|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Nie wiem czy moge wam pokazac jej profil na nk ...
ona jest tancerka dodatkowo i ma taaakie zdjecia ze nogi to sobie wokol szyi oplata
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty sama moglabys tez startowac sliczna jestes masz delikatna urode ![]() ![]() ale jakie one wysokie sa!! ![]() Ladna ta Agata podoba mi sie ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
wooooooooooooow ja znam jedna dziewczyne ktore tez chciala startowac.. na miss mazowsza startowala taka brzydula.. nie wiem jak ona wogole chciala startowacmy wogole mialysmy takie zgrzyty ze az wstyd pisac i szkoda gadac.. jak wlaczylam te miss to az sie balam ze ja tam zobacze chyba bym telewizor rozwalila... pobilysmy sie kiedys a ze jej tata byl policjantem wyladowalam w sadzie... ...:/
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-10-24 o 20:57 |
||
|
|
|
#3633 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Mell - boks jest na Polsacie
Aż sobie chyba zerknę na te wybory...Marika - dzięki za info Oj, to faktycznie mało czasu zostało na napisanie tej pracy. Nie stresuj się - już Ty tam coś na pewno wymyślisz ...hmm... Upojnej nocy Wam życzę, a Igorkowi spokojnej![]() Rumiankowa - zapomniałam Cię przytulić, co niniejszym czynię Za to "nie wiem" to się Twojemu TŻ-towi taka pała należy, jak stąd do Chin Iwciag - ooo, to wytrwały ten Twój małżonek
|
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha dobra jestes.... z pazurkiem.... mam nadzieje ze dobrze sie wszystko skonczylo...
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to bylo moje pierwsze ''przestepstwo'' ze tak to nazwe oj kiedy to bylo...
|
|
#3637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to bylo pierwsze... a jakie bylo drugie? zartuje.... pozniej poczytam bo mam strone zaleglosci i nie wiem... a co z tym, katalogiem z sukniami?
|
|
|
#3638 |
|
Rozeznanie
|
gdzie te wybory na jakim kanale??
nie moge znalezc
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
oj jaka śliczna ta19na NK!!!!!!
poiglot wiesz po Tobie widać, że jesteś zadziorna ![]() Illbana bardzo ale to dlatego, że nie jesteśmy sami, jutro jak już wszyscy pojadą ja pokażę, jaka jestem wytrwała
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-24 o 21:13 |
|
|
|
#3640 |
|
Rozeznanie
|
juz mam moj tzcik sobie jajo ze mnie zrobil
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde Aleks nie spi i nie widzialam jak tanczyla...
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ta z grzywka w ciemnych wlosach przypomina mi nasza boszenke
powiem szczerze ze wlasnie ona i ta Agata najladniejsze chyba iwciag naprawde? )heheszczerze mowiac slyszalam to kilka razy mell szczerze mowiac ten katalalog nie zaspecjalny... nie podoba mi sie ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Moj syn lubi czuc adrenaline,.. hardcorowiec..! ![]() zaklada sobie koldre na twarz steka.. a jak go odkrywam to sie cieszy i w kolko...![]()
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
naprawdę
masz śliczną dziewczęcą urodę, ale jest w Tobie jakiś zadziorek.jak Wam się podobała wypowiedz Pani nr20?? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-24 o 21:30 |
|
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3646 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz sadze caly czas takimi tekstami... ja mowie powaznie a ta sie smieje bo mysli ze zartuje a nich tak mysli... ale jak mam jej cos do powiedzenia to mowie... dzisiaj pierwsze co jak weszla do nas do mieszkania to w buciorach wchodzi mi do salonu... wiec jej mowie ze tu sie Kuba bawi na ziemi i nie zycze sobie zeby w butach chodzila... no i co? zaczela sie smiac ![]() a o niej to bym mogla mowic i mowic nie dosc ze ma na glowie szope wielkosci sombrero, dupy nie ma... nogi jak patyki to cyce ma po pas!!! Cytat:
babcie zobaczyl i sie poplakal no Kuba tez dzis nie swoj jakis... spi caly dzien... bosiu co bedzie w nocy?? tz ma wolne i chce sie poseksic dzis ![]() Cytat:
facet to facet... za duzo myslec nie bedzie niech wkoncu doceni jaka ma laske w domu!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
sciaglam juz 6 odc ale czekam na napisy ![]() mam nadzieje ze bedzie lepszy niz 5 bo 5 odc mi sie nie podobal... Cristina nie dawala tak czadu jak w poprzednich... taki nudnawy byl... mysle ze ten bedzie lepszy mam nadzieje no mi sie cos wydaje ze teraz bede sie budzic o 5 co racja to racja
|
|
#3647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prosze mnie tu juz nie necic tymi pysznosciami![]() widze przemianowalas mnie i masz radoche no niech i tak bedzie![]() o cholibka a myslalam ze jakies sie znajdzie no ladna ta 19 choc powiem ze na tym profilu ladniejsza sie wydaje ale widac tam ze ma profesjonalne zdjecia , ale tz mi ciagle przelacza i nie widzialam ani jak tanczyla an jak gadala
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu faceci za nia szaleja... naprawde robi wrazenie, a w telewizji jakos gorzej
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia: sa napisy!!!
lece looknac
|
#3650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, nie wie co odpowiadac to lepiej glupia udac![]() wlasnie ja tez czekam na napisy, i racja niech sie rozkreca ten 6 sezon bo 5 byl super i ten tez musi taki byc nie no to i ja bede wstawala o 5 to sie bedziemy Pakusia meldowac pierwsze na wizazu![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- dobra dziewczynki ja sie zegnam bo jutro o 6 wybywam zostawiam mojego malza z Szymkiem na 16 godzin ciekawe jak sobie dadza rade Pakusia milego sekszenia obejrzyj greysow coby sie dobrze nastroic
