|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
Ja też jestem wielką fanką!!! Chociaż przy pierwszym podejściu w ogóle mi się nie spodobał i swierdziłam że to badziewie jakieś. Dopiero po duższym czasie kumpela mi podrzuciła płytki i tak od niechcenia zaczęłam oglądac i popłynęłam
![]() 3 serię obejrzałam chyba w tydzień po kilka odcinków naraz Ale takiej manii serialowej nabawiłam się od mojego TŻ, niestety. A desperatki bardzo lubi nawet mój 16-letni brat Wiecznie się naśmiewa z bab |
|
|
|
|
#2642 |
|
Wtajemniczenie
|
Aśki bierzesz ślub w moje urodziny
![]() Hmm nie moge sie doczekac Desperate
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopałam
ten wątek, bo był na bieżąco z telewizją, wszędzie gadanie o 3 i 4, a przecież naraz to głupio, nie. ![]() Głupia ta Sus; i tak wiem, co będzie dalej, ale trochę to jej się po tyłku należy (bo żeby jeszcze chociaż wiedziała, co wyczynia). I jeszcze z tym tekstem do E. o tym, że ta jest zła, bo jest podła, oszukuje, zdradza, i w ogóle. A sama to co odstawiła, flirty z Carlem i zdradę. ![]() I jeszcze całe pół roku przy śpiącym M. wytrzymała, no no.
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam ten serial i czekam na dalsze części, kilka ostatnich odcinków opóściłam w ostatnio nadawanej serii więc mogliby powtórzyć
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopałam.
Na polsacie puścili 5 część Gotowych... Oglądacie?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Ale takiej manii serialowej nabawiłam się od mojego TŻ, niestety. A desperatki bardzo lubi nawet mój 16-letni brat 

ten wątek, bo był na bieżąco z telewizją, wszędzie gadanie o 3 i 4, a przecież naraz to głupio, nie.