![]() |
#1591 | ||
Moderator
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczna z Ciebie Dziewczyna - ja jako Blada Twarz zazdroszczę niesamowicie pięknego ciepłego odcienia karnacji ![]() ![]() ![]() Niestety obawiam się, że ten odcien dla mnie bylby zbyt ceglasto pomarańczowy. Bledzioch ze mnie straszny, chyba muszę mieć delikatny róż.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Na to niestety wygląda... Przykre. ehh Mariolu, to może lepiej bys powiedziała na forum tutaj któż to takie cuda powymyślał? teraz skoro już nawet MAC Polska Cię upewnił... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Raczkowanie
|
Wiesz Mariolu, z czystej ciekawości powpisywałam w google itd. nazwę 'paradisco pigment' i nic mi nie wyszło, zupełnie nic... plus jeszcze ta odpowiedź od MACa, którą wkleiłaś...
A może to 'paradisco', to nazwa pigmentu zanim wejdzie do sprzedaży? taka 'sample', tylko w obiegu dla ludzi jakoś tam związanych z maciem lub zaopatrujących się u dystrybutora? tak gdybam gdybam i juz sama nie wiem ![]() Kasiu dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No cóż, zanim napiszę nicka osoby, od której one pochodzą, to jeszcze poczekam na jej odpowiedź w tej sprawie. Zadając pytanie o kolor Paradisco chodziło mi tylko o to, żeby dojść czy jest taki pigment rzeczywiście czy też nie ![]()
![]() |
#1594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przy okazji, jesli ktoras z was ma pigmenty z kolekcji overrich to prosze o swatches ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A właściwie 11 sztuk bo jedną próbkę gratis ![]() Mam tak: chocolate brown circa plum deep purple fairylite jordin aires lovely lily naked provence reflects transparent pink vanilla i gratisik silver-glitter briliants ![]() ![]() ![]() a dziś porównam sobie ten nieszczęsny pigment z allegro z tym co teraz dostałam ![]()
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2008-09-05 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Kici kici miau miau
|
da sie
![]() Mariolu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja czasem też się gubię w tych oznaczeniach. Na truskawie zainteresował mnie eyeliner wpadający we wrzos i nazwany pinkcraft. Chciałam dokładnie obejrzeć ten kolor na stronie Mac'a a tam w eyelinerach takiego koloru nie ma ![]() http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=M#DETAIL |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie czy MAC ma dobre rozswietlacze pod oczy??Mysle nad zakupem diora, chyba skinflash sie nazywa, ale cena mnie odstrasza wiec sie zastanawiam na MAC'iem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
No i na miliard procent sprzedała mi ta piiiii z allegro podróbkę.
![]() Po zdjęciach Nevady już to wiedziałam, a teraz to już nie mam więcej pytań. ![]() Naskrobałam do niej maila i ciekawa jestem co mi odpisze... ![]() Zgłoszę to do Allegro jako przedmiot niezgodny z umową i założę spór, a co! ![]()
![]() |
#1601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1602 |
Zadomowienie
|
Nevadko czy ten Prep+Prime w lewym górnym rogu to jakiś utrwalacz do makijażu ust?? Jak się sprawuje i ile kosztuje?
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Wtajemniczenie
|
Ehh dziewczyny, ja ostatnio w ogóle nie mam czasu ,a tak strasznie ciągnie mnie tutaj do Was ,że podpatruję dyskusję, ale nie mam czasu odpisać
![]() Cytat:
![]() Jedna z części to peeling do ust, a druga to baza pod szminkę ![]() Tak trochę głupio to zrobili ![]() ![]() Dokładnie nie pamiętam ile zapłaciłam ,ale około 40-50zł ![]() Mariolu ![]() ![]() Oba kolory paradisco i juiced występują jako prasowane cienie, nie pigmenty ![]() Sporo naczytałam się o pigmentach i mam 99,99% pewności ![]() ![]() Aaa i jeszcze miałam napisać Zahran masz cudowną urodę, mówię to w zupełności szczerze ![]() Aktualnie czekam na pigmenty z Overrich i nie mogę się doczekać ![]() Po za tym na dwa quady z cult of cherry.... oby ich nie oclili ![]() edit: candace1 obfociłabyś dla mnie te odsypki ,które dostałaś? z góry ślicznie dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#1604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Kici kici miau miau
|
no to jestesmy utopione
![]() Mariolu, zero odpowiedzi Zahran, ile ja bym dala za ciemne wlosy. ladniutka jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w świetle dziennym to zrobię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet podwójnie..... No nic to. Przerzucam się jedynie na odbiór (czytanie) ![]() Papa ![]()
![]() |
#1609 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajny bajer, wygładza usta, ale jak używam szminek MAC to czy z bazą czy nie zawsze są trwałe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1610 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wielkie dzięki za nazwę. Ja natomiast wczoraj na lotnisku w Oslo natknęłam sie na stoisko MAC a. Po prostu nie ruszałam się przez 5 min , a następną godzinę oglądałam kolorki.Nie spodziewałam się ich tam.Na dodatek dziewczyny sprzedające były artystycznie wymalowane. Bomba - promowana było kolekcja Overrich - takie mieli tylko pigmenty.Antique green wygląda bosko . Nabyłam 5 szt; 1.Studio FIX Fluid SPF - NC20 2.Mineralize SPF15 Foundation/Losse-Medium Plus 3.Sheertone Shimmer Blush -Springsheen 4.Cień- Tempting 5.Cień -Greensmoke Dziewczyny buziaki. Krynolcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja i tak rozmyslam nad cielakami bo kusza a zadnego nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj, to mialo byc ironiczne mariola; wybacz jesli cie urazilam, naprawde rozumiem problem i cieszy mnie to ze informujesz nas o trefnych odsypkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Moderator
|
Cytat:
Podnosze ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 45,50 zł
![]() |
#1615 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Nevadko- jestem w pilnej potrzebie - muszę się ponapalać na różne róże! Masz jakieś cudeńka w swojej kolekcji? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Moderator
|
![]() Dziewczyny, a co sądzicie o tym: http://www.allegro.pl/item429949609_...orig_nowy.html "kupiony w Marionnaud"???? hmm o ile wiem to chyba niemożliwe, prawda? albo to: http://www.allegro.pl/item428926004_...sow_warto.html moze się mylę bo do MACowej specjalistki mi daleko, ale fajne nazwy mają pigmenty tego Sprzedawcy, nie sądzicie? moj faworyt to odcień "kolalowy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Moderator
|
Dziekuje,ale mi chodzilo na Euro ile kosztuje blyszczyk,bo kupowalas w Berlinie tak? Przeliczajac na Polskie pieniadze kursy sie zmieniaja co dzien wiec cena wychodzi zawsze inaczej.
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, mam do Was pytanie - ile kosztują pojedyncze cienie MAC w polskich sklepach? (na KWC podana jest cena w dolarach, ale wolałabym wiedzieć jak to jest u nas). Czy wiecie też w jakich cenach są błyszczyki? Wybieram się do Krakowa do Galerii Krakowskiej, ale chciałabym się uprzednio zorientować w cenach
![]()
#1620 |
Moderator
|
Pojedyncze cienie MAC 60zl, takie do kasetki wkłady - 45. Błyszczyki ogólnie coś około 65 zł a Plushglass wiem że coś koło 80, droższy jest bo z efektem powiększania ust.
Miłego MACania! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.