CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 19:14   #3931
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez nicola2002 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja na moment, bez czytania, ALE:

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA! HURRRA!!!:jup i:
Gratulejszyn
Stary 2009-11-20, 19:16   #3932
ursull
Zakorzenienie

Mell robię bo lubię i to bardzo
Chętnie wrzucę inne dzieciaczki,ale muszę mieć zdjęcia.Mogą być bez strojów śiątecznych,mogę im czapeczki domontować.To już od was zależy

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:17   #3933
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:

Normalnie, ale się cieszę!

Worek buziaków dla was
spadam, do malutkiej, bo marudka i marudka
gratki

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Ursull swietny pomysl! Ty zawsze cos fajnego wymyslisz...i podziwiam ze ci sie chce takie cudenka robic...
dziekuje za to ze jest tam moj Aleksio...

Witaj iwcia dens!
wspolczuje... i oby synek byl znow aniołkiem...

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

ja tez nie przyszlo mi do glowy ze trzeba kombinowac...
dzieki Mell a w ogole gratuluje powrotu do baraszkowa a nie napisalas powtorka byla?? albo przeoczylam
Stary 2009-11-20, 19:20   #3934
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Iwcia_dens, qrcze nie ma nic gorszego niż płaczące dziecko i jak nie można go nijak uspokoić Może będzie szybciej ten lek niż za 5 dni Albo w innej aptece popytaj?

Ursull, zdjęcie mi się baaardzo podoba, zapisałam sobie Możnaby np. na święta polecieć z tym zdjęciem do naszych młodszych mam majowo-czerwcowych z poczekalni Pewnie by im miło było

Nie wiem co się dzieje, ale moje dziecko co chwila ma czkawkę Dosłownie co jej przejdzie, to zaraz znowu czka Od czego to? Ciepło jest ubrana, ale nie przegrzana też, w domu mamy 21 stopni.
Dobry pomysł z wysłaniem do mlodszych mamuś.
Może Pati ma mokro wiem to głupie,ale to też bywa przyczyną czkawki

A własnie mam takie pytanko: moja mała od jakiegoś czasu sporo ulewa, a nawet wymiotuje.Przszlyśmy na mleko od 6mc,ale ta sama firma,podejrzewam,że to jest problem,ale nie jestem pewna.Pytałam lekarki,a ona,że dziecko wygląda na zdrowe i to ulewanie samo przejdzie a to ci diagnoza Martwię się,czy wasze maluchy też tak mają?

Stary 2009-11-20, 19:31   #3935
Seona
Zakorzenienie

Esti gratuluję ząbka!!!

Ursull, nie ma mokr Ja ją przewijam co 2 godz. nie ważne czy pampers zlany, czy tylko trochę mokry.

Co do ulewania, to może zagęść jej mleczko chociaż jedną miareczką kleiku ryżowego? Macie tam taki na wyspach? Na noc robię dla Pati taki gęsty, pożywny- na 180 ml daję 6 miarek od mleka kleiku, a w dzień czasem dodaję jedną. Odkąd tak robię skończyły mi się problemy z ulewaniem, a Pati normalnie żygała jak kot ja byłam w żygach, dywany, ściany itp. Moja ciocia pediatra mówi, żeby zagęszczać, bo wtedy oprócz ulewania jeszcze dłużej ten pokarm jest w brzuszku i dziecko dłużej jest spokojne.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:32   #3936
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Iwcia_dens, qrcze nie ma nic gorszego niż płaczące dziecko i jak nie można go nijak uspokoić Może będzie szybciej ten lek niż za 5 dni Albo w innej aptece popytaj?

