![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LUMPEKSY Gdańsk
w jakie dni jest dostawa? stojac na peronie skm gdansk zaspa idac po tych schodach skrecamy w prawo?
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-04-11 o 06:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie z innej beczki. słyszałam, że w lumpeksach można kupić książki w oryginale za bezcen. nie mam zielonego pojęcia o lumpeksach, ale czy któraś z Was widziała może w którymś z lumpeksów książki?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprocz tego widzialam je tez w dwoch lumpkach niedaleko Bomi i pasa startowego (równiez Zaspa). Co do innych dzielnic - niestety nie pomoge. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
hmm troche mi przykro, bo nie robie zadnej reklamy, po prostu mieszkam w poblizu i czesto bywam, no ale cóż nieaktualne, poniewaz tego lumpka juz nie ma, gdzies sie przeniesli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
ja widziałam tylko że we wrzeszczu na grunwaldzkiej mają fuksa otworzyć. jak się jedzie w stronę gdyni to przed manhattanem. ale nie wiem kiedy będzie otwarty
![]()
![]() |
#368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos mi sie kojarzy, ze 12 kwietnia, ale pewnosci nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
w większości są książki, w tych mniejszych dużo literatury angielskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Fuksa otwierają 16 kwietnia w poniedziałek
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Fuksa otworzyli parę dni temu na Przymorzu, na ul. Śląskiej, obok Fresh Marketu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
no zawsze tam otwierają gdzie ja nie jeżdże zupełnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
to ten co otwarcie 16 kwietnia jest będzie na wagę? Fuksy chyba do tej pory na wagęnie były?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Jak planowałam sobie lumpową trasę, stwierdziłam że przydałaby się jakaś mapka tego wszystkiego... więc ją zrobiłam ![]() Na razie tylko te z Wrzeszcza i Moreny, ale będą dochodzić nowe w miarę możliwości i wolnego czasu. Możecie ją znaleźć tutaj: http://tusiezyje.pl/mapa-trojmiejskich-lumpeksow/ Mam nadzieję że komuś się przyda! Edytowane przez Juiss Czas edycji: 2012-10-09 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Tak, po tej, po ktorej jest uliczka z pomaranczowym lumpem i sex shop.
A dokladniej jak idzie sie od Manhattanu w kierunku Gdanska gl. to Fuks bedzie przed sex shopem i przed skretem w te uliczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
Widziałam ostatnio caały regał takich książek w lumpeksie przy Mickiewicza [Wrzeszcz] - idąc od placu Komorowskiego w kierunku Hallera, jest po prawej stronie (lumpeks plus usługi krawieckie, nie pamiętam czy ma jakąś nazwę).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Hej,
dzięki za wytłuamczenie gdzie on jest. Ktoś już był? ![]() ![]()
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Dostawy są w poniedziałki i czwartki, schodząc po schodkach należy iść na wprost w stronę ciągu bloków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#384 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
Weszłam na forum, bo szukałam w necie informacji o lumpkach. Dzięki za wszystkie wskazówki. Od siebie polecę "Perełkę Ładny ciuszek". Odkryłam ich przypadkiem, na Zaspie przy dworcu od strony pętli autobusowej w dawnym barze Japa. Hi hi, kiedyś faceci tam się zalewali, a teraz kobiety maja raj - zemsta po latach hi hi ![]() ... i czytałam wątek o książka po angielsku - tam na Zaspie widziałam. W przyszłym tygodniu napiszę o moich wrażeniach z Moreny. Jest też duży lumpek na Słowackiego, w pawilonach koło Jednostki wojskowej. Ten też mogę polecic, bo jeździłam tam często. Dostawy też w poniedziałek. W obu jest wycena (umiarkowana) i waga. Na zaspie fajne rzeczy można wyszperac w cenie od 1 - 2 zł przez cały tydzień. A może któraś była już w tym nowym na Morenie, to będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam wszystkich gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam - w tym nowym kumplu na Zaspie (dawna Japa) mozna naprawde fajne rzeczy upolowac, choc wiekszosc to wycena.
Poczatkowo mieli tez na wage, ale chyba zauwazyli, ze jest dobry utarg i mozna na tym zarobic ![]() Z checia odwiedze ten lumpek na Kruczkowskiego, blisko mam, a nawet nie wiedzialam, ze otworzyli tam cos nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Jak obiecałam, tak piszę. Byłam w tym nowym lumpku na Morenie. Dużo większy i na wagę sporo. Tak jak pisała "nafiyqa" na Zaspie nie ma na wagę. Faktycznie nie zwróciłam na to uwagi, może zmienili to przed moja pierwszą wizytą, bo nie wiedziałam, że mieli na wagę. Na Morenie w poniedziałek był szał, ale znośny. Upolowałam kilka perełek. Jest miło, ale butów na siebie nie znalazłam. Zobaczymy za tydzień. Może znacie sklepy gdzie można dostac duże rozmiary butów - ja mam 41? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Fajny jest tez lumpek w Pruszczu na głównym deptaku, na Kossaka, ale tam rzadko bywam, tylko kiedy odwiedzam znajomych. A tym co mi zarzucają reklamę, dziękuję za "wnikliwośc" i mogłabym odpowiedziec taką samą złośliwością , ale mi się nie chce na takim poziomie rozmawiac. Pozdrawiam tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy reklama czy nie.
Ja sie troszke zrazilam do tego lumpka na Zaspie. Bylam tam kilka dni po otwarciu. Pani obslugujaca wszystkich zachecala do zakupow, tlumaczyla jakie sa zasady dostawy, itp. Generalnie milo. Uslyszalam od niej "to nie jest tak, ze na otwarcie mamy niskie ceny, zawsze tak bedzie". Po czym po 2 tygodniach zniknely rzeczy na wage i pojawila sie praktycznie sama wycena i to wcale nie w niskich cenach. Tam sa 2 pomieszczenia: jedno z rzeczami fajniejszymi i drugie, z gorszym towarem i teoretycznie tanszym. Towar najpierw trafia do tego fajniejszego, po czym, jesli sie nie sprzeda, to w nastepnym tygodniu laduje do tego gorszego, ale UWAGA w tej samej cenie :/:/ Po czym wisi tak dopoki sie nie sprzeda...... Odwiedze ten na Morenie. Jesli bedzie tak samo, to podziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Zapraszam na mojego nowopowstałego bloga http://ciucholandygdansk.blogspot.com/ Postanowiłam zebrać wszystkie informacje o lumpeksach w Gdańsku w jednym miejscu. Na razie opisalam po krótce kilka sklepów, które odwidziłam osobiście. Jeżeli znacie lumpki godne polecenia lub takie, które szczerze odradzacie to zparaszam do konatktu krzysia1.krzysia1@gmail.c om |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Założyłam blog, na którym zamieszczam info o lumpkach z Gdańska. Zapraszam do oglądania oraz czekam na info odnośnie lumpków, o których nie napisałam. Czekam na Wasze propozycje na maila: krzysia1.krzysia1 (at) gmail.com http://ciucholandygdansk.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.