![]() |
#2401 |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
A co powiecie na tropikalny make up?
![]() Mam jeszcze troche euro w gotowce, zakupione jak kurs byl troche nizszy wiec moze czas je wydac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Ja nie Nevada, ale zdradze Ci mój sekret. Właściwie tkwi on w pędzlu :mam 208 i 209, tym 209 nawet łatwiej mi sie maluje kreski. Mi ładniejsze kreski przyszły z czasem jak ćwiczyłam
![]()
#2403 |
Raczkowanie
|
Przestańcie kusić bo zbankrutuje przez Was..
![]() Ps. myślicie że oryginalne..? http://allegro.pl/item473983168_mac_...ryginalny.html skończył mi się jeden kolor..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() No jutro chyba wypróbuję tę Siennę bo mi na nią apetyt robicie Małpy! ![]() Bo ja tak sobie myślę, że ludzie wlejają już tutaj za dużo tych linków, nie czytając wątku... Nie da się tego jakoś uprzątnąć? Może zrobić osobny wątek odnośnie weryfikacji MACowych aukcji z All? Cytat:
A mi się marzy obejrzeć Twoją kolekcję na żywo!!!! naprawdę! Co do sweet sienny - muszę wypróbować z Duraline, może, może podzielę Wasz entuzjazm... W Poznaniu pogoda beznadziejna do zdjęć, niestety... Aaaa właśnie, jakbym obrobiła ten bank to jeszcze skompletowałabym sobie 15stkę cieni ![]() Ja tam specjalistką od kresek nie jestem, rzadko kiedy wychodza mi równiusienkie, ale jak już się na nie decyduję, to robię je pędzelkiem z Sephory (a mam liner Clinique od kochanej przyszłej Tesciowej, wygrzebała mi na Kanarach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Kici kici miau miau
|
czy ktos uzywa pedzla do podkladu MAC ? bodajze 190 chyba?
myslicie ze oryginal? http://cgi.ebay.com/MACs-foundation-...d=p3286.c0.m14 Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-03 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Moderatorka z pazurem
|
Kasiaj85 ja tu wrzucilam link do step by step na youtube a nie link do weryfikacji aukcji, ogolnie ta dziewczyna wykonuje sporo makijazy...
Nawet jesli powstanie nowy watek dot weryfikacji to i tak niektorzy beda pisac prosby tutaj, poza tym jak dobrze pamietam to w pierwszym poscie tego watku bylo napisane aby zamieszczac linki do przedmiotow z kosmetykami maca wlasnie w celu weryfikacji |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zachorowałam na pigment Mauvement, już obczajałam na Ebayu czy jest i za ile ![]() ![]() ![]() Natomiast Softwash grey jest prześliczny na ręce, ale na oku już zdecydowanie nie pasuje do mnie i nie czuje się, wyglądam jakbym była chora ![]() Do wish listy dopisane 3 pełnowymiarowe opakowania pigmentów: Naked, Vanilla, Mauvement ![]() ![]() ![]() Ranko ja jeszcze nie doszłam do pędzli do twarzy i nie uzywam go osobiście, ale moja przyjaciółka go ma i bardzo chwali. Na temat oryginalności tego pędzla to hmm dla mnie za małe i za niewyraźne zdjęcie ( szczególnie to na dole aukcji ) z takich obserwacji wydaje mi się ok, ale nie dam sobie głowy uciąc. wolałabym, żeby inni się wypowiedzieli.
Uzależniona od zapachów ![]() ![]() Uzależniona od czerwonych OPIków ![]() ![]() ZUMBA ![]() ![]() Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2008-11-03 o 20:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Rozeznanie
|
Ranko, ja bym do podkladu polecala 187. Jest swietny. Tu masz filmik pana EnKore porownujacy 187 i 190:
http://pl.youtube.com/watch?v=ipqjEUX-uY8
#2409 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
209 juz dopisalam do listy nastepnych zakupów ![]() Mam ściety i zupełnie sobie z nim nie radzę, może ten bedzie dla mnie bardziej odpowiedni ![]() Cytat:
![]() ![]() Aukcja wyglada ok, może umów się ze sprzedawca, ze jak cos bedzie nie tak to towar odsyłasz. ależ masz bujną wyobraźnię, uśmiałam się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A pedzle do podkladu bardzo polecam. Wprawdzie jeszcze nie kupilam, ale mialam kilka razy robiony makijaż i podkład zupelnie inaczej stapia się ze skorą. Ja tez byczek ![]() A mauvement kupuj, bo to limitowanka, za jakiś czas trudno bedzie upolować ![]()
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Następna kusicielka ![]() ![]()
![]() |
#2411 |
Kici kici miau miau
|
dzieki dziewczyny - szkoda ze nie ma MACa na polnocy
