|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
Ostatnia scena Susan i przystojniaka byla baaaardzo romantyczna, pomijajac scene ktora sie dziala rownolegle
![]() Milosc i nienawisc... heh
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Naśmieszniejsze wczoraj było według mnie "wpadnięcie" Susan w podłogę. No i potem przekonywanie psa by jej pomógł
.
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt, ona zawsze zmaluje cos smiesznego
![]() Przyznam, ze serial robi sie miejscami troche mroczny... A najbardziej szkoda mi bylo tej biednej kury domowej, lubie dzieci, ale sa pewne granice.. podziwiam ja za cierpliwosc i sile.. heh
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli któraś z Was znalazlaby chwilkę, to bardzo proszę o opisanie wczorajszego odcinka...Da się zrobić?
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec Huanita zapadla w spiaczke, Gabrielle nie ma wyrzutow sumienia z tego powodu, miedzy nia a Johnem wszystko skonczone, biedak tak sie przerazil ze sie wyspowiadal i opowiedzial ksiedzu wszystko. Gabrielle rozmawiajac z ksiedzem nie wykazala wyrzutow sumienia
Syn Bree nie ma rowniez wyrzutow ze potracil prawie smiertelnie kobiete, bardziej przerazil go fakt ze musi teraz jezdzic do szkoly na rowerze. Matka jest przerazona postawa syna. Lynette, ma problemy ze snem. Po dawkach tych lekow kiedy jest zmeczona ma problemy z zasnieciem i jest strasznie przemeczona, udaje sie do lekarza i ta daje jej jakies ziolka po ktorych ma spac jak aniolek, niestety w momencie kiedy kladzie sie spac wpada grupa malych skautow bo maja miec dzis zajecia. Robiac przerwe sobie i kaze dzieciom sie soba zajac, to maluchy wytwarzaja niesamowity halas i raban, a jej cierpliwosc konczy sie zaczyna krzyczec i rozwalac rzeczy, wyrzuca cos przez okno i w rozbitej szybie pojawia sie zmarla przyjaciolka, ktora podaje jej bron zeby sie nim zastrzelila, przyklada do glowy i jak naciska na spust okazuje sie ze to byl sen. W kazdym razie nie daje juz rady. Susan znajduje u Mike w mieszkaniu bron i pieniadze, pod pretekstem ze popilnuje mu mieszkanie przelicza kase, wtedy ktos puka, ta leci na gore z ta kasa wklada ja do umywalki i patrzy kto to, kiedy zagrozenie mija, skacze z okna na podloge no i robi wielka dziure w podlodze, wiszac probuje przekonac psa zeby ja z tej dziury wyciagnal, przyjezdza Mike, pomaga jej wyjsc z dziury i zauwaza pieniadze i bron w umywalce. Wyrzuca ja z domu za to ze grzebala w jego rzeczach, nie daje jej sie wytlumaczyc. Skruszona Susan nastepnego dnia wraca do niego by przeprosic, on jednak jest uparty i tego nie przyjmuje. Maz zmarlej wynajmuje morderce do zabicia Edi, w ostatnim momencie okazuje sie ze to nie ona podkladala pogrozki jego zmarlej zonie a ta strasza kobieta ktora wyludzala wczesniej pieniadze od Susan. Edi pozostaje zywa. Ostatnia scena: Susan pije winko w domu i rozpacza nad utrata Mike, spoglada przez okno i zauwaza ze Mike na nia patrzy. Maz zmarlej odwiedza kobiete ktora grozila Susan, wdaje sie z nia w rozmowe, tymczasem Mike puka do drzwi Susan, przeprasza ja a ona w zamian zaczyna go calowac, zaczynaja sie namietnie kochac, a wtym samym czasie maz Mary-Ann morduje te szantazystke. No to tyle
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Andrew nie przejmuje się, że spowodował wypadek - bardziej od zdrowia mamy Solis martwi się uszkodzonym samochodem. Bree jest zrozpaczona i wściekła. Nie rozumie co dzieje się z jej synem. Gabrielle jest zadowolona, że teściowa jest w śpiączce, gdyż dzięki temu jej romans jeszcze nie wyjdzie na jaw. Pod wpływem spotkania z księdzem kobieta wyznaje swoje grzechy, twierdzi jednak, że niczego nie żałuje, bo jest na to za młoda. Lynette próbuje zrelaksować się inaczej, niż zażywając leki na ADHD. Idzie na zabieg akupunktury, który jednak nie pomaga. Kobieta przechodzi załamanie nerwowe. Ma halucynacje - widzi nieżyjącą przyjaciółkę pociągającą za spust pistoletu.- to z opisu na gazeta.pl. Reszte dopisze potem
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
o, Anisia juz mnie uprzedzila....lepiej bym tego nie opisała hehehe
))) Buziak
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Anisia, Bridget, pięknie dziękuję
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
ten film jest odlotowy :P nie opuscilam jeszcze rzadnego odcinka
i pewnie nic mnie od niego nie oderwie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bardzo lubię ten serial.
