|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Ursull ja Cie nie olalam, ale musialam na biegu avatara tworzyc, a zmiana trwala wieki cale... Ale teraz juz caly swiat sie dowie, ze Ty i ja i tylko Ty i tylko ja.... na wieki... razem... zawsze...
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no to ja tu o miłości,a ta mi z kupą wyskakuje
,no ja to się chyba załamię![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() to co pijemy
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
ja stawiam
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jeszcze co chwila polaczenie z serwerem zerwane
Wiesz... ja tez chyba pojde juz spac, wczorajsza noc do latwych nie nalezala, bolala mnie glowa i wszystkie zeby, a do tego Olek co chwile ryczal... Dzisiaj, w dzien nie spal wcale i tez ryczal - myslisz, ze to zebiska mu rosna? |
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Też ich widziałam
Występowali w jednej z dyskotek. Po pokazie wyszli się do ludzi pobawić i jeden z nich poprosił mnie do tańca W trakcie pokazu każdy z nich też co jakiś czas podchodził do jakiejś upatrzonej dziewczyny i się wdzięczył... i właśnie ten sam za każdym razem do mnie naginał A jeden z nich to Andrzej Bizon - występował w reality show "Dwa światy" na Polsacie ale szybko odpadł. Teraz często jest w reklamach na różnych bilbordach i w tv... kiedyś jakiś bank reklamował, potem okna i drzwi Pol-skone (chyba)![]() Aaaa i zapomniałam dodać, że w tv nigdy mi się nie podobał ten Bizon, ale na żywo ciacho I w rzeczywistości jest bardzo nieśmiały - miałam okazję chwilkę z nim porozmawiać przy barze jak zamawialiśmy piwko
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-19 o 00:21 |
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już uciekam,bo kolejną noc na Wizażu zarywam ,a potem nieprzytomna jestem.Dobranoc ma ukochana i się częściej odzywaj,bom się martwiła |
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dwa światy"to był najfajniejszy reality show jaki widziałam |
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc milosci ma !!! Idz juz spac, nie gadaj z cinusiowa
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
nie będę z NIĄ gadać,bo też idę spać,zresztą ONA udaje,że mnie nie widzi
![]() Dobranoc |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Kto mi zmniejszy 3 głupie fotki Tż ściągnął jakiś głupi program do fotek i ja nie potrafię go obsługiwać i na dodatek jest po angielsku.... a ja muszę wystawić aukcję... Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-19 o 00:45 |
|
|
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie babeczki
Ja tak bez czytania bo jestem chora i ledwo na oczy widze. Wczoraj byliśmy na szczepieniu, było super tylko zakwękał mój rycerzyk ale później był taka maruda że nawet ręce nie pomagały, miał trudności z zaśnięciem. Waży 7470 i mam juz zacząc wprowadzac dodatkowe posiłki, to nic że robie to od 2 miesięcy , ale powiedziałam jej ze to przypadek i kazała się nie martwic tylko czekac bo ma jeszcze czas i z dnia nas dzień bedzie lepiej.U ortopedy byłam ale mnie nie przyjeli bo nie jestem nagłym przypadkiem i moga mnie zapisac na za 2 tygonie - IDIOCI. Gin dał mi recepte na tabsy, byłam z małym (bo mnie nie badał). A ja wieczorem zaczełam siw zle czuc tzn. było mi zimno, głowe mi rozsadzało, dusił mnie kaszel i zas mam katar i osłabiona jeste, a w dodatku sam z dzieckiem Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątku |
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
nie śpimy - moje dziecko już się obudziło
|
|
|
|
#3705 |
|
Wtajemniczenie
|
no i ja też nie śpię już, no i boli mnie głowa
![]() Nie wiem jaką mój syn miał npckę, bo spałam w pokoju obok i nic nic nie słyszałam, a nie zdążyłam z tżtem porozmawai ![]() Cinusiowa no Bizoń super ciasteczko, tylko, że u nas to się tak spił, że ledwo się na nogach trzymał, trochę z moją siostrą urzędował! A mnie najbardziej podobał się prowadzący(nie wiem czy u Ciebie też takowy był)dal mnie był bomba. A i u Nas z nimi był też Norbi, ale ten Pan z kolei do najprzystojniejszych nie należy ![]() Marika kuruj się mamuśka i uważaj by rycerza nie zarazić. No i brawa dla niego za odwagę ![]() Blondynkap.. a kaca masz kochana?? |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
