|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Cytat:
popieram ! chociaż ja namawiam siostrę na wypad ze mną, może zarażę ją wyszukiwanie, bo jak jej cos kupie to bardzo zadowolona jest ale sama nie chodzi bo uważa ze nic nie umie wynaleźć...
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuu czemu wszyscy znajdują piękne buty a ja nie? ;(
Dzisiaj ruszyłam na łowy o 10, w domu byłam o 19. Już niewiele zostało lumpów w Wawie których nie znam :P Lumpnumberłan: 1. czarna spódniczka 4zł, miało być przyda się (choć matematyka mi nie wyszła, uchachana wyszłam ze za 4 złote mam 8 guzików do żakietu a jest ich przecież 6 Lumpnambertu (taki luksusowy, wycena) 2. Żółty top, 13 zł, wisiał i po prostu czekał na mnie. Nareszcie jego poprzednik (przymały i wytarty ale ta żółć i te koronki!) może odejść na emeryturę (czyli pewną śmierć) 3. Torebka, 18 zł. Podoba mi się krój, kolor absolutnie nie, ale sprzedawczyni była taaaaka sympatyczna, zagadała mnie, zakręciłam się kilak razy z torebką no i jest moja. Lumpnambertri (od dziś jeden z ulubionych, dostawa 2xtydzień, 25/kg w dniu dostawy (następnego 14, następnego 6 i.. znów dostawa ), raj dla szperaczy i szmaciarzu z maszyną do szycia)4. Biały sweterek-nietoperek, 4 zł, na środku ściągacza plamka ale primo: może się odpierze a jak nie to secundo: coś wszyjemy ![]() Lumpnamberfor (wpadłam 5 minut przez zamknięciem wypadłam 12 po zamknięciu, jak dorwałam tak nie oddam) 5. Znowu biały sweterek, 6 zł (o tamtym zapomniałam właściwie to kolor ecru, świetne rękawki, tylko jakiś taki smutny- jakiej kokardki, broszki mu trzeba6. Wiązany,kolor- między szarym a fioletem, 13 zł- ciężki był Nawet ich nie zdązyłam dokładnie obejrzeć ale w domu, dzięki Bogu, żadna dodatkowa plama nie wyszła. łał, w sumie prawie 6 dych, niedługo trzebabędzie pracę znaleźć. Najlepeij na weekendy, bo wtedy lumpy zamknięte Tylko wciąż czekam na dostawę igieł do maszyny wiec narazie moje szwalnicze pomysły musza poleżeć
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała sprawdzić Agacior89, bardzo fajna torebka Sweterek ecru i wiązany też wpadł mi w oko
|
|
|
#4234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny chyba 2 msce nie bylam w lumpku az mi sie dzis snilo
nie ma co niedlugo ide a wasze lowy oczywiście cud miod orzeszki |
|
|
|
#4236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczności
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam. łowy niezbyt udane, w sumie to niepotrzebnie specjalnie wstałam o 7
![]() kupiłam bluzę H&M, szeroki czarny pasek i dwa staniki Panache wieczorem wrzuce foty.
|
|
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
[1=6c83b4aff39ed44dcc30583 a084480335ce224c0_624f6d1 bb52e7;10792561]To może ja nieśmiało przedstawię moje parę łupków z ciucholandów
![]() Jakoś mnie tu jeszcze nigdy nie było ![]() I przyznam się szczerze, że nie potrafię żyć bez lumpków! :d ![]() 1 i 2. Szpilki open toe satyna George nowe 12zł )3. Ażurowe wdzianko Yessica at C&A 8zł 4. Czarne rozpinane wdzianko H&M 7zł 5. Czarne rozpinane wdzianko Top Shop 5zł 6. Czarna koszula z krytymi guzikami Mark&Spencer ale do czego ją założe? na razie leży 5zł[/quote]buty sa za***...... normalnie sie zakochałam
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
a to moje ostatnie zakupy...wszystko z wagi...całkowity koszt to 11 zl
bielizna-wszystko nowe czerwone w białe groszki 2 pary-marks & spencer błekitno różowe z troczkami po bokach boutique lingerie czarne stringi z koronką z przodu ozdobioną cekinami wiązane po bokach Daniel Axel czarne szorty ozdobione jasną koronką -jakaś nieznana mi firma :P ciuszki różowy "dziurkowany" sweter top shop ultrawąskie rurki tally weijl top nieznanej mi firmy
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
postanowilam ze zanim wrzuce do prania ciuszki pochwale sie zdobyczami
1. torebeczka atmosphere widzialam taka na allegro no i ceny tez nie lepsze, a tu taka niespodzianka;-) 2. spodnie z szerokimi nogawkami, nie bylam do nich przekonana ale jak przymierzylam w domku to mmm cudo;-) napewno beda moim numerem 1. ;d 3. bluzeczka a raczej bezrekawnik 4. nie moglam sie oprzec;-) 5. bluzeczki w kropeczki ;d 6. dłuuuugi sweter na zdjeciu wyszedł koszmarnie, milutki w dotyku, napewno sie przyda tylko jakos nie mam pomysłu z czym go łączyć siega do kolan, wiazany w pasie z kołnierzykiem. 7. meega koszula, ale zainspirowana zdjeciami wizazanek zakupilam zeby wyprobwac jak bedzie wygladac z paseczkiem, dosyc fajne połaczenie 8. spódniczka z podwyższonym stanem atmosphere.. no miodzio ;d świetne dopasowuje sie do ciała. 9. Kiedyś widzialam dziewczyne z autobusie z taką torebko-workiem, długo na nią chorowałam potem i nigdzie nie mogłam dostać, a kiedy o niej juz zapomniałam pojjaaawiła wie;d 10. bluzeczka na ramioczkach z usztywnianymi hmm miseczkami na biust(?!) 11. zeby tż nie marudził ze o nim zapominam;d czuje się uzależniona od tego kuuuupowania w ciuchach ;-)