Ursull, zdjęcie mi się baaardzo podoba, zapisałam sobie Możnaby np. na święta polecieć z tym zdjęciem do naszych młodszych mam majowo-czerwcowych z poczekalni Pewnie by im miło było

Nie wiem co się dzieje, ale moje dziecko co chwila ma czkawkę Dosłownie co jej przejdzie, to zaraz znowu czka Od czego to? Ciepło jest ubrana, ale nie przegrzana też, w domu mamy 21 stopni.
dopiero przeczytalam umknal mi ten post
no to jest najgorsze bo jeszcze jakby plakal ot tak sobie ale jak wiem ze mu cos dolega to mi go szkoda i meczy sie on i ja . a na to nie ma leku nie zapamietalam choroby - jakas skomplikowana nazwa byla a te 5-6 tygodni co napisalam to ta wysypka moze tyle potrwac

a z ta czkawka to moze jak Ursull mowi ale nie znam przycZyn czkawek

ja z tym ulewaniem tez mam problem tylko moj ulewa od [poczatku teraz jakby mniej ale ja jeszcze nie przeszlam na mleko nastepne mam 1 puszke do skonczenia 1 . a moze kup tez zageszczacz w aptece ? kolejna Pani doktor ,,madra rada" kurna , niby sie mowi ze 6-7 miesiac to czas kiedy dziecko powinno przestac ulewac wiec wyczekuje

idziemy sie kapac...
Stary 2009-11-20, 19:42   #3937
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Esti gratuluję ząbka!!!

Ursull, nie ma mokr Ja ją przewijam co 2 godz. nie ważne czy pampers zlany, czy tylko trochę mokry.

Co do ulewania, to może zagęść jej mleczko chociaż jedną miareczką kleiku ryżowego? Macie tam taki na wyspach? Na noc robię dla Pati taki gęsty, pożywny- na 180 ml daję 6 miarek od mleka kleiku, a w dzień czasem dodaję jedną. Odkąd tak robię skończyły mi się problemy z ulewaniem, a Pati normalnie żygała jak kot ja byłam w żygach, dywany, ściany itp. Moja ciocia pediatra mówi, żeby zagęszczać, bo wtedy oprócz ulewania jeszcze dłużej ten pokarm jest w brzuszku i dziecko dłużej jest spokojne.

Oj to nie wiem co z tą czkawką Milusia miała często czkawę,ale od jakiegoś czasu już nie ma.Widzę,że w sprawie pampków jesteś tak zboczona jak ja.Tylko w nocy zmieniam jej raz,ale w dzień to non stop.

Mamy kleik ryżowy Spróbuję,może faktycznie za rzadkie to jedzonko

Załączam fotkę miasteczka sąsiedniego.Tak to u nas wygląda

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 19:47   #3938
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
O rety Wygląda jak "Wodny świat"

Dziewczyny, zepsuł mi się kombiwar Takie urządzenie do pieczenia i gotowania Umrę z głodu Nie wiem kiedy naprawię lub kupię nowy Będę za niedługo wyglądać jak Ursull na diecie Kura Caro i jak Anulka na avatarze Nienawidzę i nie umiem piec na patelni czy smażyć Zawsze mi się coś przypali, a w kombiwarze wszystko wychodzi takie, że palce lizać

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:52   #3939
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:

Normalnie, ale się cieszę!

Worek buziaków dla was
spadam, do malutkiej, bo marudka i marudka

GRATULUJE MOJEJ SYNOWEJ

my czekamy Antosiek szczerbaty ale coś sie wykluwa powoli

Illbana
Zgadzam sie zakładamy swoja paczkę
bo ja Ciebie

iwcia
to mój Antek to chyba ma 3 dni gorączki od wczoraj wysypka podobna do potówek na brzuszku i pleckach tylko mi się kojarzy że to sie nazywa trzydniówka bo starszy syn miał i samo przechodzi nie ma leku na to
ale 5-6 tyg matko

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:09   #3940
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Cieszę się,że ci się podoba Pomyślałam,że mogłabym wszystkie,nasze dzieciaczki tak zmontować,bo to takie słodkie jest
Ja mam takie zapędy jeszcze ze szkoły średniej,bo się zawsze udzielałam w jakichś samorządach szkolnych,organizowaniu studniówek,imprez szkolnych itp.,dlatego jeśli przeginam to mi poprostu powiedzcie
Ja tam lubię Twoje "przeginanie" Więc dalej nam się tutaj tak udzielaj

