dzwonil... hmmm
pewnie magda ma jakas "nadzwyczajna" komorke .
Stary 2006-12-06, 09:58   #2658
cała w trawie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
pewnie magda ma jakas "nadzwyczajna" komorke .
Z tego co wiem, to Piotr zmienił komórkę ale jak dzwonił, to przecież musiał wyświetlić się Magdzie kierunkowy z Ameryki.. Chyba że dzwonił z zastrzeżonego
cała w trawie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 10:42   #2659
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

a mnie najbardziej powalil tekst wojtusia przy zareczynach : "wchodzisz w to??" po prostu masakra.

beznadziejnie ze my tu ploniemy nadzieja pojawienia sie piotra w zyciu magdy od ostatnich 2 odcinkow a oni sobie w kulki leca ...

ten telefon magdy tez jakis podejrzany, jakos nie moze sie kapnac kto do niej dzwonil:/

mysle ze zrobia jeszcze jedna serie. mieliby odkladac do lamusa taki serial ktory przynosi im olbrzymie dochody - nie wierze
Stary 2006-12-06, 10:43   #2660
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandersiq Pokaż wiadomość
Ja też widziałam ostatni odcinek
NA BIAŁO
Moim zdaniem bezsensu zrobili zakończenie, nic nie pokazali, ja tu czekałam cierpliwie a tu nic Mogli pokazac cos wiecej
na biało
Zgadzam się z Tobą! Dopiero w ostatniej minucie serialu Magda dowiedziała się, że Piotr był chory. I niby kiedy akcja miała się rozwinąć? Wkurzyłam się.

kasia20a przecież Magda cały czas wykorzystywała uczucia Filipa... Nic nowego
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:03   #2661
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

A mi się jakoś nie chce wierzyć w tą 4 serię. Czytałam te plotki, że od stycznia mają zacząć nowe zdjęcia, no ale to było w jakimś "pisadełku- brukowcu", gdzie plotki wyssane z palca to normalka.
Scenarzyści nie raz mówili, że na 3 serii się zakończy, bo nie chcą robić z tego telenoweli, no i poza tym Piotr już w tej serii był niemalże jako "gość" a nie główny bohater, więc pewnie w 4 serii wogóle nie chciałby grać.
W każdym razie, uwierze w te plotki dopiero, gdy wiadomość zostanie potwierdzona przez scenarzystów. A gdyby to była prawda, to już by o tym było głośno.

Bzzzz witam na wizażu i na wątku o Magdzie M. Fajnie, że znowu pojawił sie jakiś facet, który może podzielić się swoim punktem widzenia na różne sprawy. Mam tylko nadzieję, że nie znikniesz tak szybko, jak inne "męskie rodzynki"
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:21   #2662
sandersiq
Rozeznanie

VanillaCafe _dokładnie {nie cytowałam, bo białe pismo jest wtedy bardziej widoczne}
Na Biało
Ja się też wkurzyłam;/ Zakończyli to w taki sposób,że myślalam,że mi się coś poręciło i to jeszcze nie ostatni odcinek, dlatego wnioskuje,że ta kolejna IV seria moze byc, nawet takie plotki chodziły, ale wiadomo,że to jak narazie plotki, no bo w przeciwnym razie bezsensu by to było. Z tymi ślubami to tak myślałam,że zrobią jakos sen, bo za wcześnie wyszło na jaw, i nie sądzę żeby dopuścili do wycieku tak istotnej informacji gdyby się miało na nich zakończyc. Ja tam czekam na kolejną serię

Stary 2006-12-06, 11:22   #2663
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

Cytat:
Napisane przez Bridget Pokaż wiadomość
a wojtek i mariolka też mogli się odezwać, a nie stali jak te chochoły
hahahha, lepiej tego nie można ująć, stali i się gapili, co za luuudzie
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
daj spokój, to już kolejny raz gdzie nasza kochana Magda nie umie się posługiwać komórką. chyba że ma taką bez wyświetlacza

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:30   #2664
soniulaaa
Raczkowanie

GG do soniulaaa

a ostatni odcinek bedzie beznadziejny bleeee ten serial spadł na psy
soniulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:32   #2665
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniulaaa Pokaż wiadomość
a ostatni odcinek bedzie beznadziejny bleeee ten serial spadł na psy
cichoooooooooooooooooooo
Stary 2006-12-06, 11:34   #2666
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie tak Stąd moja pewność.
I proszę nie wierzyć oficjalnym streszczeniom publikowanym na stronie Magdy.M. I proszę nie wierzyć tym zdjęciom jakie pojawiły się kilka tygodni temu w prasie - zdjęciom ze ślubów i takich tam.
Swoją drogą zagranie ze strony twórców serialu było genialne i bardzo pomysłowe. Rozegrali to świetnie dając ludziom jasno do zrozumienia jedyne, racjonalne zakończenie serialu. A tu guzik.

Ale opowiadać nie będę - proszę poczekać na serial

Ja tam obstawiam na następną serię. Albo przynajmniej kilka odcinków.
EDIT: soniulaaa, nie był beznadziejny tylko nieprzewidywalny I tak jest lepiej.

Edytowane przez aaricia8
Czas edycji: 2006-12-06 o 23:20
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:47   #2667
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Absolutnie tak Stąd moja pewność.
I proszę nie wierzyć oficjalnym streszczeniom publikowanym na stronie Magdy.M. I proszę nie wierzyć tym zdjęciom jakie pojawiły się kilka tygodni temu w prasie - zdjęciom ze ślubów i takich tam.
Swoją drogą zagranie ze strony twórców serialu było genialne i bardzo pomysłowe. Rozegrali to świetnie dając ludziom jasno do zrozumienia jedyne, racjonalne zakończenie serialu. A tu guzik.

Ale opowiadać nie będę - proszę poczekać na serial

EDIT: soniulaaa, nie był beznadziejny tylko nieprzewidywalny I tak jest lepiej.
No nie :[ Musiałaś to pisać? Zepsułaś mi niespodzianke i dla mnie to już nie będzie nieprzewidywalny koniec, bo przez Twój post domyślam się zakończenia :[ Przeciez nie raz było zaznaczane, żeby nic pisać, czegoć co może zdradzić dalsze losy. Jak do ściany
Dzięki
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:47   #2668
La Monica
La Moderatoiure

Cytat:
Ja tyż

Gotuję
La Monica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:50   #2669
AaniaA
Zakorzenienie

no wlasnie, jakby bylo zakonczenie z 4 slubami to byloby takie banalne, a slysze, ze szykuje sie niezle zdziwienie .
Stary 2006-12-06, 11:53   #2670
Aeterna
Zakorzenienie

Pobawiłyście się już białą czcionką..?

A serial jest tak żenujący czasami, że nie zdziwiłoby mnie, gdyby Magda w ''ostatnim'' odcinku w kosmos wyleciała.
Przesadzają. :|
p.s. a co było wczoraj?
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości