| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-18, 09:02 | #3481 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

caro o ja chce właśnie odciętą pod biustem, żeby brzucha zakryć , to ja poproszę o linka jak już coś znajdziesz   | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:03 | #3482 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ostatnio lubię wełniaczki...  nie wiem czy terz modne czy nie ale podobaja mi sie....   | |
|     | 
|  2009-11-18, 09:04 | #3483 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: okolice Bydgoszczy 
				 | 

Iwciag tez zerznelam Twojego sprzedawce, tzn linka :P   moze cos wyszukam   | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:05 | #3484 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Takich pod biustem jest fulllllll  Też chcę wełniaczka  ALe takiego fajnego co go nikt nie ma  Idę poszukać póki dzieci śpią, ja jeszcze w piżamce   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:08 | #3485 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-11-18, 09:13 | #3486 | |
				 | 

Cytat: 
 modne czy nie modne nie wiem, ale na pewno ciepłe  (ten sprzedawca ma jeszcze jakieś inne wełniaczki) Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-18 o 09:16 | |
|     | 
|  2009-11-18, 09:18 | #3487 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

nic mi się nie podoba  no nic! wszystko na jedno kopyto robione i miliony tego na ulicy! RATUNKU   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:19 | #3488 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Widziałam ostatnio bluzki, bodziaki i inne ciuszki dla dzieci przecenione i nawet kilka rzeczy kupiłam. A to, ze chcesz spedzic z dzieckiem jak najwiecej czasu to bardzo dobrze  Jestem zła na siebie, ze za duzo tu spedzam czasu  ech ten wstretny wciągający wizaż  iwciag, a nie boisz sie ze bedziesz wyglaała jak w ciązy? Takie tuniki robią z nas bombki. A propos bombek....jaaak ja sie ciesze ze niedługo Świeta!!!!  radocha ze ho ho. Najfajniejsze są przygotowania. A teraz jestem na etapie kupowania mandarynek, zeby w domu juz był zapach Świat   
				__________________ nic   | |
|     | 
|  2009-11-18, 09:22 | #3489 | 
				 | 

Dziewczyny czy kupowalyscie moze na allegro naklejki na sciane??? Jakies bajkowe ale nie z kubusia puchatka. Jak tak to poprosze namiary bo jest tego tyle, ze nie wiem co mozna wziasc, zeby ladnie wygladalo. Nie mam zdolnosci manualnych, wiec sama nic nie namaluje:P

| 
|     | 
|  2009-11-18, 09:23 | #3490 | 
				 | 

Anulka może i masz rację, ale ja mam wrażenie, że zakrywają co nieco   w ogóle kiedyś lubiłam ciuchy do ciała, teraz wolę workowe, a to ponoć zgubne, bo tylko nam się wydaję, że tuszują | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:25 | #3491 | 
				 | 

anulka  aj a przez to ze juz od 8 lat pracuje w tej branzy to nie odczuwam za bardzo tej atmosfery swiatecznej   wiem, ze ida swieta bo sie robi ruch i ciagle leca kolendy przez  co w domu nigdy ich nie wlaczam...jestem malo swiateczna   | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:34 | #3492 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

ja znowu na moment... mam wiadmosc od Rumiankowej : " Mam chwilowy problem z komputerem-polamalam kabel od zasilacza  korzystam z kompa malza, ale nie odpalam wizaza, bo to zajelo by jego komp na caly dzien  jutro wracam do pracy  dzis Gosia konczy 6 miesiecy, od kilku dni zjada caly sloiczek obiadku i zaprzyjaznila sie piciem  z butelki, zeby nadal ida ale ich nie widac. pozdrow wizazowe pociechy i ich mamy  " 
				__________________ *****— Alen Baxton | 
|     | 
|  2009-11-18, 09:51 | #3493 | |
| Zakorzenienie | 

Buziaki dla Rumianka  Cytat: 
  Z lenistwa.... Chyba dzisiaj się za to wezmę  A propo bluzek na allegro, to nie wiem czy pamiętacie ale na chrzest Ninuli kupiłam sobie taką bluzkę http://allegro.pl/item814948269_dwuk...wosc_l_xl.html Chyba gosikk była też nią zainteresowana. Od razu mówię wam, że nie warto jej kupować... Za pierwszym razem wygląda rewelacyjnie ale potem to już lipa...  Nawet jak w ręku się ją pierze, to farbuje potwornie i ten biały jest już szary. Poza chrztem nigdzie więcej jej nie ubrałam, bo już jest wstrętna i muszę ją wyrzucić albo oddać do pojemników Caritasu   | |
|     | 
|  2009-11-18, 09:55 | #3494 | 
				 | 