Cytat:
Serio jestem taka głośna?
Krzycz, krzycz - to dobrze, że jest ktoś taki, bo nam by wątek umarł śmiercią naturalną, a tak ciągle żyje. Muszą być takie głośne osoby, bo to innych mobilizuje

Cytat:

A własnie mam takie pytanko: moja mała od jakiegoś czasu sporo ulewa, a nawet wymiotuje.Przszlyśmy na mleko od 6mc,ale ta sama firma,podejrzewam,że to jest problem,ale nie jestem pewna.Pytałam lekarki,a ona,że dziecko wygląda na zdrowe i to ulewanie samo przejdzie a to ci diagnoza Martwię się,czy wasze maluchy też tak mają?
Moja Nina ulewała ciągle i w wieku około 4 miesięcy przestała. Teraz zaczęłam od około tygodnia robić jej po 180 ml mleka i znowu zaczęła Ale prawdą jest, że jak dosypię kaszki lub kleiku, to wcale nie uleje albo mniej Zagęszczam jej rano i wieczorem i dłużej przez to jest spokojna

Cytat:
z tym zyganiem, to rzeczywiście miałam to samo. Nina potrafiła ulewać nawet 2-3 godziny po jedzeniu

Cytat:
Współczuję... Pamiętam jak w 1997 r. pakowaliśmy cały dobytek z rodziną i uciekaliśmy z miasta, bo groziło zalanie... Nasze miasto jako jedno z nielicznych się uratowało...
A tak z innej beczki, to w teledysku piosenki "Moja i Twoja nadzieja" nagranej dla powodzian był pokazany mój wujek jak siedzi z moim kilkuletnim kuzynem na workach z piaskiem w bramie wjazdowej na ich podwórze

GRATULUJĘ ZĄBKA ESTI

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Bercia jak tam kupka??? Coś działaliście z tymi sposobami o których Ci pisałam??
Stary 2009-11-20, 20:20   #3941
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
GRATULUJE MOJEJ SYNOWEJ

my czekamy Antosiek szczerbaty ale coś sie wykluwa powoli

Illbana
Zgadzam sie zakładamy swoja paczkę
bo ja Ciebie

iwcia
to mój Antek to chyba ma 3 dni gorączki od wczoraj wysypka podobna do potówek na brzuszku i pleckach tylko mi się kojarzy że to sie nazywa trzydniówka bo starszy syn miał i samo przechodzi nie ma leku na to
ale 5-6 tyg matko
wlasnie o matko

wchodze ndo Waszej paczki przecie tam Illbanka bedzie o ile moge

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

o mamo Ursull oby Ciebie i Eve oszczedzilo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:29   #3942
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Czy ktoś korzysta ze strony www.torrenty.org ??? Działa wam ona dzisiaj normalnie...
Stary 2009-11-20, 20:42   #3943
milena07
Raczkowanie

Wink Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

A ja sobie siedzę i wcinam olbrzymia kremówkę, wogóle jem właściwie głównie słodycze i co i nic. Wiem że mnie nie zrozumiecie ale ja tak strasznie chciałabym przytyć

Wiem że sie za dużo nie udzielam ale ja już taka jestem czasem wolę być z boku a Was bardzo lubię i myślę że dla takich jak ja też jest tu miejsce.

A Ciebie Ursull uwielbiam czytać i dlatego pisz jak najczęściej
Acha wspominałaś o witaminie D. No własnie na wyspach wogóle nie podajecie i jest ok a ja podaję po 2 krople, Kuba pije ją też w mleku, codziennie spacerujemy i ciągle wygląda jakby miał niedobór tej witaminy ( lekarka to potwierdza). Nie wiem od czego to zależy. Może gorzej ją przyswaja.Kiedys Gosik wspominała że Mycha miał niedobór tej witaminy. ale chyba już ok prawda Gosiu? U nas nawet latem kiedy Kubuś był cały dzień na polu też miał za mało. Nie wiem o co chodzi.