Do tego stopnia, że zniecierpliwiona emisją jednego odcinka w tygodniu, ściągnęłam z sieci wszystkie dotąd wyemitowane w ABC.![]()
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Och dobrze dziewczynki ze strescilyscie odcinek
ale kurcze zdolowalo mnie ze Gabrielle nie bedzie juz z Johneem ale mam nadzieje, ze nie przestana pokazywac Johna w serialu bo uwielbiam cieszyc nim oczeta wiecie moze kto go gra?
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
Dzeki Beauty
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam ten serial, ale czasami jestem już taka zmęczona, że na tym nieszczęsnym lotku zasypiam. Teraz nagrywam sobie każdy odcinek, więc mój sen może byc spokojny
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
A co sądzicie o Jesse'em Metcalfe?
Dla mnie jest boski, wręcz ideał... Szkoda ze tacy nie chodzą po naszych ulicach...
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Milusi, ale w filmie, na tych zdjęciach wyszedł jak lalka???
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, przystojniaczek z niego
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Jesse jest boski, oj tak
.Ale skąd to przekonanie, że tacy nie chodzą po ulicach? ![]() Ja miałam okazję widzieć .
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Jesse
Jego widok chyba najbardziej cieszy moje oczy, gdy oglądam "Gotowe na wszystko"
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Patrzcie na co się natknęłam!
zejdźcie na dół do categories i tak jest w drugiej lini 10 videosów z "Gotowych..".Jeśli było to przepraszam .Z tego co widziałam(narazie 1 filmik) tak jest spore wyprzedzenie(zrozumiałe)i nowe postacie.Miłego oglądania |
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
właśnie się zaczyna!! siadać do tv
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co mnie denerwuje w tym serialu? Ze ciagle sie cos dzieje waznego. Przelacze na minute i juz pominalam jakis wazny element fabuly
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie dzis usmialam... Az mama przychodzila do pokoju i patrzyla co sie ze mna dzieje
Akcja z mama ogrodnika i Susan byla swietna "Ale przeciez to w celach dobroczynnych!"
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
A mnie intryguje ta tajemnica...Jeżeli ta zabita osoba była małą dziewczynką to dlaczego pochowana w tak małej trumience musiała być poćwirtowana???Coraz bardziej staje to zawiłe...
Teraz dopiero zaczęłam troche rozumieć Gabrielle. W gruncie rzeczy to bardzo głeboka postać...
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się uśmialam z Bree, jak odbierala telefon ze szkoly, że syn pali marihuane: "Jestem zaskoczona", a potem ten uśmieszek
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny odcinek był
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

.

Syn Bree nie ma rowniez wyrzutow ze potracil prawie smiertelnie kobiete, bardziej przerazil go fakt ze musi teraz jezdzic do szkoly na rowerze. Matka jest przerazona postawa syna. Lynette, ma problemy ze snem. Po dawkach tych lekow kiedy jest zmeczona ma problemy z zasnieciem i jest strasznie przemeczona, udaje sie do lekarza i ta daje jej jakies ziolka po ktorych ma spac jak aniolek, niestety w momencie kiedy kladzie sie spac wpada grupa malych skautow bo maja miec dzis zajecia. Robiac przerwe sobie i kaze dzieciom sie soba zajac, to maluchy wytwarzaja niesamowity halas i raban, a jej cierpliwosc konczy sie zaczyna krzyczec i rozwalac rzeczy, wyrzuca cos przez okno i w rozbitej szybie pojawia sie zmarla przyjaciolka, ktora podaje jej bron zeby sie nim zastrzelila, przyklada do glowy i jak naciska na spust okazuje sie ze to byl sen. W kazdym razie nie daje juz rady. Susan znajduje u Mike w mieszkaniu bron i pieniadze, pod pretekstem ze popilnuje mu mieszkanie przelicza kase, wtedy ktos puka, ta leci na gore z ta kasa wklada ja do umywalki i patrzy kto to, kiedy zagrozenie mija, skacze z okna na podloge no i robi wielka dziure w podlodze, wiszac probuje przekonac psa zeby ja z tej dziury wyciagnal, przyjezdza Mike, pomaga jej wyjsc z dziury i zauwaza pieniadze i bron w umywalce. Wyrzuca ja z domu za to ze grzebala w jego rzeczach, nie daje jej sie wytlumaczyc. Skruszona Susan nastepnego dnia wraca do niego by przeprosic, on jednak jest uparty i tego nie przyjmuje. Maz zmarlej wynajmuje morderce do zabicia Edi, w ostatnim momencie okazuje sie ze to nie ona podkladala pogrozki jego zmarlej zonie a ta strasza kobieta ktora wyludzala wczesniej pieniadze od Susan. Edi pozostaje zywa. Ostatnia scena: Susan pije winko w domu i rozpacza nad utrata Mike, spoglada przez okno i zauwaza ze Mike na nia patrzy. Maz zmarlej odwiedza kobiete ktora grozila Susan, wdaje sie z nia w rozmowe, tymczasem Mike puka do drzwi Susan, przeprasza ja a ona w zamian zaczyna go calowac, zaczynaja sie namietnie kochac, a wtym samym czasie maz Mary-Ann morduje te szantazystke. No to tyle