Cinusiowa ja mam identyczną i powiem Ci, że moja nieźle się nosi i na pewno była więcej niż raz prana   | 
|     | 
|  2009-11-18, 10:12 | #3495 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Hej łobuziary    Widzę, że wczoraj mała libacja była na wątku  Hehe chciałam dołączyć, ale wieczorami TŻ jest w domku i mam bana na wizaż i inne takie, bo trzeba się chłopem trochę nacieszyć  Buziaczki dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantów  Ursull co do wyjazdu do PL na święta... Tak szczerze mówiąc to na maxa nie chce nam się lecieć, najchętniej to spędzilibyśmy święta tylko we własnym gronie... No i ten Paryż kusi  Ale ja niestety studiuję w kraju i przed samymi świętami mam zjazdy, a potem w styczniu sesja, więc chcąc czy nie chcąc musimy spędzić boże narodzenie w PL... Na dodatek w tym roku u teściów   Cytat: 
  3mamy mocno kciukaski za szczepienie  A ja moją też uczyłam i przybijać 'pięć' nawet umie   Tylko czasem jej się myli 'piątka' z 'cześć'  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Pokażę Wam jak moja Blana przybija piątke i daje cześć (końcówka filmiku 4:40, wcześniej to taka nuda dla dziadków  ). Ot tak, na przypomnienie, żebyście czasami nie zapomniały jak moje dziecko wygląda   http://www.youtube.com/watch?v=D84oK-22X04 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-11-18, 10:12 | #3496 | 
| Zakorzenienie | 

Zamówiłam sobie cosik takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=812703093 bo jest gładkie i można zarzucić jakiś pasek, czy korale a jest niedrogie więc tymczasowo musi być  Wybrałam popielaty kolor - ona mi się najbardziej podoba.... Jeszcze poszukam luźną tunikę z krótkim rękawem, którą mogę zarzucić na gładką bluzeczkę  Jak na razie to mi wtedy wystarczy, bo coś tam jeszcze w szafie się znajdzie, a poza tym już raz w miesiącu coś sobie dokupię porządniejszego   | 
|     | 
|  2009-11-18, 10:29 | #3497 | 
				 | 

kobiety potrzebuję pomocy,  może któraś mi pomoże. Muszę napisać pisiurkę do ZUSu, że zwolnienie mam na stare nazwisko, ponieważ nie mam jeszcze dowodu nowego i muszę też napisać oświadczenie, jaki mam stosunek z ojcem dziecka   | 
|     | 
|  2009-11-18, 10:37 | #3498 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-11-18, 10:40 | #3499 | 
				 | 

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-18, 10:41 | #3500 | 
| Zakorzenienie | 

Iwciag a Ty masz to pismo załączyć do zwolnienia??

| 
|     | 
|  2009-11-18, 10:45 | #3501 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-11-18, 10:50 | #3502 | 
| Zakorzenienie | 

W załączeniu przesyłam zwolnienie lekarskie i jednocześnie informuję, że zostało ono wystawione na moje nazwisko panieńskie, gdyż w chwili obecnej nie posiadam jeszcze nowego dowodu osobistego. Po jego wydaniu zobowiązuję się niezwłocznie przedłożyć Państwu jego kopię. Oświadczam również, że z ojcem dziecka od 3.10.09 jestem w związku małżeńskim. z poważaniem Iwciag  ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Boszenko właśnie zobaczyłam Wasz filmik  To "cześć" jest czaderskie  Muszę Ninulcię nauczyć   Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-18 o 10:48 | 
|     | 
|  2009-11-18, 10:52 | #3503 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  ... jak poukładają się nam wszystkie sprawy z mieszkaniem i remontem... to będzie kolejna dzidzia   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-18, 10:53 | #3504 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-11-18, 10:55 | #3505 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Ja mam podobną, ale moja się brzydko mechaci  Kilka razy ją założyłam i teraz nadaje sie tylko "po domu", a szkoda. Może dlatego, ze kupiona od chińczyka  Boszenka świetną masz córunię  mała mądrala  aż mi sie gęba uśmiechła jak zobaczyłam te wasze piątki. Dziewczyny kupiłam niekapki LOVI. Są swietne. Mają uchwyty, gumowe (nie plastikowe-to super) ustniki, są półprzezroczyste, wiec widac płyn, mozna ustawic, czy ma leciec mniej czy wiecej napoju i mają miarke  . Kupiłam te po 6 miesiacu, bo te po 12, nie mają miarki  I dodatkowo: są sliczne, kolorowe, nawet Tż-towi się podobają, a on przewaznie nie zwraca uwagi na takie szczegoly  POLECAM! Aha, nie dodałam jeszcze, ze na razie moje Dzieciaczki sie na to krzywią...piją, ale sie nie upijają, a z utli jak wypiją to konkretnie   
				__________________ nic   Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-18 o 11:01 | |
|     | 
|  2009-11-18, 11:24 | #3506 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: okolice Lublina 
				 | 