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
a tam miłego... szalonego, groracego...sekszenia
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy oglądacie wybory miss a ja walki. Lubię boks i już !
A tak na prawdę to przyszłam się pochwalić. Po 55 minutach głaskania i miziania,po pupie, nosku, rączkach, 7 obrotach "na drugi bok", 15 podaniach wyplutego smoczka, wygrałam walkę.... Antoś śpi w swoim łóżeczku... Oj łatwo nie było. Powiem Wam że uparciuszek po mamusi rośnie.
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu
dla Antka!!Ja już zapomniałam co to znaczy takie usypianie małego i wcale za tym nie tęsknię
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
alo
nie dam rady czytać głowa mi pęka, gardło boli, kręgosłup padł Ala chora Piotrek chory Tz-ta nie ma cały weekend umieram |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Na ktorym programie leca te miski?
ursul pracuje jako pielegniarka na oddziale neurochirurgii, bardzo ciezka fizycznie, odpowiedzialna i stresujaca praca. dziewczynom w skrocie juz opowiadalam co robie, m.in. duzo dzwigania, wiekszoc pacjenctow z niedowladami, bywaja nieprzytomni, pod respiratorami niektorzy, duzo "syfu"-kupy, ktorymi sie chorzy obsmarowuja, chorzy nielogiczni wyrywajacy sobie wenflony, dreny, uciekajacy pacjenci, lezacy dlugo po zabiegu, trzeba przy nich zrobic wszystko. Trzeba odsysac tych z rurkami intubacyjnymi czy tracheostomijnymi, a to tez nie nalezy do przyjemnosci (wydzielina smierdzi i czesto niechcacy jestesmy nia opluci w oko, kolezance w usta "wleciala" "flegma"oczywiscie to nie wina pacjentow), a takze chorzy agresywni, szczypiacy, gryzacy, oraz z zaburzeniami psychoorganicznymi, duza umieralnosc, praca z dawcami narzadow, ciagly pospiech, jedzenie w biegu, miedzy myciem jednej pupci a np reanimacja, robienie w jednym momencie paru rzeczy na raz. Naprawde po takim dyzurze dziennym lub gorzej nocnym jestem wyczerpana na maksa. Jeszcze dodam ze praca dziala zle na psychike, bo mam duzo mlodych pacjentow, z bardzo ciezkimi schorzeniami mozgu i to mnie czasem mocno doluje..Czesto w domu jeszcze przezywam to co dzialo sie w pracy, nie da sie inaczej to jest praca z ludzmi..Nie mowie ze inne rodzaje pracy sa lekkie, ale uwazam ze nie mam latwej pracy. Ale sie rozpisalam, ale nikt nie rozumie jaka to praca, dlatego chcialam wytlumaczyc ![]() I wyobraz sobie teraz: maz ktory nie posprzata po sobie, dziecko ktorym w pelni trzeba sie zajac, zakupy, pranie, gotowanie, sprzatanie, trudne to do pogodzenia. Pewnie zapytasz: czemu nie zmienie m-sca pracy: po pierwsze: lubie to co robie choc czasem jest trudno i w moim szpitalu nie ma szansy zeby przelozona dala mnie na lzejszy oddzial bo jestemmloda i za krotko tam pracuje. Z reszta nawet kolezanek ktore po 20 lat pracuja tam nie chce przeniesc na lzejszy oddzial. A trzymaja mnie tam zarobki, tzn nie zarabiam kokosow ale w moim miescie jest to szpital w ktorym zarabia sie najwiecej. Ja wiem ze facetom trzeba mowic duzymi literami i wlasnie dlatego dzis to zrobilam, niech wie co mnie denerwuje A te milostki z lat mlodzienczych sa najlepsze i bardzo sentymentalne...Ilbanka moj tez gotuje i nawet dobrze czasem lepiejode mnie ![]() a co do sprzatania, ja nie wymagam zeby odkurzal, scieral kurze itd...niech tylko odniesie szklanke z ktorej pil, wyrzuci pieluche ktora zmienil, schowa do szafy swoje ciuchy i nie rozrzuca ich po calym domu. Nie wymagam aby prasowal, pral itp... mam nadzieje ze uda mi sie nauczyc go tak prostych czynnosci chociaz na jakis czas, bo domyslam sie ze jesli sie poprawi to na jakis okreslony czas, a potem znow bede musiala stosowac terapie wstrzasowa ![]() Czekamy na zdjecie a Filip tak piszczy chyba po tesciowej hehe marika co to takiego "fabryczka"? ![]() a u nas kochana goraco czasem w sypialni, przynajmniej ostatnio tak bardzo gorraco bo ja o to zadbalam i tez czasem odnosze wrazenie ze on cos robi zeby miec spokoj....chociaz ostatnio chyba szczerze mnei "bral" pakusia 'w macierzynstwie nie ma zegarka" a to dobre Małgosia jeszcze raz jestem dumna z Antosia
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-24 o 22:25 |
|
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
na 2
|
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia a praca z powołania??
Ajaka nie umieraj jeszcze!! Zdrówka dla wszystkich chorowitków
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-24 o 22:29 |
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag tak z powolania i kocham swoja prace ale czasem w trudnych momentach mysle sobie: wolalabym chyba sprzatac ulice..
|
#3659 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
a jutro ?
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Mell sliczna z niej kobieta i jaka wygimnastykowana
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
i zycze szybkiego powrotu do zdrowia ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- lece sie wykapac jeszcze zajrze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

Aż sobie chyba zerknę na te wybory...
Za to "nie wiem" to się Twojemu TŻ-towi taka pała należy, jak stąd do Chin

:c ojest:

prosze mnie tu juz nie necic tymi pysznosciami