A propos listy Mamusiek marcowo-kwietniowych mi się też bardzo podoba. Już dawno gdy tam zaglądałam zwróciłam uwage na fajny pomysł z dzieciaczkami, które mozna oglądnąć(oczywiście jeśli Mama wyrazi zgodę) jak rosną i się zmieniaja co miesiąc.

Illbanko stęskniłam się za Tobą, zawsze wypatruję Twoich postów bo przeciez to dzięki Tobie tutaj jestem
Też planuję zakup Szczeniaczka Uczniaczka ale troszkę później.
Byłam wczoraj w Biedronce i kupiłam trochę zabawek na Mikołaja dla znajomych dzieciaków, były np śliczne ogromne maskotki z bohaterami Kubusia Puchatka ( osiołek jest super, któraś z Was pokazywała ostatnio zdjęcie osiołka tylko nie wiem czy z biedronki).

Pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich Dzieciaczki
Stary 2009-11-20, 20:45   #3944
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
mnie tez przecie to Anulka z mojego miasta znam ja
chodzilam dzis na jaroty i Cie nie widzialam a slonce bylo przyznaj sie gdzie Cie nogi poniosly
haha a ja chodziłam po Jarotach i tez Cie wypatrywałam a tu żopa. Ale co zobaczyałam niebieski wózek, to sprawdzałam czy to przypadkiem nie xlander Z domu wyszłam ok. 12:00. Piękną dzisiaj miałysmy pogode na spacerki. Mysle sobie...dzisiaj piatek, wiec iwcia ma wolne, i tak sie rozgladałam za tobą.

Seona na moim avatarze widzisz Ursulla, bo (mimo, ze siedze tam na zdjeciu obok niej) mnie nie widac

Cinul a co ty napadasz na nieaktywne laski wredoto

Pozdrawiam
WASZA ANUSIA

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:47   #3945
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
wlasnie o matko

wchodze ndo Waszej paczki przecie tam Illbanka bedzie o ile moge

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

o mamo Ursull oby Ciebie i Eve oszczedzilo
no dobra bierzemy Cię

Cinusiowa
Dałam mu tą kaszke
http://baby.☠☠☠☠☠☠.pl/product/761303...iacu.xhtml?x=c

i za 2 godzinki była kupka jeszcze nie bardzo miękka ale zrobiona z uśmiechem na twarzy a nie jak do tej pory w pocie i męczarni
jutro dam mu kleik kukurydziany tak na zmiane chce mu dawac
obym za wcześnie się n9ie cieszyła ale wystarczą małe zmiany i dziecku lżej

lecę myć głowę bo mam farbę na włosach jak się zasiedze to jutro będę bez włosów
no robie się na bóstwo(mnie to nie grozi) bo jutro panieński

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:49   #3946
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
haha a ja chodziłam po Jarotach i tez Cie wypatrywałam a tu żopa. Ale co zobaczyałam niebieski wózek, to sprawdzałam czy to przypadkiem nie xlander Z domu wyszłam ok. 12:00. Piękną dzisiaj miałysmy pogode na spacerki. Mysle sobie...dzisiaj piatek, wiec iwcia ma wolne, i tak sie rozgladałam za tobą.

Seona na moim avatarze widzisz Ursulla, bo (mimo, ze siedze tam na zdjeciu obok niej) mnie nie widac

Pozdrawiam
WASZA ANUSIA
ja z domu tez wylazlam przed 12 i wypatrywalam Was chociaz trudno byloby nie zauwazyc, spotkalam 1 blizniaczy wozior ale czerwony
Stary 2009-11-20, 20:55   #3947
dzolana1985
Raczkowanie