dziewczyny ja wymiekam taka impreza mnie ominela tyle ciach , torcikow i innych przysmakow mniam az oslinilam sie cala jak poogladalam ![]() Szkoda ze moj malzonek wieczorami nie wychodzi poimprezowalabym z wami Wczoraj mi sie pochrzanilo ze szczepieniem hihi mam je dopiero dzis , dobrze ze sprawdzilam bo bym poszla jak kretynka Dzis mam wypad do kolezanki a potem szczepienie |
|
|
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej jaka kretynka
ja 2tyg temu byłam a miałam w tym tygodniui3mamy dziś kciuki za szczepienie Maxa Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-19 o 08:11 |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie ja właśnie zrobiłam sobie kawę. Ninusia wstała o 7:00, jest już nakarmiona, porozmawiała troszkę z mamą i z babcią. Teraz leży roznegliżowana i wietrzymy jak zawsze pipuchę
My tak przy każdym przebieraniu wietrzymy po kilkadziesiąt minut, czasem nawet z godzinę, dlatego nie mam zielonego pojęcia jak jej mogło tam coś wyskoczyć - mam na myśli te krostki Ale całe szczęście dzisiaj patrzę, a już ich nie, tylko pozostało zaczerwienienie Natomiast wczoraj na spacerze z Ninką spotkałam starą dobrą znajomą i uspokajała mnie z tym serdeuszkiem i.... trochę jej się udało. Ona ma w domu same chore serduszka - 2 córeczki mają szmerki i są pod stałą opieką kardiologa, a mąż ma zastawkę serca (tyle lat ich znam , a nie wiedziałam o tym). Powiedziała mi, że te szmerki, to nic wielkiego i większość dzieci je ma. Są spowodowane u większości czymś niezrośniętym w serduszku i w wieku około 6 miesięcy zwykle się to normuje![]() Mariczko ojoj... To ściskam mocno i przesyłam zdrowe U mnie ostatnio wszyscy mieli w domu grypę i ominęła tylko Ninusię Wierzę więc, że z Twoim maleństwem będzie podobniue, a i Ty szybko do nas wrócisz zdrowiutka |
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia kaca nie mam.Wypiłam tylko 2 piwa
![]() wiecie co wczoraj zrobiłam wlałam płyn do prania rzeczy do pralki.Taka piana się zrobiła że wylatywała szufladą co się proszek sypie ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- któraś chciała sukienkę sweterkową http://www.allegro.pl/item816234802.html |
|
|
|
#3710 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() dzisiaj mnie nie bedzie, musze sie troche dziećmi zająć, bo zapomniałam jak wyglądają i przestaję je rozróżniać. wizaż to zaraza...a kysz! Laski macie wolną chatę!!!
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-19 o 08:53 |
||
|
|
|
#3711 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
Co się tu od kilku wieczorów dzieje imprezy,faceci, penisy ![]() a jaki jest tytuł wątku MATKI POLKI OPAMIĘTAJCIE SIĘ ![]() Dziękuje za miłe słowa skierowane do mojego Antośka Mój Antoś jak miał wczoraj rano o 7 goraczke tak do teraz nie ma Więc to były raczej ząbki bo tego syropku nie zdarzyłam mu dać bo miałam wieczorem a już popołudniu widać było poprawę był radosny piszczał, śmiał się i teraz nie wiem czy dawac mu ten syrop bo tak jak podejrzewałam ta pani doktor coś ściemniała z tym katarem vit C mu dam bo nie zaszkodzi ale syrop co za lekarzy mamy w tym kraju Marika Zdrowiej szybciutko oby mały sie nie zaraził
|
|
#3712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
MATKI WARIATKI![]() Mamuski oszalały! Trzeba zmienic nazwe watku bo jeszcze nam dzieci odbiorą! Cytat:
Cytat:
marika wracaj kochana do zdrowka... te okropne chorobska!!! Oby synek byl zrowiutki... Przeczytalam tylko kilka ostatnich postow i zaraz biore sie za reszte... Dzisiaj w nocy wstawalam z 10 razy! Podac smoka i 2 razy nakarmic! Szok co za noc.... dla porownania wczoraj tylko jedna pobudka o 5 a dzisiaj.................. .. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Anulka no nie rob sobie jaj!!! wracaj i koniec! Bez ciebie dzisiaj libacji nie bedzie...
