|
|
#2281 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Cytat:
![]() to wszystko od 8 rano tak?:P ja moj z dzis i z zeszlego tygodnia wkleje jutro narazie schna :P |
|
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja się cieszę że są jeszcze ludzie myślący w ten sposób ![]() dzięki temu można wyhaczyć fajne ciuchy - zawsze mniej łapek przy wieszakach ![]() co do lumpeksów: JESTEM ZA BO:
a i jeszcze jedno: lumpeksy to nie sklepy dla biedoty oj żeby autorka cytowanych przeze mnie słów widziała jakie bogaczki i damulki tam przychodzą
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie.. nie jest to dla biedoty.
Kiedys (nie pamietam czy o tym pisalam) mialam taka sytuacje ze bylam w lumpku z mama i bylo troche ludzi, ale w tym lumpie kultura nikt nikomu nic nie wyrywa. No i wchodzi babka z mezem (slychac bylo ze musiala go namowic zeby tu przyszedl z nią) a i po kilku minutach babka do niego mowi: "widzisz! tutaj przychodza same eleganckie kobiety" ![]() Ja w srode ide bo dzis nie mialam okazji zajsc..
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
genealnie to lumpy sie dziela na takie bardziej drozsze i te takie gdzie mozna cos kupic za zlotowke czy cos koło tego......zdecdowani w tych drozszych jes pelno tzw "wylansowanych"ludzi takich co to na ulicy w zyciu b sie nie pomysllao ze moga miec ciuchy z lumpa i to jest wlasni najlepsze!
![]() Podzielam zdanie nick_OLI, ze jedym z najwiekszych atutow jest to ze nie spotka sie nikogo w takiej samej rzeczy lub jest to baaaaaaardzo malo prawdopodobne wiem bo pracuje w bardzo popularnym sklepie mianowicie bershka;p i nie moge juz patrzec na te wszytkie laski w tych samych rzeczach....wiadomo czasem kupuje sie jakas rzecz nie wszystko co sie chce znajdzie sie w lumpie ale bez przesady niby kazda mowi ze ejst wyjatkowa i niepowtarzalna a zeby sie tak wyjatkowo ubrac a nie jak inni to juz nie pomysla ale to i dobrze wiecej dla NAS
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z donay, ja tam preferuje te tanie lumpki za zlotowke, bo tam znalezc cos fajnego graniczy z cudem, a jak sie juz cos znajdzie to normalnie duma jak nic
Ja sie kurde wkurzylam bo widzialam fajna bluze adidasa ze starym logo, taka cos jak pol ortalionowka, ale bardzo ciekawa.. myslalam zeby wziac na rower tym bardziej ze za 1zł, ale była cała biała :/ Gdyby nie kolor to bym wziela
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
to moze i ja sie pochwale
:1: dwie torebeczki, szary kardigan - śliczny, ciut luźny zielono biala - new look 2: w paski - c&a turkusowa bokserka - clockhouse 3: NOWA bo jeszcze z metkami.! new look czarna z brokatem - taka bombka - evie 4: czerwona bombka - next szra z guziolami ;d zielona tuba 5: malenka srebrna torebka, na zdjeciu wyszla nijako.. w rzeczywiostosci kolory sa zywsze ;] co sadzicie? wydalam cos kolo 60zl i jestem dumna jak cholera bo nie bylam w lumpeksie chyba od 2lat a teraz jak poszlam to tyle znalazlam
Edytowane przez niepodobna Czas edycji: 2008-11-10 o 21:36 |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już nie mogę się doczekać mojej lumpkowej przygody :P. Jak sobie pomyślę, że zamiast kupić jednej bluzki, będę mogła kupić np. 10 i to niepowtarzalnych, ach no normalnie cieszę się jak dziecko
. Wcześniej po SH nie chodziłam, bo ciągle jakoś nie miałam czasu, nie miałam z kim, nie wiedziałam gdzie ... Teraz poszukałam na wizażu, znalazłam parę adresów i w najbliższym czasie, jak tylko będę mieć chwilę, jadę na łowy, sama czy z kimś, teraz mi wszystko jedno . Chociaż już zaraziłam jedną koleżankę SH szałem . I nie powiedziałabym, że w lumpeksach kupują ludzie, których na "normalne sklepy" nie stać. Tylko właśnie najwięksi indywidualiści .
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Toi moźe i ja się pochwalę...dzisiaj po raz pierwszy byłam w lumpeksie
tzn nawet w kilku...noi normalnie jestem zachwycona! kupiłam z dziesięc ciuchów! piękna bluzeczę z atmosphere, spódniczkę i koszulkę z topshopu, pare tunik i sukinkę żałuję tylko że dopiero teraz się na to odważyłam żeby tam wejśc...
