![]() |
#541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() ![]() A jak dzisiaj się obudziłam rano i spojrzałam w lusterko to miałam spuchnięte powieki, a wieczorem smarowałam podrażnione miejsca maścią z antybiotykiem z apteki... Teraz zakupiłam wapń plus coś na K ![]() ![]() W każdym razie już nie offtopuję tylko MACuję, choć dzisiaj Dioruję ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam!
Przeglądam te forum od dłuższego czasu i tak jakoś nigdy jeszcze nic tu nie napisałam! Oglądam i przeglądam i cieszę się, że nie jestem Jedyną, która cierpi na chorobę wydawania wszystkich pieniędzy na kolorówkę! ![]() Firmą MAC interesuje się dopiero od niedawna, a może właściwie od dawna, ale dopiero niedawno dopiero zaczęła wzbogacać moją kolekcję o te wspaniałe produkty ![]() Niektóre Dziewczyny naprawdę mają przepiękne kolekcje, aż pozazdrościć tylko można ![]() Ale do rzeczy, chciałabym się dowiedzieć, czy może Któraś z Was wie czy jest już dostępna ta nowa kolekcja Neo Sci Fi w Polsce ... bo nie wiem czy warto się na zakupy do stolicy wybrać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwięcej "chorych" znajdziesz w wątku o zakupach na Truskawce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Wiem, już przeglądałam ten wątek ![]() Kiepsko idzie mi z tym odpisywaniem - ![]() ^ Lipglossjunkie ![]() Bardzo bym chciała dopaść w swoje ręcę te nowe niby pigmenty, a w szczególności chodzi mi o Black Ore! P.S - dziękuję za odp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie jestem Makowcem ![]() ![]() A tu link to fotek pysznościowych: http://www.flickr.com/photos/littlel...7603643966102/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kolekcji słonecznej to do mnie właśnie leci jeden pigment Sunpower, szminka Sci-Fu-delity i to chyba tyle ![]() ![]() Jak przyjdą nowe nabytki z Neo plus pigmenty to pewnie wkleję fotki ![]() Tutaj info o produktach i polskie ceny: http://kobieta.interia.pl/szukaj/new...wy-mac,1085870
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
rzeczywiście same pyszności ![]() Cytat:
Witam Nevadko ![]() Tak to dzięki allegro zawdzięczam znajomość tak wspaniałej Macomaniaczki! Dziękuję za powiadomienie o tych podróbkach! ![]() To widzę,że naprawdę ograniczenie porządne - tylko 2 produkty - przynajmniej porównując z tymi poprzednimi ![]() Niestety zauroczenie tymi produktami jest wielkie, ale i tak powinnyśmy się cieszyć, że taki ogólny dostęp jest do nich ograniczony - tylko 3 sklepy w Polsce i w dodatku z podstawowym wyposażeniem! ![]() Ja ostatnio byłam chora na tą kolekcję NAUGHTY NAUTICALS !!! (cudowne kolorki) Niestety moja choroba się skończyła wtedy kiedy wydałam na nią wszystkie pieniądze, ale i tak było warto !!! ![]() Już się nie mogę doczekać zdjątek! ![]() To już w Polsce jest ta kolekcja ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-06-05 o 17:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Princeska, nie pisz postu pod postem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Wiem! Tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić, żeby zacytować parę wypowiedzi naraz
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Tak to z początkującymi niestety bywa ![]() Guaranko mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie odnośnie tych pigmentów z kolekcji Solar Field mianowicie czym one się różnią od klasycznych pigmentów MACa? I tak mniej więcej kiedy firma chce wprowadzić je na rynek polski? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale popatrz tu: ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=I-QTL3...eature=related ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero włączyłam filmik- jaki pocieszny ten pan ![]() ![]() EDIT: Ale on superancki!! Ogladam jego turtoriale ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2008-06-03 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczywiście, już na filmiku wyglądają te pigmenciki super ![]() ![]() Ciekawe tylko kiedy będzie się można tym nacieszyć w Polsce? Chyba będzie trzeba w piątek na jakieś zakupy pojechać do stolicy - już się nie mogę doczekać - może już coś będzie! ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie przeglądam filmik odnośnie tej nowej kolekcji i jednocześnie o FIX+ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
princess, jak chcesz mogę Ci dać znać kiedy coś się pojawi żebyś nie jechała na darmo, bo mam blisko wydział i czasem bywam żeby coś zjeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() W piątek będę w Warszawie <egzamin z prawa ![]() ![]() Ale info jak najbardziej się przyda! Czekam z niecierpliwością ![]() Edytowane przez princess_of_agony Czas edycji: 2008-06-04 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
Solar Field już jest, wczoraj byłam w ZT i widziałam. Stoi też jeszcze Naughty Nauticals, gdyby ktoś chciał.
Nie ma jeszcze natomiast Cool Heat, będzie najwcześniej za 2 tygodnie. Z innej beczki - polecam Mineralize Skinfinish Shimmer (kolekcja New View). Warto się będzie po niego wybrać, ma wejść w lipcu. Bardzo delikatny efekt, połączenie mniejszej części połyskliwej i większej matowej jest naprawdę udane. Tu kolory: http://www.temptalia.com/summer-2008...ion-and-photos Mam najjaśniejszy odcień i bardzo mi się podoba, nawet pomimo tego, że mam teraz ciemniejszą skórę niż zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
princess do usług, ale widzę że anexxa przyniosła tym razem wieści
![]() i właśnie, Anexxa - mineralize skinfinishe są kryjące czy raczej transparentnie wygładzają twarz? zastanawiałam się nad nimi, a jakoś nie miałam okazji wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() To jednak poprawię sobie humor przed piątkowym egzaminem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Zahran, są transparentne, na lato w sam raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiscie ślicznie wygląda na zdjęciach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nawet nad dokupieniem sobie w lipcu (albo w sierpniu na wakacjach) ciemniejszego odcienia, to mógłby być fajny puder brązujący, bo można regulować ilość drobinek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Anexxa mam pytanie, czy ta mniejsza część jest bardziej połyskliwa, czy z dodatkiem dużych migoczących drobinek?
![]() No to w lipcu kolejny wydatek ![]() Ja z niecierpliwością czekam na kolekcję Electro Flash --> http://www.groszki.pl/groszki/1,8245...tro_Flash.html http://specktra.net/f250/mac-electro...ug-08-a-99148/ |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
Połyskliwa, zdecydowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj paletki dla siebie i mamy i dostałam zaproszenie na pokaz makijażu w ZT- będzie malowanie nagiego mężczyzny
![]() ![]() próbowałyście dodawać pigment do bezbarwnego lakieru? chodzę dziś 1szy dzień z pomalowanymi paznokciami tym wynalazkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a pigment bezpośrednio dodawałaś do lakieru, czy najpierw malowałaś, a potem obsypywałaś pigmencikiem?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
pigment wymieszałam z lakierem na nakrętce od słoika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Koniecznie muszę wypróbować!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.