|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Ja od wczoraj mam nonroe....lekko jeszcze mam czerwone, ale to nie skzodzi. Czyszczę solą fizjologiczną ,a zamierzam dzisiaj kupić tribiotic
![]() Do piątku może opuchlizna zejdzie....ale malutka jest, tylko,że koło kolczyka twarde |
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kolczyk z boku ust..
ja monroe mam od piatku i opuchizna jest ale nie widoczna przez kogos.. jest ok ;]
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak u Was to wygląda z od środka , bo ja mam ślad od kolczyka - w kształcie tej płaskiej końcówki i zastanawiam się, czy to będzie normalne, czy takie coś już zostanie. To mnie nie boli, ale zauważyłam, że coś takiego mi się zrobiło.
|
|
|
|
|
#244 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez mam od wewnatrz takie "kolko" odbite. jakby odlezyna. tez mnie nie boli ani nic i mam to mimo ze nie mam za krotkiego kolczyka a nawet mi odstaje. mysle ze to przez to ze warga od wewnatrzc jest bardzo miekka i to sie jakby wchlania w ta warge....nie wiem - w kazdym bardz razie to napewno nie przez zaq krotki kolczyk bo jest za dlugi
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam odbite takie koleczko ;]
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Mnie połowa kolczyka od zewnątrz odstaje, a od wewnątrz sie odciska ten dysk. To normalne, bo warga przylega do zębó i dziąsła, więc sład zostaje. Szczególnie po jedzeniu i mówieniu się odciska.
Dzisiaj już troszkę mniej czerone jest:P Opuchlizny nie widać, ale koło kolczyka jak dotykam palcem przy czyszczeniu to czuję stwardnione miejsce. Na szczęście nie boli nic:P |
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
mnie na cale szczecie tez nic nie boli;] opuchlizna mi zeszla juz... mysle ze juz wszystko jest ok ;]
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę szybkiego gojenia
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za relację. A gojenie idzie bardzo dobrze. Nie ma śladów, że jest to całkiem świeża rana, ale czasem troszkę ropieje. Nadal czekam na krótszy kolczyk.
|
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, że tego nie pochwalacie i zaraz mnie zbasztacie, ale ja mam kolczyk ze stali chirurgicznej. Będzie się dłużej goiło, ale jestem gotowa na konsekwencje
![]() Poza tym juz nie mam czerwone tylko różowe. Widocznie jak się nie mówi za dużo to się nie podrażnia
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Jusali ja tez mam kolczyk ze stali chirurgicznej (i wisi mi to czy ktos mnie tu bedzie za to pojezdzal :P ) ja mam kolczyk od piatku i zero opuchlizny i czerwonego ;]
|
|
#252 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nikt nie ma zamiaru Was "basztac"
ani "pojezdzac"![]() dziewczyny staraja sie udzielac dobrych rad i dzielic sie swoim doswiadczeniem a Wam to "wisi" to po co tu wchodzic i sie pytac o cokolwiek i rowniez po co udzielac rad....chyba nie ma sensu skoro to zostaje uznane jako atak
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
ja tu zadnych rad nie udzielam i nie mam zamiaru udzielac ;] ani tez o nic sie nie pytam ;] a ten kto bedzie chcial sie zastosowac do waszych rad ten sie zastosuje.. no i w czym problem ;]
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie uważam, że ktoś mnie atakuje...tylko użyłam sarkazmu, że oberwie mi się za to
![]() I przyznałam też rację, że powinien być kolczyk z tytanu najlepiej, bo stal może wywołać alergię... Ja na szczęście nie mam owakiej i cieszę się mocnym organizmem...
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
tak wlasnie ja sie zgadzam z Jusali ;]
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
besztac to mozna male dziecie-a wy za takie sie nie uwazacie
jesli wisza wam nasze opinie to po co zadajecie pytania? przeciez non stop macie jakies watpliwosci ktore trzebna wyjasniac, popelniacie bledy ktore trzeba korygowac-i tylko dzieki kompetentnym osobom na tym forum(a mozna je policzyc na placach jednej reki tutaj) nie pakujecie sie w rozne kolczykowe tragedie ale jak ktos mimo wiedzy ktora tu zawarlysmy ktos wie lepiej-no coz-twoj problem jak to mowia glupota nie boli ale postawy -a ja i tak sie pochwale jakie glupstwo zrobilam -nie dzierze-nie udzielam rad takim osobom
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
jezeli o mnie chodzi to ja tu zadnych pytan nie zadaje ;] ja tam zadnych watpliwosci nie mam i o zadne rady sie pytac nie bede bo i tak zrobie to co bede uwazala za sluszne no coz taka juz moja natura..