![]() podrecze Was jeszcze - ile kosztuje pedzel do podkladu w PL? Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-03 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak będę miała okazję to właśnie zakupię pełnowymiarowe Naked i Mauvement. Są zachwycające. Vanilki nie znam, ale spróbuję kiedyś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2414 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() miałam na myśli spory jakie tutaj się toczą,oskarżenia itp. weryfikacja aukcji to jedno, zwymyślanie i oczernianie użytkowników to drugie... wystarczy pośledzić wątek, zwykle prośby o weryfikację kończą się pyskówkami, pomyłkami itp a przeciez chcemy tutaj zdrowej atmosfery. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi sie to niegłupi pomysł z tym osobnym wątkiem, tym bardziej, że linki wklejane przez wizażanki zaczynają się powtarzać, więc nie lepiej byłoby zrobić taką "biblię" podróbek... i żeby na tym wątku pleplać i zachwycac sie MACiem, a na tamtym wklepywać tylko linki? podróba? tak - nie i koniec. Wtedy łatwiej byłoby przejrzec taki link a nie MACowy który ma ileś tam tysięcy postów. Nikomu sie nie chce a potem są co chwila te same aukcje linkowane... Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Kici kici miau miau
|
albo zebrac razem sprzedających oryginaly - to posrednio wyeliminuje podrabiaczy , bo sporo osob tu zaglada i wtedy nie bedzie chetnych na podroby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Moderatorka z pazurem
|
A to przepraszam bo myslalam ze to do mnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Moderator
|
Nic nie szkodzi
![]() no i dobrze, że chciało Ci się przejrzeć wątek i poszukać ![]() ![]() hehe uzależniająca moc pigmentów... Żeby tylko tu nikt niepowołany nie zawitał, bo się jeszcze naczyta o tych uzaleznieniach i stwierdzi, że zrobi sobie skręta z pigmentu np. Golden Olive albo Basic Red ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Kici kici miau miau
|
ja dzis zmieszalam Fairylite i Naked
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Moderatorka z pazurem
|
Mam Golden Olive i jest boooooski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pędzla 190 to widzisz wprowadziłam Cię niechcący w błąd, przepraszam, ale takie to zdjęcie było, że sama się zamotałam.
![]() |
#2422 |
Kici kici miau miau
|
ile?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do oddzielnego wątku jestem jak najbardziej za, bo czasem niepotrzebnie atmosfera się psuje tu, a to taki fajny wątek. Myślę, że lepiej by było po prostu weryfikowac każda aukcję, niż prowadzic listy podróbek czy uczciwych sprzedawców. Każdy sprzedający podróbki może przemyslec, sumienie może go zacząc bolec i się nawróci, kupi sprawdzony oryginalny towar i zechce go sprzedac, a umieszczenie na liście może mu przeszkodzic w tym, analogicznie dobry sprzedawca skuszony wizja łatwych i wiekszych pieniędzy może skusic się na kilka słoiczków trefnego towaru. ( Chciałabym podkreślic i mam nadzieję, że zostanę dobrze zrozumiana, że nie robię tu żadnych wycieczek interpersonalnych ). Aczkolwiek w przypadku aukcji internetowych tak naprawdę zawsez można spodziewac się kota w worku, bo opis aukcji to jedno, a czy sprzedawca wysle nam dokładnie to co było w przedmiocie aukcji to drugie. Dopóki nie złapiemy kogoś za rękę i nie mamy namacalnych dowodów nie mamy nic oprócz słowa i własnego wewnętrznego przekonania. Niestety przekonałam sie o tym kilka razy na all. Pozdrawiam i dobranoc ![]()
![]() |
#2424 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2426 |
Kici kici miau miau
|
http://cgi.ebay.com/MAC-HEIRLOOMS-4-...3286.m20.l1116
a te pedzle? juz was nie mecze - ale to przez Was polakomilam sie na pedzle ![]() wiem ze to edycja swiateczna o dotarlam do posta luzinhy ![]() dzieki ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-03 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to widzę tak.......można założyć oddzielny wątek do weryfikacji, a w pierwszych postach opisać jak rozpoznac podrobki. Kilka slow o swiecacych wieczkach, rysach i nacieciach na pudelkach, o zestawach pedzli, ktorych mAC nigdy nie wyprodukowal, o tym, ze nie ma prasowancow z podwojnym dnem- lusterkiem i pacynka, o tym, ze kazdy produkt ma nazwe, a nie nr itd. itp. ![]() Mozna by zalaczyc foty porownawcze. Taka pigulka informacyjna w jednym miejscu. Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Kici kici miau miau
|
dzieki Geoniu
![]() chcialabym koniecznie zakupic pedzel do podkladu i chce wziac MACa ![]() mam rodzine meza za granica ale juz widze jak oni biegna do salonu - ostatnio jak brat meza mi kupowal perfum to kupil nie ten co chcialam ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-04 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
poprosiłam ciotkę z usa o nową paletkę MAC a dostałam trzy pary butów....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() moja siostra i kuzynka napaliły sie na pigmenty ![]() ![]() czy fiolki o ktorych pisza sprzedajacy to takie podluzne sa czy to sa male pudeleczka? ( nie bede pisala o weryfikacje bo nie musze ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-04 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.