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko jakie Wy cuda macie w tych szmatexach u nas to są same szmaty
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedaj jest baznadziejna! ![]() a ja ją chetnie przygarne ![]() świetna jest
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
nie no po co Wam takie brzydactwo? oddać mi tu natychmiast! Boska jest!!!A ja byłam dziś późno bo o 16, ale dzień dostawy - jestem zadowolona bardzo! Nie mam fotek ale i tak sie pochwale ![]() 1. Piękna koszula - nietypowy kolorek taka malinka -VILA (pierwszy raz znalazłam cos tej firmy) 2. Soczyście zielona bluzeczka GAP (chyba w ogole nie noszona) 3. Gorsecik czarny (super sam lub na koszule) firmy nie znam 4. Bluzeczka gorsecik czekoladowy ONLY (czesto trafiam na ta firme) 5. Torebka kopertówka ale na długim pasku (a listonoszki teraz najmodniejsze ) - ciemnoszara z naturalnej skórki- jest rewelacyjna!A wszystko kosztowało mnie 30zł!
|
#2294 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
wietrzyyyk ejj pokaż zdjęcia noo .! ;] ciekawia mnei te gorseciki ;>
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
No to teraz ja ;P to moje ostatnie zakupy przed wielkim odwykiem...tyle mam juz tych ciuchow ze nie zdarze w nich wyjsc a juz mi sie przestaja podobac ;D
1.firma nieznana, zdjecie nie oddaje uroku tej tuniko-sukienki bo w rzeczywistkosci bardziej widac te wzorki i jest taka sliczna sniezno biala 2.atmo..nie jestem do konca przekonana, jak sie ubierze to taka troche ciążowa:P 3.atmo moja miłość od pierwszego wejzenia ale troche oproznila kieszen :P4.atmo takie fajne jesienne szorciki 5.Mango bardzo ladnie wyglada jak sie ubierze szczegolnie to na biuscie ladne. 6.taki sweterek Only kupiony w lumpku chwalonym przez Ryfke niestety pare godzin po dostawie wiec tylko to ale za to cena : 2,50 ![]() no a teraz dlugi odwyk (
|
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
moje wczorajsze
za wszystko 62zł![]() 1.emu delikatnie różowe. były lekko zniszczone ale pomyślalam sobie kropelka i będą jak nowe, umyje się i bede śmigać no i własnie... umylam je i okazało sie że maja przebarwienia i wymyśliłam że je zafarbuje, nie wiecie może jak mogę to zrobić?? bo gotować raczej nie bede ich ale co myślicie żeby gąbką z barwnikiem do tkanin je potraktować? 8zł2,torebeczka malutka śliczna lakierowana przy koszu z torebkami pewna pani trzyma ja w rece i mowi "przydałaby mi sie taka" ja zerkam "cudoooo" Pani ja odkłada i hops jest moja 5zł3. torba new look 9zł była brudna ale wyprała sie i jest piękna ![]() 4. torbe f&f 10zł jest świetna do szkoły w sam raz ![]() 5. tuniko-sukienka select 10zł ciemno turkusowa 6.koszulka cheroke 6zł 7. kremowy długi szalik + rękawiczki za komplet 14 zł SDC11552.jpgSDC11554.jpgSDC11555.jpg SDC11560.jpgSDC11561.jpgSDC11563.jpg |
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
cd
SDC11564.jpg |
|
|
|
#2303 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe już postanowiłam że zostawiam kamizelkę :P Powoli się do niej przekonuję
![]() Skrzat świetne zakupy
|
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym założyła parę razy i opchnęła bo niestety sama mam jedną od miesiąca a nie było okazji założyć
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
donay- piekne zakupy
|
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama poluję na taką!
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje ze środy, soboty i poniedziałku
![]() środa: 1. torebka, janette 2. gorset, evie 3. pasek 4. sukienka, george, na 7-8 lat :P ale pasuje jako tunika, lub krótka sukienka ![]() sobota (a kupiłam coś żeby nie wyjść z pustymi rękami )1. kopertówka, 2. pasek
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałek:
1. bluzeczka, yes or no 2. tunika, H&M (na osobie wygląda lepiej) 3. torebka, picard
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

oj żeby autorka cytowanych przeze mnie słów widziała jakie bogaczki i damulki tam przychodzą 
bo nie bylam w lumpeksie chyba od 2lat a teraz jak poszlam to tyle znalazlam 

18zł
(