|
#4242 |
|
Zadomowienie
|
cdn
Edytowane przez karoliana33 Czas edycji: 2009-02-03 o 13:52 |
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
karolina33 śliczna ta spódniczka
![]()
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
spódniczka mini 6 zl musketeer
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
całe zakupki rewelacyjne a zwłaszacza spódnica i szerokie spodenki
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
czekaj, niech sobie przypomnę....10zł
Karoliana torba bomba! Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2009-02-03 o 15:33 |
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże, dziewczyny oglądam wasze zdobycz i zaraz chyba się rozpłaczę...
W moim mieście zamknęli jedyny sensowny lumpeeek |
|
|
|
#4248 |
|
Rozeznanie
|
1,2,3 Szara sukienka na szelkach
moja druga [taka sama] załączam trzecie, moje dawne zdjęcie w tej samej sukience [ już kiedyś dodawałam na wizażu ] 20zł 4. Musztardowa koszula, w piękne maleńkie i drobne kwiateczki.Urzekł mnie kolor, materiał [mgiełka] i śliczne prostokątne guziczki 8zł ![]() 5,6. Serduszkowa bluza z rękawkiem 3/4, urzekły mnie rękawki, motyw i serducho przy zameczku ![]() Atmo, ok 10zł
:::: Norwegia :::: Edytowane przez LaLaRe Czas edycji: 2009-02-03 o 20:01 |
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo podoba mi się sukienka i koszulka
|
|
|
|
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko bym zabrała Cytat:
nie wiem czy pamiętasz ... ale nie wolno pisać w wątku że coś leci (niezależnie gdzie leci) dlatego proponuję skasować to słowo żeby uniknąć problemów ewentualnych a tak do tematu to super łowy
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
karoliana33 torebki koszula spodniczka bluzki wszystko cudne!!
|
|
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
dzieki wszystkim za komentarze;-)
|
#4254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 |
|
BAN stały
|
Ładne rzeczy macie
, ale za to trafilam w to co chcialam ![]() 1. Brązowy żakiecik Vero Moda, z kieszonkami - 5zł 2. Paseczek z czarna koronką i kokardką. Urzekł mnie , a pozatym slyszalam ze kokardy są modne tej wiosny/lata . Bedzie świetny do spódniczek ołówkowych 3. Poszewka biały tygrys (zebra) na jaśka!! Nowiutka i bardzo mięciutka. Jestem w niej zakochana! - 3złPROŚBA DO LUMPEKSOMANIACZEK!!! Dziewczyny! Jak znajdziecie TAKIE poszewki na jaśki / duże poduszki / kołdry (160x200cm) to piszcie do mnie! Przygarne tylko TAKIE w TAKIM WZORZE. Jak znajdziecie w swoim lumpku, albo może w domu, lecz są wam zbędne to kupcie je, a ja sie z wami wymienie na jakies rzeczy, albo i nawet mogla bym zakupic :O. Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-02-03 o 17:06 |
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
karoliana33, LaLaRe- wszystko cudowne
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
monique86 top niebieski, śliczny
i reszta też.karoliana33 LaLaRe, cudne zakupy |
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina bardzo mi się podoba ta sukieneczka w paseczki
jakbyś nie wiedziała co z nią zrobić to wal śmiało kurcze czemu ja nigdy nie moge kupic torebki w lumpku!!!!!!!protestuje ![]() dzisiaj wpadłam na szybko do lumpka było wszystko po 2,50zł![]() koszula z bardzo milutkiego materiału do pracy bedzieczarny sweterek z angorki z hafrowanymi kwiatami bardzo przyjmeny![]() czarny zwyklaczek H&M tez przyda się do pracy wygląda na taki malutki bo to rozmiar XS ale jak na mnie szyty![]() i takie bolerko kolor w rzeczywistości bardziej ceglany niż czerwony fajnie bedzie wygladał do białej koszuli![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
nika89 Brązowy żakiecik bardzo ladny, musi super na Tobie wyglądać
![]() Grazin Jak na szybkie zakupy w lumpku to bardzo fajne te zakupy Trochę moich: Długi czarny sweter Bluzka koszulowa do pracy Bluzka koszulowa w kwiatki I sweterek horror wygodny, milutki, ale rękawy do ziemi serio... do ziemi, ani obciąć tych rękawów ani skrucić się nie da.
|
|
|
|
#4260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

), raj dla szperaczy i szmaciarzu z maszyną do szycia)
właściwie to kolor ecru, świetne rękawki, tylko jakiś taki smutny- jakiej kokardki, broszki mu trzeba

Będę musiała sprawdzić 
pumpy (?) Stradivarius już je kocham
wieczorem wrzuce foty.

wszystko bym zabrała