Cytat:
Dobry pomysł z wysłaniem do mlodszych mamuś.
Może Pati ma mokro wiem to głupie,ale to też bywa przyczyną czkawki

może sprobuj nutriton to bezpieczny zageszczacz na bazie maczki świętojańskiej . totalnie bezpieczny. sprobuj ze dwa dni a potem odstaw jeśli nadal bedzie ulewać do idz do lekarza, bo to nie jest normalne. mi mojej kruszynce tez tak powioedzieli a miala refluks. pozdrawiam
Stary 2009-11-20, 20:56   #3948
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość

anulka anulka a wy tak po prostu nie możecie się numerami wymienić i umówić na spacer na konkretny dzień godzinę?? Jak ja bym chciała, aby była tu jakaś wizażanka z mojego miasta Miałabym z kim na spacerki śmigać. Mam dużo koleżanek z dziećmi ale jakoś ciężko nam się zgrać

Na nieaktywne napadam, bo wiszą niepotrzebnie na liście i przez to nie można nowych aktywnych osób dodać do listy! Jest jakieś ograniczenie czegoś tam w poście... dlatego była propozycja rozdzielić majowe i czerwcowe na dwa posty ale jakoś laski się dogadały ale nie do końca bo tego nie zrobiły... Z resztą powiem szczerze: już w dupie mam tą listę. Powiedz mi po co te niektóre osoby skoro większość osób obecnie się udzielających nie była na poczekalni, a takie co napisały jeden post czy dwa jest ich na liście pełno i te osoby niedługo i tak nie będą wiedziały kto był kim, bo w życiu na siebie się nie natknęły. Nie wiem po co na niej tyle tych osób - po to żeby komuś udowodnić jak nas wiele...? Bardziej pokrzywdzone od wyrzuconych są teraz te które się udzielają a nie można ich dodać!

Cytat:
Cinusiowa
Dałam mu tą kaszke

i za 2 godzinki była kupka jeszcze nie bardzo miękka ale zrobiona z uśmiechem na twarzy a nie jak do tej pory w pocie i męczarni
Miałam tą kaszkę ale wersję "po 4 miesiącu" i nam nic nie pomogła....

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-11-20 o 20:59
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:01   #3949
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
no dobra bierzemy Cię

Cinusiowa
Dałam mu tą kaszke

obym za wcześnie się n9ie cieszyła ale wystarczą małe zmiany i dziecku lżej

lecę myć głowę bo mam farbę na włosach jak się zasiedze to jutro będę bez włosów
no robie się na bóstwo(mnie to nie grozi) bo jutro panieński
yeeee
z wlosami czy bez fotke chce zobaczyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 21:03   #3950
Carolajna24
Zakorzenienie

cze
ale jesteście zapijaczone kłótliwe jędze

przeczytałam nie zamierzam odpowiadać

TYLKO URSULL MOŻNA JUŻ DAWAC SZPINAK OD DAWNA

za to że tylko Cinka z Mellką tęskniły

a cała reszta ma u mnie
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:05   #3951
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
cze
ale jesteście zapijaczone kłótliwe jędze

przeczytałam nie zamierzam odpowiadać

TYLKO URSULL MOŻNA JUŻ DAWAC SZPINAK OD DAWNA

za to że tylko Cinka z Mellką tęskniły

a cała reszta ma u mnie
tak, tak, tak bij je, bij je, bijj...!!!!!!!!
Stary 2009-11-20, 21:07   #3952
dzolana1985
Raczkowanie