Hej mamusie chwalę się: udało mi się wylicytować zestaw gimnastyczny chicco za 71 zł juz razem z przesyłką   nie wiem czy to dużo czy mało ale jestem heppy my juz dzisiaj po spacerze Julka śpi a ja mam chwilkę na wizaż dzisiaj u mnie naleśnkiki z serem na obiad teściowa ma krowinkę i zaopatrza nas w swojski serek  przeczytałam wszystko ale nie wiem co komu ale wiem że Blancia zdolna dziewuszka ślicznie piątkę przybija  Anulka ja też mam niekapek z lovi ale on nie ma przezroczystego ustnika  i moja mała jak na razie to nie chce z niego pić wogóle z butelki to tylko mleko a soczek czy herbatka to łyżeczką inaczej nie tknie   | 
|     | 
|  2009-11-18, 11:30 | #3507 | 
| Zadomowienie | 

Anja, kubki są półprzezroczyste, a nie ustniki    
				__________________ nic   | 
|     | 
|  2009-11-18, 11:36 | #3508 | 
| Zadomowienie | 

ja ma kubek treningowy i niekapek z lovi, ale jak na razie Niśce super gryzie sie ustnik a pic za bardzo nie wie jak z tego czegoś, próbuje ssać jak smoka, ale nie lecie i się bardz dziwi czemu    
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ | 
|     | 
|  2009-11-18, 11:39 | #3509 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Hej mamuśki  Właśnie wróciliśmy od lekarza bo Antos rano znowu gorączkował  no i niczego konkretnego sie nie dowiedziałam podobno ma katarek w środku ale k... czego noska jak nic mu nie leci nos czysty ładnie cyca ciagnie trafiłam na tą lekarkę której nie lubię a to pech no i ma rozpulchnione dziąsła idą zębiska tylko ta sama pani doktor na ostatnim szczepieniu miesiąc temu krzyczała no on ma 2 zęby  a ja się zastanawiałam gdzie bo do dziś ich nie ma mamy syropek i witaminę C jak gorączka nie przejdzie do soboty to mamy jeszcze raz jechać super nie wiem czy jej wierzyć  lecę do mojej babci po Wiktora póki mały śpi  nie brałam go do przychodni żeby się nie zaraził jakimś świnstwem 
				__________________ 10.05.09 ANTOŚ jest już z nami     SYNEK  KOCHAM CIĘ SYNECZKU   | 
|     | 
|  2009-11-18, 11:42 | #3510 | 
| Zakorzenienie | 

Moja Nina też ma Lovi niekapki ale jakoś średnio jej to odpowiada. Woli jak jej nakręcam na to normalny smoczek. Ciągnie z tego ustnika ale jakoś szybko się denerwuje...  Krzywy miśku ta tuniczka mam nadzieje nie będzie mi się mechacić. Wiem, że nie miała być obcisła ale może jak założę korale, czy coś, to odwróci uwagę od brzucha. W worki też przecież nie chcę się ubierać.... U mnie już obiadek zrobiony, dzisiaj spaghetti. Nina troszkę mi pomagała, a troszkę spała. U nas dzisiaj 15 stopni w cieniu  Nie chcę więc tracić czasu dziewczynki i żegnam was z Ninulcią  Lecimy spacerować i podziwiać polską jesień   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

oni chyba wyczuwaja takie rzeczy nosem...
 oni chyba wyczuwaja takie rzeczy nosem...