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie niesamowite
My po wczorajszym szczepieniu... masakra normalnie... pierwszy raz Kuba tak strasznie plakal przedtem to max 5 sec a wczoraj chyba z 15 min... darl sie i krzyczal... no ale juz po wszystkim... lekarz mowi ze nie powinno mu sie nic dziac skoro poprzednie dobrze znosil... no i poinformowalismy go ze za 5 dni wylatujemy i dostalismy zgode, osluchal Kube i mozemy leciec ale ja jestem jakas nienormalna... bo wstapilismy do sklepu po szczepieniu, chcialam jakies ciuchy Kubie kupic... no i kupilam spiochy rozmiar (18-24 miesiace) ![]() ![]() okej lece cos zrobic bo siedze jak ciolek a samo sie nie zrobi
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
CARO!!!!
CARUSIA!!!!!!!!! GDZIE TY????? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Doszłam do wniosku, że nie będę płakać za Carusią i biorę sprawy w swoje ręce ![]() Z uwagi na to, iż jestem szczęśliwą posiadaczką jej "nomber komórki przed blokiem", to zaczaiłam się i wystukałam wiadomość i dostałam odpowiedź Dostałam też zalecenie, a mianowicie:" Padł mi komp najwcześniej jutro się pokażę. Spałuj dziewczyny ode mnie nie piszcie dużo! Buziaki " To która pierwsza.... ![]() Przecież muszę dotrzymać obietnicę... ![]() |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję na początek alkoholiczki:
ursull ![]() anulka anulka ![]() Eve ![]() Mell ![]() i cała reszta: Pakusia ![]() Poiglocik ![]() Rumiankowa ![]() Małgosia (no tej to sto lat nie było)Bercia ![]() Marika - jej nie biję, bo ona chora.... Iwciag ![]() Kathi ![]() Blondi ![]() Seona ![]() Malutka ![]() Didi ![]() Sashka ![]() gabriellao0 ![]() Boszenka69 ![]() male ![]() aljaka ![]() superzabula ![]() gosikk_s ![]() maugoszatka ![]() esti1984 ![]() Pimach ![]() kuroikaze ![]() Aguska83 ![]() Fionka21 ![]() Ewelain1987 ![]() Goo100 ![]() SELKA ![]() Magduchahahaha ![]() iwcia dance To nie ja.... to Carola kazała...
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy wam pisałam ale mój mały ma problem z kupkami zaczęło się po wprowadzeniu zupek ,kaszki najpierw robił kupke raz na tydzień
teraz codziennie no czasem co drugi tylko problem w tym ze bardzo sie meczy nawet musze mu pomagać przyciskam mu nóżki do brzucha i tak udaje nam sie jakoś przez to przejsć Znalazłam taka kaszke moze któraś z was ją stosuje chyba zakupię moze pomoże ![]() https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=15038604 nic nie pisze ze zawiera mleko bo kurde tyle fajnych kaszek jest a my musimy ryzowe bezmleczne ![]() No i jeszcze pała w łeb dostałam
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-19 o 10:01 |
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo zamiast kleiku ryżowego, czy kaszki kup kleik kukurydziany - on jest dla dzieci, które mają problem z robieniem kupek. Na słoiczkach chyba Bobo Vity, a może i innych firm także jest napisane, które owoce rozluźniają, a które zatwardzają więc może takim sposobem się ratuj Ryż w ogóle działa zatwardzająco dlatego nie warto przesadzać z ryżowymi kaszkami. To nie problem zawartego w nich mleka, a tego, że są ryżowe....---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Uwaga!!! Nigdy w życiu nie chodziłam w sukienkach, bo ich nienawidzę i ostatni raz byłam w posiadaniu kiecki w wieku może 6 lat Nie licząc tej, którą szyłam sobie na połowinki, bo na studniówkę pożyczałam... Teraz licytuję sobie kieckę ale....![]() Taka - pomyślałam, ze może się nada do pracy, do białej koszuli... Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-19 o 10:09 |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3719 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
...
|
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Licytowałam u tego sprzedawcy tunikę, ale mnie przelicytowali |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

,no ja to się chyba załamię

Występowali w jednej z dyskotek. Po pokazie wyszli się do ludzi pobawić i jeden z nich poprosił mnie do tańca
A jeden z nich to Andrzej Bizon - występował w reality show "Dwa światy" na Polsacie ale szybko odpadł. Teraz często jest w reklamach na różnych bilbordach i w tv... kiedyś jakiś bank reklamował, potem okna i drzwi Pol-skone (chyba)
Martwię się
, ale powiedziałam jej ze to przypadek i kazała się nie martwic tylko czekac bo ma jeszcze czas i z dnia nas dzień bedzie lepiej.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
Ale całe szczęście dzisiaj patrzę, a już ich nie, tylko pozostało zaczerwienienie
To ściskam mocno i przesyłam zdrowe

No nie!