a tak wogole to czesc dziołszki. czytam was regularnie ale nie odpisuje(rzadko). czasem odpisze jeśli mogę pomóc ale mnie i tak nikt nie widzi. ale to mi nie przeszkadza. wiem ze piszecie na forum od barrrdzzzooo dawna wiec dużo o sobie wiecie. chciałam sie podzilielić radosną nowinką. Mój mąż dzisiaj wraca po 2 tygodniach. grypa świńska pokonana. wiec pewnie znikne na jakis czas ale napewno bede wwchodzic na forum by wiedziec co u was.
Uwielbiam was dziewuszki. buziaki dla was i waszych kruszynek.
asia i martynka
Stary 2009-11-20, 21:18   #3953
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
a tak wogole to czesc dziołszki. czytam was regularnie ale nie odpisuje(rzadko). czasem odpisze jeśli mogę pomóc ale mnie i tak nikt nie widzi. ale to mi nie przeszkadza. wiem ze piszecie na forum od barrrdzzzooo dawna wiec dużo o sobie wiecie. chciałam sie podzilielić radosną nowinką. Mój mąż dzisiaj wraca po 2 tygodniach. grypa świńska pokonana. wiec pewnie znikne na jakis czas ale napewno bede wwchodzic na forum by wiedziec co u was.
Uwielbiam was dziewuszki. buziaki dla was i waszych kruszynek.
asia i martynka
kto Cię nie widzi? Mów to
Tak na poważnie to nie wszytskie z nas są od dawna
CHoćby ta niedobra Ursull co mówi że jej nikt nie lubi i wyzywa mnie od brzydali
A męża też za to że wymyśla

Cinka ale Cię małoooooooo było jak mnie ni było

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Dajcie mi propozycje na chrzest dla dziewczynki w momencie chrzcin będzie miała miesiąc
Stary 2009-11-20, 21:18   #3954
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Cinka ale Cię małoooooooo było jak mnie ni było
Krzyknij, a zwykle się odezwę po krótkim czasie U mnie komp chodzi zawsze tylko nie wtedy kiedy śpię I zawsze włączony jest wizaż mamuśkowy i co jakiś czas odświeżam sobie i czytam.... Jak nie mam nic do powiedzenia, to po prostu nie piszę alej jestem i codziennie daję o sobie znać
Stary 2009-11-20, 21:22   #3955
Mell_xx
Wtajemniczenie

Carolajna

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

carolajna... no tyle cie nie bylo... ze powinnas cos na przywitanie postawic!
Gadaj co u ciebie
Stary 2009-11-20, 21:22   #3956
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Carolajna
wiem, tęskniłas

Cinka co do listy to ja za tak prezent od chrzestnego

Edytowane przez Carolajna24
Czas edycji: 2009-11-20 o 21:24
Stary 2009-11-20, 21:22   #3957
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Dajcie mi propozycje na chrzest dla dziewczynki w momencie chrzcin będzie miała miesiąc
prezent???
Stary 2009-11-20, 21:23   #3958
Carolajna24
Zakorzenienie

Mell chrzciny mam za miesiąc Michasia a po tygodniu tz jest chrzestnym
i tyle bez zmian własciwie
Stary 2009-11-20, 21:26   #3959
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Mell chrzciny mam za miesiąc Michasia a po tygodniu tz jest chrzestnym
i tyle bez zmian własciwie
Ja tez mam chrzciny Aleksa za miesiac dokladnie 27.12 a masz juz kreacje?
Stary 2009-11-20, 21:31   #3960
gosikk_s
Zakorzenienie

Dziewuszki, Aleksowi wreszcie przebija się druga dolna jedynka Miesiąc po pierwszej Może w końcu wyjdzie i będzie przez chwilę spokojniejszy

Illbana, chyba kupimy szczeniaczka w realu, jest w promocji po 117 zł. Na allegro są droższe.

Ursull, rany ale powódź coś okropnego...Co do szczeniaczka, u nas teraz są w realu po 117 zł. W sklepie kosztują od 150 do 180.

Mell, hehe miałam w pracy nie włączać nawet internetu ale przecież nie dam rady nie zaglądać do Was Mam nadzieję że koleżanka nie doniesie do dyrekcji

Iwcia dens, ojej mam nadzieję że to nie potrwa tak długo Trzymajcie się jakoś z Szymkiem

Nicola, gratulujemy ząbka

Milena, pediatra twierdzi że Aleksowi główka stwardniała i nie ma już niedoboru witaminy D ale ja widzę że jemu się nieustannie ta główka poci. A z tego co czytam to objaw niedoboru Więc nie wiem w końcu jak to jest...a podaję mu codziennie po kropelce.

Dzolana, cudowna wiadomość

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości