|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cinusiowa
Zaraz zaraz.... ![]() Alkoholiczki najpierw??? Wiec prosze mnie z czołowki usunac i zamienic chociazby na Iwciag... Ja nie pilam... (mimo ze ochote mialam.... ) ale swoich trunkow nie mialam a na "krzywy ryjek" pchac sie nie chcialam
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mell tylko, że kolei mojego małż jest co dzień
i ja to wymyśliłam nie my![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- mówią o śmierci łóżeczkowej w TVN |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
Jupiiiii malemu wyszly juz dwa zeby naraz
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse Edytowane przez Haruno Czas edycji: 2009-11-19 o 10:30 |
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o sukienkę, to właśnie chcę do białej koszuli żeby było tak elegancko, bo ja w biurze urzędasem jestem Chociaż i tak łazimy w dżinach i szef nic nie mówi... Ogólnie, to wcale nie musimy się tak stroić
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
ciniusiowa fajna ta sukienka.Ja niecierpie chodzić w rajstopach
a za to latem tylko spódnice![]() ja dzisiaj przeglądałam str Quelle i maja fajne swetry ten mi się spodobał http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_dame...385/index.html i ta bluzka http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_dame...735/index.html szkoda że tak długo się czeka na towar.Jak nic nie kupię w mieście to może zamówię ![]() |
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladajcie dzien dobry tvn!!!!!!1
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- świetnie, ze mi przypomniałaś - zaraz będziesz ![]() HARUNO od Caro
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Hauruno gratki dla syncia
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ja tu na diecie, a tu takie pysznosci
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() owoce na niego nie działaja co prawda śliwek mu nie dawałam ale gruszki je prawie codziennie i jabłka szukałam tego kleiku kukurydzianego i zobacz co pisza czerwonymi literami dziwne to http://dino.sklep.pl/nowy/nestle-kle...urce=nokaut.pl
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Malutka kiropraktor to wlasnie jest od roznych znieksztalcen ciala, masuje, rozciaga, naciaga itp.
Cinusiowa a za co? Maly nie chce spac na boku co go przekrece to sie budzi ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Boze 15 stron??????? jak ja to przeczytam ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Robie diete kopenhaska, dzis siodmy dzien, schudlam 4 kilo wczesniej pare dni robilam proteinowa to tez zlecialy mi 2 kg wiec mam juz 6 kilo mniej---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse Edytowane przez Haruno Czas edycji: 2009-11-19 o 11:02 |
|
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj była u mnie kuzynka bo chciała żebym jej perfumy zamówiła na all.I ona brała jakieś silne tabl.na odchudzanie na receptę i ponoć schudła 10kg w miesiąc
.Jadła tylko śniadanie i piła wodę Nie zbyt zdrowo ale ona chciała szybko schudnąć.
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
Iwciag ja nic nie podjadam
nie mozna na niej absolutnie podjadac---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- a solilas potrawy??
|
|
|
#3739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz wezmę się za proteinową(może)Oczywiście soliłam, bo nie wyobrażam sobie życia bez soli
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
Ja nic nie sole zrem to bezsmakowe jalowe zarcie i jakos waga leci
![]() To fajno, ze 3 kg mniej, a ktory dzien jestes? ten siodmy to chyba najgorszy, ta herbata bez cukru obrzydliwa ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- aljaka bylabym wdzieczna jakbys przeslala mi zdjecia
|
|
|
#3741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ten 2gi tydzień to na prawdę sobie odpuszczam i modyfikuje dietę wczoraj np byłam na pizzy ![]() A co do soli to ja czytałam, że opinie są podzielone i niby można trochę solić |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się udała impreza? Widzę, że nie tylko ja zaprosiłam sobie osoby towarzyszące
![]() Iwciag, Cinusiowa, mi takie "Sextety" nie leżą Kompletnie mnie to nie kręci Lubię np. oglądać pokazy mody i tam takich gości, ale takie jakieś ich strepteasy to nie Piszecie, że polecacie kubek niekapek Lovi. Ja mam Tomee Tipee (chyba tak się pisze?), ale jakoś Pati nie umie z niego jeszcze pić Szkoda mi następnego kupować, molestują ją tym![]() Esti co do szczepienia, to ja tak jak Cinusiowa Liczę na kompetencje pielęgniarki, kiedy wyznacza mi następną dawkę. Boszenka!!!!!!! Blanka cuuuudnaaaaa!!!!!! Będzie ją szkolił jak psa![]() Haruno i inne, które trzymają diety, podziwam Was. Ja nie mam takiej silnej woli. A teraz jestem przed okresem i jem jak świnia dosłownie Nie mogę nad tym zapanowaćCinusiowa, ja będę zamawiać takie tuniki i wełniane sukienki z Bon Prixu. Już mam upatrzone i będę zaraz dzwonić Są fajne takie dłuższe swetry - longi, mogą robić za tunikę Ja z Bon Prixu mam bardzo dużo ciuchów, uwielbiam stamtąd rzeczy |
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia ale to jest kit hahaha... patrz:
Nestle kleik kukurydziany Nestle ODPOWIEDNIE DLA:
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-19 o 11:12 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie w składzie nie ma mleka ![]() czytałam na innych stronach i nic takiego juz nie znalazłam szkoda ze nie ma smakowych tych kleików
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze nadal nasze telefony nie dzialaja chyba przez wczorajsza wichure cos sie stalo...
Cinusiowa.... jak ty sprawdzalas ranking ilosci postow?
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
Seona ja jak szłam to byłam totalnie na nie. Dla mnie to było śmieszne piszczące laski i w ogóle, ale jak poszłyśmy to nastrój mi się udzielił i na drugi dzień miałam taaaką chrypę
![]() A co do bon priXu to już nie raz się zastanawiałam i do tej pory nic nie zamówiłam, bo jakoś nie mam przekonania i zupełnie nie wiem dlaczego |
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Też miałam dołączyć na wczorajszą libację, ale mój mnie nie chciał puścić... może to i lepiej, pracowałam trochę czasu jako barmanka w klubie, więc bym Was wszystkie pewnie upiła I kto by się potem dziećmi zajmował ![]() A ja od 7 rano walczę z moim kompem, który zwariował i dzieją się dziwne rzeczy... A to wszystko moja wina...tak to jest jak się pcha łapki tam gdzie nie wolno no ale jakoś poszło, chociaż pewnie będę musiała system przeinstalować, bo sfiksował A Blanka strzeliła focha i nawet na mnie nie spojrzy, a wszystko za to, że tyle czasu spędziłam dzisiaj przy kompie ![]() Marika zdrówka kochana ![]() Cytat:
Co za głupia numeracja ![]() Cytat:
Powodzonka
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-11-19 o 11:33 |
||
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia ja mojej co chwila daję wodę przegotowaną do picia i idzie. Bo na początku też strasznie
takie kupy mi robiła, że od A przy tym tak się biedna skupiała, że aż czerwona cała na pyszczku była. Ale po wodzie mineralnej wszystko przeszło.
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Haruno gratki dla synka
Ja już się doczekać nie mogę pierwszego ząbka ![]() Seona dziękujemy Ale powiem Ci, że uczę małą mówić 'mama' 'tata' i to jakoś jej nie wchodzi, ba, nawet powtarzać nie chce
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

Ja nie pilam... (mimo ze ochote mialam....
i ja to wymyśliłam nie my

Chociaż i tak łazimy w dżinach i szef nic nie mówi... Ogólnie, to wcale nie musimy się tak stroić

a za to latem tylko spódnice

, ja tu na diecie, a tu takie pysznosci
SYNEK

Szkoda mi następnego kupować, molestują ją tym

Co za głupia numeracja
A przy tym tak się biedna skupiała, że aż czerwona cała na pyszczku była. Ale po wodzie mineralnej wszystko przeszło.