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, ja nie kontunuuję jakiejś dyskusji nie na temat....
Nie jestm tu po to by wchodzić w zbyt napięte rozmowy... |
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
no i to jest najlepsze rozwiazanie tez mi sie nie chce kontynuowac tej dyskusji ;] Jusali czekam jeszcze na Twoje fotki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia...szkoda, że nie mam kabla do telefonu:/
A osoba, która by mi mogła zrobic zdjęcia to nie wiem kiedy przyjedzie....
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
no trudno ja poczekam ;]
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Heyy
Ja wlasnie tez bym chciala sobie zrobic monroe ale nie wiem czy mi bedzie pasowac Jestem ''napalona''na ten kolczyk ach... No ale rowniez podba mi sie wlasnie ten z boku dolnej wargi... Ale chyba sobie zrobie monroe mam juz kolczyk w jezyku i pepku wiec bolu sie tak bardzo nie boje
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno dziąsła mogą się obsuwać przy kolczyku w brodzie i gdzieś na wizażu czytałam, że przy tym na dole może też tak być, ale nie wiem, czy to jest pewna informacja i dlaczego dziąsła się obsuwają, czy ten kolczyk jakoś o nie zaczepia, czy coś... Ja sobie zrobiłam monroe , bo mi się podobał, a poza tym jakieś takie opinie usłyszałam, że monroe szybciej się goi, a to jest jednak na twarzy i widokowo takie coś zaropiałego tudzież opuchniętego przez dłuższy czas bardzo by mnie denerwowało. Ja mam już trzeci tydzień i muszę go wymienić na krótszy, bo często zawadzam zębem z górnej szczęki o kolczyk. Jak się zdecydujesz, to wklej foteczki
A kolczyki są zarówno duże, jak i malutkie, więc nie powinno to źle wyglądać. Aczkolwiek ten na dole też bardzo mi się podoba.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Jennifer sliczy ten kolczyk ale ja mysle o takim jak ty tylko nie nad dolną wargą a nad górną i teraz mam dylemat :/
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
zrob nad gorna ;] ja tez taki mam i mi sie bardzo podoba
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
ja taki kolczyk posiadam i zanim sie na niego zdecydujesz musisz wiedziec ze w fazie gojenia trzeba mu poswiecic troche czasu, trzeba go przemywac rivanolem, plukac usta szałwią bo to zdecyddowanie poprawia gojenie
na poczatku moze Ci troche przeszkadzac, ale potem sie przyzwyczaisz trzeba pamietac ze tego kolczyka nie wyjmuje sie na dluzszy okres czasu bo nawet po wyjeciu go na pare godzin mozesz miec potem problem z wlozeniem. osobiscie nie wiem czy zostaje duzo blizna, bo nigdy nie wyciagnelam kolczyka na tak dlugi czas by pozwolic dziurce na zarosniecie, mysle jednak ze nie ma reguly co do blizn i to indywidualna sprawa pozdrawiam )
|
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie monroe jest cudny! jestem pewna, że kiedys go zrobie
oby jak najszybciej. pozdrawiam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo tego foto raczej tam nie ma
Mi też się tam nic nie wyświetla.
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Hej
właśnie zastanawiam się nad zrobieniem monroe ale nie wiem jak to bedzie po wakacjach, ide do 3 klasy gimnazjum i tu jest problem:- obawiam się reakcji nauczycieli ( Nie tolerują farbowania, makijażu, kolczykowania) -no i jak to jest z w-f ??? bo nie wiem czy z takim kolczykiem mozna cwiczyc, a nie bede go wyciągac tak czesto ( w-f mam 2 razy w tygodniu po 2 godziny na sali i godzina basenu) boje sie ze dziurka by mi zarosła Co wy myslicie na ten temat, czy mam jeszcze odczekac z tym kolczykiem ??? bardzo bym go chciała sobie zrobic w te wakacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

ani "pojezdzac"
Ja wlasnie tez bym chciala sobie zrobic monroe ale nie wiem czy mi bedzie pasowac
A kolczyki są zarówno duże, jak i malutkie, więc nie powinno to źle wyglądać. Aczkolwiek ten na dole też bardzo mi się podoba.